Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Uncharted: The Nathan Drake Collection (δηλαδή τα Uncharted 1,2,3) έχουν πολύ σκαρφάλωμα σαν το 4;

Λάτρεψα το Last of us, δεν μου άρεσε το Uncharted 4 λόγο του ότι σκαρφάλωνε σαν μαϊμού ο τύπος...

Τα Uncharted 1,2,3 έχουν και αυτά σκαρφάλωμα σαν την μαϊμού;

Θεωρω το 2 μακραν την καλυτερη δουλεια της εταιρειας, ειναι κριμα να μην το παιξεις, 1-3 δεν τα θεωρω κατι πολυ καλο, μετρια στην καλυτερη imho, τωρα απο σκαρφαλωμα δεν θυμαμαι παρα πολυ καλα αλλα νομιζω οτι εχει αρκετο ειδικα αν σε ενδιαφερει το treasure hunt  ;)

Δημοσ.

Όλοι λένε για το 2 αλλά επειδή έπαιξα και τα 4 σερί θυμάμαι ότι με το 3 είχα πάθει πλάκα. Αν εξαιρέσεις τα χαζά στο τέλος κάθε φορά boss, το 3 είχε ασταμάτητη δράση.

Δημοσ.

Ναι εχουν.

Απ΄ότι είδα τώρα στο store, Ghost Recon Wildlands στα 49,99€ και Uncharted Collection στα 19,99€.

https://www.skroutz.gr/s/6999640/Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection-PS4.html?from=catspan&keyphrase=uncharted+collection

https://www.skroutz.gr/s/7714195/Uncharted-The-Nathan-Drake-Collection-PS4.html?from=catspan&keyphrase=uncharted+collection

Καμια απολυτως προσφορα στο Uncharted collection. 23ευρω εχει καινουργιο και 17ευρω εχει μτχ κουτατο.

Μια απο τα ιδια και για το ghost recon αν και για μενα προσωπικα δεν αξιζει το παιχνιδι αυτο αυτα τα χρηματα

https://www.skroutz.gr/s/9305822/Tom-Clancy-s-Ghost-Recon-Wildlands-PS4.html

Δημοσ.

Έχει έρθει σε κανέναν το email που λέει τις ώρες που έχετε περάσει online κτλ?

Ναι.

Μου έλεγε ποιο παιχνίδι έχω παίξει πιο πολύ καθώς και ένα trophy που έκανα.

• Like 1
Δημοσ.

Το Uncharted: The Nathan Drake Collection (δηλαδή τα Uncharted 1,2,3) έχουν πολύ σκαρφάλωμα σαν το 4;

Λάτρεψα το Last of us, δεν μου άρεσε το Uncharted 4 λόγο του ότι σκαρφάλωνε σαν μαϊμού ο τύπος...

Έχω την εντύπωση πως από όλα το περισσότερο σκαρφάλωμα το έχει το 4. Τα έπαιξα με την σειρά όλα και μπορώ να πω οτι τα καταευχαριστήθηκα. Το Last of Us αν και το έχω καιρό δεν το έχω αγγίξει ακόμα.

Δημοσ.

Το Uncharted 4 έχει τα περισσότερα σκαρφαλωματα για εμένα. Τα έχω παίξει όλα και τερματίσει φυσικά και στον καιρό τους. Το συναίσθημα το μυστήριο που σου βγάζει και γενικά όλο το παιχνίδι μακράν είναι το Uncharted 2 με διαφορά για εμένα.

Δημοσ.

Τα Uncharted 4 και The last of us στην digital έκδοση που αγοράζεις απο PSN έχουν Ελληνικούς υπότιτλους γιατί δεν τους γράφει ???

Δημοσ.

Τα Uncharted 4 και The last of us στην digital έκδοση που αγοράζεις απο PSN έχουν Ελληνικούς υπότιτλους γιατί δεν τους γράφει ???

Αν εχουν ελληνικους υποτιτλους με ενδιαφερει και μενα.καποιος που να εχει παρει last of us digital ας μας πει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχουν ελληνικους υποτιτλους με ενδιαφερει και μενα.καποιος που να εχει παρει last of us digital ας μας πει

Το έχω εγώ το last of us σε digital έκδοση. Θα το τσεκάρω αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους και θα σας πω...

Ναι εχει Ελληνικα τελικα

Επεξ/σία από Avatar_GR
  • Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να αγοράσω απο το PSN κάποια παιχνίδια τώρα που τα έχει σε προσφορά αλλά μου βγάζει συνέχεια λάθος στην πιστωτική κάρτα .Προσπάθησα και μέσω paypal αλλά τίποτα . Ξέρει κανείς τι παίζει ???

Δημοσ.

Κάποιος είχε γράψει στο θέμα του Playstation Plus, ότι αν προστεθεί η κάρτα μέσα από τη κονσόλα την κάνει δεκτή (όταν η ιστοσελίδα του Playstation Store την απορρίπτει).

Δημοσ.

Το έχω εγώ το last of us σε digital έκδοση. Θα το τσεκάρω αν έχει Ελληνικούς υπότιτλους και θα σας πω...

Ναι εχει Ελληνικα τελικα

ωραιος thnks. οποτε μαλλον θα το τσιμπισω γιατι δεν ξεκολαει απο το 50αρικο σε retail.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ σήμερα το απόγευμα ένα PS4 Pro.

Έκανα install τα παιχνίδια και ξεκίνησα με το Uncharted.

Το μόνο που με ξίνησε είναι ότι είχα ήδη χειριστήριο DS4 για το PC και νόμιζα ότι με ένα χειριστήριο θα μπορώ να παίζω και στα δύο συστήματα. Από ότι φαίνεται αυτό δεν γίνεται, άρα θα έχω ένα χειριστήριο για το καθένα....

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...