Avatar_GR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Ένα απλό καλώδιο hdmi 1.1 που αγόρασα πριν 10 χρόνια υπάρχει περίπτωση να μπορεί να σηκώσει 4k στα 60Ηz για gaming; Αν είναι μικρό σε μήκος, ποιοτικό (και όχι καλώδιο του 1ευρώ) και όχι πολύ λεπτό... τότε μπορεί να παίζει, μπορεί και όχι όμως. Δεν μπορεί κανείς να σου πει σίγουρα. Δοκίμασε το να μας πεις. 2
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Προσωπικα πιστευω οτι η αληθεια ειναι στην μεση(επειδη τα hdmi καλωδια δεν βγαινουν μονο για χρηση gaming στις τηλεορασεις,και αρα υπαρχουν και διαφορες σε αλλους τομεις βεβαια δεν ειναι μονο νουμερα οι διαφορετικες εκδοσεις). Απο την αλλη βεβαια δεν πιστευω οτι αξιζει καποιος να μπει σε παραπανω εξοδα. Θυμαμαι για παραδειγμα το επισημο(μη χεσω)καλωδιο Hdmi του ps3 που η sony το χρεωνε 20-25ευρω και μιλαμε για 1080p αναλυση τοτε.
Steve_Sheep Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν είναι μικρό σε μήκος, ποιοτικό (και όχι καλώδιο του 1ευρώ) και όχι πολύ λεπτό... τότε μπορεί να παίζει, μπορεί και όχι όμως. Δεν μπορεί κανείς να σου πει σίγουρα. Δοκίμασε το να μας πεις. Άσχετο εντελώς αλλά μια μέρα πήγα να συνδέσω ένα pc με 7970 σε μια plasma με τα καλώδια που σου λέω και δεν έπαιζε. Ε λέω η απόσταση. Βάζω το range booster/ hdmi repeater ένα άσπρο κουτάκι χωρίς το τροφοδοτικό του (γιατί έχει και τέτοιο) και όταν πήγα να το κουμπώσω στην κάρτα με το που ακουμπούσε το σασί πέταγε σπίθες και με χτύπησε κιόλας ρεύμα (!). Φυσικά δεν δοκίμασα καν να το κουμπώσω. Τι θέλω να πω σχετικά με το νήμα. Μην κάνετε εκπτώσεις στα hdmi καλώδια ειδικά. Ενίοτε καίνε και εισόδους/εξόδους....
gRim Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Προσωπικα πιστευω οτι η αληθεια ειναι στην μεση(επειδη τα hdmi καλωδια δεν βγαινουν μονο για χρηση gaming στις τηλεορασεις,και αρα υπαρχουν και διαφορες σε αλλους τομεις βεβαια δεν ειναι μονο νουμερα οι διαφορετικες εκδοσεις). Απο την αλλη βεβαια δεν πιστευω οτι αξιζει καποιος να μπει σε παραπανω εξοδα. Θυμαμαι για παραδειγμα το επισημο(μη χεσω)καλωδιο Hdmi του ps3 που η sony το χρεωνε 20-25ευρω και μιλαμε για 1080p αναλυση τοτε. Στην αρχή δεν υπήρχε καλώδιο HDMI στην συσκευασία του PS3 και πολλοί τα έσκαγαν για το official HDMI ή έδιναν και παραπάνω γιατί πίστευαν ότι είχε διαφορά.
Avatar_GR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Προσωπικα πιστευω οτι η αληθεια ειναι στην μεση(επειδη τα hdmi καλωδια δεν βγαινουν μονο για χρηση gaming στις τηλεορασεις,και αρα υπαρχουν και διαφορες σε αλλους τομεις βεβαια δεν ειναι μονο νουμερα οι διαφορετικες εκδοσεις). Απο την αλλη βεβαια δεν πιστευω οτι αξιζει καποιος να μπει σε παραπανω εξοδα. Θυμαμαι για παραδειγμα το επισημο(μη χεσω)καλωδιο Hdmi του ps3 που η sony το χρεωνε 20-25ευρω και μιλαμε για 1080p αναλυση τοτε. Μέχρι 5 μέτρα όλα τα καλώδια θα είναι μια χαρα. Σε μεγάλες αποστάσεις όμως (10-15 μέτρα και πάνω) τότε μετράει το καλό το καλώδιο. Αν πας στα 20 μέτρα τότε θέλεις πολύ καλό (καλό όχι ακριβό) και χοντρό καλώδιο. Η άλλη λύση είναι τα ενεργητικά καλώδια η HDMI καλώδια με οπτική ίνα που πάνε μέχρι μερικά χιλιόμετρα... Το καλώδιο από την στιγμή που το βάζετε και δουλεύει και δεν βλέπετε "μπλε χιόνια" στην εικόνα, η χάνετε το σήμα, είναι εντάξει. Όσο περισσότερα λεφτά και να δώσετε για να πάρτε άλλο καλώδιο, πάλι το ίδιο θα βλέπετε, δεν θα αλλάξει κάτι. Άσχετο εντελώς αλλά μια μέρα πήγα να συνδέσω ένα pc με 7970 σε μια plasma με τα καλώδια που σου λέω και δεν έπαιζε. Ε λέω η απόσταση. Βάζω το range booster/ hdmi repeater ένα άσπρο κουτάκι χωρίς το τροφοδοτικό του (γιατί έχει και τέτοιο) και όταν πήγα να το κουμπώσω στην κάρτα με το που ακουμπούσε το σασί πέταγε σπίθες και με χτύπησε κιόλας ρεύμα (!). Φυσικά δεν δοκίμασα καν να το κουμπώσω. Τι θέλω να πω σχετικά με το νήμα. Μην κάνετε εκπτώσεις στα hdmi καλώδια ειδικά. Ενίοτε καίνε και εισόδους/εξόδους.... Από τα HDMi καλώδια περνάει και λίγο ρεύμα. Για αυτό ποτέ δεν πρέπει με αναμμένη την συσκευή να βάζουμε/βγάζουμε καλώδιο. Κάπου βραχυκύκλωνε το HDMI booster που είχες. Αν θέλεις να σου προτείνω HDMI splitter/booster/switch πες μου. Έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου...
Speed Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Αν εχουν ελληνικους υποτιτλους με ενδιαφερει και μενα.καποιος που να εχει παρει last of us digital ας μας πει Τα αγόρασα φίλε και έχουν Ελληνικούς υπότιτλους ...
manolol20 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω τα uncharted. Τα αγοράζω 1-1 η το collection περιλαμβάνει 3 σε 1; τι άλλο προτείνετε απ τις προσφορές; Ευχαριστώ
Fulgore Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Σε γενικες γραμμες μεχρι τα 20ευρω ξεχωριζουν τα παρακατω παιχνιδια με ps plus Journey uncharted collection Uncharted 4 bloodborne(αν και αξιζει η goty τα παραπανω χρηματα περισσοτερο και εχει ανεβει και η τιμη του κουτατου) heavy rain/beyond collection god of war 3 remastered gravity rush remastered Infamous second son+first light(το dlc) ratchet and clank Last Of Us pro 2017 until dawn Driveclub Καλησπέρα,σκέφτομαι να αγοράσω τα uncharted. Τα αγοράζω 1-1 η το collection περιλαμβάνει 3 σε 1; τι άλλο προτείνετε απ τις προσφορές; Ευχαριστώ Uncharted collection ειναι ολα μαζι,αρα καλυτερα αγορασε αυτο μην τα αγορασεις ξεχωριστα δεν αξιζουν.
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Uncharted collection είναι το 1-2-3 Το 4 είναι ξεχωριστό.
modechristo_13 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2017 μετα απο βιντεακια που ειδα απο τα game των προσφορων κατεληξα στο να αγορασω το god of war και το infamous to second son πακετο..και στην χειροτερη αν δεν μου αρεσει κατι δεν πειραζει ειναι λιγα τα χρηματα που ζητανε!!!
markoliaz Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 ερωτηση κρισεως... εχω ενα profile στο ps4 που εκει εχω 2 games και εχω κανει την κονσολα primary απο τα settings στο psn. εφτιαξα και ενα δευτερο account profile με αλλο καινουργιο email, μπορω εκει να παιξω τα games απο το αλλο profile ή μπορω να μεταφερω καπως τα αγορασμενα digital games στο νεο profile? επειδη θελω να σβησω το παλιο profile εντελως.
dimyok Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μέχρι 5 μέτρα όλα τα καλώδια θα είναι μια χαρα. Σε μεγάλες αποστάσεις όμως (10-15 μέτρα και πάνω) τότε μετράει το καλό το καλώδιο. Αν πας στα 20 μέτρα τότε θέλεις πολύ καλό (καλό όχι ακριβό) και χοντρό καλώδιο. Η άλλη λύση είναι τα ενεργητικά καλώδια η HDMI καλώδια με οπτική ίνα που πάνε μέχρι μερικά χιλιόμετρα... Το καλώδιο από την στιγμή που το βάζετε και δουλεύει και δεν βλέπετε "μπλε χιόνια" στην εικόνα, η χάνετε το σήμα, είναι εντάξει. Όσο περισσότερα λεφτά και να δώσετε για να πάρτε άλλο καλώδιο, πάλι το ίδιο θα βλέπετε, δεν θα αλλάξει κάτι. Από τα HDMi καλώδια περνάει και λίγο ρεύμα. Για αυτό ποτέ δεν πρέπει με αναμμένη την συσκευή να βάζουμε/βγάζουμε καλώδιο. Κάπου βραχυκύκλωνε το HDMI booster που είχες. Αν θέλεις να σου προτείνω HDMI splitter/booster/switch πες μου. Έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου... Πες - έχω 2 goodbay Automatic AVS47 3in που είναι για τον π@τσο ρίχνουν μαύρο σε >5 μέτρα καλωδιο .
Skr1ll3x Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Τελικα πηρα και 'γω το Pro γιατι δεν ειχα κανενα ποδοσφαιρακι για couch co-op.. Χωρις το patch ειναι χαοτικο οπως παντα το Pro.. μου πηρε καμμια ωρα μεχρι να περαστουν ολες οι ομαδες patch αλλα αξιζε.. Επαιξα κανα 2 games αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι το Fifa ειναι πολυ μπροστα σε θεμα γραφικων τουλαχιστον.. Οπως και να χει για 10 ευρω αξιζει να υπαρχει στην λιστα οσων δεν εχουν ηδη καποιο ποδοσφαιρακι..
panther_512 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Μαζί με τα παιχνίδια, έβαλα να κάνει download και το Media Player. Έχουν κατέβει όλα από τη πρώτη μέρα, εκτός από τον Media Player. Αν πάω Paystation Store-> Library-> Purchased, το έχει με το σηματάκι του download. UPDATE: OK, κατεβάζει ακόμα το God of War III. Απλά επειδή στο menu έχει στο παιχνίδι Start, νόμιζα ότι κατέβηκε. Στα notifications όμως έχει την μπάρα προόδου με αρκετά GB ακόμα για να κατεβάσει. Μετά λογικά θα ακολουθήσει το Media Player.
logistoulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Από ότι είδα στο ffxv τουλάχιστον σου κατεβάζει κάποια GB (τα πρώτα 7 στη προκειμένη) ώστε να ξεκινήσεις να παίζεις και όσο εσύ μπορείς να παίζεις η κονσόλα κατεβάζει τα υπόλοιπα και η εγκατάσταση συνεχίζεται Θα έλεγα ότι είναι ιδιοφυές αυτό το σύστημα γιατί ακόμα και vdsl να έχεις κάποια παιχνίδια είναι γιγάντια για να τα περιμένεις ολόκληρα Στο steam δε νομίζω ποτέ να είδα αυτό το σύστημα, το περιμένουμε όλο το παιχνίδι αν δε κάνω λάθος Επίσης αν θες να κατέβει κάτι άλλο πρώτα μπορείς να κάνεις pause αυτό που έχει πάρει προτεραιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις