Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ παρα πολυ! Θα μιλησω με κομετρον πρωτα και βλεπουμε. Αν δεν γινει κατι θα παρω απο τα αλλα. Τελικα ψιλοπαιζει αλλα δεν κανει καλη επαφη

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα 2 παιχνιδια σημερα  ,μιας και εδωσα το  sniper elite 4 & nioh .Aς ξεκινισω με το rider 2 ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει σιγουρα ειναι στα τοπ , απιστευτα γραφικα ,χειρισμος και η μηχανες αψωγα, πολλες καμερες .

Οσο για το Final Fantasy XV τι να πω Ξεπερασμενο  εντελος τα μενου παιχνιδιου δεκατιας 80  μια παρεα απο emo τρεχουνε δεξια αριστερα κουραστικο και ανουσιο και τα γραφικα μετρια . 

Δημοσ.

Αν πας  στην Cometron για να το αλλάξεις πάρε τηλέφωνο πρώτα μην πας άδικα,μπορεί να μην έχουν.Για 1 χειριστήριο πήγα εκεί 2 φορές και περίμενα 2 εβδομάδες επειδή δεν είχαν εισάγει τεμάχια.

Απο Sony όταν έψαχνα ξεχώρισα αυτά απο τα φθηνά.Εχω πάρει τα πρώτα:

https://www.skroutz.gr/s/4768598/Sony-STH30.html

https://www.skroutz.gr/s/9969732/Sony-MDR-EX15APLIC.html

https://www.skroutz.gr/s/4724614/Sony-MDR-EX110AP.html#reviews

Εδώ όλα της Sony:

https://www.skroutz.gr/c/584/hands-free/m/2/Sony.html?keyphrase=handsfree

Η κοίτα της Samsung που είναι συμβατά με το χειριστήριο όπως και της Sony:

https://www.skroutz.gr/c/584/hands-free/m/28/Samsung.html?keyphrase=handsfree

Δυστυχώς σχεδόν όλα δεν έχουν mute όπως το εργοστασιακό.Μόνο αν βρείς για PC σε στύλ στέκα με μονό η διπλό ακουστικό που εκεί ίσως χρειαστείς έξτρα αντάπτορα.

Έχω τα πρώτα (STH30), δεν τα χρησιμοποιώ στο ps4 βέβαια, και είναι αρκετά αξιόλογα για τα λεφτά τους.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τους βγει ποιος ο λογος να πουλιονται κονσολες μετα?γιατι δεν πιστευω να σου βαλει συνδρομη για να σου προσφερει το little big planet η το knack?λογικα θα διατιθονται και δυνατοι τιτλοι.χωρις δυνατους τιτλους no συνδρομες.

Οι κονσόλες είναι το μέσο για να παίζεις. Δε περιμένουν να βγάλουν κέρδος από αυτές. Υπήρξαν αναφορές που μπενανε οριακά κ μέσα.στοχος τους ειναι το κερδος κ οι κονσόλες είναι το σκαλοπάτι προς αυτό, όχι ο στόχος.

Θα βγάζουν κονσόλες για να παίζεις λιγοοο καλύτερα από το προηγούμενο μοντέλο, αυτο δε γίνετε τώρα με το προ; σκέψου ένα οικοσύστημα ο καθένας να επιλέγει το hardware που θέλει για να παίξει το συνδρομητικό του από τη tv του σαλονιού του

• Like 1
Δημοσ.

και ενοω με την κουβεντα μου οτι αν δεν πουληθουν κονσολες δεν θα πουληθουν games..και αν δεν πουληθουν games  θα τα βλεπουμε να βγαινουν με το σταγονομετρο. αν βγουν δυνατοι τιτλοι με stream  θα σκαψουν τον λακο τους μαζι και την διακσεδαση μας.

ενας λογος που καποιος περνει κονσολα εναντι ενος καλου pc,htpc για το σαλονι του ειναι οτι παιζει πολλα αξιολογα παιχνιδια που δεν βγαινουν στο Pc..οπως τα γνωστα που ξερουμε..αν μετα εχει την δυνατοτητα το pc  να τα παιζει ολα ανεξαρτητου τροπου τοτε θα πεθανει η κονσολα..μαζι και τα games της. και το pc  δεν θα εχει τπτ πλεον να κανει stream.. οι πωλησεις θα πεσουν στα ταρταρα στις επομενες κονσολες..και οχι uncharted kai horizon δεν θα βλεπουμε αλλα ουτε remaster.

και για να το σφαξω..οταν εγω θα ξερω οτι θα παιξω το for honor ασπουμε 60-100 frames αλλα θα παιξω και το horizon zero dawn στο pc μου γιατι να παρω ps5?

Δημοσ.

και ενοω με την κουβεντα μου οτι αν δεν πουληθουν κονσολες δεν θα πουληθουν games..και αν δεν πουληθουν games  θα τα βλεπουμε να βγαινουν με το σταγονομετρο. αν βγουν δυνατοι τιτλοι με stream  θα σκαψουν τον λακο τους μαζι και την διακσεδαση μας.

ενας λογος που καποιος περνει κονσολα εναντι ενος καλου pc,htpc για το σαλονι του ειναι οτι παιζει πολλα αξιολογα παιχνιδια που δεν βγαινουν στο Pc..οπως τα γνωστα που ξερουμε..αν μετα εχει την δυνατοτητα το pc  να τα παιζει ολα ανεξαρτητου τροπου τοτε θα πεθανει η κονσολα..μαζι και τα games της.

Και πάλι θα υπάρχουν exclusives και άλλα αξιόλογα games απλά για να τα παίξεις θα χρειάζεσαι μία τηλεόραση, καλή σύνδεση ίντερνετ και συνδρομή ή κάτι παρόμοιο στη σόνυ.

Δημοσ.

πολυ χλομο το κοβω να γινεται ετσι..αν γινει αυτο θα ειμαι ο πρωτος που θα μεταφερθει στο Pc στο σαλονι μου και μαζι μου πιστευω και αλλοι 5 στους 10..πλεον θα ειναι all in one  και δεν θα υπαρχει λογος αγορας κονσολας....και αν απο 50-60 μιρια κονσολες πουλιονται 15 και 20 πιστευω θα βλεπουμε τα games  με τα κυαλια.. εκτος και τους καλυπτει αυτο το 10-15 ευρο το μηνα της συνδρομης. που το πληρωνουμε σχεδον τωρα μονο με το plus.

αν γινει αυτο..πλεον θα ειναι σαν να σου λεει οτι δεν υπαρχει λογος υπαρξης κονσολας... και αληθεια θα υπαρχει λογος αγορας κονσολας?και αν ναι ποιος?

βασικα πιστευω ειναι ενα πειραμα του μελλοντος και ισως εχουν σχεδια να καταργησουν τις κονσολες και να εχουν τους ιδιους τζιρους με πολυ περισσοτερα κερδη, χτιζοντας απλα θηρια servers και παιζοντας μπαλα οι εταιριες παιχνιδιων.θα παιζεις οτι παιχνιδι θες απο την τηλεοραση η το pc σου.απλα θα αγοραζεις μονο controllers.

δεν ξερω κατα ποσο θα βγει σε καλο για μας αυτη η κινηση.

• Like 1
Δημοσ.

πολυ χλομο το κοβω να γινεται ετσι..αν γινει αυτο θα ειμαι ο πρωτος που θα μεταφερθει στο Pc στο σαλονι μου και μαζι μου πιστευω και αλλοι 5 στους 10..πλεον θα ειναι all in one  και δεν θα υπαρχει λογος αγορας κονσολας....και αν απο 50-60 μιρια κονσολες πουλιονται 15 και 20 πιστευω θα βλεπουμε τα games  με τα κυαλια.. εκτος και τους καλυπτει αυτο το 10-15 ευρο το μηνα της συνδρομης. που το πληρωνουμε σχεδον τωρα μονο με το plus.

Και το pc να μεταφέρεις στο σαλόνι την συνδρομή στη σόνυ δεν θα την γλιτώσεις (εάν μέχρι τότε συνεχίζει να βγάζει καλά exclusive όπως τώρα)   :-D . Πέρα από την πλάκα θεωρώ δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνει αυτό. Ένα θετικό που μπορώ να δω σε αυτό είναι ότι δεν θα μιλάμε πια για γενιές αλλά θα βλέπουμε μία συνεχή εξέλιξη. Άσε που μπορεί να δώσουν και κάτι σαν netflix. Όπου και εάν βρίσκεσαι θα αρκεί μόνο ο κωδικός σου (και ένα χειριστήριο) και θα μπορείς να ξεκινήσεις να παίζεις αμέσως όποιο παιχνίδι θέλεις χωρίς download, install κτλ..

Δημοσ.

πειραμα ειναι...θελουν κανουν φτερα οι κονσολες,τα προτζεκτ,τα δισκακια.τα πλαστικα,το προσωπικο,τις υπερεσιες.τα παντα ολα.μιλαμε για τερατωδη εξοδα..θα εχουν τους τζιρους απο τις συνδρομες (αρχικα) γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους καλυπτει μονο αυτο..και μετα θα σου πεταει στα καλα παιχνιδια και 49,99 για να streamaris  το καινουργιο Horizon. και βασικα πιστευω ολα με αγορα θα ειναι + την συνδρομη.ετσι θα εχουν ανεβει 100% σε κερδος. και θα εχεις τα + απο αυτα που ειπες περι εξελιξης ,παιχνιδι μονο με ενα κοντρολλερ οπου και αν βρισκεσαι.. και πλεον μετα και η κουτση μαρια θα μπορει να παιζει games μονο απο την τηλεοραση της με μια συνδεση.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πειραμα ειναι...θελουν κανουν φτερα οι κονσολες,τα προτζεκτ,τα δισκακια.τα πλαστικα,το προσωπικο,τις υπερεσιες.τα παντα ολα.μιλαμε για τερατωδη εξοδα..θα εχουν τους τζιρους απο τις συνδρομες (αρχικα) γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να τους καλυπτει μονο αυτο..και μετα θα σου πεταει στα καλα παιχνιδια και 49,99 για να streamaris  το καινουργιο Horizon. και βασικα πιστευω ολα με αγορα θα ειναι + την συνδρομη.ετσι θα εχουν ανεβει 100% σε κερδος. και θα εχεις τα + απο αυτα που ειπες περι εξελιξης ,παιχνιδι μονο με ενα κοντρολλερ οπου και αν βρισκεσαι.. και πλεον μετα και η κουτση μαρια θα μπορει να παιζει games μονο απο την τηλεοραση της με μια συνδεση.

όπως ακριβώς το πες. πείραμα είναι . θα δουμε.

να υπολογίζεις οτι σκοτώνοντας τα δισκάκια κ το προσωπικο δε σημαίνει οτι μειωνοντε τα έξοδα τους απαραίτητα. δημιουργουνται νεα. όπως σερβερ συντηρήσεις ασφαλιες etc 

με βαση το τωρινο μας κόσμο γενικα δεν ειναι εύκολο γτ παράδειγμα προϋποθέτει μια πολύ γραμμή ιντερνετ σπίτι σου. 

ενα αλλο που θελω να σου τονισω ειναι οτι οπως και εγω και εσυ λογικά και πολοι αλλοι εχουμε και pc και κονσολα. παιζουμε στη κονσολα γτ ειναι η άνεσή που δινει άλλη ευκολία αλλη απόλαυση, και δεν ειμαστε λιγοι οποτε δε ξερω κατα ποσο θα μπούμε πολλοί στο να μεταφέρουμε το Pc στο σαλονι.

κάπου ειχα διαβάσει οτι κάτι ιδιο ανακοίνωσε και η Microsoft οπου θα βαζει 100 παιχνιδια τα οποια θα "ανανεωνονται"!!!"

ίδια λογικη αλλά σήμερα θα παίζεις horizon και δε θα ξερεις αν θα ο παίζεις μεχρι τον απριλιο οποτε θα πρεπει να το τερματίσεις ? πίεση για εμενα που δεν εχω χρονο..

επισης βάλε το κόστος στη δικη μας τσέπη, εχω την εντύπωση οτι πληρώνεις 2 συνδρομές κ τη plus και τη now (την αντιστοιχη στης microsoft) ,λογικά ιδιο θα ειναι και στη σονυ. προσωπικα τα θεωρω πολλα εχω την ευχαιρια να το κανω ομως αλλα θα το σκευτω διπλά όταν έρθει η στιγμή. υπαρχουν ομως και ατομα που δε μπορουν οποτε να και ενα αλλο αρνητικό.. 

απο την αλλη ομως δε σκας 400 μπαμ για κονσόλα και πληρώνεις λιγο λιγο συνδρομη σου ανταπαντανε.. 

δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο -ευτυχώς-

γνωμη μου κονσόλες θα βγαίνουν, ναι δε θα μου κανει εντύπωση αν στο μελλον βγει τηλεωραση sony με ενσωματωμένο κάποιο σύστημα Που θα παιζει παιχνιδια ps1 ps2 ps3 , η να χει συστημα να συνδέετε για games στο ονλινε τους με η χωρις συνδρομη επειδη πηρες σονυ προϊόν. τα παιχνιδια ομως θα διαφερουν στην απόδοση στα χρωματα γτ θα νε κατώτερο hardware

δε ξερω αν θα πιασει, δε διαφωνούμε σε κατι αλλα θα ηθελα να το δω το πειραμα και ξερεις γιατι?

οπου υπαρχει συνδρομή τετοιου ειδους υπάρχουν οφελοι 

δες το netflix οπου μπορεις να μοιραζεσε τη συνδρομή και να σου βγαίνει πολυ χαμηλο ανα μηνα κοστος και να χεις πολυ πολυ καλή ποιότητα

δες το spotify με τα πακετα

ote tv και nova go στα tablet κινητά ,εχει πχ η μανα μου σπιτι της nova αλλα βλέπω κ εγω σπιτι στο σπιτι μου απο το tablet 

γενικα sharing. ακόμα και στις κονσολες γίνεται ακομα και τωρα αγοράζεις ονλινε παιχνιδι και κανεις share με 1 φιλο σου

παλιοτερα να σου θυμίσω ηταν μέχρι κ 5 κονσολες..

μπορει να αποτυχει και παταγωδος δε ξέρω. εχεις πολλες δυσκολιες το ολο ενχειρημα, και στο φιναλε φιναλε θα φανει στο αγοραστικο κοινο. εμεις εχουμε τη δυναμη να κανουμε ενα προιον επιτυχημενο η αποτυχημενο.

Δες  το VR ας πουμε με τοσο μαρκετινγ και εχω την αισθηση οτι εφαγε σφαλιαρα..

Επεξ/σία από sndev
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...