Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω δε καταλαβα τι ρωτησε ο φιλος ακριβως, για να παιξεις πρεπει να συνδεθεις με το λογαριασμο σου στην κονσολα, το online δεν ειναι απαραιτητο,

αν αγορασεις ενα παιχνιδι απο το ps store, μπορεις να παιξεις οποτε θελεις, εχεις δεν εχεις plus/internet εκτος απο τα always online παιχνιδια,

ελπιζω να σε καλυψα 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus, πχ εχεις αγορασει ενα παιχνιδι εχοντας 3μηνη συνδρομη, με το που τελειωσει η συνδρομη μπορεις να εχεις προσβαση στο παιχνιδι η οχι?

Δημοσ.

Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus, πχ εχεις αγορασει ενα παιχνιδι εχοντας 3μηνη συνδρομη, με το που τελειωσει η συνδρομη μπορεις να εχεις προσβαση στο παιχνιδι η οχι?

αν αγορασεις το παιχνιδι, ειναι για παντα δικο σου, δεν εχει σημασια αν εχεις plus

αν ειναι απο τα τζαμπε που δινει καθε μηνα, δεν μπορεις να παιξεις μεχρι να ξαναβαλεις plus

• Like 3
Δημοσ.

Sales στο eu store, με βλεπω για borderlands μετα τισ 800 ωρες στο pc ηρθε ο καιρος στο ps4 τωρα  :P  :P

Link.png Site: reddit

μπορει κανεις να μου πει αν εχει καποιο adventure στις προσφορες, στο στυλ του broken sword?..

Δημοσ.

Όχι δεν μπορεις

Βγαίνει κάτω δεξιά ένα λουκετακι,και μόλις εχεις πάλι συνδρομή στο ps plus θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις.

Παραπληροφορείς...

Δημοσ.

Δοκιμασε κανείς το disc jam? Εμενα μου αρεσει αρκετα μπορω να πω, εχει την πλακα του για ενα μισαωρο το βραδυ. Απο την αλλη το tearaway δεν με συγκινησε καθολου

Δημοσ.

Παίδες το No Man's Sky είναι σε προσφορά, 16€, νομίζω στα Double Discounts.

Ξέρω τι έχει προηγηθεί με αυτό το παιχνίδι, όμως σε αυτήν την τιμή είναι αξιόλογο πιστεύετε για κάποιον που δεν το έχει παίξει?

(Με ψήνει γι αυτό ρωτάω).

Δημοσ.

Γενικοτερα οχι δε στο προτεινω, ειναι παρα πολυ βαρετο μετα τις πρωτες 2 ωρες, αλλα αν σου αρεσει ομως η φαση να εξερευνεις αλλα χωρις καποιο σκοπο τοτε ναι   ^_^

• Like 3
Δημοσ.

Στα 15 ευρω rocket league goty αξίζει? Εχει παιξει κανεις? Εχει ακομα κοσμο το online του?, γτ ειναι ψιλοπαλιο game

Δημοσ.

Παραπληροφορείς...

Γιατί δεν ισχύει αυτό που λέω;

Εγώ κατεβασα όταν είχα ps plus παιχνίδια δωρεάν και τώρα π δεν έχω συνδρομη δεν μπορώ να τα παίξω.

Δημοσ.

Επειδη αυτο που γραφτηκε πιο πισω ειναι λιγο γενικο ας το ξεκαθαρισουμε λιγο.

αν αγορασεις το παιχνιδι, ειναι για παντα δικο σου, δεν εχει σημασια αν εχεις plus

αν ειναι απο τα τζαμπε που δινει καθε μηνα, δεν μπορεις να παιξεις μεχρι να ξαναβαλεις plus

Αυτο ισχυει που γραφτηκε παραπανω.

Αν καποιος αγορασει το Fifa 17 με εκπτωση 2ευρω παραπανω σαν μελος ps plus,προφανως και αν τελειωσει η συνδρομη θα μπορει να παιξει το παιχνιδι μην τρελαθουμε κιολας.

Αν ομως αγορασε καποια exclusive themse για ps plus,τοτε δεν μπορει να εχει προσβαση σε αυτα μεχρι να ξαναβαλει συνδρομη.

Γιατί δεν ισχύει αυτό που λέω;

Εγώ κατεβασα όταν είχα ps plus παιχνίδια δωρεάν και τώρα π δεν έχω συνδρομη δεν μπορώ να τα παίξω.

Αλλο πραγμα τα δωρεαν παιχνιδια με την συνδρομη και αλλο πραγμα να αγορασεις ενα παιχνιδι με εκπτωση λογω του ps plus.Ο συμφορουμιτης μιλησε για αγορα,οχι για δωρεαν παιχνιδια απο το ps plus :)

Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus

• Like 3
Δημοσ.

μπορει κανεις να μου πει αν εχει καποιο adventure στις προσφορες, στο στυλ του broken sword?..

Broken Sword 5 - the Serpent's Curse

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/broken-sword-5-the-serpent's-curse/cid=EP4456-CUSA02500_00-BROKENSWORD5CEUR?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

Deponia

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/deponia/cid=EP8923-CUSA03770_00-D0001DEPONIA1PS4?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

Agatha Christie - The ABC Murders

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/agatha-christie-the-abc-murders/cid=EP4295-CUSA03252_00-THEABCMURDERS001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

Randal's Monday

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/randal's-monday/cid=EP1683-CUSA03883_00-0000000000000ABC?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

Αυτά έχω στο wishlist μου εγώ...

Υπάρχει και το Day of the Tentacle Remastered που έδωσαν δωρεάν στο PS plus πριν 1-2μήνες

https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/day-of-the-tentacle-remastered/cid=EP2154-CUSA01959_00-DOTTSCEEPS4BUNDL?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...