chrisgewrgi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ερωτηση κρισεως... εχω ενα profile στο ps4 που εκει εχω 2 games και εχω κανει την κονσολα primary απο τα settings στο psn. εφτιαξα και ενα δευτερο account profile με αλλο καινουργιο email, μπορω εκει να παιξω τα games απο το αλλο profile ή μπορω να μεταφερω καπως τα αγορασμενα digital games στο νεο profile? επειδη θελω να σβησω το παλιο profile εντελως. μπορεις να τα παιξεις αφου εκανες την κονσολα primary σε αυτον τον λογαριασμο που εχεις τα Games.. να τα μεταφερεις δεν μπορεις.
dimyok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Από ότι είδα στο ffxv τουλάχιστον σου κατεβάζει κάποια GB (τα πρώτα 7 στη προκειμένη) ώστε να ξεκινήσεις να παίζεις και όσο εσύ μπορείς να παίζεις η κονσόλα κατεβάζει τα υπόλοιπα και η εγκατάσταση συνεχίζεται Θα έλεγα ότι είναι ιδιοφυές αυτό το σύστημα γιατί ακόμα και vdsl να έχεις κάποια παιχνίδια είναι γιγάντια για να τα περιμένεις ολόκληρα στο DIGITAL DELUXE σε αφηνει να πας μεχρι το μενου και μετα θα περιμενεις να τελειωσει ΟΛΟ - ιδιοφυές θα εχεις τη μουσικουλα τουλαχιστων στις 10+ ωρες
logistoulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Α μόνο αυτό κάνει το start? Ε μουφα τότε νόμιζα ότι μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι κανονικά (δε το δοκίμασα, αλλά υπέθεσα ότι για να σου δίνει την επιλογή το εννοεί)
vste Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Α μόνο αυτό κάνει το start? Ε μουφα τότε νόμιζα ότι μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι κανονικά (δε το δοκίμασα, αλλά υπέθεσα ότι για να σου δίνει την επιλογή το εννοεί) Μπορεις να παιξεις και το tutorial αν θυμαμαι καλα.
markoliaz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) κομπλε. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από markoliaz
Chrisl7 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημιουργησε ένα νέο email γραμμένο με το λάθος γραμμα(αν δεν το έχει αλλος) να το λαβεις εκεί τον κωδικο
delpro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μια μαύρη οθόνη για ένα δευτερόλεπτο(ps4 pro), ξαναεμφανιστηκε σημερα παλι .Καμια γνωμη ?
delpro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μηπως χανει την αναλυση? τι ακριβως που να χανει δεν καταλαβα?
panossar95 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Λες μαυρη οθονη για ενα δευτερολεπτο, μετα ξαναδειχνει κανονικα?
delpro Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Λες μαυρη οθονη για ενα δευτερολεπτο, μετα ξαναδειχνει κανονικα? ακριβωσ 1-2 sec το εκανα μια φορα μονο μετα απο αρκετο καιρο . http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Support/PS4-Pro-random-black-screen-dropouts/td-p/24693423/page/20#thread-replies μπηκα εδω αλλα ακρη δεν εβγαλα.
Avatar_GR Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μια μαύρη οθόνη για ένα δευτερόλεπτο(ps4 pro), ξαναεμφανιστηκε σημερα παλι .Καμια γνωμη ? Αλλαξε καλωδιο HDMI.
panther_512 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Τελειώσαμε το Uncharted 1. Καλούτσικο το παιχνίδι, τα επόμενα ξέρω ότι είναι καλύτερα, οπότε ανυπομονώ να τα δώ. Ξεκίνησα το The last of Us. Το παιχνίδι φαίνεται καταπληκτικό. Δυστυχώς το contrast του είναι broken. Έχει σκοτεινές σκηνές που το μαύρο είναι ξεπλυμένο γκρίζο και χαλάει όλη την εικόνα. Έφαγα μία ώρα να κάνω troubleshooting και να δοκιμάζω settings στην TV μου και το color range του PS4 Pro. Τελικά είναι known issue και δεν το έχουν φτιάξει. Θα πρέπει να συμβιβαστώ με τη ξεπλυμένη εικόνα ή να αλλάξω τα settings της TV για τις περιοχές που έχουν πρόβλημα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις