thomason993 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Έχει διαφορά με τον player του απλού ps4; Του απλού ps4 ήθελα να πω.. θέλω τόσο να πάρω το pro που μου βγαίνει μόνο του Πάντως τον ίδιο media player έχει και το pro και το απλό ps4.
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Boyar, Homefront, metal gear solid, watchdogs, tom clancy's the division, sky rim, far cry, witcher, fallout, tomb raider, technomancer, kingdoms of amalur, risen, dragon;s dogma κοκ... Έβαλες τυχαία παιχνίδια έτσι? 1
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έβαλες τυχαία παιχνίδια έτσι? Ό,τι θυμόμουν από πιο πρόσφατα, υπάρχουν πολλά, Brutal Legend, Fable, Bard's Tale, Dragon Age, Overlord, Morrowind, Gothic 3, να'μαστε καλά, στα pc υπάρχει ποικιλία κάθε χρόνο!
gRim Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για με τον media player του ps4, σε γενικές γραμμές δεν είναι καλός player. Δεν υποστηρίζει DTS ήχο, ούτε αρχεία με κωδικοποίηση HEVC (h.265). Πολλές φορές κολλάει και σταματάει να παίζει το βίντεο μόνος του. Επίσης, οι υπότιτλοι για παίξουν πρέπει να είναι πάντα σε UTF κωδικοποίηση και έχουν μια μαύρη "μπάρα" πίσω από τα γράμματα, το οποίο σε αρκετό κόσμο είναι ενοχλητικό. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο 3μηνο καθώς από τότε που πήρα xbox one βλέπω μόνο εκεί ταινίες, επειδή έχει πληθώρα επιλογών από καλύτερους media players για να κατεβάσεις. Η καλύτερη λύση για ποιοτική αναπαραγωγή ταινιών στο ps4 ήταν με PLEX (δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα), ωστόσο απαιτεί να τρέχει διαρκώς media server στο ασύρματο δίκτυο που είναι συνδεδεμένο το ps4, για να γίνονται stream τα βίντεο.. Το μαύρο φόντο υπάρχει επιλογή να το βγάλεις στους υπότιτλους. Δεν θυμάμαι πως ακριβώς το έκανα. Νομίζω απλά έβαλα να είναι διαφανές. 1
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ποιο παιχνίδι υπάρχει στο PC αντίστοιχο με το Horizon? Boyar, Homefront, metal gear solid, watchdogs, tom clancy's the division, sky rim, far cry, witcher, fallout, tomb raider, technomancer, kingdoms of amalur, risen, dragon;s dogma κοκ... Ό,τι θυμόμουν από πιο πρόσφατα, υπάρχουν πολλά, Brutal Legend, Fable, Bard's Tale, Dragon Age, Overlord, Morrowind, Gothic 3, να'μαστε καλά, στα pc υπάρχει ποικιλία κάθε χρόνο! Τα pokemon ειναι rpg. Το Witcher 3 ειναι rpg. Αρα τα pokemon και το Witcher 3 ειναι μια απο τα ιδια. Τρομερες συγκρισεις πραγματικα.... 4
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Προφανώς απ'αυτά που λες, δεν έχεις pc. Γιατί παιχνίδια σαν το horizon, υπάρχουν δεκάδες, ενώ το witcher έχει βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και σκέψου πόσα χρόνια έχει βγει το ps4 και για πόσα παιχνίδια μιλάς. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά για το ps4, μόνο και μόνο γιατί είμαι κολλημένος με Uncharted, TLOU, Kingdom Hearts, RDR και της Quantic. Σκέψου όμως ότι μετά από τόσα χρόνια και μόνο καινούριο uncharted έχει βγει ως τώρα... Απο αυτο που εγραψα εσυ συμπερανες οτι δεν εχω pc? Ας απαντησω αρχικα στην πρωτη προταση. Αν δεν ειδες την υπογραφη μου, δες το album στο profile μου για να καταλαβεις αν εχω pc ή οχι.. Για τα τυπικα και μονο, αν σκεφτεις οτι τα πρωτα μου ηλεκτρονικα games σε pc ηταν το 94, και συγκεκριμενα τα Prince of Persia και Fox (δισκετες) σε DoS, καταλαβαινεις οτι το μικροβιο το εχω χρονια τωρα.. Λιγες κονσολες περασαν απο τα χερια μου.. gameboy, atari, nes, sega saturn, ps, και τον Νοεμβρη που μας περασε πηρα το PS4 Pro.. Γενικοτερα ειχα να αγγιξω κονσολα απο το ps1... ολα αυτα τα χρονια στο ενδιαμεσο, ασχολιομουν αποκλειστικα και μονο με το pc gaming.. Και κονσολα πηρα προσφατα εξαιτιας συγκατοικισης με την κοπελα, οπου επρεπε να βρω μια εναλλακτικη, γιατι οταν καθομουν στο pc αρχιζε η μουρμουρα. Παμε τωρα on topic πανω σε αυτο που εγραψα το οποιο δεν καταλαβες.. Κατα πρωτον απο αυτα που λες, ειναι σαν να λες το οτι, επειδη δεν υπαρχουν παιχνιδια που τα οποια να ειναι στα γουστα σου, οτι γενικοτερα το PS4 δεν εχει μεγαλη λιστα απο παιχνιδια.. Αυτο δεν ισχυει για κανενα λογο.. η λιστα ειναι πολυ μεγαλη ειτε ειναι της δικιας σου αρεσκειας ειτε οχι.. Εγω απο την αλλη αυτο που ειπα, αφορουσε τον χρονο που εχει ο καθενας για να παιξει ολα αυτα τα παιχνιδια.. Οτι δεν υπαρχει αρκετος χρονος για να παιξω οσα παιχνιδια ηδη με ενδιαφερουν και ποσο μαλλον να προλαβω την κυκλοφορια αυτων που ερχονται.. Αν το παω με βαση τα λεγομενα σου που λες για pc gaming, προ 3ετιας εφτιαξα custom project rig/pc ~2χιλιαδων, και? Επαιξα τα κορυφαια τοτε, Far Cry 3, Metro LL κτλ κτλ, για λιγους μηνες, και τα υπολοιπα 2μιση χρονια ασχολιομουν αποκλειστικα με την Dota2, σε ενα pc που σηκωνε τα κερατα του απο θεμα γραφικων.. Τι παει να πει, οτι δεν υπηρχαν pc games? Το οτι εγω δεν ασχολιομουν με αλλα games δεν σημαινει οτι θα βγω να πω "αα δεν υπαρχουν καλα pc games". Καλα αυτο το "παιχνιδια σαν το horizon υπαρχουν δεκαδες" δεν εχω να πω κατι παραπανω απο τα οσα ειπαν οι προηγουμενοι. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2017 από Skr1ll3x 5
vste Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Προφανώς απ'αυτά που λες, δεν έχεις pc. Γιατί παιχνίδια σαν το horizon, υπάρχουν δεκάδες, ενώ το witcher έχει βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και σκέψου πόσα χρόνια έχει βγει το ps4 και για πόσα παιχνίδια μιλάς. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά για το ps4, μόνο και μόνο γιατί είμαι κολλημένος με Uncharted, TLOU, Kingdom Hearts, RDR και της Quantic. Σκέψου όμως ότι μετά από τόσα χρόνια και μόνο καινούριο uncharted έχει βγει ως τώρα... Κοιταξε επειδη ειναι γνωστο οτι συγκρισεις και VS δεν προσφερουν τιποτα. Αφου πιστευεις οτι ο PC σε καλυπτει και οτι δεν εχει να σου προσφερει τιποτα το PS4 παιξε τα παιχνιδια που γουσταρεις στο PC και ας παιξουμε και εμεις τα παιχνιδια που γουσταρουμε οπουδηποτε. Απλο ειναι. 3
spy1234 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εφτασε η ωρα να κανετε μια μεγαλη τουμπα τωρα pc boys ,το horizon kαι το uncharted επιβεβωσαν πως μια κονσολα φτανη ισως και ξεπερναει σε καποιοα σημεια το pc games , φτανη και το boost mode . στον οριζοντα και το mass effect Μπραβο sony ))
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τωρα εσυ γιατι πετας λαδακι στην φωτια? Δεν χρειαζονται τετοιου ειδους σχολια, ουτε μας χρειαζονται console-pc war συζητησεις.. 2
Alejandro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Εφτασε η ωρα να κανετε μια μεγαλη τουμπα τωρα pc boys ,το horizon kαι το uncharted επιβεβωσαν πως μια κονσολα φτανη ισως και ξεπερναει σε καποιοα σημεια το pc games , φτανη και το boost mode . στον οριζοντα και το mass effect Μπραβο sony )) Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε μόνο αν αυτά τα παιχνίδια έβγαιναν και σε PC και είχαμε μέτρο σύγκρισης. Δεν αντιλέγω ότι είναι άρτια τεχνικά τα συγκεκριμένα αλλά νομίζω ότι δε γίνεται σωστή σύγκριση έτσι. 1
spy1234 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τωρα εσυ γιατι πετας λαδακι στην φωτια? Δεν χρειαζονται τετοιου ειδους σχολια, ουτε μας χρειαζονται console-pc war συζητησεις.. Αυτό θα μπορούσαμε να το πούμε μόνο αν αυτά τα παιχνίδια έβγαιναν και σε PC και είχαμε μέτρο σύγκρισης. Δεν αντιλέγω ότι είναι άρτια τεχνικά τα συγκεκριμένα αλλά νομίζω ότι δε γίνεται σωστή σύγκριση έτσι. Φιλαρακια απλα θελω να πω οτι το ps4 pro δινει απαντησης σε ολους αυτους που την χτυπανε oi pc gamers , το απαδικνει συνεχως οτι ειναι εδω και ξεπερναει το καλυτερο απο το καλυτεροkai sto hdr κανει θαυματα οχι σε λογια.... σε pc δεν βλεπω κατι εκτος και αν εχω μυωπια. 4Κ hdr horizon απισυετες ταχυτητες φορτοματος τι να λεμε και εναν κοσμο με τοσο λεπτομερια
Vassilis_24 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Τα pokemon ειναι rpg. Το Witcher 3 ειναι rpg. Αρα τα pokemon και το Witcher 3 ειναι μια απο τα ιδια. Τρομερες συγκρισεις πραγματικα.... Ίδια παιχνίδια δεν υπάρχουν, παρόμοιου στιλ υπάρχουν. Σαφέστατα και τα παιχνίδια που παρέθεσα δεν είναι καν ίδια μεταξύ τους, αλλά έχουν αρκετές διαφορές. Αυτό που τονίζω, είναι ότι δεν είναι το παιχνίδι που θα πει κανείς τι παιχνιδάρα είναι αυτή, όπως έκαναν το Assassin's Creed, το Uncharted, το TLOU, αυτά της Quantic Dream, το Resident Evil, το Final Fantasy, το Kingdom Hearts, το Pokémon, το Batman κοκ Παιχνίδι δηλαδή, που να ξεχωρίζει από το σωρό και να πει κάποιος, γι'αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρω κονσόλα. Εγώ, απαντώντας και σε σχόλια χρηστών που έπονται του δικού σου, ως κάτοχος ps3, έχω βρει κάποια τέτοια παιχνίδια στη συγκεκριμένη γενιά, αλλά δεν ήταν πάρα πολλά και γι'αυτό στην επόμενη γενιά, που για την ώρα τουλάχιστον είναι ακόμα λιγότερα, εστίασα και σε άλλα πράγματα, όπως το media player της κονσόλας, τον browser της κοκ, στοιχεία δηλαδή που θα κάνουν χρήσιμη την αγορά ακόμα και για περιόδους όπου δε θα υπάρχει η δυνατότητα ή δε θα υπάρχουν ενδιαφέροντες τίτλοι για ν'ασχοληθεί κανείς. Και απαντάω και στον Skr1ll3x, αν θεωρήσουμε το αν υπάρχουν παιχνίδια, με τον αριθμό των παιχνιδιών που βγαίνουν, σαφέστατα και υπάρχουν πολλά σε κάθε γενιά και σε κάθε κονσόλα, ΄το θέμα είναι αν υπάρχουν αρκετά που ν'αξίζει τον κόπο η αγορά τους. Και αναφέρομαι μάλιστα και στο Horizon, που είναι από τα καλά παιχνίδια κι ας μην είναι λόγος αγοράς της κονσόλας. Όσο για το χρόνο, εγώ στο ps3 είχα μόνο καλές για τα γούστα μου αποκλειστικότητες, GTA και αθλητικούς τίτλους, μιας και Adventure, RPPG και FPS είναι πολύ καλύτερα στο pc, οπότε με τη συχνότητα που έβγαιναν κι επειδή ποτέ δεν τ'αγόραζα και όταν έβγαιναν γιατί οι τιμές τους ήταν πανάκριβες, δεν είχα ποτέ πρόβλημα χρόνου. Αν βέβαια βάλω και τα παιχνίδια για pc μέσα, τότε σαφέστατα και η λίστα παιχνιδιών σε αναμονή είτε παιξίματος είτε αγοράς, ήταν και παραμένει μεγάλη...
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ίδια παιχνίδια δεν υπάρχουν, παρόμοιου στιλ υπάρχουν. Σαφέστατα και τα παιχνίδια που παρέθεσα δεν είναι καν ίδια μεταξύ τους, αλλά έχουν αρκετές διαφορές. Αυτό που τονίζω, είναι ότι δεν είναι το παιχνίδι που θα πει κανείς τι παιχνιδάρα είναι αυτή, όπως έκαναν το Assassin's Creed, το Uncharted, το TLOU, αυτά της Quantic Dream, το Resident Evil, το Final Fantasy, το Kingdom Hearts, το Pokémon, το Batman κοκ Παιχνίδι δηλαδή, που να ξεχωρίζει από το σωρό και να πει κάποιος, γι'αυτό το παιχνίδι πρέπει να πάρω κονσόλα. Εχεις πετυχει πολλα αντιστοιχα παιχνιδια με το Horizon απο πλευρας θεματολογιας? Και το βασικοτερο ερωτημα ολων. Το horizon το εχεις παιξει και εκφερεις αποψη ή μονο και βαση τα video που εχεις δει?
Skr1ll3x Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλα ουτε εμεις εχουμε αγγιξει ακομα το Horizon αλλα μπορουμε να πουμε μια αποψη, για τα γραφικα ας πουμε και για την θεματολογια απο τα λιγα που εχουμε δει μπορουμε να πουμε οτι ξεχωριζει και οτι εχει γινει μια παρα πολυ προσεγμενη δουλεια.. Δεν βασιζομαστε μονο στο hype.. Πιο συγκεκριμενα πραγματα θα μπορουμε βεβαια να πουμε αφου το πιασουμε στα χερια μας. Ωστοσο δεν καταλαβα αν ο φιλος πιο πανω εχει ps4 καν μιας και αναφερει το ps3.. Οποτε αν ισχυει αυτο μου φαινεται λιγο ατοπο να χαρακτηριζει την γενια αυτη ως μη παραγωγικη.. Μιας και αυτη η γενια ειχε πολλα αξιολογα exclusive αλλα και φυσικα multi που μπορουν να κανουν καποιον να επενδυσει πανω στο ps4.. οπως εκανα και εγω τον Νοεμβρη που μας περασε.. Τωρα αν το Horizon ειναι κινητρο για να αγορασει καποιος ps4? Για αλλους ναι για αλλους οχι.. Αλλωστε κανεις δεν θα παρει ps4 για να παιξει μονο ενα game ολο και ολο.. αν ειναι ετσι κανενα game δεν θα πρεπε να ναι κινητρο, εκτος και αν καποιος εχει λεφτα για πεταμα..
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλά μη τρελαθούμε. το ps4 pro είναι καλό χρυσό και άγιο για αυτό που είναι,αλλά δεν βάζει τα γυαλιά σε κανένα 4K pc gaming. Είπαμε να παινεύουμε το σπίτι μας,αλλά όχι και έτσι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις