Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ψήνω και το heavy rain

Τελευταία το είχα παίξει στο ps3 και μ άρεσε πολύ.

Να φανταστώ αξίζει για το ps4? Να δώσω άλλο ένα δεκαρικο και να το τσιμπήσω και αυτό σήμερα;

ΕΥΚΟΛΑ!

• Like 1
Δημοσ.

Στο αμερικάνικο PS Store έχει Only On Playstation Sale:

https://store.playstation.com/#!/en-us/only-on-playstation-sale/cid=STORE-MSF77008-FRANCHSALEGAMEG

Μερικές αξιόλογες προσφορές για όσους δεν τα έχουν παίξει ακόμα: God of War 3 Remastered 5.99$, Untiil Dawn 9.99$ και κάποια ακόμα indie.

Επίσης, υπάρχουν μερικοί ωραίοι τίτλοι για ps3/ps vita.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ψήνω και το heavy rain

Τελευταία το είχα παίξει στο ps3 και μ άρεσε πολύ.

Να φανταστώ αξίζει για το ps4? Να δώσω άλλο ένα δεκαρικο και να το τσιμπήσω και αυτό σήμερα;

Παιχνιδαρα το heavy rain.Ομως αφου το εχεις παιξει στο ps3, μηπως ειναι καλυτερα να κραταγες τα χρηματα για καποιο αλλο τιτλο?

Περα απο τα καλυτερα γραφικα στο ps4, το παιχνιδι ειναι ολοιδιο με την ps3 εκδοση.

• Like 2
Δημοσ.

πολυ ωραιο το heavy rain αλλα αφου το εχεις παιξει δεν υπαρχει λογος ν αγορασεις ενα παιχνιδι που μετα το στορυ δν θα εχεις κατι αλλο να κανεις..

Παρα πολυ καλες τιμες..Εγω πηρα ηδη το προ κ ακομα δεν εχω παει στν 3η σελιδα..

Να ρωτησω..Μολις το βαλω για κατεβασμα,πρεπει να παει σερι το download η μπορω κ να το κανω παυση οπως στα updates?πρωτη φορα βαζω ψηφιακο!

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτήσεις:

1) Μπορεί κάποιος να κάνει ψηφιακές αγορές PS4 παιχνιδιών, χωρίς να έχει PS4?

2) Aν αγοράσεις PS4, σε ποιά χώρα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό?

3) Το playstation store είναι down? Μου βγάζει service unavailable.

Με ενδιαφέρουν κάποια exclusives του PS4 και θα ήταν ευκαιρία να τα αγοράσω όλα τώρα που είναι σε εκπτώσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ερωτήσεις:

1) Μπορεί κάποιος να κάνει ψηφιακές αγορές PS4 παιχνιδιών, χωρίς να έχει PS4?

2) Aν αγοράσεις PS4, σε ποιά χώρα πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό?

3) Το playstation store είναι down? Μου βγάζει service unavailable.

Με ενδιαφέρουν κάποια exclusives του PS4 και θα ήταν ευκαιρία να τα αγοράσω όλα τώρα που είναι σε εκπτώσεις.

1) Ναι αν εχεις παλιο account. Αν και λογικα γινεται και με καινουριο.(δεν ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα δεν βρισκω λογο να μη γινεται)

2) Οποια θες. Αλλα γιατι οχι Ελλαδα. Γενικα το Ευρωπαικο store εχει εξαιρετικες προσφορες σε αυτη τη γενια.

3) Δεν βλεπω να ειναι down. Για τσεκαρε το Ελληνικο

https://store.playstation.com/#!/en-gr/home/games

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιζει να εχουμε και το ιδιο store με Κυπρο. Δεν ξερω. Το Ελληνικο ειναι ουσιαστικα το Αγγλικο.

Παντως ναι δεν εχει σημασια, μπορεις να βαλεις οτι θελεις. Και Ιαπωνικο που λεει ο λογος.

Επισης μπορεις να εχεις 2 ή και παραπανω accounts μετα το βασικο.

Εγω παντα ειχα και ενα Αμερικανικο, αν και δεν το χρησιμοποιω καθολου πλεον. Εβγαινε κανα ντεμο γρηγοροτερα εκει.

Δημοσ.

Ναί, τώρα μου το ανοίγει.

Εγώ βρίσκομαι Κύπρο, να βάλω Κύπρο? Ελλάδα? Ή οτι ναναι?

Μπορείς να ανοίξεις όπου θέλεις αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι ελληνική πιστωτική θα δέχεται μόνο στο Ελληνικό. Το ίδιο και για τις κάρτες ή το plus που πουλάνε στα Ελληνικά καταστήματα. Εάν ανοίξεις αμερικάνικο θα πρέπει να αγοράζεις credits αποκλειστικά για αμερικάνικο λογαριασμό κτλ. Επίσης, ένα dlc που θα αγοράσεις από αμερικάνικο λογαριασμό δεν θα είναι συμβατό με ένα παιχνίδι αγορασμένο από Ευρώπη.

Εγώ πάντως έχω δύο λογαριασμούς γιατί στον αμερικάνικο παίζουν πολύ καλές προσφορές και ότι παιχνίδια αγοράσω τα παίζω στον κύριο μου που είναι Ελληνικός.

Δημοσ.

Ναί, τώρα μου το ανοίγει.

Εγώ βρίσκομαι Κύπρο, να βάλω Κύπρο? Ελλάδα? Ή οτι ναναι?

Το ίδιο store είναι σε Κύπρο και όλη την Ευρώπη afaik. Άρα ίδιες τιμές θα έχεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...