najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μαλλον εννοει το pre-quel το οποιο δεν ηταν κακο αλλα καμια σχεση με το 2
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μαλλον εννοει το pre-quel το οποιο δεν ηταν κακο αλλα καμια σχεση με το 2 Προφανως. Να ενημερωσω και στο κεντρικο θεμα του ps4 οτι απο σημερα(νομιζω και απο εχτες σε μερικα)ειναι διαθεσιμο το Nier Automata για αγορα για οσους ενδιαφερονται. https://www.skroutz.gr/s/10559371/NieR-Automata-PS4.html
kekopis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Επειδη αυτο που γραφτηκε πιο πισω ειναι λιγο γενικο ας το ξεκαθαρισουμε λιγο. Αυτο ισχυει που γραφτηκε παραπανω. Αν καποιος αγορασει το Fifa 17 με εκπτωση 2ευρω παραπανω σαν μελος ps plus,προφανως και αν τελειωσει η συνδρομη θα μπορει να παιξει το παιχνιδι μην τρελαθουμε κιολας. Αν ομως αγορασε καποια exclusive themse για ps plus,τοτε δεν μπορει να εχει προσβαση σε αυτα μεχρι να ξαναβαλει συνδρομη. Αλλο πραγμα τα δωρεαν παιχνιδια με την συνδρομη και αλλο πραγμα να αγορασεις ενα παιχνιδι με εκπτωση λογω του ps plus.Ο συμφορουμιτης μιλησε για αγορα,οχι για δωρεαν παιχνιδια απο το ps plus Εγω μιλαω μονο για τα games οπου στο plus ειναι πολυ φθηνοτερα, και αναρωτιομουν αν με το που τελειωσει η συνδρομη θα εχω προσβαση σε αυτα. Ο φιλος που ειπε οτι δεν ισχυει προφανως δεν θα καταλαβε οτι μιλαω για τα αγορασμενα παιχνιδια και οχι τα δωρεαν του plus. Αλλα εφοσον οι περισσοτεροι απο εδω μεσα με διαβεβαιωσατε οτι το game μενει για παντα ειτε εχεις ενεργη συνδρομη ειτε οχι, σημαινει οτι ισχυει 100%
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Εννοoυσα στο play3, ειχα παιξει ενα αλλα εφαγε delete, παω για rocket, αν παιζει καποιος απο εδω online να με βοηθήσει κιολας γιατι θα ειμαι τρελος noobas panos95, ( ή οποιος θελει να κανει add γενικα).
postfire Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μικρό και σύντομο το update. ποσα μβ ειναι? εντυπωσεις?
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 ποσα μβ ειναι? εντυπωσεις? 340 νομίζω. Δεν έχει αλλάξει και τίποτα σπουδαίο,από το λίγο που είδα. Τα γνωστά.υποστήριξη δίσκου και custom θέματα. 1
joker80 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 340 νομίζω. Δεν έχει αλλάξει και τίποτα σπουδαίο,από το λίγο που είδα. Τα γνωστά.υποστήριξη δίσκου και custom θέματα. Και στο what's new μπορείς να ποστάρεις σε στυλ facebook ενα σχόλιο ή κάποιο παιχνίδι που παίζεις
Chrysostomos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν έδωσα πολύ βάση,γιατί το ενημέρωσα,χάζεψα λίγο και έφυγα
joker80 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Καλή φάση πάντως κουβαλάνε custom wallpapers κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό. Δυστυχώς εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν έχω προς το παρόν να δοκιμάσω. Δοκίμασα ένα στικάκι 16αρι αλλά δεν...
markoliaz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 μαγκες με ποιο απο τα παρακατω games θα την βγαλω κανα μηνα? θελω να εχει αρκετο longplay...αξιζει μηπως να παρω και τα 2? killzone shadow fall destiny
selin323 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 δεν αναγνωριζει τον usb στικακι , εχω mac πρωτον εχω ενα στικακι 64g εχω κανει φορματ σε exfat αναγνωριζει κανοινικα η τηλεοραση πχ τα αρχεια που εχω φωτογραφιες ταινιες κτλ . ,ΤΟ ps4 απολυτος τιποτα και μου δειχνει μονο 200 MB ,! τι να κανω παιδια ,ευχαριστω ,
joker80 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 μαγκες με ποιο απο τα παρακατω games θα την βγαλω κανα μηνα? θελω να εχει αρκετο longplay...αξιζει μηπως να παρω και τα 4? call of duty advanced warfare battlefield 4 killzone shadow fall destiny Αν παίζεις online multi θα σου πρότεινα το battlefield 4 και το destiny.
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 μαγκες με ποιο απο τα παρακατω games θα την βγαλω κανα μηνα? θελω να εχει αρκετο longplay...αξιζει μηπως να παρω και τα 4? call of duty advanced warfare battlefield 4 killzone shadow fall destiny Απο αυτα παιζω τα 2/4, cod προβληματικο το multiplayer, εχει αρκετα lagspikes κατι που δεν θα αλλαξει, εκτος απο αυτο ειναι παρα πολυ καλο/ενα σκαλι κατω απο black ops3, αν σου αρεσουν τα zombies ομως θα γουσταρεις καθως εχει τα καλυτερα maps imho, εχω παιξει 200 ωρες μεχρι σημερα Zombies, 50 multy destiny: εκανε τον κυκλο του, αν και θα βρεις ατομα να κανεις τα strikes/raids, pvp πολυ καλο με παρα πολυ ωραιο gunplay καλυτερο του infinite warfare, αλλα με το 2 να πλησιαζει θα ελεγα να μην κανεις το βημα να το αγορασεις κ να περιμενεις το 2 για μενα βαλε στη λιστα και το titanfall2, το αγορασα λογω της εκπτωσης, τρομερο gunplay, 60 fps, αρκετουτσικο κοσμο, mechas απο τα 3 δε ξεχωριζω καποιο γτ εχω παιξει σε ολα παρα πολλες ωρες εκτος απο το titanfall που εχω 25, ολα ειναι πολυ καλα δες κανα βιντεακι να δεις το gunplay, το πιο noob-friendly ειναι το destiny
Προτεινόμενες αναρτήσεις