Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα και αγορασα  το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands το περιμενα να ειναι καλο ..Φανηκε απο το πρωτο λεπτο βγαλανε μισοτελιομενο παιχνδι τα  πολλα προβληματα στα γραφικα ενα σωρο bugs ( πεθαινεις και ο αλλος μεσα απο τον πετρινο τοιχο μπαινει) για εμενα ειναι ενα μετριο παιχνιδι , για τωρα ,

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ επισης δε πηρες το Nioh και σου φανηκε μαπα ? ελεος.. δε ξερεις τι παιρνεις με φαινεται

οπως ειπε και ο Elajjah που στριμαρει τωρα, στο Bloodborne δεν υπαρχει καμια διαφορα με το boost mode, κατι που ξεραμε 

Δημοσ.

Πάτα το κουμπί options

Το είδα ότι με το options μπορείς να επιλέξεις να δεις download και uploads αλλά και πάλι πριν ήταν πολύ καλύτερο αφού πήγαινες πάνω κάτω και έβλεπες γρήγορα και εύκολα τα πάντα. Anyway όλα τα υπόλοιπα μια χαρά.

Δημοσ.

Εσυ επισης δε πηρες το Nioh και σου φανηκε μαπα ? ελεος.. δε ξερεις τι παιρνεις με φαινεται

οπως ειπε και ο Elajjah που στριμαρει τωρα, στο Bloodborne δεν υπαρχει καμια διαφορα με το boost mode, κατι που ξεραμε 

sniper elite 4  εντελως μαπα ,nioh και αυτο θα παει στα ταρταλα  , ΜΕτα το horizon το χαος ....οταν εχεις porshe δεν θα πας σε datsun, 

Ta εχεις τΑ παχνιδια η μιλας μεσα απο οτι βλεπις μεσα απο site και youtube?

ριξε μια καλη ματια και πες. μου...

post-401948-0-99020100-1489087553_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι καθως ολοι ξερουμε οτι τα γραφικα ειναι ο μεγαλυτερος παραγοντας στα παιχνιδια, 

οχι παρακολουθω ελληνικα site και οτι λενε οι αλλοι λεω και εγω..

• Like 1
Δημοσ.

ε ναι καθως ολοι ξερουμε οτι τα γραφικα ειναι ο μεγαλυτερος παραγοντας στα παιχνιδια, 

οχι παρακολουθω ελληνικα site και οτι λενε οι αλλοι λεω και εγω..

φιλε αν παρατηρησες στην φωτογραφια ο ενας χαρακτιρασ μπενει μεσα στον αλλονα.γιαυτο το εβαλα...Εγω μιλαω οτι βλεπω..και κρινω

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη θες να μου πεις σε αλλα παιχνιδια που παιζεις δε βλεπεις τετοια ακυρα ? 

το παιχνιδι ειναι re-skinned division, πολυ μετριο, 1 2 βιντεο να εβλεπες δεν θα το αγοραζες, επισης δε διαφημιζεται για τα γραφικα του

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα και αγορασα  το Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands το περιμενα να ειναι καλο ..Φανηκε απο το πρωτο λεπτο βγαλανε μισοτελιομενο παιχνδι τα  πολλα προβληματα στα γραφικα ενα σωρο bugs ( πεθαινεις και ο αλλος μεσα απο τον πετρινο τοιχο μπαινει) για εμενα ειναι ενα μετριο παιχνιδι , για τωρα ,

Ερωτηση απο περιεργεια αλλα ποιο ειναι το κριτηριο αγορας σου σε καινουργια παιχνιδια των 60ευρω?

Καθολου ερευνα αγορας δεν κανεις?

Βλεπεις αν εχει πανω απο 80/100 και αγοραζεις στα τυφλα?

Ubisoft παιχνιδι ειναι ξερουμε οι περισσοτεροι τι ρολο βαραει. Για οσους δεν γνωριζουν υπαρχουν αξιολογοι youtubers για να βοηθησουν τον κοσμο οπως πχ αυτος που εχει ξεχωρισει τωρα τελευταια χωρις βαθμολογιες και βλακειες.

Απλα πραγματα απο πλευρας αξιολογησης.

Αξιζει το παιχνιδι για day one αγορα?

Ειναι για ενοικιαση?

Ειναι να πεσει λιγο η τιμη του?

Η απλα ειναι για φτυσιμο και το προσπερνας?

Στο Wildlands λοιπον λεει οτι ειναι για να πεσει η τιμη του ολως τυχαιως επειδη εχει θεματακια

https://www.youtube.com/watch?v=EhB4JKoXqWs

Τελος οσον αφορα το ps4 pro,τρεχει μια διαφημιση απο Eurobank σε Γερμανο/Cosmote που για αγορες ανω των 200ευρω υπαρχει επιστροφη 20% πισω για την επομενη αγορα. Δεν εχω ρωτησει αν ισχυει κανονικα για το ps4 pro αλλα αν ισχυει η κονσολα βγαινει στα 320ευρω(ή αλλιως την αγοραζεις στα 410ευρω και σου δινουν 82ευρω να αγορασεις οτι αλλο θες).

Αν ενδιαφερεται κανεις και εχει(ή απο γνωστο,συγγενη,φιλο)ας το ψαξει/ρωτησει 

http://www.insomnia.gr/topic/638798-cosmote-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-20-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-eurobank-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-199%E2%82%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD/

• Like 1
Δημοσ.

sniper elite 4 εντελως μαπα ,nioh και αυτο θα παει στα ταρταλα , ΜΕτα το horizon το χαος ....οταν εχεις porshe δεν θα πας σε datsun,

Φωτογραφία της τηλεόρασης σου έβαλες; Δεν έβαλες....

Ααα έβαλες.

• Like 6
Δημοσ.

sniper elite 4  εντελως μαπα ,nioh και αυτο θα παει στα ταρταλα  , ΜΕτα το horizon το χαος ....οταν εχεις porshe δεν θα πας σε datsun, 

χαχαχα  σε γουσταρω ρε φιλε!ετσι δωσε πονο στα games! ερχετε το gran turismo  με 4κ Hdr..εκει σιγουρη αγορα!θα παρουν φωτια τα πολυμπριζα και οι φωτογραφικες...το ghost recon ειναι η χειροτερη αγορα που εχεις κανει μεχρι τωρα...παμε παρακατω..θα βγουν αλλα τωρα.

• Like 1
Δημοσ.

Το For Honor είναι αρκετά καλό, έχει κάποια θεματάκια με το matchmaking αλλα είναι πολύ καλό game σε σχέση με τα άλλα της Ubi

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...