Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει για σενα, αλλα ειμαστε κ εμεις που δε ψηνομαστε μονο για single player, χρειαζονται τα ΜΜΟ στην κονσολα

Απο ποτε χρειαζονται τα mmo στην κονσολα?Το FF14(που ειναι απο τα πιο αξιολογα mmo των τελευταιων ετων)δεν θυμαμαι καποιον να ειχε πει οτι το επαιζε σε κονσολα. Και φυσικα ουτε θυμαμαι το Final Fantasy 11 να ηταν και αυτο δημοφιλες(τουλαχιστον στην Ελλαδα).

Αρα απο που και ως που προεκυψε ξαφνικα αυτη η αναγκη/ζητηση για mmorpg σε κονσολες?

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη δε παιζεις εσυ δε σημαινει οτι δεν εχει κοσμο η οτι δε χρειαζονται, το πιο Populated game atm ειναι το Warframe, με μακραν απο τα καλυτερα community στις κονσολες 

επισης Neverwinter με παρα πολυ λαο και active guilds

ff14 δεν εχω παιξει ουτε TESO για να κρινω 

Εσυ κρινεις αξιολογα χωρις καν να παιξεις? Τεσπα συζητηση απο το πουθενα γτ εισαι συνεχεια αρνητικος, πραγματικα δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση ξανα μαζι σου

Δημοσ.

Αρα απο που και ως που προεκυψε ξαφνικα αυτη η αναγκη/ζητηση για mmorpg σε κονσολες?

Γιατί το concept των τελευταίων mmorpg με το action combat και τα combos και η απομάκρυνση από το tab system ταιριάζει ταμάμ σε κονσόλες. Μαζί με τα moba και τα strategy τα mmorpg είναι τα μόνα παιχνίδια που δεν υπάρχουν ουσιαστικά σε κονσόλες και από τα 3 είναι η πιο ταιριαστή κατηγορία για κονσόλες.

Γιατί βγαίνει το Fifa και το Nba σε PC? Η απάντηση είναι "γιατί όχι?". Για τον ίδιο λόγο μπορούν και πολλά mmorpg να βγουν σε κονσόλα.

Δημοσ.

Ναι το θεμα ξεκινησε με το αν μπορω να εχω το game mode μονιμα και να αλλαζει σε HDR σε οποιο παιχνιδι το υποστηριζει η αν πρεπει να αλλαξω σε movie mode η w/e manual settings καθε φορα που θελω να παιξω HDR αυτο δεν εχω καταλαβει.

Δηλαδη game mode = no HDR? γιατι υπαρχουν διαφορες αποψεις, εδω το eurogamer λεει βαλτε game mode..

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-best-settings-for-hdr-on-samsung-4k-tvs

PS: ~120ms εχει σε movie mode οπως διαβασα, ~22ms σε game mode, τεραστια διαφορα. :P

Πολυ χοντρικα το "game mode" στις τηλεοράσεις σημαινει απλα να δειχνουν το σημα που παιρνουν απο την οποιαδηποτε κονσολα - πηγη χωρις καμια απολυτως επεξεργασια(Αυτουσιο) γι' αυτο και ειναι πολυ μικροτερο το lag απ' οτι αν παιζεις χωρις "game mode" σε οποιαδηποτε τηλεοραση.

Δημοσ.

Εγω παντως που το εχω σε game mode σε FHD samsung (ue55k5500) tv μια χαρα τα βλεπω στο pro.. δεν εχω hdr αλλα οταν το χα σε pc mode πονοκεφαλιασα μεχρι να βρω που ειναι οκ οι ρυθμισεις..

Δημοσ.

Πολυ χοντρικα το "game mode" στις τηλεοράσεις σημαινει απλα να δειχνουν το σημα που παιρνουν απο την οποιαδηποτε κονσολα - πηγη χωρις καμια απολυτως επεξεργασια(Αυτουσιο) γι' αυτο και ειναι πολυ μικροτερο το lag απ' οτι αν παιζεις χωρις "game mode" σε οποιαδηποτε τηλεοραση.

Ακριβώς
Δημοσ.

δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο ffxv σε καλιμπραρισμενο movie mode στην ks8000
​βολταρες με τη ρεγκαλια, βαζω και μουσικουλα απο spotify, και αραζω και κοιταω

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο ffxv σε καλιμπραρισμενο movie mode στην ks8000

​βολταρες με τη ρεγκαλια, βαζω και μουσικουλα απο spotify, και αραζω και κοιταω

Σε περίμενα χτες μπας και μπεις bloodborne για κάνα coop.η ρεγκαλια τι είναι;

Δημοσ.

Πηρα pro τελικα και εκανα τη μεταφορα με ethernet χωρις προβλημα, το ερωτημα ειναι αλλο τωρα επειδη εχω δει διαφορα στο internet/gaf για το HDR. Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να εχεις HDR και game mode ταυτοχρονα, στο gaf λενε οτι κανουν reset τα settings στην KS7000 και πρεπει να τα ξαναβαλεις manual, αλλοι λενε οτι HDR μονο με movie mode, αλλος λεει να αλλαξεις το hdmi source σε pc input(σε εμενα η εικονα γινεται χαλια), οτι να ναι δηλαδη. Δεν δοκιμασα ακομα να βαλω game με HDR να δω απλα ρωταω για τα basic settings αν ξερει κανεις.

Εχω ψιλομπερδευτει τι ειναι καλυτερο και αν οντως παιρνεις HDR με game mode.

Παντως το μηχανημα πολυ καλο(αν και βαρυ και πιο ασχημο απο το vanilla ps4 :P), εβαλα nioh και καμια σχεση ουτε stuttering κανει ουτε κατι περιεργα slowdowns που εκανε στο απλο, επισης εφυγε και η θολουρα. Horizon δεν εχω βαλει ακομα, μετα το zelda μαλλον. :P

76048738.jpg

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αυτο.. τον εστησες ή οχι? Μην υπεκφευγεις..

guilty as charged. μολις τσεκαρα το καρνε μου, όμως, δεν ειχε κλεισει καποιο ραντεβού. Ειμαι παμεγιστος, εχω και καποια διαισθηση, αλλα δε λειτουργει παντα ετσι :P

Όπως και να χει, ας παιξουμε καποια μερα insomniacs σε coop ^_^

• Like 1
Δημοσ.

little nightmares μολις εκανα προ- παραγγελια ,επαθα πλακα με κατι βιντεο που ειδα

Δημοσ.

Να κανω μια ερώτηση

Εχει προσφορά το ps plus για ενα μήνα 1€

Και βλέπω έχει προσφορά το deus ex στα 44€ και με ps plus στα 19€.

Αν παρω την προσφορά για ενα μήνα με το 1€ και αγοράσω το deus ex στα 19€ (ως συνδρομητής)θα παίζει κανονικά μετα την λήξη της συνδρομής?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...