Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις πετυχει πολλα αντιστοιχα παιχνιδια με το Horizon απο πλευρας θεματολογιας? 

Και το βασικοτερο ερωτημα ολων. Το horizon το εχεις παιξει και εκφερεις αποψη ή μονο και βαση τα video που εχεις δει?

Σαφέστατα και δεν το έχω παίξει, έχω δει gameplay video και οι κρίσεις μου για το παιχνίδι έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το gameplay του.

Δημοσ.

Καλα ουτε εμεις εχουμε αγγιξει ακομα το Horizon αλλα μπορουμε να πουμε μια αποψη, για τα γραφικα ας πουμε και για την θεματολογια απο τα λιγα που εχουμε δει μπορουμε να πουμε οτι ξεχωριζει και οτι εχει γινει μια παρα πολυ προσεγμενη δουλεια.. Δεν βασιζομαστε μονο στο hype.. Πιο συγκεκριμενα πραγματα θα μπορουμε βεβαια να πουμε αφου το πιασουμε στα χερια μας.

Ωστοσο δεν καταλαβα αν ο φιλος πιο πανω εχει ps4 καν μιας και αναφερει το ps3.. Οποτε αν ισχυει αυτο μου φαινεται λιγο ατοπο να χαρακτηριζει την γενια αυτη ως μη παραγωγικη.. Μιας και αυτη η γενια ειχε πολλα αξιολογα exclusive αλλα και φυσικα multi που μπορουν να κανουν καποιον να επενδυσει πανω στο ps4.. οπως εκανα και εγω τον Νοεμβρη που μας περασε..

Τωρα αν το Horizon ειναι κινητρο για να αγορασει καποιος ps4? Για αλλους ναι για αλλους οχι.. Αλλωστε κανεις δεν θα παρει ps4 για να παιξει μονο ενα game ολο και ολο.. αν ειναι ετσι κανενα game δεν θα πρεπε να ναι κινητρο, εκτος και αν καποιος εχει λεφτα για πεταμα..

Δεν έχω ps4, περιμένω να βγουν Kingdom Hearts 3, TLOU2, Detroit, Red Dead Redemption 2, Psychonauts 2, Beyond Good and Evil 2 (Άντε, βάζω και τα Nioh και Horizon στα ίσως, μαζί με το Bloodborne που έχει κυκλοφορήσει αλλά δε με έχει κερδίσει), ώστε να έχω αρκετά παιχνίδια να παίξω, μιας και μέχρι τώρα, μόνο το Uncharted 4, το Infamous Second Son, το Until Dawn, το MGS V και το GTA V μ'ενδιαφέρουν, απ'όσα έχουν κυκλοφορήσει. Επικεντρώθηκαν πάρα πολλά στα remaster σε αυτή τη γενιά και έχουν μείνει αρκετά πίσω οι περισσότερες παραγωγές νέων ποιοτικών τίτλων, πολλά από αυτά που γράφω παίζει να βγουν τελικά απευθείας στο PS5, αν συνεχίσουν έτσι...

​Aν κάποιος δεν είχε PS3, τότε έχει πράγματι πολύ περισσότερες επιλογές...

Δημοσ.

Δεν έχω ps4, περιμένω να βγουν Kingdom Hearts 3, TLOU2, Detroit, Red Dead Redemption 2, Psychonauts 2, Beyond Good and Evil 2, ώστε να έχω αρκετά παιχνίδια να παίξω, μιας και μέχρι τώρα, μόνο το Uncharted 4, το Infamous Second Son, το Until Dawn και το GTA V μ'ενδιαφέρουν, απ'όσα έχουν κυκλοφορήσει. Επικεντρώθηκαν πάρα πολλά στα remaster σε αυτή τη γενιά και έχουν μείνει αρκετά πίσω οι περισσότερες παραγωγές νέων ποιοτικών τίτλων...

Κανεις και εσυ το λαθος που κανουν και οι περισσοτεροι και συγκρινουν μια κονσολα(ps3)αφου εχει κλεισει τον κυκλο ζωης της με μια που ειναι στην μεση.

Να θυμισω οτι το ps3 κυκλοφορησε το 2007 και το GTA V πχ κυκλοφορησε το 2013 οπως και το last of us.

Τελος υπαρχουν πολλοι και αξιολογοι τιτλοι που βλεπω και δεν αναφερονται οπως το Bloodborne,Gravity rush 2,nioh,driveclub,nioh(console exclusive),SF V(console exclusive),ratchet and clank,world of final fantasy,persona 5 κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Σαφέστατα και δεν το έχω παίξει, έχω δει gameplay video και οι κρίσεις μου για το παιχνίδι έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το gameplay του.

Το Horizon κατουράει πάνω σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έχεις αναφέρει σε επίπεδο gameplay. Με πολύ λίγα παιχνίδια μπορώ να το συγκρίνω το gameplay του άσχετα αν στα video φαίνεται σαν ένα pew-pew με τόξο. Είναι ένα από τα πιο fun παιχνίδια που έχω παίξει ever και έχω παίξει πολλά. 

Αν έχεις καλό PC δεκτό το ότι ίσως να μην υπάρχουν άπειρα exclusive ΓΙΑ ΣΕΝΑ που να δικαιολογούν και αγορά PS4 αλλά το ότι δεν έχει παιχνίδια είναι σαν να λέει ένας χρήστης PS4 ότι το PC έχει μόνο WοW και LoL επειδή τα άλλα τα παίζει και σε PS4.

• Like 1
Δημοσ.

Κανεις και εσυ το λαθος που κανουν και οι περισσοτεροι και συγκρινουν μια κονσολα(ps3)αφου εχει κλεισει τον κυκλο ζωης της με μια που ειναι στην μεση.

Να θυμισω οτι το ps3 κυκλοφορησε το 2007 και το GTA V πχ κυκλοφορησε το 2013 οπως και το last of us.

Τελος υπαρχουν πολλοι και αξιολογοι τιτλοι που βλεπω και δεν αναφερονται οπως το Bloodborne,Gravity rush 2,nioh,driveclub,nioh(console exclusive),SF V(console exclusive),ratchet and clank,world of final fantasy,persona 5 κλπ.

Τα Bloodbourne και Nioh τα προσέθεσα στα ίσως, μιας και αρχικά δε με έχουν κερδίσει, το Ratchet and Clank είναι remaster, τα άλλα δε με ενδιαφέρουν.

​To GTA V κυκλοφόρησε το 2013 όπως λες, όμως το GTA IV κυκλοφόρησε το 2008 και το Episodes from Liberty City το 2009.

​To Uncharted επίσης κυκλοφόρησε άμεσα, 2008 ή 2007.

​PS3 είχα πάρει το 2010, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του, το PS4 είναι ήδη περισσότερα από 3 χρόνια στην αγορά και ήδη έχει κάνει και αναβάθμιση ως κονσόλα με το Pro και ακόμα οι περισσότεροι δυνατοί τίτλοι είναι στην αναμονή.

Δημοσ.

Φιλαρακια απλα θελω να πω οτι το ps4 pro δινει απαντησης σε ολους αυτους που την χτυπανε oi  pc gamers , το απαδικνει συνεχως οτι ειναι εδω και ξεπερναει το καλυτερο απο το καλυτεροkai sto hdr κανει θαυματα οχι σε λογια.... σε pc δεν  βλεπω κατι  εκτος και αν εχω μυωπια. 4Κ hdr horizon απισυετες ταχυτητες φορτοματος τι να λεμε και εναν κοσμο με τοσο λεπτομερια 

Aυτα που λες ειναι καθαρά για εσωτερική κατανάλωση που λένε και στην πολιτική, για να αυτοικανοποιουνται τα sony fanboys, οπως τοτε που λεγαν πως τα Uncharted και το last of us ειχαν ανωτερα γραφικά απο το πρώτο έως και το τελευταιο Crysis στο Pc.

• Like 1
Δημοσ.

PS5 "new gaming console from Sony is going to be so much better than the current one and the earliest date gamers can expect it is in 2018"

πηγή; 

http://en.koreaportal.com/articles/28010/20170301/playstation-5-news-specs-updates-sonys-latest-gaming-console-to-launch-2018-the-latest-predictions-revealed.htm

Μάλλον τέτοια άρθρα βγαίνουν για ν'αποτρέψουν κόσμο να πάει προς το scorpio παρά έχουν μεγάλη δόση αλήθειας, πριν το 2019 δεν πιστεύω ότι θα βγει άλλη κονσόλα από τη Sony, πιο πιθανό προς το 2020 το βλέπω.

​Το ερώτημα είναι, αν θα είναι μία αναβάθμιση, όπως ήταν το ps4 pro, που νομίζω ότι πλέον έτσι θα γίνεται, κάθε 3 χρόνια αναβάθμιση ή θα έχουμε μία κονσόλα από την αρχή, όπως είχαμε ως τώρα.

Το σημαντικό είναι αυτή τη φορά να σεβαστεί τους χρήστες η Sony και να υπάρξει backwards compatibility, αν επιλέξει το δεύτερο δρόμο...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε μόνο αν αυτά τα παιχνίδια έβγαιναν και σε PC και είχαμε μέτρο σύγκρισης. Δεν αντιλέγω ότι είναι άρτια τεχνικά τα συγκεκριμένα αλλά νομίζω ότι δε γίνεται σωστή σύγκριση έτσι.

θα ειναι αδιανοητα χαζο καποιος να σου πει οτι τεχνολογικα το ps4 ειναι το ανωτερο συστημα εκει εξω.

Αυτο που λεγαμε και μας βγαζανε θεοτρελους ειναι οτι τα exclusives θα ξεζουμισουν το hardware θετοντας νεες ψηλοτερες βασεις, ενω στο pc θα ξεκινας απο την βαση των multiplatform. Δεν ειναι θεμα δυνατοτητων ειναι θεμα επιλογης(αυτο το ''θεμα επιλογης'' πρεπει να το εχω γραψει ενα μυριο φορες και εχω χλευαστει, γιατι περα απο τους αριθμους των hw καποιοι δεν εβλεπαν ποτε παρακατω).

Oταν ενα παιχνιδι εχει τρελο μπατζετ και το δουλευουν για ενα μονο συστημα(καλη ωρα ps4 exclusives) τοτε θα δεις αυτο.

Carmack:

For the same given paper spec, a console will deliver twice the perf of a PC

PS VR; Console Effectively 60% More Powerful Than Equally Specced PC

http://wccftech.com/ps-vr-presentation-console-effectively-60-powerful-equally-specced-pc/

Οι devs τα λενε οχι οι εμεις.

Τα multiplatform χανουν σε ολα τα συστηματα.

Καλά μη τρελαθούμε.

το ps4 pro είναι καλό χρυσό και άγιο για αυτό που είναι,αλλά δεν βάζει τα γυαλιά σε κανένα 4K pc gaming.

Είπαμε να παινεύουμε το σπίτι μας,αλλά όχι και έτσι.

Στην θεωρια και στους αριθμους οχι.

Παιχνιδια ομως σαν το Rachet and Clank, driveclub, horizon, uncharted ειναι κορυφαια στην κατηγορια τους ανεξαρτητα πλατφορμας, λογο των παραπανω.

PS5 "new gaming console from Sony is going to be so much better than the current one and the earliest date gamers can expect it is in 2018"[/size]

πηγή; 

http://en.koreaportal.com/articles/28010/20170301/playstation-5-news-specs-updates-sonys-latest-gaming-console-to-launch-2018-the-latest-predictions-revealed.htm

Δυσκολο για 2018.

Aυτα που λες ειναι καθαρά για εσωτερική κατανάλωση που λένε και στην πολιτική, για να αυτοικανοποιουνται τα sony fanboys, οπως τοτε που λεγαν πως τα Uncharted και το last of us ειχαν ανωτερα γραφικά απο το πρώτο έως και το τελευταιο Crysis στο Pc.

περαστικα.

Δημοσ.

Γιατι αναφέρεις όλο τον Carmack λες και ειναι ο νέος πάπας, γιατι και γω μπορώ να σου αναφέρω τον Gabe Newell (δηλαδη Valve) που πριν λεγες μέρες ουτε λιγο ουτε πολύ είπε πως δεν γουστάρει το κλειστο και περιορισμένο περιβάλλον μιας κονσολας και πως απο τους τρεις τιτλους που ετοιμάζουν κανεις δεν θα ρθει σε κονσολα. Υπάρχει και πολυ σοβαρός αντίλογος ξέρεις. Μη λετε μονο περαστικά και οτι σας συμφέρει. Προφανως η Valve και αλλοι developers (Cloud Imperium Games κτλ) δεν συμφωνουν και πολυ με τους developers που εσυ επικαλεισαι.

Δημοσ.

Εγω ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ  οτι το χασμα ισως ηταν τεραστιο πριν ερθει (κονσολες  pc) το ps4 pro me boost mode ωραια..Η καραμελα το pc ειναι καλυτερο οχι δεν ισχη πλεον αυτο θελω να αναδοιξω ,Αυτη που εχουνε pc  και  πρεπει να δικαιολογισεται με διαφορα τεχνασματα ΜΙΑΣ και εσυς τρεχεται ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ μαγκες το πειραζεται ....Με το horizon EINAI επικο παιχνιδι ΛΑΤΥΡΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ πωσ τρεχει με  boos . mode

***κουβεντα κανουμε δεν φανατιζομασται με αγαπη σε ολους )))

*sega dreamcast shenmue  υπηρχε κατι αντιστοιχο 1999 ??? , και το  horizon ειναι κατι αντιστιοχο πολυ μπροστυα για την εποχη του

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατι αναφέρεις όλο τον Carmack λες και ειναι ο νέος πάπας, γιατι και γω μπορώ να σου αναφέρω τον Gabe Newell (δηλαδη Valve) που πριν λεγες μέρες ουτε λιγο ουτε πολύ είπε πως δεν γουστάρει το κλειστο και περιορισμένο περιβάλλον μιας κονσολας και πως απο τους τρεις τιτλους που ετοιμάζουν κανεις δεν θα ρθει σε κονσολα. Υπάρχει και πολυ σοβαρός αντίλογος ξέρεις. Μη λετε μονο περαστικά και οτι σας συμφέρει.

Ρε μαθε μπαλιτσα! :P

Αυτα ειναι γνωστα χρονια, δεν χρειαζεται να τα πει ο Carmack και οι devs.

Ο Gabe μια χαρουλα. Σταματησε να βγαζει games και βγαζει χρημα(μαξιλαρι gabe δεν εχεις αγορασει/φτιαξει ακομα? σεντονια τα παντα ολα, αποθεωση) Χαζος ειναι να θελει κλειστο συστημα?

Ακομα περιμενω το HL3.

Καποτε για μενα ηταν πανω απο ND η Valve. Τωρα δεν θα τους εβαζα ουτε 20αδα. Κριμα.

Δημοσ.

Εγω ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ  οτι το χασμα ισως ηταν τεραστιο πριν ερθει (κονσολες  pc) το ps4 pro me boost mode ωραια..Η καραμελα το pc ειναι καλυτερο οχι δεν ισχη πλεον αυτο θελω να αναδοιξω ,Αυτη που εχουνε pc  και  πρεπει να δικαιολογισεται με διαφορα τεχνασματα ΜΙΑΣ και εσυς τρεχεται ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ μαγκες το πειραζεται ....Με το horizon EINAI επικο παιχνιδι ΛΑΤΥΡΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΚΟΜΑ πωσ τρεχει με  boos . mode

***κουβεντα κανουμε δεν φανατιζομασται με αγαπη σε ολους )))

*sega dreamcast shenmue  υπηρχε κατι αντιστοιχο 1999 ??? , και το  horizon ειναι κατι αντιστιοχο πολυ μπροστυα για την εποχη του

Οχι βρε.. ποιος ειπε οτι φανατιζεσαι να τονε μαλωσω.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν συγκρινουμε απλα νουμερα και δυναμη υπολογιστικης ισχυς ξεχναμε ενα πολυ σημαντικο πραγμα που ειναι το Art Direction.

Ειναι τεχνικα το Crysis καλυτερο σε PC? Βεβαιως! Μου αρεσει τοσο ο σχεδιασμος των γραφικων του οσο του Uncharted? Οχι με την καμια. Θεωρω το Uncharted 4 και το Horizon κατα πολυ ομορφοτερα στο ματι παιχνιδια.

Μπορει να μην εχουν καθε βελονα χορταριου ξεχωριστο πολυγωνο αλλα δινουν τοπια και χαρακτηρες που με αφηνουν με το στομα ανοιχτο. Το ιδιο ισχυει για εμενα και για το Okami, το οποιο και σε PC μεσω emulator τρεχει καλυτερα απο το Wii πχ οποτε δεν ειναι θεμα κονσολας vs PC.

Το ιδιο ισχυει και για το Zelda πχ σε σαφως κατωτερο τεχνικα μηχανημα.

Δεν μπορω να καταλαβω πως ενω οι ταινιες κρινονται και για το Art Direction στα παιχνιδια οι περισσοτεροι αναφερετε μονο αν βγαζει αρκετα πολυγωνα. Δεν σας ενδιαφερει η ομορφια;

Σε PC για παραδειγμα θεωρω απιστευτο τα Ori and the blind forest και Inside. Και στο ματι μου αρεσουν καλυτερα τα γραφικα τους απο τα τεχνικα τερατα σε σχεση με αυτα Doom και Crysis. 

Επεξ/σία από vste
  • Like 3
Δημοσ.

Οχι.. εμεις εδω ασχολουμαστε μονο με νουμερα.. το εικαστικο ειναι για τους καλλιτεχνες..

Βλεπεις κανεναν εδω να απολαμβανει games ως προς την ουσια?

Η συζητηση παντα γυρω απο νουμερα γινεται ως επι το πλειστον, και λιγοτερο γυρω απο τις "ομορφιες".

Don't you see?

Και σκατα να μας πεταξουν, αν μας ερθουν στα μουτρα με 60fps σταθερα τρισευτυχισμενοι θα μαστε..

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...