Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 απλά βαρέθηκε και δεν ασχολείται πλέον , έτσι μου είχε πει Το account με αυτο το ονομα παντως εχει παθει οτι αναφερω παραπανω,και μαλλον για αυτο να ξενερωσε(λογικο).
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Το account με αυτο το ονομα παντως εχει παθει οτι αναφερω παραπανω,και μαλλον για αυτο να ξενερωσε(λογικο). Καλα ποσο πολυ το τράβηξε για να καταληξει ετσι.. Και φαινοταν πολυ ηρεμο ατομο.. Κριμα παντως γιατι χρειαζομασταν τις γνωσεις του πάνω στο τεχνικο κομματι..
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Τι να τις κανεις αγαπητε τις τεχνικες γνωσεις οσον αφορα τις gaming κονσολες,οταν ο κοσμος δεν κουβεντιαζει για το ζουμι τους που ειναι τα παιχνιδια? Βγηκε το Horizon και παλι στο αντιστοιχο θεμα του σε σχεση με αυτο εδω πολυ μειωμενο το ενδιαφερον. Μια απο τα ιδια και σε Nier Automata και Resident evil 7. Δηλαδη ο κοσμος ειτε αγορασε την κονσολα(ακομα και το pro που ξεφυγε το θεμα τελειως)μονο για ποδοσφαιρακια,ειτε δεν του αρεσει να κουβεντιαζει/μιλαει για τα παιχνιδια αρα ποιο το νοημα? 4
Skr1ll3x Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εχεις ενα μεγαλο point σε αυτο που λες η αληθεια ειναι.Εχει αρχισει να μεγαλωνει το console master race, και χειροτευει η κατασταση όσο περισσοτερο μπαινουν και οι εταιριες στο παιχνιδι. Και αυτο φυσικα φαινεται απο το λιγοστο ενδιαφερον για αναλυση των παιχνιδιων έναντι του pc section. Αλλα αυτο ειναι κατι που εχουμε ηδη αναφερει πολλακις. 3
mixalisss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 θελω μια χαρα επειδη εκανα μια μεγαλη κια μαλα και εσβησα τα saves μου στο uncharted 4 και στο collection ξερετε αν μπορω να τα βρω απο καπου και να τα βαλω στο ps 4 ?
Grim Ripper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν μπορείς να πάρεις τα saves από άλλη κονσόλα/user, αν έχεις ps+ τότε ίσως να είναι ανεβασμένα στο cloud. 1
mixalisss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν μπορείς να πάρεις τα saves από άλλη κονσόλα/user, αν έχεις ps+ τότε ίσως να είναι ανεβασμένα στο cloud. ευχαριστω
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Συμπληρώνω στην ερώτηση, υποστηρίζονται ελληνικοί υπότιτλοι σε mkv και mp4 αρχεία βίντεο; Επίσης, ισχύει ακόμα το cinavia που είχαν στο ps3 ή μπορεί να παρακαμφθεί; Δεν έχει κανείς ps4 σε αυτό το thread ή βαριέστε ν'απαντήσετε;
gorath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγώ που έχω PS4 PRO και δοκίμασα τον media player, απογοητεύτηκα τόσο, που δεν κάθισα να δω αν δουλεύουν οι υπότιτλοι. Εδώ δεν αναγνωρίζει όλα τα mkv αρχεία καλά-καλά. Προσανατολίσου σε άλλες λύσεις για αναπαραγωγή αρχείων καλύτερα. Κρίμα γιατί το μηχάνημα έχει όλες τις προοπτικές από άποψη hardware... 2
gRim Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δεν έχει κανείς ps4 σε αυτό το thread ή βαριέστε ν'απαντήσετε; Δοκίμασες στο google ή να αναζητήσεις στο φόρουμ τι γίνεται με ελληνικούς υπότιτλους και δεν βρήκες τίποτα;
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Εγώ που έχω PS4 PRO και δοκίμασα τον media player, απογοητεύτηκα τόσο, που δεν κάθισα να δω αν δουλεύουν οι υπότιτλοι. Εδώ δεν αναγνωρίζει όλα τα mkv αρχεία καλά-καλά. Προσανατολίσου σε άλλες λύσεις για αναπαραγωγή αρχείων καλύτερα. Κρίμα γιατί το μηχάνημα έχει όλες τις προοπτικές από άποψη hardware... Aυτό φοβάμαι κι εγώ γιατί και το Ps3 (δεν μπορούσα να τσιπάρω το δικό μου στην έκδοση που ήταν) ήταν τελείως απογοητευτικό σε αυτόν τον τομέα και ήλπιζα ότι αφού στο ps4 παιχνίδια βγαίνουν με το σταγονόμετρο, θα είχαν προσπαθήσει να φτιάξουν το media player τους. Δεν τους νοιάζει όμως, δεν είναι μόνο παιχνιδοκονσόλα, της έχουν αφαιρέσει όμως όλες τις άλλες δυνατότητες. Αν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις για να βλέπεις όλες τις ταινίες σου, να μιλάς στο skype και να μπαίνεις στο ίντερνετ κοκ, θα είχε χρησιμότητα ακόμα κι όταν περίμενες κανένα χρόνο να βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής. Δοκίμασες στο google ή να αναζητήσεις στο φόρουμ τι γίνεται με ελληνικούς υπότιτλους και δεν βρήκες τίποτα; Kάτι που ν'απαντάει θετικά στην ερώτησή μου όχι, γι'αυτό και ξαναρώτησα, μήπως εντωμεταξύ έχει βγάλει κανένα firmware update που να φτιάχνει τα πράγματα...
gRim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Kάτι που ν'απαντάει θετικά στην ερώτησή μου όχι, γι'αυτό και ξαναρώτησα, μήπως εντωμεταξύ έχει βγάλει κανένα firmware update που να φτιάχνει τα πράγματα... Εάν κατάλαβα καλά θες να μάθεις εάν μπορείς να περάσεις πχ ένα mkv και ένα αρχείο srt με ελληνικού υπότιτλους και να παίζουν;
Vassilis_24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Εάν κατάλαβα καλά θες να μάθεις εάν μπορείς να περάσεις πχ ένα mkv και ένα αρχείο srt με ελληνικού υπότιτλους και να παίζουν; 1) Αν παίζουν όλα τα αρχεία mkv και mp4, από usb, εξωτερικό σκληρό ή εσωτερικό σκληρό.. 2) Αν υπάρχει ακόμα το cinavia, οπότε κάποιες ταινίες μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, σταματάνε να έχουν ήχο. 3) Αν υποστηρίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι, σε αρχείο srt.
gRim Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 1) Αν παίζουν όλα τα αρχεία mkv και mp4, από usb, εξωτερικό σκληρό ή εσωτερικό σκληρό.. 2) Αν υπάρχει ακόμα το cinavia, οπότε κάποιες ταινίες μετά από ορισμένο χρονικό διάστημα, σταματάνε να έχουν ήχο. 3) Αν υποστηρίζονται οι ελληνικοί υπότιτλοι, σε αρχείο srt. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα με κανένα αρχείο αλλά για να λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είχε προβλήματα μάλλον είμαι τυχερός. Για το cinavia δεν γνωρίζω αλλά με ένα γρήγορο googlarisma απ' ότι είδα συνεχίζει να υπάρχει και δεν έχει φύγει με κανένα update. Για τους υπότιτλους πήγαινε google και γράψε "ps4 ελληνικοί υπότιτλοι" και δες το 1ο αποτέλεσμα. 1
gorath Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ποτέ πρόβλημα με κανένα αρχείο αλλά για να λέει ο φίλος πιο πάνω ότι είχε προβλήματα μάλλον είμαι τυχερός... Δείχνει μια επιλεκτικότητα ο media player όσον αφορά τα αρχεία. 1 στα 5 περίπου μου το βγάζει corrupted. Οχι μόνο από torrent αλλά και mkv από gopro5. Για 4Κ από gopro ούτε συζήτηση. Έκανα δοκιμές τόσο από στικάκι όσο και από δίκτυο (NAS server).
Προτεινόμενες αναρτήσεις