logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εγώ θα ενδιαφερόμουν αν δε το είχα ήδη πάρει στο pc, κρίμα που δεν έχει cross platform διπλό όπως το sfv (παρόλο που το sfv δουλεύει σκατά γενικά στο online) γιατί ήθελα να παίζω με φίλο μου Το ολο parkour zombie εγω προσωπικα το βρηκα ψιλο βαρετο και εν μερη ανουσιο. βαρετό παρκούρ: mirror's edge ψιλομέτριο survival με ζόμπι: το τελευταίο resident (αν και αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις) τα κάνει και τα δύο τέλεια: dying light είναι κρίμα που το βαρέθηκες είναι παιχνιδάρα και τώρα που το θυμήθηκα μόλις ξενέρωσα παααρα πολύ με το re7 άντε να βγάλουν καινούριο...
Giannis_kan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σάν να με πηθεις για Dying light logistoulis έτσι όπως τα λες.. Έχει μεγάλη διάρκεια? Η σε δύο βδομάδες το έχω τερματίσει? Παίζω γενικά κν 3ωρο αντε 4ωρο αν κολλήσω με ένα παιχνίδι. Μόνο Uncharted 4 και until dawn χτύπαγα 6ωρα.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 θέλει 30-40 ώρες (εκτός αν θες να βρεις τα πάντα που πάει και παραπάνω) και υπάρχει και ένα μεγάλο expansion, το οποίο δυστυχώς δεν έπαιξα γιατί δεν είχα το save μου και απαιτούσε ένα συγκεκριμένο level για να μπορείς να το παίξεις και βαριόμουν να ξανακάνω πράγματα από το αρχικό (δοκίμασα να το ξεκινήσω με lv1 και ψόφαγα για πλάκα) γενικά τα παραπάνω παιχνίδια που συγκρίνεις έχουν λίγο πολύ παρόμοια διάρκεια από όσο θυμάμαι με το dl να είναι κάπως μεγαλύτερο το βρήκα χορταστικό για το είδος του, σίγουρα όχι πολύ μικρό, αλλά ούτε και witcher απλά είναι από τα παιχνίδια που όσο πάει και καλυτερεύει, δεν κάνει κοιλιές. απλά θέλει το χρόνο του να το εκτιμήσεις πλήρως, δηλαδή αλλιώς το βλέπεις το πρώτο 2ωρο και αλλιώς στις 5+ ώρες που έχεις πιάσει πώς πάει το θέμα και έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις πώς δουλεύει το crafting και οι αναβαθμίσεις σου (που είναι πολύ βασικό για να μην ψοφάς) επίσης βράδυ δεν πολυτολμάς να κυκλοφορήσεις εγώ μόνο στα υποχρεωτικά κομμάτια το έκανα γιατί με άγχωνε είναι κανονικό παιχνίδι που νιώθεις στο πετσί σου το zombie apocalypse, σε κανένα άλλο δε το έχω νιώσει εξίσου
Giannis_kan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σε ένα φίλο που το είχε νοικιάσει και το επεξα μου άρεσε εξαρχής . αν το πάρω θα πάρω αυτό που έχει και κάποια πρόσθετα. Λογικά τότε θα είναι πάνω από 40 ώρες όπως λες και θα το ευχαριστηθω πιο πολύ. Επίσης επειδή αυτή την περίοδο κοιτάω για να φτιάξω Pc σκεφτόμουν μήπως άξιζε να το παίξω εκεί. Μήπως θα έχω καλύτερη εμπειρία λόγω mouse γραφικών κτλπ.
panossar95 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγω επειδη λατρευω και zombie ψηφιζω dying light. Φουλ αγωνια, εξυπνο αρκετα παιχνίδι, ειχα κολλησει θυμαμαι. Το ευχαριστηθηκα παρα πολυ και δεν το περιμενα. Το duration νομιζω μου ειχε βγει γύρω στις 18-20 ωρες, χωρις να κανω ολα τα επιπλέον που ειχε. Αλλα σε κραταει σε εγρηγορση σαν παιχνιδι ολη την ωρα 1
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σε ένα φίλο που το είχε νοικιάσει και το επεξα μου άρεσε εξαρχής . αν το πάρω θα πάρω αυτό που έχει και κάποια πρόσθετα. Λογικά τότε θα είναι πάνω από 40 ώρες όπως λες και θα το ευχαριστηθω πιο πολύ. Επίσης επειδή αυτή την περίοδο κοιτάω για να φτιάξω Pc σκεφτόμουν μήπως άξιζε να το παίξω εκεί. Μήπως θα έχω καλύτερη εμπειρία λόγω mouse γραφικών κτλπ. εγώ σε pc το έπαιξα και το έπαιξα μια χαρά με χειριστήριο (γιατί προτιμώ τηλεόραση + controller από γραφείο) βέβαια επειδή είναι first person είναι πιο φυσικός ο χειρισμός ποντίκι/πληκτρολόγιο αλλά όχι απαραίτητος αφού όπλα που σημαδεύεις χρησιμοποιείς πολύ λίγο ώστε να σε νοιάζει η ακρίβεια απλά αν το παίξεις σε pc έχε στο νου σου ότι το παιχνίδι από τη μάνα του έχει ένα θέμα και κάνει πολύ stuttering και δε νομίζω ότι το έφτιαξαν ποτέ για να λυθεί αυτό το πρόβλημα (γιατί λύνεται και παίζει βούτυρο μετά ) πρέπει να μπορείς να επιλέξεις borderless window, αλλά το παιχνίδι έχει μόνο windowed ή fullscreen για αυτό πρέπει να βάλεις μια εξτρά εφαρμογή που κάνει force borderless και παίζεις μια χαρά, αν το πάρεις εκεί γράψε στο θέμα στο pc section να σου πω τι και πώς γενικά πολλά παιχνίδια στο pc θέλουν Bordeless για να μην κάνουν stutter (και με borderless δε χρειάζεται να έχεις και ανοικτό vsync που επιβαρύνει κι άλλο εγώ λόγω αυτού άρχισα να το ψάχνω γιατί δεν αντέχω το tearing και με vsync στραβώνεσαι από το stuttering) , αλλά συνήθως έχουν την επιλογή στα in game settings, αυτό όμως όχι. βέβαια έχω δει και παιχνίδια που με Borderless σέρνονται και πάνε καλύτερα σε fullscrenn η μαγεία του pc gaming στο ps4 δεν έχω ιδέα πώς αποδίδει, αν παίζει 60fps καλώς αλλιώς δοκίμασε τη τύχη σου στο pc
Giannis_kan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Μάλλον εκεί θα καταλήξω στο πλευ. Νομίζω θα το ευχαριστηθω και σε κονσόλα. Και το μπατμαν μαρεσει αλλά έχω ακούσει πολλά παράπονα για το τανκ. Ίσως το πάρω αν πέσει η τιμή του.
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 είναι καλό παιχνίδι, αλλά το tank είναι σπαστικό και στην αρχή όχι τόσο έχει τη φάση του, αλλά προς το τέλος έχει ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολύ tank που λες άντε να τελειώνει να ησυχάσουμε, αλλά τελικά σου πετάει κι άλλα τάνκ και δεν έχουν και ενδιαφέρον αυτές οι μάχες, εκεί είναι το κακό ούτε και τελείως χάλια είναι, είναι απλά μέτριες βαρετές και επαναλαμβανόμενες αν έβαζαν αρκετά λιγότερο τανκ το παιχνίδι θα ήταν σχεδόν άριστο
panossar95 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εγω που το εβλεπα απο φιλο που επαιζε μου φανηκε λιγο αδιαφορο και εβλεπα καμια ώρα.. δεν μου εκανε το κλικ να ασχοληθω... Ισως το παρω καποια στιγμή επειδή ειχα παιξει και τα προηγούμενα αλλα δεν μου φανηκε κάτι ιδιαιτερο
logistoulis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια είναι το πιο polished batman και η μεγάλη πόλη που οδηγείς είναι σαφώς πιο ενδιαφέρουσα από τις προηγούμενες που ήταν πιο περιορισμένα τα πράγματα και το τανκ στην αρχή το βλέπεις αρκετά θετικά προσθέτει στο παιχνίδι πολλούς πόντους και σου δίνει και άλλες δυνατότητες στο ήδη καλό gameplay αλλά το γιατί επέμειναν τόσο οι δημιουργοί σε μάχες με αυτό κόντρα σε άλλα τανκ ειδικά προς το τέλος είναι πολύ παράξενη και λάθος επιλογή, σαν την ubisoft που βρήκε καλή ιδέα τις ναυμαχίες και έφτιαξε δύο παιχνίδια γύρω από αυτές, αλλά πολύ πιο βαρετό..
Bourdoulas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Που την ειδες την προσφορα? https://www.skroutz.gr/s/8351947/Mortal-Kombat-XL-PS4.html Προσωπικα για μενα Arkham Knight(αν σου αρεσαν τα προηγουμενα batman ειδικα),μετα shadow of mordor και τελος το dying light. Το ολο parkour zombie εγω προσωπικα το βρηκα ψιλο βαρετο και εν μερη ανουσιο. Δεν έχεις άδικο. Ξέχασα να τσεκάρω το Skroutz.gr και είχα μείνει στην τιμή των 35 ευρώ! Πάντως επειδή κάποιοι μπορεί να θέλουν μόνο Digital είναι καλή τιμή.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Πάντως επειδή κάποιοι μπορεί να θέλουν μόνο Digital είναι καλή τιμή. Δεν αντιλεγω σε αυτο αν και συνηθως γινεται οταν ειναι φθηνοτερα τα παιχνιδια ψηφιακα απο οτι κουτατα.
panther_512 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Σε ένα φίλο που το είχε νοικιάσει και το επεξα μου άρεσε εξαρχής . αν το πάρω θα πάρω αυτό που έχει και κάποια πρόσθετα. Λογικά τότε θα είναι πάνω από 40 ώρες όπως λες και θα το ευχαριστηθω πιο πολύ. Επίσης επειδή αυτή την περίοδο κοιτάω για να φτιάξω Pc σκεφτόμουν μήπως άξιζε να το παίξω εκεί. Μήπως θα έχω καλύτερη εμπειρία λόγω mouse γραφικών κτλπ. To Dying Light μου άρεσε πάρα πολύ. Το έπαιξα στο PC και αφού παίξω λίγα παιχνίδια θα επιστρέψω για το expansion του (The following). Αν θα φτιάξεις καλό PC, να το παίξεις εκεί. Εγώ με 980Ti έπαιζα 1080p/60fps καρφωτός. Στο PS4 πάς για 30fps. To Dying light, μαζί με το expansion του για το PC το βρίσκεις 25 ευρώ στα κλειδάδικα, ενώ το Shadow of Mordor αυτή τη στιγμή παίζει στα 3,5 ευρώ στο PC.
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Για παμε σιγα σιγα http://www.metacritic.com/game/playstation-4/persona-5?ref=hp
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Telltale μου θύμισε. Πολύ δυνατές βαθμολογίες πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις