Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα και γω τα ψώνια μου. PES, Heavy/Beyond, Journey collector's. Παιδιά, εξαιρετικές τιμές μας βάζει η Sony και δεν προλαβαίνουμε να αγοράζουμε. Να δω πότε θα τα παίξουμε όλα αυτά (συν τα προηγούμενα που αγόρασα...)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι γίνεται όργιο στο ps store σε αντίθεση με το store της Ms που παρακολουθώ εδώ και κάποιο καιρό που είναι φαρμακείο

Βασικά ίσως καλύτερες προσφορές και από steam βλέπω εδώ

Δημοσ.

Titanfall 2 θα ναι free next weekend, σκαει καινουργιο free dlc, οποιος παιζει fps να παιξει σιγουρα το τριαλ, το παιχνιδι ειναι ενα διαμαντι ειτε campaign ειτε multy

Δημοσ.

Όταν λέμε free next weekend μπορει να κατέβει και να παιχτεί κανονικά το campaign του σε αυτό το διήμερο η υπάρχουν περιορισμοί?!

Δημοσ.

Όταν λέμε free next weekend μπορει να κατέβει και να παιχτεί κανονικά το campaign του σε αυτό το διήμερο η υπάρχουν περιορισμοί?!

Ναι, μπορεις να παιξεις το στορυ αλλα οχι ολοκληρο εννοειται

First, we’ll be kicking off another free trial weekend that will start on 30th March and run through 3rd April. This time, in addition to having full access to multiplayer, you can also play the Training Gauntlet and one of the missions from our critically acclaimed single-player campaign called The Beacon.

Δημοσ.

Προφανως μιας και τρεχει ηδη αλλη προσφορα μεσα στις εκπτωσεις για αγορες 50ευρω

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/

Εννοεί σε μία αγορά 50€ ή συνολικές αγορές τον Μάρτιο που υπερβαίνουν τα 50€?

Λέει  you can buy multiple products that add up to €50 or over, αλλά δεν διευκρινίζει κάπου αν πρέπει να γίνει σε μία πληρωμή η συνολικά.

Δημοσ.

Το Uncharted: The Nathan Drake Collection (δηλαδή τα Uncharted 1,2,3) έχουν πολύ σκαρφάλωμα σαν το 4;

Λάτρεψα το Last of us, δεν μου άρεσε το Uncharted 4 λόγο του ότι σκαρφάλωνε σαν μαϊμού ο τύπος...

Τα Uncharted 1,2,3 έχουν και αυτά σκαρφάλωμα σαν την μαϊμού;

Δημοσ.

Ναι avatar, εχουν αρκετό, αν θυμαμαι καλα, επειδη τα εχω παίξει εδω και πολλα χρονια, νομίζω πιο πολυ απο το 4.

• Like 2
Δημοσ.

φίλος πάντως που είχε πάρει τη συλλογή μου έλεγε ότι δεν του άρεσε περισσότερο από τα reboot tomb raider

εγώ λέω να τα δοκιμάσω, αφού παίξω όλο το πακτωλό παιχνιδιών που θέλω να παίξω στο ps4, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να παίξω (θα του τα δανειστώ μάλλον)  πρώτα τη τριλογία και μετά το 4 ή δεν έχει σημασία 

επίσης σχετικά με το ffxv από ότι έχω καταλάβει πρέπει να δω το σχετικό υλικό που βγήκε πριν το παιχνίδι αν θέλω να καταλαβαίνω τι παίζει, έτσι δεν είναι; μην το αρχίσω απευθείας; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...