Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πιθανως το καλυτερο σε βαθμολογιες παιχνιδι για φετος(μονο RDR2 αν το ξεπερασει)προβλεπω.
Giannis_kan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 To Dying Light μου άρεσε πάρα πολύ. Το έπαιξα στο PC και αφού παίξω λίγα παιχνίδια θα επιστρέψω για το expansion του (The following). Αν θα φτιάξεις καλό PC, να το παίξεις εκεί. Εγώ με 980Ti έπαιζα 1080p/60fps καρφωτός. Στο PS4 πάς για 30fps. To Dying light, μαζί με το expansion του για το PC το βρίσκεις 25 ευρώ στα κλειδάδικα, ενώ το Shadow of Mordor αυτή τη στιγμή παίζει στα 3,5 ευρώ στο PC. Δεν θα φτιάξω κτ πολύ δυνατό. G4560 με rx 470 λόγικα. Οπότε σε 1080p πιστεύω να βλέπω 60αρια στο Dying light.
Skr1ll3x Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μόνο εγώ μπερδεύτηκα με το είδος παιχνιδιού του Persona 5? Τι φαση ειναι ακριβως? Anime-telltale? Τοσο καλες βαθμολογιες για telltale? Not for me σιγουρα..
vste Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Να μου το θυμηθείτε.. Η φετεινη χρονια θα μεινει στην ιστορια απο θεμα games. Ακομα Μαρτιο εχουμε! Δεν νομιζω να εχει ξαναγινει αυτο! 1
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Το persona 5 ειναι turn based Jrpg,που κολλαει η Telltales ρε παιδια? Ας βοηθησω λιγο αν και το ανεφερα και στο θεμα του https://www.youtube.com/watch?v=AW4HuPbCTS0
panossar95 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) https://store.playstation.com/#!/en-us/resident-evil-sale/cid=STORE-MSF77008-FRANCHSALEGAMEGεκπτωσεις στη σειρα resident evil!! Ξερει καποιος αν ισχυουν και για ευρωπαϊκούς λογαριασμους? Ή ειναι παντου το ιδιο οι προσφορές? Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2017 από panossar95 1
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ξερει κανεις τι κανουμε για RMA? Οπως ειχα πει εκανε random shut downs το pro με μηνυμα "too many usb devices connected", εκανα initialize απο safe mode + software hard reset δηλαδη και το εκανε παλι ενω ηταν σε rest mode χωρις τιποτα πανω. Νομιζω ειναι hardware θεμα και θελω αντικατασταση, ξερει κανεις πως κινουμαστε? Παω εκει που το πηρα η σε sony service η κατι παρόμοιο?? Εχουν και αλλοι αυτο το θεμα οπως διαβαζω με το pro οπως διαβαζω στα επισημα forum και η sony μαλλον κανει τα στραβα ματια δεν εχει πει τιποτα αν ειναι fw related/hw/ η κατι αλλο.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εχουν και αλλοι αυτο το θεμα οπως διαβαζω με το χ προιον οπως διαβαζω στα επισημα forum και η χ εταιρεια του μαλλον κανει τα στραβα ματια δεν εχει πει τιποτα Το παραπανω που ανεφερα ισχυει στα περισσοτερα τεχνολογικα προιοντα παντως δεν ειναι κατι καινουργιο. Ξερει κανεις τι κανουμε για RMA? Οπως ειχα πει εκανε random shut downs το pro με μηνυμα "too many usb devices connected", εκανα initialize απο safe mode + software hard reset δηλαδη και το εκανε παλι ενω ηταν σε rest mode χωρις τιποτα πανω. Νομιζω ειναι hardware θεμα και θελω αντικατασταση, ξερει κανεις πως κινουμαστε? Παω εκει που το πηρα η σε sony service η κατι παρόμοιο?? Εχουν και αλλοι αυτο το θεμα οπως διαβαζω με το pro οπως διαβαζω στα επισημα forum και η sony μαλλον κανει τα στραβα ματια δεν εχει πει τιποτα αν ειναι fw related/hw/ η κατι αλλο. Οσον αφορα το rma, η σωστη διαδικασια ειναι να επιστραφει η κονσολα απο το καταστημα που εγινε η αγορα το οποιο με την σειρα του να αναλαβει την διαδικασια του rma/service(να το στειλει στο service αυτο με λιγα λογια). Βεβαια μην σου προκαλεσει εντυπωση αν σου πουνε να το πας εσυ στο service για να κανουν πιο γρηγορα,ειναι γνωστη τακτικη των ελληνικων μαγαζιων για να αποφυγουν την παραπανω διαδικασια. Αν θυμαμαι καλα υπευθυνη της Sony πρεπει να ειναι η Cometron χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Οκ θα το παω και θα επιμεινω να το αναλαβουν αυτοι, αν και ειμαι σιγουρος οτι κανα "repaired" θα μου δωσουν με το ιδιο προβλημα.. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχει πει κουβεντα για το θεμα, ας ελεγε ας πουμε ενα μικρο ποσοστο ps4 pro το κανει αυτο λογο hw issue η w/e και τα steps να κανετε ειναι αυτα. Ετσι κανουν οι σοβαρες εταιρείες οχι την παπια, εδω σε αλλον εριξαν σε αυτον το φταίξιμο οτι δεν ξερει και καλα να το χειρίζεται, οτι να ναι λιγο.. ms παντως θυμαμαι ειχε το καλυτερο rma service, ερχοταν σπιτι σου το επαιρναν και σου εφερναν καινουργιο χωρις πολλα πολλα ακομα και αν ηταν για ενα controller, αυτα σε εποχες 360 τωρα με το xbone δεν ξερω τι παιζει.
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Οκ θα το παω και θα επιμεινω να το αναλαβουν αυτοι, αν και ειμαι σιγουρος οτι κανα "repaired" θα μου δωσουν με το ιδιο προβλημα.. Αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχει πει κουβεντα για το θεμα, ας ελεγε ας πουμε ενα μικρο ποσοστο ps4 pro το κανει αυτο λογο hw issue η w/e και τα steps να κανετε ειναι αυτα. Ετσι κανουν οι σοβαρες εταιρείες οχι την παπια, εδω σε αλλον εριξαν σε αυτον το φταίξιμο οτι δεν ξερει και καλα να το χειρίζεται, οτι να ναι λιγο.. Η sony στο θεμα service ειναι χειροτερη σε σχεση με την ms αυτο ειναι γεγονος.
najinblue3 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 H sony sε πολλα θεματα ειναι για κλωτσιες, το support της ειναι τραγικο, ευχομαι ADHD να μην σε παιδεψουν 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 με το xbone δεν ξερω τι παιζει. Πιο παλιά που είχα πρόβλημα με το Χ1 gamepad μου, η MS μου έστειλε άλλο gamepad από Τσεχία, χωρίς η κούριερ να πάρει πίσω το παλιό. Δεν ξέρω για PS4 support, αλλά με τη Sony στο θέμα των κινητών τσακώνομαι κάθε φορά προκειμένου να βγάλω άκρη με το service.
Chrisl7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Τι βλακεία να έγινε; Αναβάθμιση στο pro 1.06 και τώρα φορτώνει μόνο στην αρχική οθόνη πριν το μενού το παιχνίδι
stelios18120 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Ωχ ωχ ωχ Έκανα την αναβάθμιση και εγώ πριν λίγο και το έκλεισα. Τι έγινε υπάρχει θέμα με αυτή την αναβάθμιση;
Chrisl7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω το ξανά κατεβάζω όλο από την αρχή 25 giga μακακια μεγάλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις