vste Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν αναγνωριζει τον usb στικακι , εχω mac πρωτον εχω ενα στικακι 64g εχω κανει φορματ σε exfat αναγνωριζει κανοινικα η τηλεοραση πχ τα αρχεια που εχω φωτογραφιες ταινιες κτλ . ,ΤΟ ps4 απολυτος τιποτα και μου δειχνει μονο 200 MB ,! τι να κανω παιδια ,ευχαριστω , Πρεπει να ειναι USB 3 ο εξωτερικος και minimum 250Gb. Γραψε λαθος εδω μαλλον ειναι η λυση: Πρεπει να ειναι μεσα σε συγκεκριμενα folder τα αρχεια σου. http://community.us.playstation.com/t5/Games-Services/PS4-Media-Player-Not-Reading-any-files-on-USB/td-p/45224287
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια πηγα να παρω προπληρωμενη στον κοτσωβολο για ps4 και δεν ειχε... ειναι δυνατον? Και σε μεγάλο καταστημα μαλιστα.. μου ειπε οτι γενικα δεν φέρνουν.
HyperionX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Πήρα και εγώ το ps4 500gb Στα 199 Μετα από πολλά χρόνια πηρα πάλι κονσόλα. Κουτί μου ήρθε το update Σκεφτόμουνα να του αλλάξω δίσκο Αλλά κοτσαρα ένα εξωτερικό 2tb και παίζει τζιτζι 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ρε παιδια πηγα να παρω προπληρωμενη στον κοτσωβολο για ps4 και δεν ειχε... ειναι δυνατον? Και σε μεγάλο καταστημα μαλιστα.. μου ειπε οτι γενικα δεν φέρνουν. Πήγαινε σε άλλη αλυσίδα. Τα public έχουν σίγουρα.
Skr1ll3x Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δεν εβαλα ακομα το update.. Tι γινεται με το boost στους κατοχους Pro.. καμμια εντυπωση?
icenex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εχω την απορια τοσο καιρο γιατι δεν βγαζουν ενα καλο bundle για το pro??Αν και εχω δωσει προταιρεοτητα σε αλλες αγορες δεν υπαρχει και κατι για να σε ψησει ρε παιδι μου.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εχω την απορια τοσο καιρο γιατι δεν βγαζουν ενα καλο bundle για το pro??Αν και εχω δωσει προταιρεοτητα σε αλλες αγορες δεν υπαρχει και κατι για να σε ψησει ρε παιδι μου. Γιατι δεν παιζει αποθεμα αγαπητε. Εβγαλε ο Κωτσοβολος ενα με 2ρο controller και αυτο ηταν. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/171058-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-pro-1tb-&-2nd-wireless-dualshock-4-v2-&-powerpak-1200mah
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Αγοραστηκε η goty rocket league, ενα 5ευρω που πρότεινετε να το ξοδεψω? Απο παιχνιδι μεχρι καποια theme αν εχετε βρει κατι καλο
Chrisl7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 www.Report spam/deal/playstation-four-pro ορματεεεεεεε χαχαχαχαχχ (προσοχή πιθανή απάτη) Δεν ξέρω γιατί δεν βγάζει τον σύνδεσμο είναι το γνωστό μουφο dealber
icenex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γιατι δεν παιζει αποθεμα αγαπητε. Εβγαλε ο Κωτσοβολος ενα με 2ρο controller και αυτο ηταν. http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/171058-sony-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-pro-1tb-&-2nd-wireless-dualshock-4-v2-&-powerpak-1200mah Πιο πολυ με ενδιαφερει με καποιο παιχνιδι και μου κανει εντυπωση γιατι ειδα οτι βγαλανε bundle με το zero στο απλο ps4.Επειδη δεν ειμαι απο αυτους που τρελενονται με ποδοσφαιρακια κτλ το δευτερο κοντρολ το αφηνω για παραπερα αγορα.Προτιμω τα λεφτα να πανε σε παιχνιδια για αρχη και επι το πληστον τιτλους που δεν ειχα την δυνατοτητα να παιξω στο pc..Τεσπα ουτως η αλλως δεν ειναι τραγικη η διαφορα σε χρηματα απλα κανω υπομονη γιατι εχω βαλει στο ματι και την 1080ti που ακουσα οτι βγαινει συντομα οποτε περιμενω και θα δω που θα καταληξω.Αν ειχε βγει το days gone πιστευω θα το ειχα τσιμπησει ηδη το ps4 εδω παραλιγο να το κανω με το zero.
gRim Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μα άλλαξαν τα notifications και τα δείχνει όλα μαζί χωρίς να τα βάζει σε κατηγορίες ή κάτι χάνω; 1
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι και εγω αυτο ειδα τωρα.. τουλαχιστον με το option button σου δειχνει μονο την download list..
Προτεινόμενες αναρτήσεις