Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειώσαμε το Uncharted 1. Καλούτσικο το παιχνίδι, τα επόμενα ξέρω ότι είναι καλύτερα, οπότε ανυπομονώ να τα δώ.

Προσωπικα το πρωτο uncharted περαν του τοτε οπτικου τομεα το θεωρω/βρισκω παρα πολυ μετριο παιχνιδι. Κυριως στο 2 οντως θα δεις διαφορα.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναί, το γνωρίζω.

Το πρόγραμμα έχει να τελειώσω το Last of Us και μετά ή θα επιστρέψω στο PC για God Eater, ή θα πάω Uncharted 2.

Δημοσ.

Σημερα μου κανει shut down και βγαζει error "too many usb devices connected" η κατι τετοιο, ειναι σαν να εβγαλα την πριζα δεν ανοιγει καν με το ds μετα πρεπει να πατησω το power και μου βγαζει και μηνυμα οτι δεν εκλεισε σωστα, ξερει κανεις τιποτα? Με μια αναζητηση δεν βρισκω πολλα μονο ατομα που ειχαν συνδεσει headphones κτλπ, εγω μονο το controller εχω wired.

Τωρα δοκιμαζω wireless μονο να δω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Προσωπικα το πρωτο uncharted περαν του τοτε οπτικου τομεα το θεωρω/βρισκω παρα πολυ μετριο παιχνιδι. Κυριως στο 2 οντως θα δεις διαφορα.

Εμενα το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 του ps3. Μου φαινοταν πολυ φρεσκο το στυλακι. Θεωρω οτι το πρωτο επηρεασε πολλα επομενα παιχνιδια.

Τα επομενα Uncharted ειναι σιγουρα ομως βελτιωμενα σε ολους τους τομεις, αλλα ειμαι απο τους λιγους που δεν τα θεωρω καλυτερα. H μαλλον δεν καταφεραν να μου κανουν την ιδια αισθηση.

Αν δεν το ειχα παιξει 10 χρονια πριν και το επαιζα τωρα ισως θα ειχα διαφορετικη αποψη για το drake's fortune.

Δημοσ.

Καταπληκτικο παιχνιδι ακομα και σημερα κατα τη γνωμη μου. Ωστοσο αυτο και ακομα τα υπολοιπα δεν αρεσουν σε πολύ κοσμο. Περι ορεξεως..

Δημοσ.

Παίζει κανείς το 3on3 freestyle; Είναι δωρεάν multiplayer μπασκετάκι.

Αν το παίζετε, κάντε με add να κάνουμε ομάδα γιατί με άσχετους online που κάνουν ότι τους κατέβει δεν το ευχαριστιέσαι το παιχνίδι αυτό. (Π.Χ ο άλλος είχε τον ψηλό και έριχνε συνεχώς τρίποντα...)

Το παιχνίδι είναι αυτό εδώ https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/3on3-freestyle/cid=EP1439-CUSA07069_00-3ON3FREESTYLE001

το psn id μου:  mitsmarg

Δημοσ.

Εμενα το πρωτο μου αρεσε περισσοτερο απο τα 3 του ps3. Μου φαινοταν πολυ φρεσκο το στυλακι. Θεωρω οτι το πρωτο επηρεασε πολλα επομενα παιχνιδια.

Τα επομενα Uncharted ειναι σιγουρα ομως βελτιωμενα σε ολους τους τομεις, αλλα ειμαι απο τους λιγους που δεν τα θεωρω καλυτερα. H μαλλον δεν καταφεραν να μου κανουν την ιδια αισθηση.

Αν δεν το ειχα παιξει 10 χρονια πριν και το επαιζα τωρα ισως θα ειχα διαφορετικη αποψη για το drake's fortune.

Same here. Μόνο το 4 βάζω πάνω απο το 1ο.
Δημοσ.

Δυστηχως δεν συμφωνω για τους γνωστους λογους που εχουν αναφερθει και πιο παλια.Δηλαδη επαναλαμβανομενα περιβαλλοντα και εχθροι,χλιαρο σεναριο και διαλογοι. Σε καποια πραγματα ναι ηταν μπροστα απο την εποχη του που λεμε αλλα το καλυτερο uncharted ολων νομιζω οτι ειναι λιγο ''βαρια'' κουβεντα. Βασικα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω σε forum(ή σε αλλα site)αυτο περι uncharted 1 :P

Δημοσ.

Το Uncharted 1, το έπαιξα στο PS3 καθώς το έδιναν μαζί στο bundle που είχα πάρει. Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσω να το δοκιμάσω αλλά μια που το έβαλα το δισκάκι και το έβγαλα μόνο όταν το τερμάτισα. Με κέρδισε αμέσως σαν concept. Το 2 θεωρώ πως ήταν το καλύτερο της σειράς σε όλους τους τομείς.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Στριμάρει για να παίζεις σε άλλη τηλεόραση από αυτή που έχεις στο ps4 (και παίζει και ps vita παιχνίδια -όχι όλα).

Δημοσ.

τα δεδομένα περνάνε μέσα από router ή επικοινωνούν με κάποιο τρόπο απευθείας μεταξύ τους οι συσκευές; το έχει δοκιμάσει κανείς; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δυστηχως δεν συμφωνω για τους γνωστους λογους που εχουν αναφερθει και πιο παλια.Δηλαδη επαναλαμβανομενα περιβαλλοντα και εχθροι,χλιαρο σεναριο και διαλογοι. Σε καποια πραγματα ναι ηταν μπροστα απο την εποχη του που λεμε αλλα το καλυτερο uncharted ολων νομιζω οτι ειναι λιγο ''βαρια'' κουβεντα. Βασικα πρεπει να ειναι η πρωτη φορα που διαβαζω σε forum(ή σε αλλα site)αυτο περι uncharted 1 :P

Το δεσιμο με τους χαρακτηρες ηταν πρωτογνωρο για μενα. Το σεναριο ηταν οσο αναλαφρο χρειαζοταν και το gameplay ενω ηταν μαλλον χειροτερο απο αυτο του GeoW(που βγηκε λιγο νωριτερα), αποτελουσε μαζι με το τελευταιο τα 2 πρωτα παιχνιδια που χρησιμοποιουσαν το ''καλυψη-shooting'' αν θυμαμαι σωστα. Μετα ηρθε σε απειρα παιχνιδια.

Με το που το πηρα το τερματησα σε μιαμιση μερα, γιατι απλα δεν μπορουσα να σταματησω.

Αν τα βαλεις κατω και τα συγκρινεις, φυσικα τα επομενα ειναι πολυ βελτιωμενα και καλυτερα. Ενω μου αρεσαν πολυ, κανενα τους δεν καταφερε να με κανει να θελω να το τερματησω σε μιαμιση μερα.

Δημοσ.

και το gameplay ενω ηταν μαλλον χειροτερο απο αυτο του GeoW(που βγηκε λιγο νωριτερα),  

το gears βγήκε 10/2006, το uncharted 10/2007 

παρόλα αυτά τα shooting mechanics του gears ήταν/είναι "αλλού" κατά τη γνώμη μου και τόσα χρόνια μετά

αν και πολλοί αντέγραψαν, κανείς δεν ξεπέρασε  (και ευτυχώς δε χρειάστηκα νέα κονσόλα και για αυτό) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...