Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα ειδικα εσυ και μονο που ειναι exclusive για το playstation φτανει και περισσευει...ουτε AA χρειαζοταν να βαλουν ουτε κανενα αλλο εφε.

Μια απλη απορια αυτες οι 2 εικονες πιστευετε ΣΟΒΑΡΑ οτι ειναι in-game την ωρα δηλαδη που οδηγεις;

Αμα το πιστευετε σοβαρα τοτε τα πραγματα ειναι πολυ σοβαρα... :-D

Καλα ειδικα εσυ και μονο που ειναι exclusive για το playstation φτανει και περισσευει..ουτε ΑΑ χρειαζοταν ουτε κανενα αλλο εφε για να θαψεις.

Στην περιπτωση σου ακουγεται καπως χειροτερα το ιδιο quote.

To να αποθεωνεις κατι που σου αρεσει το θεωρω σαφως απειρα καλυτερο απο το αιωνιο trolling και θαψιμο.

Ασε που εχω γραφω συχνα πυκνα θετικα για το 360.Εσυ δεν το εχεις κανει ποτε για κονσολα της sony εδω και 7 χρονια+. ;)

Παμε παρακατω.

Σε ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στις πρωτες φωτο τους εχουμε bullshots,μεγαλη αναλυση ,τεραστιο ΑΑ.

Μεγαλη αναλυση θα εχουμε ετσι και αλλιως πιθανοτατα.Μενει το ΑΑ που δεν ξερουμε τι θα χρησιμοποιει.

Απο κει και περα ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ να βλεπεις εικονες ''εξω'' απο bullshots.Αν το καταφερεις θα δεις οτι εχει γραφικαρες.

Δεν ειναι δυσκολο,περιμενα οτι ειχαμε εκπαιδευτει σε αυτο.ΓΕΡΑΣΑΜΕ στο gaming.

Ακομα ασχολουμαστε με bullshots?με ''αν'',''πως'',''τι'',''γιατι΄''? :unsure:

Νομιζα οτι τα ειχαμε ξεπερασει αυτα.Τουλαχιστον οι παλιοτεροι.

In-game είναι, απλά όταν θα το βάλεις να παίξει θα είναι γεμάτο juggies :P

Aυτο ειναι πιθανο(αν και στα 1080p με ενα 2ΧΑΑ θα ειναι αρκετα οκ).Αλλα ΕΙΝΑΙ in game οπως σωστα λες.

Θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε σε λιγο.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω να δώ ενα τίτλο στα pc που θα έχει ίδια ποιότητα γραφικών και αληθοφάνειας στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων με το GT5 στο PS3. 

Όσο για τα jaggies..... οποιος θεωρεί ότι σε κάθε περίπτωση η αναλυση μετράει, ας κάνει μια σύγκριση στο Hitman 1 σε 1440p και στο Hitman Absolution σε 720p και να μας πεί ποιο  είναι καλύτερο... :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Που ειναι το ψεμμα?

Σε αυτοκινητα δεν υπαρχει κατι αναλογο.Παρ'ολο που μιλαμε για αρχαιο hardware.

Στα περιβαλλοντα αν εξαιρεσεις 2-3 πιστες ,μπορεις να βρεις καλυτερα γραφικα.

Δημοσ.

Δηλαδη ρε παιδες την ωρα που θα οδηγω θα εχω αυτη την οπτικη;Τοτε θα ειναι πολυ playable...

Οσο για σενα Sony 13 το μονο troll εισαι εσυ...αμα δεις και στο thread του XBOX τα χωνω πολυ χειροτερα απο οτι εδω.Εχω πει και προηγουμενως οτι αμα κανω το λαθος και παρω καποια κονσολα σε αυτη τη γενια η μονη που συγκεντρωνει καποιες πιθανοτητες ειναι αυτη της πολυαγαπημενης σου εταιρειας.

Δημοσ.

Που ειναι το ψεμμα?

Σε αυτοκινητα δεν υπαρχει κατι αναλογο.Παρ'ολο που μιλαμε για αρχαιο hardware.

Στα περιβαλλοντα αν εξαιρεσεις 2-3 πιστες ,μπορεις να βρεις καλυτερα γραφικα.

Το Forza το στέλνει για τσαγάκι στα βουνά το GT5..

Είναι το χειρότερο GT που βγήκε ποτέ..

Επισκέπτης
Δημοσ.

@KYRIAKOS_MISWTHNSONY.

Nαι το ειδα οτι τα ''εχωσες''...

Οπως και περιμενα το ''αμα δεις και στο thread του XBOX τα χωνω πολυ χειροτερα απο οτι εδω''.

Γι αυτο αλλωστε εκανες και εκεινο το ποστ.Επισης δεν γνωριζεις μαλλον τι ειναι το trolling(ειδικα με την παραδοσιακη εννοια).

Aν παρεις κονσολα της sony με τοσο θαψιμο 7+ χρονια,θα παω κολυμπωντας στην Ιαπωνια.Πιο πιθανο βλεπω να αγοραζει ps4 ο τιτανομαχος.Ειδικα αν σε δω να γραφεις θετικο για κονσολα της sony,θα αυτοπυρποληθω. :P

Και για να τελειωνουμε με αυτο εχω ξαναπει οτι προτιμω την αγαπη/συμπαθεια προς μια εταιρια(ειδικα για την sony μετα τα psone/2 δεν ειναι και ιδιαιτερα παραλογο),παρα το αιωνιο θαψιμο και την γλιτσα.

Τωρα για να μιλησουμε και για το παιχνιδι.

Τι σχεση εχει η οπτικη με τα γραφικα.

Δλδ αν η καμερα ειναι λιγο πλαγια η πιο πισω απο το αυτοκινητο,τα γραφικα γινονται αυτοματα ''οχι ingame''?

Δεν μπορω να σε ακολουθησω.Προφανως και ειναι ingame.Η διαφορα ειναι στο ΑΑ.Κατα τα αλλα αυτα τα γραφικα θα δεις.

Το Forza το στέλνει για τσαγάκι στα βουνά το GT5..

Είναι το χειρότερο GT που βγήκε ποτέ..

Το αν ειναι το χειροτερο ειναι προσωπικη αποψη.Οποτε δεν το σχολιαζω.

Μιλαμε απο την αρχη για συγκεκριμενο πραγμα εδω,που ειναι ο σχεδιασμος τον αυτοκινητων.Εσυ για καποιον λογο το πας σε αλλα πραγματα..

Δημοσ.

Για μενα τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε racing game.Oσο και μουφα ΑΑ να εχουν βαλει(γιατι η αναλυση θα ειναι ετσι και αλλιως υψηλη),δεν παυει να ειναι εντυπωσιακο.

Aκομα και 720p ,30fps 0ΧΑΑ να ειναι(Που δεν θα ειναι)

Θα περιμενα το ματι των pc tester γραφικων/ρυθμισεων,...εεε gamer ηθελα να πω( :P),να μπορει να δει καποια πραγματα περα απο την αναλυση,ΑΑ.

Kαι μιλαμε για launch title σε παλια devkits.

driveclub1.jpg

driveclub4.jpg

Για μενα τα καλυτερα γραφικα που εχω δει σε racing game.Oσο και μουφα ΑΑ να εχουν βαλει(γιατι η αναλυση θα ειναι ετσι και αλλιως υψηλη),δεν παυει να ειναι εντυπωσιακο.

Aκομα και 720p ,30fps 0ΧΑΑ να ειναι(Που δεν θα ειναι)

Θα περιμενα το ματι των pc tester γραφικων/ρυθμισεων,...εεε gamer ηθελα να πω( :P),να μπορει να δει καποια πραγματα περα απο την αναλυση,ΑΑ.

Kαι μιλαμε για launch title σε παλια devkits.

driveclub1.jpg

driveclub4.jpg

Καλα για να δουν οι πισακιδες τετιου επιπεδου γραφικων στο πισι τους!!!κοβω να μην τους φτανει ουτε 2 τιταν μαζι!!!!. :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλα για να δουν οι πισακιδες τετιου επιπεδου γραφικων στο πισι τους!!!κοβω να μην τους φτανει ουτε 2 τιταν μαζι!!!!. :P

To μαμησες. :P

Το οτι στην αρχη βγαζουν πολυ δυνατα σε γραφικα παιχνιδια οι κονσολες δεν εχει να κανει με τα χαρακτηριστικα τους,αλλα με το γεγονος οτι δουλευουν σε συγκεκριμενο/σταθερο hardware.Ενδεικτικα ας πουμε οτι οι κονσολες δουλευουν παντα στο 80%+ αυτων μπορουν μετα τον πρωτο χρονο ειδικα.Ενω τα pcs οχι γιατι ακολουθουν τις κονσολες στην ουσια,στο gaming(Οχι στην καθαρη δυναμη).

Δημοσ.

ε με 3 τιταν το παλευουν...

btw για το drive club,μεγαλυτερη βλακεια απο αποκλειστικα first person driving παιχνιδι δεν εχω ξανακουσει...

μισουμε το fps λεμε... 

Δημοσ.

Και εδω τρολαρει ο Gklezakos?Aπο τα γραφομενα του τρολαρει και στου xbox και στου wii u το thread ειναι πρωτος τρολας.Αν δεν εχεις ζωη αυτα συμβαινουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

btw για το drive club,μεγαλυτερη βλακεια απο αποκλειστικα first person driving παιχνιδι δεν εχω ξανακουσει...

μισουμε το fps λεμε... 

Μονο τετοια καμερα θα εχει?Που το διαβασες αυτο?

Δημοσ.

Μονο τετοια καμερα θα εχει?Που το διαβασες αυτο?

Νομιζω το ειπαν στην παρουσιαση τον Φεβρουαριο.

Προσωπικα, δεν με συναρπαζει γενικως το concept της online ομαδας, αλλα φαινεται ωραιο οπτικα το παιχνιδι.

Δημοσ.

Εγώ ακόμα περιμένω να δώ ενα τίτλο στα pc που θα έχει ίδια ποιότητα γραφικών και αληθοφάνειας στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων με το GT5 στο PS3. 

Όσο για τα jaggies..... οποιος θεωρεί ότι σε κάθε περίπτωση η αναλυση μετράει, ας κάνει μια σύγκριση στο Hitman 1 σε 1440p και στο Hitman Absolution σε 720p και να μας πεί ποιο  είναι καλύτερο... :)

Τσεκαρε το Assetto Corsa φιλε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...