Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 sniper elite 4 εντελως μαπα ,nioh και αυτο θα παει στα ταρταλα , ΜΕτα το horizon το χαος ....οταν εχεις porshe δεν θα πας σε datsun, Εμένα το horizon μου φαίνεται αηδία παιχνίδι πάντως. Το ίδιο και το Destiny που το αγόρασα και το έχω και κάθετε. Αν ρωτήσεις άλλους θα σου πουν ότι είναι φοβερά και τα δύο. Γούστα είναι αυτά, για αυτό υπάρχουν και τόσα παιχνίδια για να μας καλύψουν όλους 1
delpro Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Καλημερα δεν εχω και χρονο πολυ να ψαχνω και τοσο σε διαφορα σιτε γαι βαθμολογιες τοσο πολυ κτλ , αμα δεν το εχεις το game δεν εχεις και μια εικονα αλλα λενε αλλα ισχιουιν πολλες φορες . Μια ερωτηση το GT SPORT αυτη η εκδοση ειχα διαβαση καπου οτι εχει μεσα κρανος δεν μπορω να το διασταυρώσω αν το ξερει κανεις ας απαντηση ευχαριστω.
Bourdoulas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Να παίζεις σε Σαμσουνγκ 4κ ειτς ντι αρ με το ΠΣ4 προ και να φοράς κράνος. Αξία ανεκτίμητη. Ακόμα καλύτερα με κάμερα στο κράνος. 1
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Να παίζεις σε Σαμσουνγκ 4κ ειτς ντι αρ με το ΠΣ4 προ και να φοράς κράνος. Αξία ανεκτίμητη. Ακόμα καλύτερα με κάμερα στο κράνος. Πάντα φοράμε κράνος όταν οδηγάμε, είναι υποχρεωτικό και από τον ΚΟΚ. Άσε που σε προστατεύει και από τις παντοφλιές της γυναίκας που θέλει να δει Μπρούσκο και δεν την αφήνεις επειδή παίζεις στο PS4 1
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εμένα το horizon μου φαίνεται αηδία παιχνίδι πάντως. Τι εννοεις σου φαινεται αηδια ? Καλημερα δεν εχω και χρονο πολυ να ψαχνω και τοσο σε διαφορα σιτε γαι βαθμολογιες τοσο πολυ κτλ , αμα δεν το εχεις το game δεν εχεις και μια εικονα αλλα λενε αλλα ισχιουιν πολλες φορες . Μια ερωτηση το GT SPORT αυτη η εκδοση ειχα διαβαση καπου οτι εχει μεσα κρανος δεν μπορω να το διασταυρώσω αν το ξερει κανεις ας απαντηση ευχαριστω. Γραφοντας στο google gran turismo sport collectors edition εμφανιζει επι τοπου αυτο ακριβως που ρωτησες Το ιδιο αν το γραψεις και στο σκρουτζ και πατησεις στο link του Κωτσοβολου http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/163820-sony-gran-turismo-sport-collector%60s-edition?cmicc=skroutz H Collector's Edition περιλαμβάνει Θήκη Steelbook In-game Credits * - $2.500.000 credits Livery Sticker Packs* Racing Helmet Chrome* PS4 Avatars * Apex Booklet (λεπτομερής οδηγός, για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, από τους ειδικούς της Polyphony Digital) Αποκλειστική μινιατούρα του μοντέλου GTS Mercedes-AMG (με αποκλειστικό paint job) * Ψηφιακό περιεχόμενο - See more at: http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/paixnidia-ps4/163820-sony-gran-turismo-sport-collector%60s-edition?cmicc=skroutz#sthash.5ajh2g9V.dpuf Τελικα η κυκλοφορια του νεου Resident Evil 7 δεν ενθουσιασε τους Ελληνες. https://www.gameslife.gr/top-10-ellinika-games-gia-to-mina-ianouariou-37077 Εν ετη 2017 και στην 4η θεση στο top 10 πωλησεων ολοκληρης της χωρας παιχνιδι του ps3.....
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Tην collectors toy GT θα την παρω για τον φιλο και κουμπαρο μου καθως ειναι τρελος με το franchise τα εχει παιξει και λιωσει ολα .Ηδη πηγε πηρε τιμονιερα -καθισμα και περιμενει τον τιτλο . Εγω παλι δεν παιζω τετιου ειδους games αλλα αν επαιζα σιγουρα μονο GT θα ηταν .
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Tην collectors toy GT θα την παρω για τον φιλο και κουμπαρο μου καθως ειναι τρελος με το franchise τα εχει παιξει και λιωσει ολα .Ηδη πηγε πηρε τιμονιερα -καθισμα και περιμενει τον τιτλο . Εγω παλι δεν παιζω τετιου ειδους games αλλα αν επαιζα σιγουρα μονο GT θα ηταν . Μετα το 3 το χαος, επαιζα παλια αλλα πλεον δεν, αυτο που γουσταρα ηταν φυσικα το Forza 3 κ οτι ακολουθησε, ενας λογος που το χ-κουτι αξιζει αν σου αρεσουν τα sim-arcade racing
Avatar_GR Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Τι εννοεις σου φαινεται αηδια ? Δεν εννοώ τα γραφικά, εννοώ το κόνσεπτ του παιχνιδιού. Βασικά με χαλάει πάρα πολύ που έχουν ρομποτικά ζώα. Θα προτιμούσα κανονικά ζώα η κανονικά ρομπότ. Ρομπότ που μοιάζουν με ζώα και είναι στην φύση και τα κυνηγάς με τόξο (αντί για λέϊζερ, ρουκέτες κτλ)... κάτι δεν μου κάθετε καλά. Για αυτό είπα και πριν ο καθένας έχει τα γούστα του στα παιχνίδια. Π.Χ και το Uncharted 4 δεν μου άρεσε, λόγο του ότι έχει πολύ σκαρφάλωμα(ούτε μαϊμού να ήταν ο τύπος)... Ενώ το The last of us το λάτρεψα.
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Και εγω η αληθεια ειναι οτι ανεκαθεν προτιμουσα τα Forza απο τα GT. Βεβαια στα πρωτα πεφτει τεραστιο αρμεγμα απο την γνωστη εταιρεια και αυτο ειναι που με ξενερωνει αρκετα. Το τελευταιο Forza Horizon 3 το θεωρω και εγω απο τα κορυφαια arcade(αλλα racing)παιχνιδια της γενιας αυτης αλλα ειναι ανεπιτρεπτο να σου ζητανε 130-150ευρω περιπου για ολα τα packs/season pass/dlc, Ελπιζω να μην δουμε αντιστοιχα πραγματα και στο GT,αν και ειναι σιγουρο οτι θα εχει και αυτο dlc μεσα.
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πηρα pro τελικα και εκανα τη μεταφορα με ethernet χωρις προβλημα, το ερωτημα ειναι αλλο τωρα επειδη εχω δει διαφορα στο internet/gaf για το HDR. Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να εχεις HDR και game mode ταυτοχρονα, στο gaf λενε οτι κανουν reset τα settings στην KS7000 και πρεπει να τα ξαναβαλεις manual, αλλοι λενε οτι HDR μονο με movie mode, αλλος λεει να αλλαξεις το hdmi source σε pc input(σε εμενα η εικονα γινεται χαλια), οτι να ναι δηλαδη. Δεν δοκιμασα ακομα να βαλω game με HDR να δω απλα ρωταω για τα basic settings αν ξερει κανεις. Εχω ψιλομπερδευτει τι ειναι καλυτερο και αν οντως παιρνεις HDR με game mode. Παντως το μηχανημα πολυ καλο(αν και βαρυ και πιο ασχημο απο το vanilla ps4 ), εβαλα nioh και καμια σχεση ουτε stuttering κανει ουτε κατι περιεργα slowdowns που εκανε στο απλο, επισης εφυγε και η θολουρα. Horizon δεν εχω βαλει ακομα, μετα το zelda μαλλον.
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πηρα pro τελικα και εκανα τη μεταφορα με ethernet χωρις προβλημα, το ερωτημα ειναι αλλο τωρα επειδη εχω δει διαφορα στο internet/gaf για το HDR. Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να εχεις HDR και game mode ταυτοχρονα, στο gaf λενε οτι κανουν reset τα settings στην KS7000 και πρεπει να τα ξαναβαλεις manual, αλλοι λενε οτι HDR μονο με movie mode, αλλος λεει να αλλαξεις το hdmi source σε pc input(σε εμενα η εικονα γινεται χαλια), οτι να ναι δηλαδη. Δεν δοκιμασα ακομα να βαλω game με HDR να δω απλα ρωταω για τα basic settings αν ξερει κανεις. Εχω ψιλομπερδευτει τι ειναι καλυτερο και αν οντως παιρνεις HDR με game mode. Παντως το μηχανημα πολυ καλο(αν και βαρυ και πιο ασχημο απο το vanilla ps4 ), εβαλα nioh και καμια σχεση ουτε stuttering κανει ουτε κατι περιεργα slowdowns που εκανε στο απλο, επισης εφυγε και η θολουρα. Horizon δεν εχω βαλει ακομα, μετα το zelda μαλλον. Εγω το εχω HDR και οχι σε game mode .
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Εγω το εχω HDR και οχι σε game mode . Αυτο ομως ειναι ~120ms input lag νομιζω..
Fotis13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Αυτο ομως ειναι ~120ms input lag νομιζω.. Δεν ξερω αν ειναι τοσο ,δεν παιζω fps πλεον μικρη σημασια εχει .
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Πηρα pro τελικα και εκανα τη μεταφορα με ethernet χωρις προβλημα, το ερωτημα ειναι αλλο τωρα επειδη εχω δει διαφορα στο internet/gaf για το HDR. Δεν εχω καταλαβει αν μπορεις να εχεις HDR και game mode ταυτοχρονα, στο gaf λενε οτι κανουν reset τα settings στην KS7000 και πρεπει να τα ξαναβαλεις manual, αλλοι λενε οτι HDR μονο με movie mode, αλλος λεει να αλλαξεις το hdmi source σε pc input(σε εμενα η εικονα γινεται χαλια), οτι να ναι δηλαδη. Δεν δοκιμασα ακομα να βαλω game με HDR να δω απλα ρωταω για τα basic settings αν ξερει κανεις. Εχω ψιλομπερδευτει τι ειναι καλυτερο και αν οντως παιρνεις HDR με game mode. Παντως το μηχανημα πολυ καλο(αν και βαρυ και πιο ασχημο απο το vanilla ps4 ), εβαλα nioh και καμια σχεση ουτε stuttering κανει ουτε κατι περιεργα slowdowns που εκανε στο απλο, επισης εφυγε και η θολουρα. Horizon δεν εχω βαλει ακομα, μετα το zelda μαλλον. Το game mode σε ενδιαφερει μονο οταν παιζεις online παιχνιδια και κυριως shooter που εσυ απο οσο ξερω ουτε για αστειο δεν προτιμας σε σχεση με το pc(λογικο αλλωστε). Μην δινεις καν σημασια στο game mode για single player παιχνιδια,μια μπουρδα και μιση ειναι στην πραξη. Προσωπικα παντως το matte black του ps4 pro και του slim τα προτιμαω απο του original ps4. Ναι οκ το αρχικο ps4 μαρεσει περισσοτερο σαν συνολικο μεγεθος(δεν εχει τις 2 φετες φωμι που λεω εγω στην μση ),αλλα το μαυρο γυαλιστερο χρωμα δεν μου αρεσε προσωπικα γιατι μαζευε ευκολα σκονη/βρωμιες/δαχτυλιες και ηταν πιο ορατες απο το matte. Παρολα αυτα το original ps4 ειχε και μεγαλυτερη ποικιλια σε χρωματα,limited edition,stickers,σχεδια ενω στα επομενα slim και pro δεν βλεπω να πολυ εχουν ασχοληθει. Αυτο ομως ειναι ~120ms input lag νομιζω.. Οχι ρε συ.Οι samsung τηλεορασεις,ειδικα τα μοντελα του 2016 εχουν απο τα χαμηλοτερα input lag στις τηλεορασεις. Δες για παραδειγμα η φθηνοτερη σειρα 6000 που εχω εγω ποσο χαμηλο input lag εχει. http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300#comparison_200 Σαν pc monitor ναι ισως ειναι χειροτερα τα πραγματα. 1
ADHD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Και nioh που παιζω πχ 120ms ειναι παρα πολλα οταν βασιζεσαι σε reflexes για dodge/parry, ενταξει σε αλλα story single player δεν με ενδιαφερει αλλα σε soulsborne games μετραει αρκετα το χαμηλο input lag. Ισχυει για τις δαχτυλιες και τη σκονη αλλα οπως το βλεπω στο επιπλο της tv το παλιο μου αρεσε περισσοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις