Πανος999 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Να ρωτησω κτ σχετικα με τα χειριστηρια.Πως γινεται καλυτερη συντηρηση;να το αφηνεις αδειο κ να το φορτιζεις οταν ξαναπαιξεις η να το εχεις γεματο;
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσωπικα τα εχω μονιμως πανω στην βαση φορτισης και τα 2... 1
keropi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 O bedazzled έφαγε μόνιμο ban; ωχ τώρα είδα και τα άλλα μυνήματα, μου είχε πει ότι θα ζητήσει de-activate από μόνος του ... το έκανε λοιπόν! Όταν τα συζητούσαμε αυτά ήταν περίοδος ηρεμίας. Κρίμα του είχα πει απλά να μη μπαίνει (μπας και ξαναγράψει στο μέλλον) αλλά μάλλον έριξε μαύρη πέτρα
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Αν και βγαινουμε τελειως off-topic αλλα γιατι ετσι? Τοσο πολυ φρικαρε?Γραφετε σε spoilers σχετικα με αυτο για να μην μας λιθοβολησουν για το off-topic.
stelios18120 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Γενικά πολλά μέλη τώρα τελευταία και από άλλα τοπικ εξαφανίζονται είτε οικειοθελώς είτε με ban.
vste Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δυστυχως παιδες αυτο συμβαινει οταν φανατιζεσαι και παιρνεις το χομπι σου, που υποτιθεται οτι πρεπει να σου δινει δημιουργικη χαρα, τοσο σοβαρα. Το γραφω σε ολα τα θεματα και εχω γινει κουραστικος. Κουβεντα κανουμε για το μερακι μας, οχι πολεμο και προσβολες. On topic Εξαλλου προβλεπεται κολασμενος μηνας απο θεμα κυκλοφοριων. Ηδη τρεχω με το Horizon, εχω αφησει το live stream του FFXV στην ακρη και επονται Nier και Mass Effect. ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ!!!! 2
Skr1ll3x Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 ΘΕΛΩ ΧΡΟΝΟ!!!! Συμφωνω και στα πρωτα που ειπες αλλα για το τελευταιο ειδικα συμφωνω x1000 και το εχω πει αλλες τοσες φορες παλιοτερα. Διαβασα κιολας καπου εδω οτι μας δινουν στο ps4 νεα games με το σταγονομετρο.. δηλαδη ελεος. Για να το πει καποιος αυτο πρεπει να μην δουλευει να μην εχει αλλες ασχολιες γενικοτερα και να βαραει 10ωρα τουλαχιστον καθημερινα στο ps4, αλλιως δεν παιζει να γκρινιαζει καποιος οτι δεν εχουμε games.. Εγω ηδη εχω αρχισει να ιδρωνω για το TLOU2 που ουτε καν ξερουμε ποτε θα βγει και δεν εχω προλαβει να τελειωσω το πρωτο, ηδη αγχωνομαι που δεν εχω τελειωσει witcher 3 και θελω να πιασω το horizon.. Δηλαδη.. wtf? 2
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Συμφωνω και στα πρωτα που ειπες αλλα για το τελευταιο ειδικα συμφωνω x1000 και το εχω πει αλλες τοσες φορες παλιοτερα. Διαβασα κιολας καπου εδω οτι μας δινουν στο ps4 νεα games με το σταγονομετρο.. δηλαδη ελεος. Για να το πει καποιος αυτο πρεπει να μην δουλευει να μην εχει αλλες ασχολιες γενικοτερα και να βαραει 10ωρα τουλαχιστον καθημερινα στο ps4, αλλιως δεν παιζει να γκρινιαζει καποιος οτι δεν εχουμε games.. Εγω ηδη εχω αρχισει να ιδρωνω για το TLOU2 που ουτε καν ξερουμε ποτε θα βγει και δεν εχω προλαβει να τελειωσω το πρωτο, ηδη αγχωνομαι που δεν εχω τελειωσει witcher 3 και θελω να πιασω το horizon.. Δηλαδη.. wtf? Προφανώς απ'αυτά που λες, δεν έχεις pc. Γιατί παιχνίδια σαν το horizon, υπάρχουν δεκάδες, ενώ το witcher έχει βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και σκέψου πόσα χρόνια έχει βγει το ps4 και για πόσα παιχνίδια μιλάς. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά για το ps4, μόνο και μόνο γιατί είμαι κολλημένος με Uncharted, TLOU, Kingdom Hearts, RDR και της Quantic. Σκέψου όμως ότι μετά από τόσα χρόνια και μόνο καινούριο uncharted έχει βγει ως τώρα...
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δυστυχως παιδες αυτο συμβαινει οταν φανατιζεσαι και παιρνεις το χομπι σου, που υποτιθεται οτι πρεπει να σου δινει δημιουργικη χαρα, τοσο σοβαρα. Το γραφω σε ολα τα θεματα και εχω γινει κουραστικος. Κουβεντα κανουμε για το μερακι μας, οχι πολεμο και προσβολες. Το προβλημα δεν ειναι αυτο οπως εχω ξαναγραψει και πιο παλια. Το προβλημα ειναι δυστηχως οτι οι κατοχοι ps4 και ps4 pro στην Ελλαδα δεν αγοραζουν παιχνιδια. Ειτε την βγαζουν με ενοικιασεις,ειτε τα παιρνουν τα τερματιζουν σε 1-2μερες και μετα τα ξαναπουλανε ή την βγαζουν με ποδοσφαιρακια και call of duty/gta. Το ξαναλεω δεν γινεται πιο παλια να γραφονταν σεντονια για ps4 vs ps4 pro να βγαινει τωρα το πρωτο πραγματικο παιχνιδι που να αξιοποιει στα μεγιστα το hardware τους,και να υπαρχει τοσο μικρο ενδιαφερον. Για το Nier που ειπες μια απο τα ιδια οπως και για το Mass Effect,το South park και οτι αλλο βγαινει φετος. Ε μετα συγνωμη αλλα πως να γινει κουβεντα ακριβως. Και δεν ειναι κατι που ισχυει μονο στο θεμα του ps4 αλλα και στα θεματα των αλλων κονσολων. Γενικα πολυ γενικο μπλα μπλα στα κεντρικα θεματα των κονσολων,αλλα συγκεκριμενα στα θεματα των παιχνιδιων υπαρχει νεκρα. 2
jim777 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προφανώς απ'αυτά που λες, δεν έχεις pc. Γιατί παιχνίδια σαν το horizon, υπάρχουν δεκάδες, ενώ το witcher έχει βγει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Και σκέψου πόσα χρόνια έχει βγει το ps4 και για πόσα παιχνίδια μιλάς. Εγώ σκέφτομαι σοβαρά για το ps4, μόνο και μόνο γιατί είμαι κολλημένος με Uncharted, TLOU, Kingdom Hearts, RDR και της Quantic. Σκέψου όμως ότι μετά από τόσα χρόνια και μόνο καινούριο uncharted έχει βγει ως τώρα... Ποιο παιχνίδι υπάρχει στο PC αντίστοιχο με το Horizon? Υπάρχει κόσμος μέσα σ'αυτούς που προτιμάει να παίζει τα multiplatform σε PS4 για διάφορους λόγους και όχι στο PC οπότε η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη και για διάφορα γούστα.
thomason993 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για με τον media player του ps4, σε γενικές γραμμές δεν είναι καλός player. Δεν υποστηρίζει DTS ήχο, ούτε αρχεία με κωδικοποίηση HEVC (h.265). Πολλές φορές κολλάει και σταματάει να παίζει το βίντεο μόνος του. Επίσης, οι υπότιτλοι για παίξουν πρέπει να είναι πάντα σε UTF κωδικοποίηση και έχουν μια μαύρη "μπάρα" πίσω από τα γράμματα, το οποίο σε αρκετό κόσμο είναι ενοχλητικό. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο 3μηνο καθώς από τότε που πήρα xbox one βλέπω μόνο εκεί ταινίες, επειδή έχει πληθώρα επιλογών από καλύτερους media players για να κατεβάσεις. Η καλύτερη λύση για ποιοτική αναπαραγωγή ταινιών στο ps4 ήταν με PLEX (δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα), ωστόσο απαιτεί να τρέχει διαρκώς media server στο ασύρματο δίκτυο που είναι συνδεδεμένο το ps4, για να γίνονται stream τα βίντεο.. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2017 από thomason993 1
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ποιο παιχνίδι υπάρχει στο PC αντίστοιχο με το Horizon? Υπάρχει κόσμος μέσα σ'αυτούς που προτιμάει να παίζει τα multiplatform σε PS4 για διάφορους λόγους και όχι στο PC οπότε η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη και για διάφορα γούστα. Boyar, Homefront, metal gear solid, watchdogs, tom clancy's the division, sky rim, far cry, witcher, fallout, tomb raider, technomancer, kingdoms of amalur, risen, dragon;s dogma κοκ... Για τα multiplatform σε ps4, αν είναι για παιχνίδια στιλ GTA, το καταλαβαίνω, όμως για fps, adventure και rpg, είναι πολύ καλύτερα σε pc. Σχετικά με όσα ειπώθηκαν για με τον media player του ps4 pro, σε γενικές γραμμές δεν είναι καλός player. Δεν υποστηρίζει DTS ήχο, ούτε αρχεία με κωδικοποίηση HEVC (h.265). Πολλές φορές κολλάει και σταματάει να παίζει το βίντεο μόνος του. Επίσης, οι υπότιτλοι για παίξουν πρέπει να είναι πάντα σε UTF κωδικοποίηση και έχουν μια μαύρη "μπάρα" πίσω από τα γράμματα, το οποίο σε αρκετό κόσμο είναι ενοχλητικό. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο 3μηνο καθώς από τότε που πήρα xbox one βλέπω μόνο εκεί ταινίες, επειδή έχει πληθώρα επιλογών από καλύτερους media players για να κατεβάσεις. Η καλύτερη λύση για ποιοτική αναπαραγωγή ταινιών στο ps4 ήταν με PLEX (δεν έχει κανένα από τα παραπάνω προβλήματα), ωστόσο απαιτεί να τρέχει διαρκώς media server στο ασύρματο δίκτυο που είναι συνδεδεμένο το ps4, για να γίνονται stream τα βίντεο.. Έχει διαφορά με τον player του απλού ps4;
Προτεινόμενες αναρτήσεις