Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Νοεμβριο απο οτι βλεπω βγηκαν αλλα δεν εχει σημασια. Νομιζα οτι ειχαν ενα εξαμηνο το πολυ διαφορας. Τελικα ειχαν ενα χρονο...
Greygore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 τα δεδομένα περνάνε μέσα από router ή επικοινωνούν με κάποιο τρόπο απευθείας μεταξύ τους οι συσκευές; το έχει δοκιμάσει κανείς; Είχα δοκιμάσει όταν πρωτοπήρα PSTV (ας είναι καλά το 30ρι που το είχε στον Κωτσόβολο ), απο τα λίγα που είδα είναι μόνο* μέσω του home network που είναι ενωμένα και τα δυο (router ενσύρματα ή ασύρματα μέσω Wi-Fi). *Η αλήθεια είναι πως δεν το κοίταξα και πολύ, προσωπικά το ήθελα για να παίζω κάποια συγκεκριμένα Vita exclusives και κανένα PSOne game απ'αυτά που είχα μαζέψει στο PSN 1
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 τα δεδομένα περνάνε μέσα από router ή επικοινωνούν με κάποιο τρόπο απευθείας μεταξύ τους οι συσκευές; το έχει δοκιμάσει κανείς;Με πρόλαβε η basketballfan Στριμαρει σε άλλη τηλεόραση Δεν το έχω δοκιμάσει ν πω την αλήθεια αλλά επειδή το βρήκα σε καλή τιμή για αυτό έφτιαξα το τοπικ.
logistoulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Νοεμβριο απο οτι βλεπω βγηκαν αλλα δεν εχει σημασια. Νομιζα οτι ειχαν ενα εξαμηνο το πολυ διαφορας. Τελικα ειχαν ενα χρονο... ναι σόρρυ δικό μου λάθος (αν κάνω άλλο λάθος σήμερα σε νούμερα θα με πάρει ο διάολος ) τα gears βέβαια από την άλλη δίνουν όλη τη βάση τους σε αυτό το κομμάτι, δεν υπάρχει platforming και άλλα πράγματα, οπότε λογικό είναι να το βλέπεις πιο "απόλυτο" σε σχέση με άλλα παιχνίδια που είναι πιο ανάλαφρα, και στο μυαλό σου το έχεις και κάπως διαφορετικά αν έχεις παίξει κόντρα σε καμμενηδήδες που έχουν διδακτορικό στο wall bounce και το πότε ακριβώς να σε σκοτώσουν με ένα χτύπημα με τη καραμπίνα εξ'επαφής (αφού σε πλησίαζουν και εσύ φυσικά δε μπορείς να τους πετύχεις με τίποτα, παρά μόνο από τύχη) Με πρόλαβε η basketballfan Στριμαρει σε άλλη τηλεόραση Δεν το έχω δοκιμάσει ν πω την αλήθεια αλλά επειδή το βρήκα σε καλή τιμή για αυτό έφτιαξα το τοπικ. αν είναι μέσω router με wifi δε ξέρω ποια θα είναι η ποιότητα του αποτελέσματος.. την αντίστοιχη δυνατότητα μόνο για steam την έχω δοκιμάσει και το αποτέλεσμα ήταν πολύ χάλια δεν ξέρω αν με κάποιο καλύτερο router ή access point γινόταν καλύτερη δουλειά (έχω το technicolor που μου είχε δώσει η forthnet για vdsl) αλλά ασύρματα δε μου φάνηκε ότι δουλεύει πολύ καλά η όλη φάση, με ethernet μόνο κάνεις δουλειά και μιας και είπα wifi, σε online παιχνίδια τι εμπειρίες έχετε με το wifi? ή εννοείται καλώδιο;
stelios18120 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 και μιας και είπα wifi, σε online παιχνίδια τι εμπειρίες έχετε με το wifi? ή εννοείται καλώδιο; Εγώ έχω κοντά το ρούτερ μου από το ps4 και που παίζω online world of tanks είναι βολίδα,ούτε σπασίματα ούτε κόβετε η σύνδεση ούτε τίποτα. Αυτό βέβαια παίζει ρόλο το σύνδεση έχεις,τι απόσταση από ρούτερ και πολλά άλλα.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το δεσιμο με τους χαρακτηρες ηταν πρωτογνωρο για μενα. Το σεναριο ηταν οσο αναλαφρο χρειαζοταν και το gameplay ενω ηταν μαλλον χειροτερο απο αυτο του GeoW(που βγηκε λιγο νωριτερα), αποτελουσε μαζι με το τελευταιο τα 2 πρωτα παιχνιδια που χρησιμοποιουσαν το ''καλυψη-shooting'' αν θυμαμαι σωστα. Μετα ηρθε σε απειρα παιχνιδια. Με το που το πηρα το τερματησα σε μιαμιση μερα, γιατι απλα δεν μπορουσα να σταματησω. Αν τα βαλεις κατω και τα συγκρινεις, φυσικα τα επομενα ειναι πολυ βελτιωμενα και καλυτερα. Ενω μου αρεσαν πολυ, κανενα τους δεν καταφερε να με κανει να θελω να το τερματησω σε μιαμιση μερα. Και το resident evil 4 το εκανε αυτο που λες και αρκετα παιχνιδια αργοτερα αντεγραψαν το στυλακι του αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι σαν παιχνιδι ηταν και κορυφαιο για την εποχη του αυτη ειναι η διαφορα το ιδιο και το πρωτο gears of war.
kostiger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 To pstv θελει ειτε πολυ δυνατο wi-fi ή ενσυρματη συνδεση (κατα προτιμηση), ειτε με καλωδιο απευθειας στο ρουτερ ειτε με τη χρηση pοwerline. Aν η ληψη wi-fi ειναι χαμηλη, κλαφτα Χαραλαμπε. Τρως τρελο downgrade στην εικονα και συνεχεις αποσυνδεσεις.
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 και μιας και είπα wifi, σε online παιχνίδια τι εμπειρίες έχετε με το wifi? ή εννοείται καλώδιο; Το καλο που εχουν τα νεωτερα playstation(και κυριως το pro και το slim)ειναι οτι υποστηριζουν μεγαλυτερες ταχυτητες απο τα αρχικα ps4. Βεβαια για Ελλαδα με τις συνδεσεις που εχουμε δεν πολυ φαινεται αυτο.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Και το resident evil 4 το εκανε αυτο που λες και αρκετα παιχνιδια αργοτερα αντεγραψαν το στυλακι του αυτο αλλα μην ξεχναμε οτι σαν παιχνιδι ηταν και κορυφαιο για την εποχη του αυτη ειναι η διαφορα το ιδιο και το πρωτο gears of war. Δεν μιλησα για κορυφη η κατι τετοιο, αλλα για το τι εκανε αισθηση σε μενα. Νομιζω οτι απο την αρχη αυτο λεω. Το πρωτο uncharted δεν μπορουσε να ειναι GOTY. To RE4 δν ειχε ελευθερη κινηση με καμερα και ενω θεωρειται σταθμος, γιατι οντως εφερε ενα κομματι αυτων που ειδαμε αργοτερα σε αλλα παιχνιδια, ειναι το RE που μου εκανε την μικροτερη αισθηση ever. Kαμια σχεση με το πρωτο για παραδειγμα. Το RE4 ομως μπορουσε να ειναι GOTY.
logistoulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 @fulgore ναι το έχω δει αυτό, αλλά και πάλι το router μου (το οποίο για τζαμπέ έλληνα παρόχου είναι μάλλον η καλύτερη δυνατή περίπτωση) δυστυχώς δεν υποστηρίζει τα 5GHz που υποστηρίζει το ps4 slim οπότε υποθέτω ότι ή πρέπει να αλλάξω router, ή να δω τι λύσεις υπάρχουν σε access points για να μη μπαίνω σε πολύ μπελαλίδικα πράγματα (να στήνω router) ή απλά να το κάνω όπως το έχει κάνει φίλος να τραβήξω σε όλο το σπίτι ethernet να τελειώνω έχω βέβαια τη δυνατότητα να πάω το ps4 στη τηλεόραση που έχω το pc που εκεί δίπλα έχω το router (βάζω ethrenet και τέλος) , αλλά ήθελα σαλόνι τεσπά, θα το δοκιμάσω πώς είναι στο online με wifi όταν πέσει στα χέρια μου κάποιος τίτλος σχετικός και βλέπουμε, υποθέτω πάντα βέβαια ότι με wifi έχεις πάντα πιο αισθητό lag.. όσο καλό wifi κι αν έχεις Αυτό βέβαια παίζει ρόλο το σύνδεση έχεις,τι απόσταση από ρούτερ και πολλά άλλα. η σύνδεσή μου είναι μια χαρά για Online παιχνίδια δεν έχω θέμα, απλά η όλη μου εμπειρία είναι με ethernet πάνω στο router, με wifi δεν έχω δοκιμάσει έχω δοκιμάσει μόνο να στέλνει το steam εικόνα στο λάπτοπ μου για να στριμάρω σε άλλο δωμάτιο και το αποτέλεσμα ήταν χάλι και σε παιχνίδι με όχι τόσο καλά γραφικά κάπως παλευόταν, όταν έβαλα witcher 3 ήταν απαράδεκτο, προφανώς από wifi δεν κάνεις δουλειά από την άλλη η sony ίσως το έχει υλοποιήσει καλύτερα, αλλά δε θα ήθελα να ξοδέψω 30€ για να μάθω..
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Online προσωπικα εχω παιξει μονο σε παιχνιδια τυπου bloodborne και Nioh που δεν πολυ φαινεται οπως στα first person shooter,ποδοσφαιρακια και αλλα παρομοια παιχνιδια αρα δεν μπορω να πω κατι παραπανω πανω σε αυτο. Παντως σε μενα ειτε ειναι αισθητο το lag,ειτε οχι μονο με ασυρματο θα κανω δουλεια δεν μπορω τα καλωδια οσον αφορα το internet. 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Οκ εφαγα το ιδιο error "too many usb devices connected" και shutdown χωρις τιποτα συνδεδεμένο στα usb ουτε το καλωδιο σκετο Τι κανω πρωτα restore(rebuild database εκανα) πριν μπλεξω με εγγυησεις κτλπ, το OS απο usb και μετα hard reset? Θελω να αποκλεισω να ειναι software/fw θεμα πρωτα.
logistoulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 @fulgore ναι επίσης σε κάποια παιχνίδια κρύβονται πολύ έντεχνα οι ατέλειες ή τα προβλήματα θυμάσαι που έκανα σύγκριση με το sfv και παραπονιόμουν για το peer to peer του και έλεγα ότι το Killer instict πχ πάει καλύτερα.. πέρα από το ότι όντως πάει πολύ καλύτερα είναι και αυτό p2p (γιατί από ότι φαίνεται είναι η βέλτιστη λύση για fightings), αλλά έχουν κάνει μαγείες στο netcode του και το παιχνίδι κάνει αυτό που εσύ πατάς και διορθώνει στη συνέχεια αφού επικοινωνήσει με τη συσκευή του άλλου παίκτη, δεν προκαλεί lag μέχρι να σου στείλει και ο άλλος δεδομένα αυτό το πράγμα σου δημιουργεί μια ψευδαίσθηση ότι δεν υπάρχει lag και πρακτικά δεν υπάρχει, παίζεις χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα παρόλα αυτά σε άλλα παιχνίδια όπως shooters καταλαβαίνεις και το nanosecond που εσύ έδωσες την εντολή να πυροβολήσεις αλλά είχες στο μεταξύ πεθάνει, βέβαια και αυτό μπορεί να προβλεφθεί απλά με το wifi το latency είναι πάντα χειρότερο, ακόμα και ένα speednet test να τρέχεις, ακόμα και Browsing να κάνεις αν βέβαια το έχουν κάνει ώστε να μη σου φαίνεται ενοχλητικό μπράβο τους, πιστεύω ότι θα προσπαθούν συνέχεια να βελτιώσουν αυτό το θέμα αφού ο κόσμος πλέον είναι ασύρματος, δε καταλαβαίνει τώρα ο άλλος γιατί να τραβήξει καλώδιο από το ρουτερ του στη κονσόλα του
panossar95 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια και εγω που εβαλα οτε προχθες, αλλαξα απο hol, στο rocket leugeu ειχα 85ms τωρα έχω 45. Ετσι και ανοιξει η αδερφη μου το iphone βαραρι 750+, τι κακο εινσι αυτο? Και με τις 2 εταιριες τα ιδια, οταν ανοίγουν wifi γίνεται πανικος.. Οταν το.εχω ανοικτο εγω στο messengerια χαρα, αντε αντε να παει απο 45 στα 60. Μολις ανοίγουν iphone πιανει και 900...Τοσο πολύ τραβανε?
Fulgore Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Το κακο με τις συνδεσεις στην Ελλαδα δυστηχως ειναι κυριως το upload μας που ειναι τραγικο(εκτος των αλλων περι γραμμων). Τωρα οσον αφορα το ms που αναφερθηκε απο εποχες wow και lol,ατομο στην Ελλαδα που να ειχε κατω απο 40-50ms δεν ειχα πετυχει ποτε. Ουτε βεβαια και στο εξωτερικο σημαινει οτι ολοι εχουν 200αρες γραμμες και 6ms ping. Απλα στην Ελλαδα οι περισσοτεροι δεν το καταλαβαινουν,και ειναι αυτο που λεμε τεχνολογικα αναλφαβητοι. Ο αδερφος μου για παραδειγμα οταν επαιζα παλια wow και cs και απο το πουθενα ανεβαινε το ping στο Θεο γελαγε οταν του ελεγα οτι ''κολλαγα'',δεν ηξερε τι σημαινει ..... Μετα βεβαια ειδα οτι εβαζε παραλληλα σε αλλο pc και κατεβαζε ταινιες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις