Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλωδιο που ειχε μεσα η κονσολα σε τι δεν σε καλυψε?

θελω καλυτερη ποιοτητα κ λιγοτερες απωλειες στο σημα .εξόδου .

Με την κινεζια στο κουτι σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο.

Δημοσ.

Τα έφτυσε μάλλον μόνιμα η παλια tv μου και μαλλον θα παω για 4k οποτε παιζει να παρω και pro. Τα περισσοτερα παιχνιδια τα εχω digital, αν παρω pro φανταζομαι κανω log-in στο account μου ειναι ολα στο library και τα ξανακατεβαζω ετσι? Τα saves απο cloud κτλπ, εχει τιποτα που πρεπει να προσεξω οπως de-authorize πρωτα η κατι τετοιο?

• Like 2
Δημοσ.

Τα έφτυσε μάλλον μόνιμα η παλια tv μου και μαλλον θα παω για 4k οποτε παιζει να παρω και pro. Τα περισσοτερα παιχνιδια τα εχω digital, αν παρω pro φανταζομαι κανω log-in στο account μου ειναι ολα στο library και τα ξανακατεβαζω ετσι? Τα saves απο cloud κτλπ, εχει τιποτα που πρεπει να προσεξω οπως de-authorize πρωτα η κατι τετοιο?

Απλα κανε deactivate την παλια κονσολα ωστε να μπορεις να κανεις activate primary console το pro. Ετσι θα μπορεις να χρησιμοποιησεις τα saves κτλ.

Δημοσ.

Διαβασα οτι μπορεις να μεταφερεις οτι εχεις αν τα συνδέσεις και τα 2 με ethernet και τοτε κανεις activate το pro σαν primary, ισχυει το εχει κανει κανενας?

• Like 1
Δημοσ.

Διαβασα οτι μπορεις να μεταφερεις οτι εχεις αν τα συνδέσεις και τα 2 με ethernet και τοτε κανεις activate το pro σαν primary, ισχυει το εχει κανει κανενας?

Ισχυει,ετσι το εκανα εγω .

Δημοσ.

Θα το κανω ετσι αν ειναι και ελπιζω να μην εχω τιποτα περιεργα, γιατι πριν 2 βδομαδες περιπου μου εβγαζε οτι εχω ενα αλλο ps4 primary ενω εχω ενα μονο. Τελικα τα εκανα deactivate απο το account management στο website, αλλα διαβασα νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μια φορα το 6μηνο η κατι τετοιο.

Δεν θελω να παθω καμια χαζομαρα να μεινω με κανα "primary" ps4 που δεν υπαρχει πουθενα και δεν μπορω να κανω deactivate. :P

Δημοσ.

Θα το κανω ετσι αν ειναι και ελπιζω να μην εχω τιποτα περιεργα, γιατι πριν 2 βδομαδες περιπου μου εβγαζε οτι εχω ενα αλλο ps4 primary ενω εχω ενα μονο. Τελικα τα εκανα deactivate απο το account management στο website, αλλα διαβασα νομιζω οτι μπορεις να το κανεις μια φορα το 6μηνο η κατι τετοιο.

Δεν θελω να παθω καμια χαζομαρα να μεινω με κανα "primary" ps4 που δεν υπαρχει πουθενα και δεν μπορω να κανω deactivate. :P

αν δεν μπορεσεις μιλας απευθειας με σονυ ελλας και στο κανουν εκεινοι.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, εάν βάλω χρήματα στο λογαριασμό του psn με την κάρτα των 40ευρώ και δεν τα ξοδέψω όλα, θα διαγραφούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ή όχι; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σας έχει τύχει στα groups να σε κάνει add αυτόματα σε spam; Όλο φεύγω από ένα spam group "free psn gift cards" και όλο επανέρχεται, τί διάλο με κάνει add κανένας παπάρας; Εγώ πάντως δεν μπήκα σε τέτοια μούφα wtf ?!

Δημοσ.

Για πειτε κατι ρε παιδια..

Επειδη φουλαρε το ps4..αμα σβησω καποιο παιχνιδι τα χανω ολα?Save,trophies κλπ?

Τα saves δεν σβήνονται,μένουν στον δίσκο.Για να τα δείς πρέπει να συνδέσεις usb stick η δίσκο και να επιλέξεις πχ copy απο την μνήμη του PS4 στο usb η για να σβήσεις κάποια.Νομίζω πως αποθηκεύονται και στο online storage απο όπου μπορείς να τα κατεβάσεις όποτε θες,δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις Plus συνδρομή.

Επειδή  όμως έχω διαβάσει περίπτωση όπου το save αποθηκεύτηκε online ως corrupted(Κατεστραμμένο) κάθε τόσο κάνω back up τα saves που είναι offline(Campaign).Οτι έχεις κάνει σε online δεν χάνεται.

Πιθανότατα ούτε τα trophies σβήνονται γιατί συσχετίζονται με το account.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...