Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομίζω το πιο λογικό είναι ότι όσοι προλάβαμε προλάβαμε, οτιδήποτε άλλο θα είναι γελοιότητα

γιατί τα λεφτά χρεώθηκαν και το psn δεν κάνει refund, παρά μόνο στα βάζει το wallet 

οπότε το καλυτερο που έχουν να κάνουν είναι να το περάσουν ντούκου

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά γενικά πόσα άτομα μπορεί να το αγοράσανε, αφού δεν φαινότανε πουθενά σε deals μόνο αν το έψαχνε κάποιος και το παράθυρο ήταν 3-4 ώρες? Θα δούμε.

Δημοσ.

Οντως το καλύτερο είναι να το αφήσουν ως έχει σε όσους πρόλαβαν.

Από εκεί κ πέρα κάποια κίνηση με refund κτλπ θα είναι τραγική.

Άλλη φορά να προσέχουν πριν ανεβάσουν προσφορές.

Δημοσ.

Θα δούμε όντως, απλά ελπίζω να μην δω κι εδώ τακτικές σκρουτζομάγαζου "εε συγγνώμη λάθος, μήπως θέλετε να πάρετε κάτι άλλο"

όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί χρεωθήκαμε μη επιστρέψιμα (με την κυριολεκτική έννοια) λεφτά 

αν είμαστε λίγοι ακόμα καλύτερα να το τηρήσουν 

και το uncharted 4 με ψήνει.. 

καταναλωτικό όργιο κάνω με το ps4 :P

EDIT

επανήλθε το λινκ με τιμή 69€ και μου γράφει επιλογή download, άρα μάλλον όσοι προλάβαμε προλάβαμε 

μάλλον τιμήθηκε η ευκαιρία, μόλις πάω σπίτι θα βεβαιωθώ

Δημοσ.

Θα δούμε όντως, απλά ελπίζω να μην δω κι εδώ τακτικές σκρουτζομάγαζου "εε συγγνώμη λάθος, μήπως θέλετε να πάρετε κάτι άλλο"

Και το amazon εχει ριξει ακυρα σε αγορες,μην τα τσουβαλιαζουμε ολα οσον αφορα την Ελλαδα λες και στο εξωτερικο ειναι ολοι αγιοι.

• Like 1
Δημοσ.

9.99 προ?? Εχω να το πιασω από το 2010 που ξεκίνησα φιφα, λετε? Είναι καλο ή κλασσικό σαν τα προηγούμενα?

Δακγωτό φίλε! εγώ τα τελευταία 2 χρόνια το γύρησα στο Προ απο φίφα. Περνάς και patch που σου φτιάχνει όλες τι ομάδες και τις φανέλες και είσαι κομπλέ, έχει και την superleague. Ειδικά το 17 είναι απόλαυση μεγάλη!

Δοκίμασα να παίξω φιφα 17 και ενιωθα ότι δε μπορώ να το ελένξω. το φιφα παίρνει μόνο του πρωτοβουλίες για να σου καθορίσει το αποτελεσμα εκεί που θέλει, δεν πα να έχεις την dream team του πλανήτη. 

• Like 1
Δημοσ.

Και το amazon εχει ριξει ακυρα σε αγορες,μην τα τσουβαλιαζουμε ολα οσον αφορα την Ελλαδα λες και στο εξωτερικο ειναι ολοι αγιοι.

ναι εντάξει, όπως και ελλάδα έχουν παραδεχτεί το λάθος τους και έχουν δεχτεί τη τιμή

τεσπά μάλλον φαίνεται ότι η τιμή θα ισχύσει για όσους την είδαν 

Δημοσ.

Λοιπον απο το παραπανω link ξεχωριζουν με ps plus εκπτωση παντα

Bloodborne goty edition στα 23ευρω

infamous πακετο στα 12,5ευρω

ratchet and clank 12.5ευρω

pro 2017 στα 10ευρω

driveclub στα 10ευρω

last of us remastered 15.5ευρω

Αναφερω και πιο παλια παιχνιδια μιας και λογω χαμηλης διαθεσιμοτητας εχουν ανεβει οι τιμες στα υψη,ειδικα σε bloodborne,infamous και last of us.

• Like 2
Δημοσ.

Εξακολουθω παντως να μην μπορω να καταλαβω για ποιο λογο βγηκαν τα uncharted remastered ξεχωριστα απο την στιγμη που κοστιζουν αισθητα ακριβοτερα απο το collection.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως last of us το είχαν πάει στο θεό.

Έβλεπες μεταχειρισμένα στα 25-30€

Εγώ το είχα βάλει πριν 1 μήνα στα 20€ και μου είχαν στείλει 11 άτομα :P

Οπότε τώρα στα 15.5€ τσιμπήστε το άφοβα όσοι το θέλατε.

• Like 2
Δημοσ.

Απλα ρε σωκρατη επειδη επαιζα τα ντεμο μεχρι περυσι του προ μου φανηκε αθλιο το gameplay, σε σχέση με φιφα που οτι φαση ηθελα την εβγαζα. Καλα χεστηκα κιολας για τα 10ε δεν το λέω για αυτο, απλα μην το παρατησω σε 1 μερα. Εχω ριξει τρελο κραξιμο στο προ δεν με φανταζομαι πια να το Παιζω ολα θα μου φταινε :P

Δημοσ.

Απλα ρε σωκρατη επειδη επαιζα τα ντεμο μεχρι περυσι του προ μου φανηκε αθλιο το gameplay, σε σχέση με φιφα που οτι φαση ηθελα την εβγαζα. Καλα χεστηκα κιολας για τα 10ε δεν το λέω για αυτο, απλα μην το παρατησω σε 1 μερα. Εχω ριξει τρελο κραξιμο στο προ δεν με φανταζομαι πια να το Παιζω ολα θα μου φταινε :P

2 μερες να κατσεις να παιξεις με καποιον αλλο pro τα εχει βγαλει τα λεφτα του που λεει ο λογος. Αν μιλαγαμε για παραπανω χρηματα οκ να προτεινε καποιος fifa.

Αλλα με 10ευρω σκεψου οτι κοστιζει μτχ το pro 2015 τι να λεμε τωρα

https://www.skroutz.gr/s/5762897/Pro-Evolution-Soccer-2015-PS4.html

Δημοσ.

Ναι ναι συμφωνω, για 10 ευρω και με 8 παικτες να ειναι κάθε ομαδα αξιζει :P. Θα το σκεφτω.. απο διπλο μονο online, η μικρη παιζει lbp και disc jam :P, δεν θα ψηνεται για προ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...