Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει fulgore οταν κατεβαζεις οκ. Πως γίνεται ομως εγω με Ανοικτό wifi στο μεσσεντζερ να εχω 50-60 και το ιδιο ακριβως στο iphone να πηγαίνει 600+?? Αυτο δεν καταλαβαινω

Δημοσ.

Ενταξει fulgore οταν κατεβαζεις οκ. Πως γίνεται ομως εγω με Ανοικτό wifi στο μεσσεντζερ να εχω 50-60 και το ιδιο ακριβως στο iphone να πηγαίνει 600+?? Αυτο δεν καταλαβαινω

Μήπως εκείνη τη στιγμή το φορτίζει; Σε ρωτάω γιατί συνήθως όταν μπεις στο σπίτι ανοίξεις wifi και το βάλεις στην πρίζα τότε ξεκινάει να κάνει backup στο icloud με αποτέλεσμα να τρώει όλο το upload και να μπουκώνει η σύνδεση. Στο λέω από προσωπική εμπειρία.

Δημοσ.

Οχι παιδια δεν το φορτιζει. Το εχω τσεκαρει να καθεται διπλα μου και απλα να χαζευει fb, εγω με mls νορμαλ ping με iphone το ιδιο ακριβώς στο θεο.

Δημοσ.

Οχι παιδια δεν το φορτιζει. Το εχω τσεκαρει να καθεται διπλα μου και απλα να χαζευει fb, εγω με mls νορμαλ ping με iphone το ιδιο ακριβώς στο θεο.

Εάν απλά είναι fb τότε δεν είναι φυσιολογικό. Μπορεί βέβαια να κάνει update εφαρμογές αυτόματα που είναι και η προεπιλογή αλλά και πάλι κάποια στιγμή θα τέλειωναν τα update.

Δημοσ.

Ναι είναι μονιμα ετσι, με το που ανοιξει wifi. Επειδή εβαλα τωρα οτε 24αρη και καλα, μου βγαζει 13.5 και μενω κεντρο, πριν με hol ειχα 8.5.

Δημοσ.

Ετσι γινεται φιλε μου με τα modem αυτα.ειδικα αν μπει στο fb παει περιπατο το ping σου.επειδη ανοιγουμ χιλιες δυο σαχλαμαρες στην σελιδα του fb,βιντεακια,εικονες κτλπ.καλα για youtube δεν το συζηταμε..κλεισε το ps και πεσε για υπνο.αυτα τα γλιτωνεις μονο με αφτερμαρκετ modem που ρυθμιζεις ποση συνδεση να τραβαει η καθε συσκευη.

Δημοσ.

Update! Οτι να ναι μαγκες, βλεπει online σειρα απο το iphone και δοκιμαζω να παιξω απο περιεργια και εχω 55 ms, πώς γινεται αυτοοο??? Και εχω ανοικτο wifi στο κιν και στο pc

Δημοσ.

H Sony τρεχει εναν διαγωνισμο σε Γερμανια, Αυστρια, Ελβετια για PS4 Pro Limited Edition κονσολες

(Horizon Zero Dawn και Mass Effect: Andromeda)..

Αν υπαρχει καποιος που μενει σε αυτες τις χωρες ή εχει συγγενεις/γνωστους εκει, αξιζει μια προσπαθεια.

Για το Horizon Limited Edition

https://win.4theplayers.de/limitierte-horizon-zero-dawn-ps4-pro-gewinnen?contsub=Owned-PDC_Post_Generic&emcid=PS1702_HZD_PS4Pro_Owned_PDC_Post_Generic&utm_campaign=PS1702_HZD_PS4Pro&utm_medium=Owned&utm_source=PDC_Post_Generic

Για το Mass Effect Limited Edition

https://win.4theplayers.de/exklusive-mass-effect-andromeda-ps4-gewinnen

horizon-zero-dawn-ps4-pro-limited.jpg

mass-effect-andromeda-ps4-pro-limited.jp

Πηγη: videogames24.gr

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι μεταξύ Dying light batman arkham knight Και shadow of Mordor. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά είδους παιχνίδια αλλά τι θα μου προτείνατε. Θέλω κτ που να μου κρατήσει σαν Game.

Δημοσ.

dying light > shadow mordor > batman

το batman θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά αν δεν υπήρχε η εμμονή με το tank που στο τέλος σε εκνευρίζει

το dying light είναι σαφώς το πιο πρωτότυπο (και γενικά φέρνει "αέρα φρεσκάδας" από τα ίδια και τα ίδια )  και έχει το πιο ενδιαφέρον gameplay 

το mordor καταφέρνει να μην είναι απλά ένας κλώνος του batman και έχει και αυτό ωραία στοιχεία και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού ο κόσμος του γίνεται πιο ωραίος και ανανεώνεται το ενδιαφέρον σου

το batman είναι μάλλον το καλύτερο της σειράς παρόλο που το παρακάνουν όπως είπα με το tank

το dying light πάντως έχει το πιο ευχάριστο gameplay από όλα και δεν υπάρχει και αντίστοιχο παιχνίδι ώστε να το συγκρίνεις άμεσα

υπάρχουν βέβαια τα παιχνίδια της ίδιας εταιρείας, αλλά καμιά σχέση με το dl, η δυνατότητες που σου δίνει το "παρκούρ" του παιχνιδιού αναβαθμίζουν τελείως την εμπειρία (τα άλλα σκέψου τα βαριέμαι τρελά και αυτό είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια των τελευταίων ετών) 

μόλις συνηθίσει λίγο το χειρισμό θα εθιστείς

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει προσφορά στο PSN το Mortal Kombat Xl στα 19 ευρώ

Που την ειδες την προσφορα?:P

https://www.skroutz.gr/s/8351947/Mortal-Kombat-XL-PS4.html

Είμαι μεταξύ Dying light batman arkham knight Και shadow of Mordor. Ξέρω ότι είναι διαφορετικά είδους παιχνίδια αλλά τι θα μου προτείνατε. Θέλω κτ που να μου κρατήσει σαν Game.

Προσωπικα για μενα Arkham Knight(αν σου αρεσαν τα προηγουμενα batman ειδικα),μετα shadow of mordor και τελος το dying light.

Το ολο parkour zombie εγω προσωπικα το βρηκα ψιλο βαρετο και εν μερη ανουσιο.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...