Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου στείλανε ότι θα έχω κωδικό 10 ευρώ γιατί ξόδεψα 50 ευρώ... Αλλα ουσιαστικά τα μονα λεφτά που έβαλα στον λογαριασμό ήταν για το Horizon τον Φεβρουάριο, οποτε μάλλον το μέτρησαν.

https://www.playstation.com/el-gr/legal/march-cashback/

• Like 1
Δημοσ.

Μου στείλανε ότι θα έχω κωδικό 10 ευρώ γιατί ξόδεψα 50 ευρώ... Αλλα ουσιαστικά τα μονα λεφτά που έβαλα στον λογαριασμό ήταν για το Horizon τον Φεβρουάριο, οποτε μάλλον το μέτρησαν. Μπράβο την Sony. Οποτε μάλλον θα πάρω είτε το Nioh είτε το Nier. Αν και σκέφτομαι να πάρω το Nier στο PC και το Nioh στο Ps4.

Και μενα μολις λογω horizon  :P αν και τα εχω και τα 2, το Νιερ δε το ξεκινησα ακομα, το ΝιοΗ ειναι πολυ καλο, και θα περασεις πολυ καλα 100ωρες+

Δημοσ.

Εγω θα το ξαναπω, Titanfall 2 free weekend, οποιος γουσταρει fps να δοκιμασει, προκειται για οτι καλυτερο με advanced movement + mechas, εχει μεγαλο learning curve αλλα εινα τρομερο, 

απο free weekend, ξεκινησα και εγω, και δε το μετανιωσα στιγμη

Απιστευτο παιχνιδι,απο τα καλητερα fps.ελα που δεν εχω καθολου χρονο να παιξω γμτο.

Δημοσ.

Πώς τo βρίσκουμε τζάμπα; Στο store?

Πας στο store, γραφεις το ονομα, και κατω απο το buy, εχει free-trial νομιζω

To knack το εχει παρει ενας φιλος, δε του αρεσε καθολου και το παρατησε εγω δεν εχω παιξει αλλα δεν μου αρεσει η φαση του, το rachet ειναι καλο

• Like 1
Δημοσ.

Πας στο store, γραφεις το ονομα, και κατω απο το buy, εχει free-trial νομιζω

To knack το εχει παρει ενας φιλος, δε του αρεσε καθολου και το παρατησε εγω δεν εχω παιξει αλλα δεν μου αρεσει η φαση του, το rachet ειναι καλο

Γράφει try demo, το έβαλα να κατεβαίνει

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω για τις προσφορές του store που πράγματι είναι καλές, αλλά ρε παιδιά ο χρόνος που θέλουν να κατέβουν τα παιχνίδια είναι απίστευτα μεγάλος. Έβαλα να κατεβάσω το demo του Mafia 3 είναι τώρα 6 ώρες και ακόμα κατεβάζει. Ο ρυθμός είναι τόσο αργός που νόμιζα ότι το παιχνίδι είχε κολλήσει. Και δεν μιλάω για το αρχικό download αλλά για το installation που υποθέτω ότι δεν είναι απλά installation αλλά συνεχίζει να κατεβάζει. Αν είναι έτσι όλα τα digital copies τότε το Uncharted 4 που είναι 48,8GB θα κάνει μία ημέρα.

Το Witcher 3 που το πήρα σε δισκάκι το έβαλα και σε μερικά λεπτά έπαιζα.

Δημοσ.

Διαβάζω για τις προσφορές του store που πράγματι είναι καλές, αλλά ρε παιδιά ο χρόνος που θέλουν να κατέβουν τα παιχνίδια είναι απίστευτα μεγάλος. Έβαλα να κατεβάσω το demo του Mafia 3 είναι τώρα 6 ώρες και ακόμα κατεβάζει. Ο ρυθμός είναι τόσο αργός που νόμιζα ότι το παιχνίδι είχε κολλήσει. Και δεν μιλάω για το αρχικό download αλλά για το installation που υποθέτω ότι δεν είναι απλά installation αλλά συνεχίζει να κατεβάζει. Αν είναι έτσι όλα τα digital copies τότε το Uncharted 4 που είναι 48,8GB θα κάνει μία ημέρα.

Το Witcher 3 που το πήρα σε δισκάκι το έβαλα και σε μερικά λεπτά έπαιζα.

Δεν φταιει η sony(ουτε κεντρικη αγορα που στοχευει ειναι η Ελληνικη )με τις τραγικες γραμμες που εχουμε.

Στο pc για παραδειγμα το Gears of war 4 μετα απο τα πολλα update εχει φτασει να πιανει πανω απο 100gb.

Στην ουσια αυτο που κανεις στην Ελλαδα ειναι να αξιοποιεις το download οταν κανει κατι αλλο πχ οταν λειπεις απο το σπιτι,οταν κοιμασαι,οταν εργαζεσαι και δεν χρειαζεσαι το internet ή διαβαζεις και παει λεγοντας.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για τις πληροφοριες το god of war για καποιον που δεν παιζει τετοια παιχνιδια οπως εγω , ειναι ευκολο στο gameplay?

Το έπαιξα κι εγώ πρώτη φορά και δε μου δημιούργησε πρόβλημα. Απλά ως άσχετη με αυτά τα παιχνίδια το έβαλα σε εύκολο επίπεδο

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση, το knack/ratchet and clank είναι ευχάριστα παιχνίδια; θέλω κάτι διαφορετικό για να χαλαρώνω

Αυτή την εποχή παίζω το knack είναι ένα απλό 3d platform παλιάς εποχής με καλουτσικα γραφικά. Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Για τα λεφτά που έχει τώρα αξίζει. Το rachet είναι πιο action θυμίζει λίγο Jak & Daxter φάση και έχει τρομερά γραφικά. Πάντως και τα δύο τα καταευχαριστήθηκα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...