greekmm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ερώτηση: Έπαιζε προσφορά που αν έκανες συνολικές αγορές τον Μάρτιο 50 ευρώ θα σου βάλουν 10 ευρώ τον Απρίλιο στο wallet σου; Οι αγορές έπρεπε να είναι π.χ μιας φοράς μιας ημέρας η συνολικές;
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ναι μεχρι σημερα ισχυει αυτο. Οι αγορες αν θυμαμαι καλα ειναι συνολικες . https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/#sf66259752 1
kekopis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Moνo σε μενα το store δεν δεχεται την πιστωτικη μου καρτα η το paypal? Συγκεκριμενα οποτε παω να φορτωσω την καρτα απο τις ρυθμισεις στο wallet-add funds μου εμφανιζει "the funds could not be added to your wallet". Πως λυνεται αυτο?
sndev Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 οι συνδρομες αραγε πιανουν? ανανεωσα χτες με 0.99 1 μηνα να παρω και μια 12 μηνη 49,99 .. θα ανανεωσω που θα ανανεωσω?
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια το λεει ξεκαθαρα το link(εκτος αν καποιος εχει προβλημα με τα αγγλικα) It doesn’t have to be a full game either, you can buy multiple products that add up to €50 or over
logistoulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 εγώ αγόρασα σήμερα 35.48€ το ratchet με το uncharted 4 και είχα πάρει και 13.99 το ffxv τη μέρα του λάθους πώς σου φάνηκε που δεν έπιασα το 50αρικο οριακά για ούτε 50cents; περιμένω πολύπλοκες οικονομικές μελέτες/προτάσεις... (και δε πρόκειται να πάρω παλιά uncharted, last of us, god of war3 , heavyrain γιατί τα έχουν φίλοι και θα τα δανειστώ) 1
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ε, αγόρασε ενα theme και συμπληρώνεις τα 50 ευρώ. 2
logistoulis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ίσως θα μπορούσα, αλλά θα συνέφερε να το βάλω στην παραπάνω αγορά που ήδη έγινε τώρα αν πάω να πάρω κάτι που κάνει 1€ θα μου τραβήξει τα τουλάχιστον 5 στο wallet θα μου πεις ας έχω 4+10 και με 14 να βρω κάτι άλλο, από την άλλη δε ξέρω αν είμαι υπερβολικός, έχω παιχνίδια να παίζω για πολύ καιρό ήδη (συν αυτά του pc, έχω πράγμα τουλάχιστον μέχρι σεπτέμβριο όπως το υπολογίζω) απλά την πάτησα γιατί είχε κολλήσει το μυαλό μου ότι το ff το είχα πάρει 15 και όχι 14 και δεν τσέκαρα το ιστορικό πριν αγοράσω και από την άλλη δε ξέρω τι άλλο θα με έψηνε άμεσα.. κάνα second son ίσως... το voucher αυτό των 10€ θα πρέπει να ξοδευτεί απρίλη ή μπορεί να μείνει εκεί για πάντα (μέχρι να το χρειαστώ) ?
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν βάλεις μέσω paypal σου τραβάει όσα χρειάζεται. Τουλάχιστον όσες αγορές έχω κάνει μέχρι τώρα μου βάζει μόνο το ποσό αγοράς.
najinblue3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ε, αγόρασε ενα theme και συμπληρώνεις τα 50 ευρώ. Bloodborne theme με την Doll αξιζει καθε σεντ 1
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ίσως θα μπορούσα, αλλά θα συνέφερε να το βάλω στην παραπάνω αγορά που ήδη έγινε τώρα αν πάω να πάρω κάτι που κάνει 1€ θα μου τραβήξει τα τουλάχιστον 5 στο wallet θα μου πεις ας έχω 4+10 και με 14 να βρω κάτι άλλο, από την άλλη δε ξέρω αν είμαι υπερβολικός, έχω παιχνίδια να παίζω για πολύ καιρό ήδη (συν αυτά του pc, έχω πράγμα τουλάχιστον μέχρι σεπτέμβριο όπως το υπολογίζω) απλά την πάτησα γιατί είχε κολλήσει το μυαλό μου ότι το ff το είχα πάρει 15 και όχι 14 και δεν τσέκαρα το ιστορικό πριν αγοράσω και από την άλλη δε ξέρω τι άλλο θα με έψηνε άμεσα.. κάνα second son ίσως... το voucher αυτό των 10€ θα πρέπει να ξοδευτεί απρίλη ή μπορεί να μείνει εκεί για πάντα (μέχρι να το χρειαστώ) ? Εγώ πήρα το "Uncharted: The Nathan Drake Collection" για να φτάσω τα 50 (βασικά τα πέρασα και πήγα κοντά στα 60)και έχω 4 ευρώ υπόλοιπο στον λογαριασμό μου όπως θα έχεις και εσύ. Τώρα με τα +10 ελπίζω να βάλει άλλα καλούδια σε τέτοιες τιμές. Δυστυχώς δεν πρόλαβα τότε το FF Και ενώ έτρωγε σκόνη τόσο καιρό το ps4 μέχρι που έλεγα να το πούλαγα αλλά τώρα με: Uncharted: The Nathan Drake Colletion Uncharted 4: A Thief’s End Digital Edition The Last of Us Remastered inFAMOUS Second Son Θα πάρει φωτιά αρκεί να βρω χρόνο 1
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Και ενώ έτρωγε σκόνη τόσο καιρό το ps4 μέχρι που έλεγα να το πούλαγα αλλά τώρα με: Uncharted: The Nathan Drake Colletion Uncharted 4: A Thief’s End Digital Edition The Last of Us Remastered inFAMOUS Second Son Θα πάρει φωτιά αρκεί να βρω χρόνο Αν ετρωγε σκονη το ps4 και δεν ειχες παιξει τα περισσοτερα(ή και ολα)απο τα παραπανω παιχνιδια τοτε μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα,χωρις να υπολογισουμε φυσικα και τα παιχνιδια που εχουν βγει το 2017 και θα βγουν
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Αν ετρωγε σκονη το ps4 και δεν ειχες παιξει τα περισσοτερα(ή και ολα)απο τα παραπανω παιχνιδια τοτε μαλλον καπου αλλου ειναι το προβλημα,χωρις να υπολογισουμε φυσικα και τα παιχνιδια που εχουν βγει το 2017 και θα βγουν Κάτι ότι έλειπα εκτός έδρας για δουλειά τα καλοκαίρια και δεν το είχα μαζί μου, κάτι ότι βγήκε το Gears Of War 4 και κάτι ότι παίζω πιο πολύ στο pc διάφορα strategy, football manager κτλ ε δεν θέλει και πολύ Ξέχασα ότι έχω 2 controller στο xbox και εκεί τα games που έχω τα πιο πολλά έχουν local split-screen co-op ενώ όλα αυτά που πήρα χθες και σήμερα είναι solo
Fulgore Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Κάτι ότι έλειπα εκτός έδρας για δουλειά τα καλοκαίρια και δεν το είχα μαζί μου, κάτι ότι βγήκε το Gears Of War 4 και κάτι ότι παίζω πιο πολύ στο pc διάφορα strategy, football manager κτλ ε δεν θέλει και πολύ Ξέχασα ότι έχω 2 controller στο xbox και εκεί τα games που έχω τα πιο πολλά έχουν local split-screen co-op ενώ όλα αυτά που πήρα χθες και σήμερα είναι solo Βρε το ξερω ,αλλα και παλι ετσι οπως το εγραψες(επειδη το εχουμε διαβασει και πιο παλια)ειναι λες και δεν εχεις κατι να παιξεις στο ps4 γιαυτο και πιανει σκονη 1
panther_512 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Παιδιά, αυτά τα +10 ευρώ που εμφανίζονται? Εγώ έκανα αγορές των 100+ ευρώ και δεν μου εμφανίστηκε κάτι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις