Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για να μην πεσουν oi servers μαλλον το πανε ανα περιοχη ξερω κ εγω γιαυτο αργει μαλλον ειναι και τοσα εκατομμυρια στην κινα,

Δημοσ.

Καλησπερα, προσφατος κατοχος της κονσολας και γω. Τα games που αγοραζουμε απο το psn store για να παιξουν πρεπει να συνδεομαστε με το account η γινονται download και παιζουν offline? Εχω βρει καποια games σε καλες τιμες και θελω να ξερω τι ισχυει πριν προχωρησω σε αγορα. Επισης επειδη εχω την 500αρα εκδοση ειναι καλυτερο να αγορασω απο αποψη χωρου να αγορασω ενα game retail η digital, η δεν παιζει καμια σημασια αυτο??

Δημοσ.

Τα κατεβαζεις με το λογαριασμο σου και παιζεις οποτε θελεις, online/offline , εγω προτειμω digital γτ οι τιμες στη Σουηδια ειναι στο Θεο και με συμφερει, κ εγω το 500αρη σκληρο εχω και δεν ειχα ποτε θεμα απο αποψη χωρου μεχρι τωρα, οτι δε παιζω απλα το σβηνω

Δημοσ.

Τα κατεβαζεις και παιζεις οποτε θελεις, online/offline , εγω προτειμω digital γτ οι τιμες στη Σουηδια ειναι στο Θεο και με συμφερει, κ εγω το 500αρη σκληρο εχω και δεν ειχα ποτε θεμα απο αποψη χωρου μεχρι τωρα, οτι δε παιζω απλα το σβηνω

Ωραια και κατι ακομη. Για online τι μου προτεινεις να κανω? Να αγορασω το πακετο ps plus απο το ps store? Yπαρχει αλλος πιο οικονομικος τροπος πχ ανα μηνα?

Δημοσ.

Ναι το 12μηνο γτ συμφερει αλλα αγορασε plus με την προυποθεση οτι παιζεις multiplayer γενικοτερα γτ απο τα παιχνιδια που δινει καθε μηνα, 90% ειναι τραγικα ουτε στο library tα βαζω 

Δημοσ.

Ναι το 12μηνο γτ συμφερει αλλα αγορασε plus με την προυποθεση οτι παιζεις multiplayer γενικοτερα γτ απο τα παιχνιδια που δινει καθε μηνα, 90% ειναι τραγικα ουτε στο library tα βαζω 

Αρα αγοραζω το ps plus, που εκτος απο multi εχει και τα games σε εξευτελιστικα χαμηλοτερες τιμες. Αυτο βεβαια ελπιζω να μην ειναι "παγιδα" δηλαδη για να εχεις προσβαση στο game πρεπει παντα να συνδεεσαι με το account σου...

Δημοσ.

Εννοειται οτι πρεπει να συνδεθεις με το λογαριασμο σου για να εχεις προσβαση στο οτιδηποτε αγορασες απο το ps store.

Δημοσ.

Για τα free games που έχει το ps+ κάθε μήνα ισχύει (να είσαι online/έχεις ps+ συνδρομή), για τα υπόλοιπα που απλά έχουν κάποια έκπτωση για τους συνδρομητές με ps+ δεν νομίζω να ισχύει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...