gRim Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 πρωτο review για nier automata απο ACG πολυ θετικο,για να δουμε αν το τρενο της σονι για το 2017 θα συνεχισει Θα βγει και για PC πάντως. Από το λίγο που είδα εμένα μου αρέσει αρκετά.
panossar95 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Παιδια καλησπερα παραθετω και την απορια μου εδω αν γνωρίζει καποιος. Ημουν στο store του ps4 και εβαλα ένα game απο τα φρι στο library για να το κατεβασω απο κει. Μπαινω στο library και βρισκω και το tearaway σε full game και με αφηνει να το κατεβασω, πως γινεται αυτο?? Δεν το εχω αγορασει πιο παλια, γνωριζει καποιος?
di maria kun Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 wtf soory νομιζα ηταν exc/εγω επαιξα το nier στη προηγουμενη γενια ,ειχα διαβασει οτι ειναι παιχνιδι που ειτε μισεις ειτε λατρευεις,προσωπικα το λατρεψα,λογω ιστοριας αλλα κυριως soundtrack
pateras88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ξερεις πολλα κουτατα παιχνιδια(ανεξαρτητως κονσολας)τα οποια να παιζουν κατευθειας απο τον σκληρο δισκο γιατι εγω δεν θυμαμαι καποιο Για οσους δεν το γνωριζαν τρεχει προσφορα(εκτως απο την συνδρομη για 1 μηνα)στην οποια για αγορα 50ευρω απο το store εχεις 10ευρω επιστροφη με τη μορφη voucher για επομενη αγορα https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/ Αυτο σημαινει οτι μπορει τα 50ευρω μπορουν να προκυψουν απο διαφορετικες αγορες,αγορα συνδρομης,themes,dlc κλπ. Φιλε μου δεν γνωρίζω αν ηξερα δεν θα Ρωτούσα απλα λεω μηπως απλα χρειαζεται το δισκακι απλα για αναγνώριση μονο, γιατι και πολυ να γυρναει και να διαβαζει το δισκακι δεν ακούγεται
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Φιλε μου δεν γνωρίζω αν ηξερα δεν θα Ρωτούσα απλα λεω μηπως απλα χρειαζεται το δισκακι απλα για αναγνώριση μονο, γιατι και πολυ να γυρναει και να διαβαζει το δισκακι δεν ακούγεται Το μονο συστημα που παλια μπορει να εβαζες το δισκακι να το εκανε install και μετα να μην χρειαζοταν να το ξαναβαλεις γινοταν στο pc. Στις κονσολες σχεδον παντα οταν αγοραζες κουτατο παιχνιδι(αρα δισκακι)ηθελε και αυτο μεσα για να παιξει,αλλιως αγοραζεις μια και καλη ψηφιακα απο το store.
gorath Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά, αυτό το update το 4.50 εχει κανείς κάποια εικόνα πότε θα γίνει διαθέσιμο στας ευρώπας? Έχει φουλάρει ο σκληρός και είμαι συνέχεια σβήσε-γράψε...
Alejandro Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Φιλε μου δεν γνωρίζω αν ηξερα δεν θα Ρωτούσα απλα λεω μηπως απλα χρειαζεται το δισκακι απλα για αναγνώριση μονο, γιατι και πολυ να γυρναει και να διαβαζει το δισκακι δεν ακούγεται Νομίζω ότι το δισκάκι το χρησιμοποιεί μόνο για authentication οπότε λογικά δε θα έχεις θέμα. 1
pateras88 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Νομίζω ότι το δισκάκι το χρησιμοποιεί μόνο για authentication οπότε λογικά δε θα έχεις θέμα. Ακριβως αυτο ηθελα να πω μηπως το χρειάζεται μονο για να αναγνωρίζει το παιχνίδι και τα δεδομένα να τα διαβαζει απο το δίσκο, Παράδειγμα παλιά ακουγες στο ps1 ps2 να γυρναει συνεχεια και να πηγαίνει το ματάκι πανω κάτω, στο ps4 δεν ακούγεται τπτ 1
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Η Sony δεν σε αφηνει να χρησιμοποιησεις τον ιδιο λογαριασμο paypal σε παραπανω απο μια κονσολα. Γιατι αυτο?
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ακριβως αυτο ηθελα να πω μηπως το χρειάζεται μονο για να αναγνωρίζει το παιχνίδι και τα δεδομένα να τα διαβαζει απο το δίσκο, Παράδειγμα παλιά ακουγες στο ps1 ps2 να γυρναει συνεχεια και να πηγαίνει το ματάκι πανω κάτω, στο ps4 δεν ακούγεται τπτ Αν εννοουσες για τον θορυβο που ακουγεται και μετα σταματαει απο το δισκακι(και αρα καταλαβα εγω λαθος)τοτε ναι εν μερη στεκει,γιαυτο αλλωστε και γινεται ενα κομματι του παιχνιδιου αρκετες φορες install στον σκληρο δισκο. Ρε παιδιά, αυτό το update το 4.50 εχει κανείς κάποια εικόνα πότε θα γίνει διαθέσιμο στας ευρώπας? Έχει φουλάρει ο σκληρός και είμαι συνέχεια σβήσε-γράψε... Λογικα μεσα Μαρτιου εκτος αν το καθυστερησουν για τελη κανεις δεν ξερει ακομα. 1
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά ο bedazzled που έχει εξαφανιστεί; Έγραφε ωραία σεντόνια.
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ρε παιδιά ο bedazzled που έχει εξαφανιστεί; Έγραφε ωραία σεντόνια. timed out λογω καποιας διαφωνιας υποθετω.
johnmayson Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλημερα τι γινεται με εξωτερικους υποτιτλους απο usb τους παιζει η οχι το ps4??
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Καλημερα τι γινεται με εξωτερικους υποτιτλους απο usb τους παιζει η οχι το ps4?? Συμπληρώνω στην ερώτηση, υποστηρίζονται ελληνικοί υπότιτλοι σε mkv και mp4 αρχεία βίντεο; Επίσης, ισχύει ακόμα το cinavia που είχαν στο ps3 ή μπορεί να παρακαμφθεί;
keropi Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 timed out λογω καποιας διαφωνιας υποθετω. απλά βαρέθηκε και δεν ασχολείται πλέον , έτσι μου είχε πει
Προτεινόμενες αναρτήσεις