Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω..Μολις το βαλω για κατεβασμα,πρεπει να παει σερι το download η μπορω κ να το κανω παυση οπως στα updates?πρωτη φορα βαζω ψηφιακο!

μπορείς να κάνεις παύση όπως μπορείς και να το βάλεις να κατεβάζει σε rest mode

τελικά όλα καλά με το ffv, η τιμή ίσχυσε κανονικά

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα.

Νέος κάτοχος φρέσκος-φρέσκος PS4 Pro. Είχα PSN Account από το PSP αλλά δεν είχα κάνει ποτέ
κάποια αγορά.

Το Paypal δουλεύει κανονικά, αγόρασα εχθές και PSN Plus & το Driveclub. Deal of the Week PES 201 9.99 euro
ενώ το πήρα στα 40 πριν 3 ημέρες :(

Ξέρει κανείς τί γίνεται με τα accounts που υπάρχουν στο Internet και είναι πολύ φθηνότερα τα παιχνίδια?

Βρήκα κάποια στοιχεία εδώ αλλά είναι πολλές σελίδες πίσω..

Δημοσ.

Πάντως το Paypal δεν το δέχεται σε Ελληνικό λογαριασμό..

Για να απαντήσω στην ερώτησή μου, το paypal και το PSN account πρέπει να είναι της ίδιας χώρας :-(

Δημοσ.

Για να απαντήσω στην ερώτησή μου, το paypal και το PSN account πρέπει να είναι της ίδιας χώρας :-(

Αν έκανες Ελληνικό λογαριασμό τσέκαρε εδώ, που μάλλον θα δουλεύει (Paypal):  http://www.maxplay.gr/?page_id=81

Ελάχιστες φορες τον έχω δει out of stock. Και μπορώ να πω ότι όσες φορες πήρα κάρτα από τον τύπο η συναλλαγή ήταν άμεση (μέσω email).

Δημοσ.

Μάλλον θα φτιάξω έναν κυπριακό λογαριασμό.

Οι προσφορές αυτές στα παιχνίδια γίνονται συχνά, ή είναι κάτι σπάνιο/εποχιακό?

Βασικά με ενδιαφέρουν

- The last of Us

- Uncharted collection

- Uncharted 4

- Heavy Rain + Two Souls

- Journey

Βέβαια στο τέλος της ημέρας μιλάμε για PS3 παιχνίδια και μόνο ένα του PS4.....

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μάλλον θα φτιάξω έναν κυπριακό λογαριασμό.

Οι προσφορές αυτές στα παιχνίδια γίνονται συχνά, ή είναι κάτι σπάνιο/εποχιακό?

Βασικά με ενδιαφέρουν

- The last of Us

- Uncharted collection

- Uncharted 4

- Heavy Rain + Two Souls

- Journey

Βέβαια στο τέλος της ημέρας μιλάμε για PS3 παιχνίδια και μόνο ένα του PS4.....

Aν δεν τα ειχες παιξει ειναι πολυ καλες επιλογες και ας ειναι του PS3. Και εγω ετσι θα αρχιζα στην θεση σου.

Να μη το ματιασουμε τους τελευταιους μηνες γινεται χαμος απο προσφορες και δεν λεει να σταματησει αυτο.

Εχει και το GoW3 5 ευρω νομιζω.

Δημοσ.

Λοιπόν τελειωσα και το nier μετά τα nioh /horizon

Εξαιρετικά και τα 3 ρε μαγκες το nioh gameplay το nier story/music το horizon ok είναι τούμπανο.

Απλά για κάποιο μυστήριο λόγο το final fantasy xv μου άρεσε περισσότερο και από τα 3. Το bromance και οι μικρές λεπτομέρειες εδώ και εκεί

• Like 1
Δημοσ.

Κ εμενα το ΧV μου αρεσε περισσοτερο απο Horizon, δε ξερω γιατι, με το ανιμε αρχικα μου αρεσε παρα πολυ με το backstory, δεν κοιταω και τα γραφικα σχεδον ποτε σε παιχνιδια, που ειναι κ το καλυτερο κομματι του horizon, και τα 2 ομως ειναι πολυ καλα και με καναν να παιξω open-world που τα αποφευγω οσο τιποτα  :P

Δημοσ.

Πάντως το pes2017 δεν έχει ελληνικές ομάδες απ ότι ειδα πριν λίγο που έβαλα να παίξω, Κρίμα γιατί στο 2016 είχε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κτλπ

Ξέρετε αν θα βγει κανένα update που να περιλαμβάνει τις δικές μας ομάδες;

Δημοσ.

Πάντως το pes2017 δεν έχει ελληνικές ομάδες απ ότι ειδα πριν λίγο που έβαλα να παίξω, Κρίμα γιατί στο 2016 είχε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό κτλπ

Ξέρετε αν θα βγει κανένα update που να περιλαμβάνει τις δικές μας ομάδες;

http://www.wehellas.gr/

15 λεπτά υπόθεση. ολες οι ομάδες - φανέλες και η superleague!!!

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ναι εχει το πατσακι δεν εινια τιποτα. Τα παιδια κανουν πολυ καλη δουλεια εδω και πολλα χρονια.

Δημοσ.

μολις περασα το πατσακι

ευκολο και γρηγορο

εχεις μετα από αυτό ολες τις ομαδες και φανελες και παιχτες κτλπ

πολύ καλη δουλεια.

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ καλοι, βεβαια εχω παρατησει το προ εδω και 5-6 χρονια αλλα η δουλεια που κανανε παλια ηταν τρομερη, και σε προσωπα.. λογικα θα συνεχιζουν ετσι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...