najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Νομιζω δε καταλαβα τι ρωτησε ο φιλος ακριβως, για να παιξεις πρεπει να συνδεθεις με το λογαριασμο σου στην κονσολα, το online δεν ειναι απαραιτητο, αν αγορασεις ενα παιχνιδι απο το ps store, μπορεις να παιξεις οποτε θελεις, εχεις δεν εχεις plus/internet εκτος απο τα always online παιχνιδια, ελπιζω να σε καλυψα
kekopis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus, πχ εχεις αγορασει ενα παιχνιδι εχοντας 3μηνη συνδρομη, με το που τελειωσει η συνδρομη μπορεις να εχεις προσβαση στο παιχνιδι η οχι?
stelios18120 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Όχι δεν μπορεις Βγαίνει κάτω δεξιά ένα λουκετακι,και μόλις εχεις πάλι συνδρομή στο ps plus θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις.
najinblue3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus, πχ εχεις αγορασει ενα παιχνιδι εχοντας 3μηνη συνδρομη, με το που τελειωσει η συνδρομη μπορεις να εχεις προσβαση στο παιχνιδι η οχι? αν αγορασεις το παιχνιδι, ειναι για παντα δικο σου, δεν εχει σημασια αν εχεις plus αν ειναι απο τα τζαμπε που δινει καθε μηνα, δεν μπορεις να παιξεις μεχρι να ξαναβαλεις plus 3
duende Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Sales στο eu store, με βλεπω για borderlands μετα τισ 800 ωρες στο pc ηρθε ο καιρος στο ps4 τωρα Site: reddit μπορει κανεις να μου πει αν εχει καποιο adventure στις προσφορες, στο στυλ του broken sword?..
Alejandro Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Όχι δεν μπορεις Βγαίνει κάτω δεξιά ένα λουκετακι,και μόλις εχεις πάλι συνδρομή στο ps plus θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις. Παραπληροφορείς...
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δοκιμασε κανείς το disc jam? Εμενα μου αρεσει αρκετα μπορω να πω, εχει την πλακα του για ενα μισαωρο το βραδυ. Απο την αλλη το tearaway δεν με συγκινησε καθολου
petran91 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Παίδες το No Man's Sky είναι σε προσφορά, 16€, νομίζω στα Double Discounts.Ξέρω τι έχει προηγηθεί με αυτό το παιχνίδι, όμως σε αυτήν την τιμή είναι αξιόλογο πιστεύετε για κάποιον που δεν το έχει παίξει?(Με ψήνει γι αυτό ρωτάω).
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Γενικοτερα οχι δε στο προτεινω, ειναι παρα πολυ βαρετο μετα τις πρωτες 2 ωρες, αλλα αν σου αρεσει ομως η φαση να εξερευνεις αλλα χωρις καποιο σκοπο τοτε ναι 3
panossar95 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Στα 15 ευρω rocket league goty αξίζει? Εχει παιξει κανεις? Εχει ακομα κοσμο το online του?, γτ ειναι ψιλοπαλιο game
najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ναι αν σου αρεσει η φαση του, και εχει παρα πολυ κοσμο απ οσο ξερω, δεν το λες και παλιο
stelios18120 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Παραπληροφορείς... Γιατί δεν ισχύει αυτό που λέω; Εγώ κατεβασα όταν είχα ps plus παιχνίδια δωρεάν και τώρα π δεν έχω συνδρομη δεν μπορώ να τα παίξω.
Fulgore Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Επειδη αυτο που γραφτηκε πιο πισω ειναι λιγο γενικο ας το ξεκαθαρισουμε λιγο. αν αγορασεις το παιχνιδι, ειναι για παντα δικο σου, δεν εχει σημασια αν εχεις plus αν ειναι απο τα τζαμπε που δινει καθε μηνα, δεν μπορεις να παιξεις μεχρι να ξαναβαλεις plus Αυτο ισχυει που γραφτηκε παραπανω. Αν καποιος αγορασει το Fifa 17 με εκπτωση 2ευρω παραπανω σαν μελος ps plus,προφανως και αν τελειωσει η συνδρομη θα μπορει να παιξει το παιχνιδι μην τρελαθουμε κιολας. Αν ομως αγορασε καποια exclusive themse για ps plus,τοτε δεν μπορει να εχει προσβαση σε αυτα μεχρι να ξαναβαλει συνδρομη. Γιατί δεν ισχύει αυτό που λέω;Εγώ κατεβασα όταν είχα ps plus παιχνίδια δωρεάν και τώρα π δεν έχω συνδρομη δεν μπορώ να τα παίξω. Αλλο πραγμα τα δωρεαν παιχνιδια με την συνδρομη και αλλο πραγμα να αγορασεις ενα παιχνιδι με εκπτωση λογω του ps plus.Ο συμφορουμιτης μιλησε για αγορα,οχι για δωρεαν παιχνιδια απο το ps plus Παιδια μιλαω για τα παιχνιδια που αγοραζεις απο το pstore με το ps plus 3
Avatar_GR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 μπορει κανεις να μου πει αν εχει καποιο adventure στις προσφορες, στο στυλ του broken sword?.. Broken Sword 5 - the Serpent's Curse https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/broken-sword-5-the-serpent's-curse/cid=EP4456-CUSA02500_00-BROKENSWORD5CEUR?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store Deponia https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/deponia/cid=EP8923-CUSA03770_00-D0001DEPONIA1PS4?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store Agatha Christie - The ABC Murders https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/agatha-christie-the-abc-murders/cid=EP4295-CUSA03252_00-THEABCMURDERS001?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store Randal's Monday https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/randal's-monday/cid=EP1683-CUSA03883_00-0000000000000ABC?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store Αυτά έχω στο wishlist μου εγώ... Υπάρχει και το Day of the Tentacle Remastered που έδωσαν δωρεάν στο PS plus πριν 1-2μήνες https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/day-of-the-tentacle-remastered/cid=EP2154-CUSA01959_00-DOTTSCEEPS4BUNDL?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=playstation%20store&utm_campaign=PX+-+PlayStation+-+Brand+-+Greece&EMCID=GM300000_store 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις