kolossos_22 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Κανονικότατα Απλα σαν μέλος εχεις έξτρα έκπτωση Μονο τα παιχνίδια του μήνα δεν μπορείς να παίξεις όσο δεν εισαι συνδρομητής , αυτο που λες εσυ ειναι αγορά απλα αντί για 44€ το παίρνεις 19€ Καλό gaming
manosj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ps4. τα τελευταια 10 χρονια ειμαι καθαρα pc gamer. το σκεπτικο μου ειναι να την παρω καθαρα και μονο για τα exclusive που νομιζω πως πλεον εχουν μαζευτει και ειναι αξιολογα. εχω κανει μια λιστα με αυτα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει και καποιο αλλο αποκλειστικο που να αξιζει και να μου χει διαφυγει. αν καποιο δεν ειναι αποκλειστικο δεν με ενδιαφερει για το λογο οτι θα το παιξω στον υπολογιστη λογω κοστους αγορας (κλειδαδικα, εκπτωσεις steam κλπ) η λιστα ειναι η εξης: -little big planet 3 -journey - the order 1886 -infamous second son -uncharted 4 & uncharted collection -until dawn -drive club -gran turismo sport -kingdom hearts remaster -heavy rain & beyond two souls collection -god of war remaster -bloodborne -ratchet and clank -the last guardian -nioh -the last of us -crash bandiccot -horizon zero dawn
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν knack ,gravity rush. μεχρι να παιξεις αυτα θα εχουν βγει κιαλα διαμαντια υπολογιζεται για 2017 days gone υποσχεται πολλα. god of war new red dead redemption 2 ! (ps4/one) wild. και μετα παμε για πιο μετα.. the last of us 2 death stranding uncharted knack 2 και ολο και κατι αλλο θα δουμε.
vste Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ps4. τα τελευταια 10 χρονια ειμαι καθαρα pc gamer. το σκεπτικο μου ειναι να την παρω καθαρα και μονο για τα exclusive που νομιζω πως πλεον εχουν μαζευτει και ειναι αξιολογα. εχω κανει μια λιστα με αυτα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει και καποιο αλλο αποκλειστικο που να αξιζει και να μου χει διαφυγει. αν καποιο δεν ειναι αποκλειστικο δεν με ενδιαφερει για το λογο οτι θα το παιξω στον υπολογιστη λογω κοστους αγορας (κλειδαδικα, εκπτωσεις steam κλπ) η λιστα ειναι η εξης: -little big planet 3 -journey - the order 1886 -infamous second son -uncharted 4 & uncharted collection -until dawn -drive club -gran turismo sport -kingdom hearts remaster -heavy rain & beyond two souls collection -god of war remaster -bloodborne -ratchet and clank -the last guardian -nioh -the last of us -crash bandiccot -horizon zero dawn -Tearaway -Super Stardust
manosj Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 δεν ξερω αν σε ενδιαφερουν knack ,gravity rush. μεχρι να παιξεις αυτα θα εχουν βγει κιαλα διαμαντια υπολογιζεται για 2017 days gone υποσχεται πολλα. god of war new red dead redemption 2 ! (ps4/one) wild. και μετα παμε για πιο μετα.. the last of us 2 death stranding uncharted knack 2 και ολο και κατι αλλο θα δουμε. οπότε αναμενονται αρκετα δυνατα αποκλειστικα για το μελλον.η αληθεια ιεναι πως τα ειχα ξεχασει ολα αυτα π αναφερεις. το knack το εχω παιξει λιγο σοτ ps4 του αδερφου μου και δεν μου αρεσε πολυ ειναι η αληθεια.ασε που μπορω να το παρω απο αυτον και να του δωσω αλλη μια ευκαιρια.για το gravity rush δεν ξερω πραγματα, σαν ονομα το χω ακουστα
delpro Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 επιτελους moto gp 17 https://www.youtube.com/watch?v=Xbk67CMKTMs
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 https://store.eu.square-enix.com/w/support?keyID=20062090185575&infoID=13802763 Όποιος θέλει την UCE του FFXV. (SE store 270€) Be fast
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω ps4. τα τελευταια 10 χρονια ειμαι καθαρα pc gamer. το σκεπτικο μου ειναι να την παρω καθαρα και μονο για τα exclusive που νομιζω πως πλεον εχουν μαζευτει και ειναι αξιολογα. εχω κανει μια λιστα με αυτα και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει και καποιο αλλο αποκλειστικο που να αξιζει και να μου χει διαφυγει. αν καποιο δεν ειναι αποκλειστικο δεν με ενδιαφερει για το λογο οτι θα το παιξω στον υπολογιστη λογω κοστους αγορας (κλειδαδικα, εκπτωσεις steam κλπ) η λιστα ειναι η εξης: -little big planet 3 -journey - the order 1886 -infamous second son -uncharted 4 & uncharted collection -until dawn -drive club -gran turismo sport -kingdom hearts remaster -heavy rain & beyond two souls collection -god of war remaster -bloodborne -ratchet and clank -the last guardian -nioh -the last of us -crash bandiccot -horizon zero dawn Ριξε μια ματια και εδω. Για τα psn only exclusives http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisplay.php/60-PSN-Games?prefixid=Exclusive Retail http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisplay.php/52-%CE%A0%CE%B1%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Playstation-4?prefixid=Exclusive Λειπουν καποια βεβαια.
anthony_88 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν είμαι gamer, στο PC παίζω μόνο Football Manager. Παρόλα αυτά, διαθέτω Xbox One από όταν πρωτοκυκλοφόρησε (Δεκέμβρη του 13), δεν είναι όμως ότι έχω παίξει κάτι το ιδιαίτερο, πέρα από FIFA, NBA κλπ που τα κατεβάζω σχεδόν κάθε χρόνο, ειδικά FIFA. Έμενα όμως με την κοπέλα στο εξωτερικό και έπαιζα μόνο online, που δεν έχει καμία σχέση με το διπλό ποδοσφαιράκι ή μπασκετάκι. Τώρα μετακόμισα πάλι Ελλάδα και έχω και φίλους ξανά διαθέσιμους, οπότε μου έχει καρφωθεί να χτυπήσω ενα PS4 Pro, ίσως γιατί δεν είχα ποτέ μου PS, ίσως γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή ( ίσως γιατί είμαι σίγουρος ότι αν δεν πάρω τώρα, δεν θα πάρω σίγουρα τίποτα άλλο μέχρι να βγει το PS 5 που το τοποθετούν γύρω στο 2020. Να το κάνω για να παίζω με τους φίλους FIFA κλπ; Έχει δωρεάν παιχνίδια όπως έδινε το Xbox Live κάθε μήνα; Με την κοπέλα θα μπορώ να παίζω τίποτα σε διπλό; Υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι καλύτερο σε 1 χρόνο από σήμερα ας πούμε; Θέλω με κάποιο τρόπο να με πείσετε ή να με αποτρέψετε. Μην χρησιμοποιείτε ως επιχείρημα "τι να το κάνεις αφού δεν πολυπαίζεις". Αυτά που προλαβαίνω με την κοπέλα και κανένα διπλό FIFA και 2k με κανέναν φίλο θα τα παίζω, μην αγχώνεστε.
paparoupas11 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Κράτα τα λεφτά σου. Έχεις ήδη κονσόλα και τα παιχνίδια που σου αρέσουν παίζουν το ίδιο καλά. Δίπλα παιχνίδια (πέρα από τα αθλητικά) δεν υπάρχουν. Κάνα Indie αλλά δεν αξίζουν αγορά νέας κονσόλας. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Οντως αυτο που υπολογιζες να σου πουμε ,αυτο σου λεμε,γιαυτο το σκεφτηκες και εσυ.για την χρηση που θες δεν θα σου προσφερει κατι παραπανω απο το one..εκτος και εχεις σκοπο να παιξεις κιαλα παιχνιδια Πιο πολυ θα ευχαριστηθεις με την κοπελα ενα nintendo switch με τα μελλοντικα παιχνιδια που θα βγουν παρα το ps4 Αν δεν εισαι τυπος να παιξεις last of us,horizon,uncharted,battlefield,gran turismo.μην κανεις την κινηση 1
panossar95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, μου χαλασε το μονο ακουστικο που μπαινει στο κοντρολ, το εργοστασιακο που δινεται με την κονσολα. Υπαρχει σε μαγαζια το ιδιο? Επισης εχω εγγύηση, λετε να το καλυπτει?
thomason993 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Καλησπερα, μου χαλασε το μονο ακουστικο που μπαινει στο κοντρολ, το εργοστασιακο που δινεται με την κονσολα. Υπαρχει σε μαγαζια το ιδιο? Επισης εχω εγγύηση, λετε να το καλυπτει? Δεν ξέρω αν το καλύπτει η εγγύηση, αλλά είναι τόσο φτηνιάρικο-χαμηλής ποιότητας το ακουστικο που δίνει η sony, που δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το ψάξεις για αντικατάσταση μέσω εγγύησης.. Με 3-4 ευρώ μπορείς να πάρεις κανονικά ακουστικά από σκρουτζομάγαζα ή κάποια μεγαλύτερη αλυσίδα. Ή ένα καλύτερο headset με περισσότερα χρήματα.. Εκτός αν θες συγκεκριμένα το ακουστικό της sony..
panossar95 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μιλησα τωρα με κωτσοβολο που εχω κανει και επεκταση, και μου ειπε οτι θεωρουνται αναλωσιμα κοντρολ/ακουστικά και δεν καλυπτονται. Μου ειπε να κανω και ενα τηλ στην κομετρον μηπως γινει κατι αλλα ειναι κλειστα τωρα. Αν εχεις καποια πρόταση Ευχαριστώς, δεν με ενοχλει να μην ειναι σονυ! Δεν θελω κατι ιδιαιτερο, του ιδιου τυπου περιπου, δεν κανω τρελη χρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις