Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο στην ΕΑ. Steelbook case και δεν υπαρχει το παιχνιδι μεσα....

Αυτη τη μλκεια πρεπει να την σταματησουν καποια στιγμη.. το ιδιο εγινε και με την collector's του BF1 και με ποσα αλλα παιχνιδια..

Δλδ να δωσεις 120-200+ ευρω και να μην υπαρχει τουλαχιστον το Game μεσα.. Με λιγα λογια να σε αναγκασουν να δωσεις και αλλα 60 για το game.. Καραγκιοζιλικια.

Highlight στο video που μας εδειξες η αντιδραση του οταν πηγε να βαλει σε κινηση το οχημα μεσω του App και εξφεντονίστηκε απο το τραπέζι.. μου φυγε ενα σαλακι απο τα γελια ανετα.

Δες  το VR ας πουμε με τοσο μαρκετινγ και εχω την αισθηση οτι εφαγε σφαλιαρα..

Καλα το VR εφαγε "σφαλιαρα" λογω κοστους και περιορισμενου αριθμου τιτλων.. Ποσοι να ειναι αυτοι που θα δωσουν 400+ ευρω (οσο και μια καινουργια κονσολα) για το μονο ουσιαστικα καλο παιχνιδι στο VR που ειναι το Resident Evil..?

• Like 2
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα το VR εφαγε "σφαλιαρα" λογω κοστους και περιορισμενου αριθμου τιτλων.. Ποσοι να ειναι αυτοι που θα δωσουν 400+ ευρω για το μονο ουσιαστικα καλο παιχνιδι στο VR που ειναι το Resident Evil..

Περιπου αυτο λεω , σκεψου psn συνδρομη + Psn now (πως θα λέγετε) + καλη γραμμη (οχι 24αρα) + κονσολα η καλο Pc.. δεν θα ειναι μικρο το κοστος για ολους.. θα δουμε γτ θα εξαρτατε και τι παιχνιδια θα εχει ειναι πολύπλοκο το ολο ζήτημα 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Περιπου αυτο λεω , σκεψου psn συνδρομη + Psn now (πως θα λέγετε) + καλη γραμμη (οχι 24αρα) + κονσολα η καλο Pc.. δεν θα ειναι μικρο το κοστος για ολους.. θα δουμε

Δεν χρειάζεσαι καλό πισί για να streamάρεις. Και με μπρίκι κάνεις τη δουλειά σου.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτη τη μλκεια πρεπει να την σταματησουν καποια στιγμη.. το ιδιο εγινε και με την collector's του BF1 και με ποσα αλλα παιχνιδια..

Δλδ να δωσεις 120-200+ ευρω και να μην υπαρχει τουλαχιστον το Game μεσα.. Με λιγα λογια να σε αναγκασουν να δωσεις και αλλα 60 για το game.. Καραγκιοζιλικια.

Πρώτον, δεν σε αναγκάζουν να το πάρεις.

Δεύτερον, μπορείς να αγοράσεις την standard έκδοση που έχει το παιχνίδι.

Τρίτον, δεν χρειάζεται να μας πιάνει κοκκομπλόγκο κάθε φορά που ένας αναμενόμενος τίτλος βγαίνει σε συλλεκτική έκδοση αν για διάφορους λόγους (τιμή, υλικό, ποιότητα) δεν μας καλύπτει. Δεν είναι ανάγκη να σκάσουμε χρήματα για κάθε μπιχλιμπίδι που μας στοκάρουν οι εταιρείες λες και είναι MUST!

Τέταρτον, οι καταναλωτές ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους. Για να ακολουθούν οι εταιρείες τέτοιες πρακτικές (να δείτε που στο μέλλον θα βάζουν και το multiplayer σε συλλεκτική έκδοση) πάει να πει ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει.

Δεν τα λέω με καμία διάθεση τρολλαρίσματος ή κριτικής προς τους συνφορουμίτες αλλά απλώς αναφέρω κάτι που λίγο πολύ έχει γίνει μάστιγα στο gaming και είναι ένα δείγμα του πόσο εύκολα τραβάνε οι εταιρείες το κοινό από την μύτη όταν έχει να κάνει με αγαπημένα franchises.

Προσωπικά το όλο θέμα με τις συλλογές το βρίσκω λίγο ακαλαίσθητο. Έχω ένα φίλο που έχει γεμίσει το σπίτι με καλούδια από τις συλλεκτικές με χαρακτήρες από Altair μέχρι το μαραφέτι όπλο του Halo 5 και είναι λες και έφτιαξε playmobil χειροτεχνίες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτον, δεν σε αναγκάζουν να το πάρεις.

Δεύτερον, μπορείς να αγοράσεις την standard έκδοση που έχει το παιχνίδι.

Τρίτον, δεν χρειάζεται να μας πιάνει κοκκομπλόγκο κάθε φορά που ένας αναμενόμενος τίτλος βγαίνει σε συλλεκτική έκδοση αν για διάφορους λόγους (τιμή, υλικό, ποιότητα) δεν μας καλύπτει. Δεν είναι ανάγκη να σκάσουμε χρήματα για κάθε μπιχλιμπίδι που μας στοκάρουν οι εταιρείες λες και είναι MUST!

Τέταρτον, οι καταναλωτές ψηφίζουν με το πορτοφόλι τους. Για να ακολουθούν οι εταιρείες τέτοιες πρακτικές (να δείτε που στο μέλλον θα βάζουν και το multiplayer σε συλλεκτική έκδοση) πάει να πει ότι υπάρχει κόσμος που τα αγοράζει.

Δεν τα λέω με καμία διάθεση τρολλαρίσματος ή κριτικής προς τους συνφορουμίτες αλλά απλώς αναφέρω κάτι που λίγο πολύ έχει γίνει μάστιγα στο gaming και είναι ένα δείγμα του πόσο εύκολα τραβάνε οι εταιρείες το κοινό από την μύτη όταν έχει να κάνει με αγαπημένα franchises.

Πρωτον ειπε κανεις, οτι με αναγκαζει κανεις να το παρω?

Δευτερον το ξερω οτι σαν καταναλωτης φυσικα εχω την επιλογη να παρω και την απλη εκδοση.

Τριτον πες οτι υπαρχει ενα game που σ'αρεσει παρα πολυ και θες να το παρεις στην συλλεκτικη του εκδοση, και λες δε βαριεσαι θα σκασω 150-200 ευρω αλλα θα το εχω σε αυτη την εκδοση και θα το χαιρομαι. Ολα καλα μεχρι εκει. Στην ψηφιακη εποχη που ζουμε, που ενα μεγαλο ποσοστο καταναλωτων κανει ερευνα αγορας πριν δωσει τα λεφτα του καπου, μεσω των reviews, unboxings κτλ κτλ, τι σε κανει να πιστευεις οτι καποιος που ειναι διατεθειμενος να δωσει ενα Χ ποσο για μια συλλεκτικη εκδοση, θα ειναι ευχαριστημενος οταν του πει η εταιρεια δωσε Χ + Ψ (οπου Ψ η τιμη της απλης εκδοσης) για να εχεις τα φρουφρου της συλλεκτικης + το game.. Βαλτα ολα μαζι σε μια συσκευασια και ανεβασε την τιμη στην τελικη αφου θες να τα αρπαξεις σαν εταιρεια.. τι ειναι αυτες οι μπακαλιστικες κινησεις. Χωρια οτι ειναι απανταχου κατακριτεες αυτες οι κινησεις συν την δυσφημιση που τρωνε απο μη-πληρωμενους reviewers, υπαρχει και το ποσοστο των καταναλωτων που δεν κανει ερευνα αγορας και απλα παει σε καταστηματα και αγοραζει.. σκεψου τωρα να εχει σκασει ενα 200αρι για collectors BF1 ή Mass Effect ή δεν ξερω και γω τι, και να ανοιγει το κουτακι και να μην εχει cd μεσα..

Δεν εχω καμμια collector's στα χερια μου απλα σαν καταναλωτης το βλεπω πολυ λαθος κινηση απο πλευρας εταιρειων αυτο. Σε μια εποχη που ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος, δεν μου βαζεις σε μια γωνιτσα με τοσοδουλικα γραμματακια "δεν περιεχει το παιχνιδι μεσα".. βαλ'το το γαμημενο το game μεσα, αφου στην τελικη αυτο ειναι με το οποιο πραγματικα θα ασχοληθει ο gamer, ωστε να κανεις τουλαχιστον αυτους που αγορασαν μια φορα συλλεκτικη να αγορασουν ξανα και στο μελλον, και οχι να τους κανεις να σε σχολιαζουν σαν εταιρεια και να εξαλειψεις το ενδεχομενο να ξανα-αγορασουν συλλεκτικη απο εσενα..

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη..

Επεξ/σία από Skr1ll3x
  • Like 4
Δημοσ.

Βασικα δεν εχω προσωπικα προβλημα που το παιχνιδι υπαρχει ή δεν υπαρχει. Η ενσταση μου ειναι για ποιο ρημαδο λογο δινει το steelbook case τοτε?

Και η limited/collectors του halo δινουν το steelbook case και το παιχνιδι στο δινουν υπο την μορφη κωδικου να το κατεβασεις.Ναι μεν αυτοι σου δινουν και το παιχνιδι αλλα και παλι ποιος ο λογος υπαρξης του steelbook τοτε?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Βασικα δεν εχω προσωπικα προβλημα που το παιχνιδι υπαρχει ή δεν υπαρχει. Η ενσταση μου ειναι για ποιο ρημαδο λογο δινει το steelbook case τοτε?

Και η limited/collectors του halo δινουν το steelbook case και το παιχνιδι στο δινουν υπο την μορφη κωδικου να το κατεβασεις.Ναι μεν αυτοι σου δινουν και το παιχνιδι αλλα και παλι ποιος ο λογος υπαρξης του steelbook τοτε?

Για να βάζεις μέσα το χαρτάκι με τον κωδικό, ώστε να μην τον χάσεις.

• Like 4
Δημοσ.

Ε ναι σου λενε εμμεσα οτι είτε πρεπει να εχεις ηδη το παιχνιδι στην απλη του εκδοση, είτε αγορασε το.. Με λιγα λογια θελουμε αλλα 60 ευρω απο εσενα κ.Καταναλωτη, τι νομιζες.

Δημοσ.

Και κάπως έτσι αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είχα πετύχει την Doom Collectors edition στα 80 ευρώ στα mm,και ω τι θαύμα,πέρα από τα καλούδια-μπλιμπλίκια,είχε και μέσα στο steel case....τι λέτε??

το cd.Ναι ναι καλά διαβάσατε, ΤΟ CD!

Δημοσ.

πλεον στο quick menu Οταν εισαι μεσα σε παιχνιδι μπορεις να δεις και τα trophies ετσι??? Καλη προσθηκη...!! Δε νομιζω να υπηρχε πριν το 4.5update , καθως εγω δε το βλεπα ειναι η αληθεια...Αλλα βοηθαει πολυ.!!

Δημοσ.

Είμαι έτοιμος να πάρω το Doom στα 15€. Έχει campaign-story ή είναι online στυλ Overwatch?

Doom και να μην έχει campaign δύσκολο το βλέπω...

Δεν το έχω παίξει, έχω παίξει τα παλιά όμως,για αυτό το λέω

Δημοσ.

Μόλις ειδα κάποια βιντεάκια από walkthrough. Έχει τελικά campaign αλλά είναι τόσο γρήγορο που νόμιζα οτι ειναι online. Πιστεύω αξίζει τα 15 ευρώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...