Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι όλα αυτά από το DF είναι ΠΡΙΝ βγει το 4.50 με το boost mode (και όντως υπήρχε θέμα στα games χωρίς ps4 pro patch). Πλέον πας άφοβα σε ps4 pro δε πα να έχεις 720p tv xD.

Αύγουστος 2006....

Γεράσαμε φίλε μου :-D

• Like 1
Δημοσ.

OK, thanks.

Άρα όπως το βλέπω, για κάποιον που δεν έχει PS4 και είναι να προβεί σε αγορά, εφόσον έχει την οικονομική δυνατότητα, αγοράζει το Pro ανεξαρτήτως ανάλυσης τηλεόρασης.

Δημοσ.

Ε τότε μόνο οι μπροστινές δίνουν επαρκές ρεύμα για να δουλεύει ο εξωτερικός σκληρός.

Οι δίσκοι που δοκιμάστηκαν είναι 3,5 ιντσών με εξωτερικό τροφοδοτικό. Μήπως η πίσω θύρα του pro είναι usb 2.0???

Δημοσ.

Το FFXV είναι στα 13 ευρώ. Δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο λάθος αλλά όποιος ενδιαφέρεται ας μπει να το ψάξει γιατί δεν φαίνεται προς το παρόν τουλάχιστον στις πρώτες σελίδες.

Δημοσ.

θα το τσιμπήσω, έχω να ευχαριστηθώ ff από το Χ (είχα δοκιμάσει και το ΧΙΙΙ αλλά ήταν μάπα) και αφού γύρισα στις κονσόλες ας ξαναπιάσω και αυτά, θα δοκιμάσω αγορά από το app του κινητού να δω τι θα γίνει 

εδιτ

έλεος με αυτό το 1€ 

έβαλα τη κάρτα σαν τρόπο πληρωμής το δέσμευσαν οκ, πάω να κάνω τη πληρωμή από το app το ίδιο

θα τα πάρω μεν πίσω, αλλά χαζομάρα 

στην m$ είναι πολύ πιο βολικοί στις πληρωμές, εδώ μου έβγαλε ότι απέτυχε, αλλά τελικά πέτυχε σύν ότι μέχρι να περάσω τη χρεωστική μου στο σύστημά τους απέτυχε 5-6 φορές

Δημοσ.

Ρωτανε καποιοι αν αξιζουν τα παραπανω παιχνιδια σε αυτη την τιμη.

Ενδεικτικα το FF 15 βγηκε τελη Νοεμβριου,αρα μιλαμε για παιχνιδι ουτε καν μισου χρονου.

Κουτατο εχει 40ευρω

https://www.skroutz.gr/s/4711568/Final-Fantasy-XV-PS4.html?from=catspan&keyphrase=final+fantasy+xv

Αρα προφανως τα 13ευρω ειναι κατι παραπανω απο αστεια τιμη για τετοιο παιχνιδι ακομα και να μην ξετρελανει καποιον το παιχνιδι και να το βρει απλα οκ.

Μια απο τα ιδια και για το γνωστο pro 2017. 36ευρω κουτατο

https://www.skroutz.gr/s/9380088/Pro-Evolution-Soccer-2017-PS4.html?from=catspan&keyphrase=pro+evolution+2017

Ειδικα τωρα με το νεο update τα ψηφιακα παιχνιδια δεν ειναι τοσο προβλημα οπως ηταν παλια,και δεν ειναι και μικρη η χρηματικη διαφορα να πει καποιος οτι θα το προτιμησει κουτατο.

Οι τιμες και για τα δυο παιχνιδια για το συντομο χρονικο διαστημα ειναι αντικειμενικα χωμα,ειδικα μιας και υπαρχει και η συνδρομη με 1ευρω για 1 μηνα που τρεχει παραλληλα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...