Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το sniper elite 4 το πηρα day 1(βασικα 2 μερες νωριτερα).Μεγαλος fan του v2 εφαγα την κρυαδα με το 3 αλλα ηλπιζα οτι κατι θα φτιαξουν.

Η αληθεια ειναι οτι το campaign ειναι αρκετα καλυτερο του 3,αλλα το multi που ειναι και ο λογος που το πηρα ειναι glitchαρισμενο πολυ.Για οποιον επαιζε online v2 να πω οτι δεν υπαρχει επιλογη sniper elite mode στο competative δηλαδη η θα εχεις aim assist η θα φωτιζει το σκοπευτρο σαν δευτερος ηλιος και θα σε βλεπει ολη η πιστα η και τα δυο.

Αν και καλυτερο του 3 παραμενει κατωτερο του v2.

Δημοσ.

Η προσφορά των 199€ τσάκισε όλους όσους προσπαθούσαν να πουλήσουν το PS4 τους. Μεταχειρισμένα στα 150€ θα είναι καλή φάση για αγοραστή και δράμα για τον πωλητή.

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα. Σήμερα αγόρασα νέο PS4. Πως θα μεταφέρω ολα μου τα παιχνίδια από το παλιό PS4 στο καινούριο? Γίνεται ταυτόχρονα να κατεβάζω τα παιχνίδια στο νέο PS4 κ να έχω σε λειτουργία το παλιό με τον ίδιο λογαριασμό?

Δημοσ.

Μόλις το πήρα και εγώ από τα public στα 199 ευρώ!! Απόλυτα ευχαριστημένος! Κωτσοβολο που πέρασα πιο νωρίς δεν είχαν ιδέα για την προσφορά και όταν μπήκαμε στο site τους είχε αλλάξει στα 309. Στα public ο πωλητής μου είπε σήμερα από το πρωί έγινε χαμός. 20 κομμάτια είχε και όταν πήγα έγω του είχαν μείνει 3 μόνο !! Η ταμειας και αυτή με ρώτησε τι γίνετε σήμερα με τα playstation! ☺️μια χαρά νιώθω πολύ καλά σε αυτή την τιμή που το πήρα. Τώρα φορτίζω το χειριστήριο γτ στα δεκάλεπτο μου έσβησε! Αυτά.. Τρέξτε να προλάβετε.. Και καλό λιώσιμο.. ☺️

• Like 2
Δημοσ.

Δεν την προλάβαμε την προσφορά. Παίζει κάτι ηλεκτρονικά να το παραγγειλουμε τώρα η μπα

Δες στο τοπικ των προσφορων για ενημερωση. Αν κ νομιζω οτι ηλεκτρονικα δεν παιζει πλεον αν εχει μεινει φυσικο αποθεμα σε καποιο μαγαζι κ αυτο μεχρι το κλεισιμο σημερα.

Δημοσ.

Παιδια πηρα το witcher 3 μεταχειρισμένο και εχει το δισκάκι απο κάτω στις ακρες κατι σαν φθορα σαν ξεφλουδισμα να το πω σε καποια σημεία,

Ξερετε αν το ps4 διαβαζει απο το δισκάκι οταν παίζεις η το φορτώνει στο σκληρό? ?

Και αν εχει καποιος αλλος κατι παρόμοιο και του εβγαλε πρόβλημα, γιατι ειμαι στην αρχη του παιχνιδιού και παιζει μια χαρα

Δημοσ.

Παιδια πηρα το witcher 3 μεταχειρισμένο και εχει το δισκάκι απο κάτω στις ακρες κατι σαν φθορα σαν ξεφλουδισμα να το πω σε καποια σημεία,

Ξερετε αν το ps4 διαβαζει απο το δισκάκι οταν παίζεις η το φορτώνει στο σκληρό? ?

Και αν εχει καποιος αλλος κατι παρόμοιο και του εβγαλε πρόβλημα, γιατι ειμαι στην αρχη του παιχνιδιού και παιζει μια χαρα

Ξερεις πολλα κουτατα παιχνιδια(ανεξαρτητως κονσολας)τα οποια να παιζουν κατευθειας απο τον σκληρο δισκο γιατι εγω δεν θυμαμαι καποιο :)

Για οσους δεν το γνωριζαν τρεχει προσφορα(εκτως απο την συνδρομη για 1 μηνα)στην οποια για αγορα 50ευρω απο το store εχεις 10ευρω επιστροφη με τη μορφη voucher για επομενη αγορα

https://blog.eu.playstation.com/2017/03/01/spend-50-on-playstation-store-in-march-get-a-10-voucher-to-spend-in-april/

Αυτο σημαινει οτι μπορει τα 50ευρω μπορουν να προκυψουν απο διαφορετικες αγορες,αγορα συνδρομης,themes,dlc κλπ.

Δημοσ.

παιδακια θελω μια χαρα επειδη εκανα μια μεγαλη κια μαλα και εσβησα τα saves μου στο uncharted 4 και στο collection ξερετε αν μπορω να τα βρω απο καπου και να τα βαλω στο ps 4 ?

Δημοσ.

πρωτο review για nier automata απο ACG πολυ θετικο,για να δουμε αν το τρενο της σονι για το 2017 θα συνεχισει

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nier-automata

Εχει ηδη αναφερθει στο αντιστοιχο θεμα του στην ενοτητα του Pc γιατι κλασσικα απο πλευρας playstation δεν φενεται να υπαρχει μεγαλο ενδιαφερον για τον τιτλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...