logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το δικό μου πρόβλημα δεν είναι αν αξίζει η τιμή, προφανώς και είναι μεγάλη η προσφορά αλλά αν αξίζει το παιχνίδι γενικά (μου έχει μείνει ακόμα η φόλα του XIII) τέσπα θα παίξω και θα δω, αυτό δε μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος αν δε το παίξω ο ίδιος θέλω να ελπίζω ότι θα μου αρέσει, βλέπω κάποια υποσχόμενα στοιχεία
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Η sony μέχρι πρότινος διατυμπάνιζε μέχρι και λίγο πριν το launch του ps4 pro ότι ειδικά για τους multiplayer τίτλους του και οι 2 κονσόλες θα παίζουν στα ίδια fps (ή πιο σωστά στο ίδιο fps cap). Πολύ λογικό αν σκεφτεί κανείς τον παράγοντα unfair advantage όταν κάποιος έχει τα διπλά frames περιθώριο από εσένα. Βέβαια σήμερα βλέπουμε ανακοινώσεις όπως αυτές: http://steamcommunity.com/games/374320/announcements/detail/261612552478282575 Θα μου πει κάποιος ότι τα souls δεν είναι καθαρόαιμα pvp games ¨η ότι έχουν μια niche playerbase, αλλά δε παύει να αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα κάποιου pvper (όσοι υπάρχουν ακόμα στο Ds3 ) με το original hardware. Επίσης προβλέπω και twitch drama από τους speedrunners που ακόμα τρέχουν στο απλό - popcorn.gif. Όπως αναφέρθηκε και πάλι το απλό ps4 ΗΔΗ ζορίζεται με πολλούς από τους τίτλους που βγήκαν μετά το λανσάρισμα του pro. Τρανταχτό παράδειγμα το Nioh που τρέχει στα 60 fps και τα frame drops βγάζουν μάτι (ακόμα και unplayable σε μερικές περιπτώσεις). Δε περνάνε τόσο στο ντούκου όπως πχ θα πέρναγαν στο bloodborne των 30 fps. Κάποιος με το απλό τα επόμενα χρόνια θα αρχίσει να νιώθει λίγο πολύ πολίτης Β κατηγορίας δηλαδή. Κάτι σαν να είσαι ακόμα με κανέναν core 2 duo/8800gt και να γίνεσαι γραφικός στα φόρουμ για lazy devs κλπ +1000 κ γι αυτο δε προκεται να αγορασω τα dlc, τερμα ηλιθιο να χωριζει την playerbase στο συγκεκριμενο παιχνιδι μιας κ ο κοσμος ειναι πολυ λιγος, τωρα το καταστρεφουνε με 2 εκδοσεις προ + απλο δε μπορω να καταλαβω την λογικη πισω απο αυτο 1
rouxlas86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Διαβάζω ότι τελικά ήταν λάθος η τιμή οπότε λογικά θα το κλειδώσουν σε όσους το πήραμε.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς λάθος; Και τι εννοείς θα το κλειδώσουν; Γίνονται τέτοιες καραγκιοζιες; 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 το δικό μου πρόβλημα δεν είναι αν αξίζει η τιμή, προφανώς και είναι μεγάλη η προσφορά αλλά αν αξίζει το παιχνίδι γενικά (μου έχει μείνει ακόμα η φόλα του XIII) τέσπα θα παίξω και θα δω, αυτό δε μπορεί να μου το απαντήσει κάποιος αν δε το παίξω ο ίδιος θέλω να ελπίζω ότι θα μου αρέσει, βλέπω κάποια υποσχόμενα στοιχεία Παιζει μεγαλο ρολο και το ποσο το πηρες το παιχνιδι γιαυτο το αναφερω. Αν το ειχες αγορασει 50ή 60ευρω και ειχες τις αμφιβολιες σου λογικο ειναι εως ενα βαθμο να ξενερωνες ακριβως λογω της τιμης του. Αν ομως παρεις ενα παιχνιδι σε μεγαλη εκπτωση εν μερη δεν θα εχεις και τεραστιες απαιτησεις για τα χρηματα που εδωσες. Εχει καποιος link με ολες τις εκπτωσεις ? Εχω την εντυπωση οτι αναφερεται συγκεκριμενα στο Final Fantasy xv,κριμα γιατι και εμενα με εψηνε για αγορα σε αυτη την τιμη.
Socratis_g Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εδώ όλες οι προσφορές! http://www.gameshopper.gr/item/13070-ananeothikan-oi-prosfores-sto-playstation-store ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΣΤΕΙΤΕ!! 1
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ξεχωρίζω final fantasy και pro 2017 Τα τσιμπάω άμεσα γιατί είναι σε σούπερ σπέσιαλ τιμή
rouxlas86 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τι εννοείς λάθος; Και τι εννοείς θα το κλειδώσουν; Γίνονται τέτοιες καραγκιοζιες; Στο neogaf όπου και είδα το πρωί την προσφορά λένε ότι ήταν λάθος η τιμή και ότι έχουν το δικαίωμα να αποσύρουν την άδεια σου και να σου δώσουν τα λεφτά πίσω. Τώρα δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο οπότε θα δούμε.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 διάβασα αυτό το θρεντ, ελπίζω να το τιμήσουν ακόμα και αν είναι λάθος δε θα ήθελα να έχω τέτοιο άσχημο ξεκίνημα με το store τους, κατέβηκε το λινκ πάντως
panossar95 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 9.99 προ?? Εχω να το πιασω από το 2010 που ξεκίνησα φιφα, λετε? Είναι καλο ή κλασσικό σαν τα προηγούμενα?
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Αυτό είναι σίγουρο; Γιατί είμαι έτοιμος να το αγορασω,οπότε μην μπαίνω άδικα στον κόπο αν είναι να μου το κλειδώσουν και να δωσουν λεφτά πίσω κτλπ
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Έχει πέσει το λινκ δε μπορείς πλέον Το θέμα είναι τι θα γίνει με μας που πήραμε, θα μας τα βάλουν πορτοφόλι ή θα είναι αξιοπρεπείς και θα τιμήσουν το λάθος τους;
stelios18120 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Οκ Οπότε αγορά μόνο pro! Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να είναι "λάθος" αυτο.... Μπορεί να τους εκραξαν επειδή είναι ακόμα καινούργιο το παιχνίδι... Κανονικά πρέπει να δώσουν και κάτι για τον "κόπο" σας ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις