Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διορθωτικό ποτε; Ο άλλος ήδη ξεκίνησε να το περνάει πάλι και είναι 25gb δεν το λες και μικρό.

Και άλλος το ξανακατεβασε από την αρχή και πάλι δεν έπαιξε. Μην μπείτε στον κόπο. Αναμένουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Με το πατς της wehellas κολλησε;Γτ εγω εκανα το update κ παιζει κανονικα..

αποκλείεται να έχει σχέση το πατς. στην χειότερη να μη σου εβγαζε τις εμφανήσεις στις ομάδες, όχι να μην ξεκίναγε καν το παιχνίδι.

30.03.2017

It has been discovered that on applying Patch1.04.01 available as of 30/03/2017, the game may freeze when started if played on PlayStation®4 Pro.

An additional patch designed to rectify this issue is due soon. 

In the meantime we recommend users affected by this issue to use the below workaround to avoid the issue.

* Select [settings] → [sound and Screen] → [Video Output Settings] → [Resolution] and finally [1080p].

We would like to apologise for all inconveniences caused.

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση.. αν περαστει update στο PES Pro, πρεπει να ξαναπερασουμε παλι μετα το patch της wehellas? 'Η τα κραταει?

Δημοσ.

'Εχω την παρακάτω τηλεόραση και σκέφτομαι να αγοράσω το PS4 Pro, όμως κάπου διάβασα οτι δεν παίζουν σωστά όλες οι 4κ τηλεοράσεις με αυτό.

Θεωρείτε ότι θα παίζει ενταξει με αυτή;

Link.png Site: /Samsung-UE49KU6172

Δημοσ.

'Εχω την παρακάτω τηλεόραση και σκέφτομαι να αγοράσω το PS4 Pro, όμως κάπου διάβασα οτι δεν παίζουν σωστά όλες οι 4κ τηλεοράσεις με αυτό.

Εκει που καπου διαβασες λεγανε βλακειες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεσαι. Υπάρχουν 4k χωρίς hdr ας πούμε που δεν εκμεταλλεύονται βασικές δυνατότητες του PS4Pro. Δεν είναι όλες οι 4k ίδιες.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν 4k χωρίς hdr ας πούμε που δεν εκμεταλλεύονται βασικές δυνατότητες του PS4Pro. Δεν είναι όλες οι 4k ίδιες.

Για τις πιο προσφατες 4κ τηλεορασεις ομως δεν ισχυει αυτο(μιας και η τηλεοραση που εχει ο ενδιαφερομενος ειναι μοντελο του 2016).Για πιο παλιες ισως αλλα δεν εχει  τοσο παλια τηλεοραση για να τον ενδιαφερει,ουτε κυκλοφορουν πλεον οι παλιες αυτες 4κ τηλεορασεις.

Εχω την φθηνοτερη Ku 6000 και υποστηριζεται κανονικα και το hdr και ολα αρα δεν εχεις θεμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...