Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Για πειτε κατι ρε παιδια.. Επειδη φουλαρε το ps4..αμα σβησω καποιο παιχνιδι τα χανω ολα?Save,trophies κλπ? Τα trophies οχι δεν τα χανεις ακομα και αν αλλαξεις Playstation,τα saves απο οσο γνωριζω αποθηκευονται αλλου απο το Install του παιχνιδιου αρα λογικα(δεν ειμαι 100% σιγουρος σε αυτο)δεν τα χανεις. Ρε παιδιά πόσα 4k-blueray έχετε και από που ? Γιατί άντε να χω δει 20 τίτλους όλους και όλους διαθεσιμοτητα και 5-6 να αξίζουν το "4k" Και εγω γενικα με τα blu ray(ποσο μαλλον τα 4κ κιολας)δεν τα παω καλα λογω της υψηλης τιμης τους κλασσικα(+του οτι τα παιχνιδια εδω και καιρο εχουν ξεπερασει τις ταινιες απο πλευρας immersion,τουλαχιστον αυτες με τα παραπανω εφε). Στο εξωτερικο καταλαβαινω να τους ενδιαφερει περισσοτερο επειδη εχουν πολλες επιλογες(πολλα καταστηματα,καλυτερες τιμες)αλλα στην ΕΛλαδα τα πραγματα ειναι πολυ πιο διαφορετικα Με ενα καταστημα ολο κιολο το οποιο λειτουργει μονο διαδικτυακα(και με τις απλησιαστες τιμες του public)δυσκολα τα πραγματα. 1
Fulgore Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Λογικα αρχες Μαρτιου αν δεν αλλαξει κατι. 1
Giannis_kan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω. Σκέφτομαι να πάρω ps4 slim. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το Pro γιατί η οθόνη που θα συνδέθει η κονσόλα θα είναι ένα tv monitor full HD 24αρα Συγκεκριμένα λέγετε LG 24mt55d. Αν καταλήξω στο Pro θα φαίνεται διαφορά σε γραφικα σε τόσες ίντσες οθόνη σε σχέση με το Slim.? Γτ Ότι βίντεο βλέπω συγκριτικά δεν βλέπω κτ τρομερό και λέω μήπως μόνο σε μεγάλη οθόνη καταλαβαίνεις.
Steve_Sheep Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω. Σκέφτομαι να πάρω ps4 slim. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το Pro γιατί η οθόνη που θα συνδέθει η κονσόλα θα είναι ένα tv monitor full HD 24αρα Συγκεκριμένα λέγετε LG 24mt55d. Αν καταλήξω στο Pro θα φαίνεται διαφορά σε γραφικα σε τόσες ίντσες οθόνη σε σχέση με το Slim.? Γτ Ότι βίντεο βλέπω συγκριτικά δεν βλέπω κτ τρομερό και λέω μήπως μόνο σε μεγάλη οθόνη καταλαβαίνεις. Μάλλον όχι. Αλλά το pro είναι επένδυση για το μέλλον... Ξέρεις αυτό που ίσως έχει όχι απλώς pro enhanced αλλά made for pro παιχνίδια. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια..
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, μια ερώτηση να κάνω. Σκέφτομαι να πάρω ps4 slim. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το Pro γιατί η οθόνη που θα συνδέθει η κονσόλα θα είναι ένα tv monitor full HD 24αρα Συγκεκριμένα λέγετε LG 24mt55d. Αν καταλήξω στο Pro θα φαίνεται διαφορά σε γραφικα σε τόσες ίντσες οθόνη σε σχέση με το Slim.? Γτ Ότι βίντεο βλέπω συγκριτικά δεν βλέπω κτ τρομερό και λέω μήπως μόνο σε μεγάλη οθόνη καταλαβαίνεις. Αν το slim το βρεις φθηνα και γενικα σε ενδιαφερει να γλυτωσεις χρηματα τοτε οχι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει το pro. Ναι ειναι επενδυση δεν λεει κανεις το αντιθετο ,αλλα να μπει και σε μια τηλεοραση της προκοπης. Να και η οθονη που εχει ο ενδιαφερομενος http://www.public.gr/product/tileoraseis/monitor-tv/lg-24mt55d-monitor-tv-24/prod6130268pp/
Alex21121988 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μάλλον όχι. Αλλά το pro είναι επένδυση για το μέλλον... Ξέρεις αυτό που ίσως έχει όχι απλώς pro enhanced αλλά made for pro παιχνίδια. Μπορεί να λέω και βλακείες βέβαια.. Επένδυση και κονσόλα δεν ξέρω αν πάνε ακριβώς μαζί, αν και γενικά ο όρος επένδυση στα τεχνολογικά μου φαίνεται κάπως. Όσο αφορά το τελευταίο που λες, στα games, θέλοντας ή μη, το developing γίνεται κυρίως στο "απλο" ps4 και επειτα patchαρεται για το Pro. Εκτός αν αποφασίσουν να ρίξουν κλωτσιά στα @@ της πλειοψηφίας των κατόχων στην αγορά, και αρχίσουν να βγάζουν Ps4 Pro exclusive games. Κάτι που έχει διαψεύσει κατηγορηματικά η Sony, όχι γιατί είναι καλή μαζί μας αλλά γιατι τα Pro αποτελούν μόλις το 10% (βαριά) στην κατοχή των καταναλωτών τους. Παίζει πιο πολυ ps4 προφανώς στην αγορά, και δεν θέλουν να ρισκάρουν με τις πωλήσεις τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι βγήκαν μαζί χρονικά το Pro με το Slim στην αγορά. 1
Giannis_kan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 246 ευρώ βρίσκω το Slim. Είναι μια διαφορά 150 ευρώ πάνω, δεν την λες μικρή αλλά ούτε και τεράστια. Απλά το θέμα μου είναι ότι δεν πρόκειται να έχω άλλη οθόνη στο μέλλον και δεν ξέρω αν θα πάρω το κάτι παραπάνω που γράφουν κάποιοι σε γραφικα σε αυτήν την οθόνη που είναι 1080p. Πάντως το Slim είναι πανέμορφο.
gRim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 246 ευρώ βρίσκω το Slim. Είναι μια διαφορά 150 ευρώ πάνω, δεν την λες μικρή αλλά ούτε και τεράστια. Απλά το θέμα μου είναι ότι δεν πρόκειται να έχω άλλη οθόνη στο μέλλον και δεν ξέρω αν θα πάρω το κάτι παραπάνω που γράφουν κάποιοι σε γραφικα σε αυτήν την οθόνη που είναι 1080p. Πάντως το Slim είναι πανέμορφο. Στη θέση σου θα πήγαινα για slim. 150 ευρώ διαφορά δεν αξίζει για μένα εάν είναι να παίξω σε μία μικρή 1080p tv και είναι και αρκετά χρήματα για λίγο παραπάνω frames στο boost mode.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για οποιον δεν εχει συνδρομη βγηκε μια μικρη προσφορα 1μηνα συνδρομη με μολις 1 ευρω. Η προσφορα ισχυει μεχρι 13 Μαρτιου https://store.playstation.com/#!/en-gr/reward_game/playstationplus-1-month-membership/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS1MX99C
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Εγω δεν μπορω να loggarw καν στο ps store.. τι φαση. Ακυρο. Μπηκα στο ελληνικο site.
Alejandro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Για οποιον δεν εχει συνδρομη βγηκε μια μικρη προσφορα 1μηνα συνδρομη με μολις 1 ευρω. Η προσφορα ισχυει μεχρι 13 Μαρτιου https://store.playstation.com/#!/en-gr/reward_game/playstationplus-1-month-membership/cid=IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS1MX99C Απ΄ ότι φαίνεται είναι μόνο γι αυτούς που δεν έχουν ενεργό PS Plus.
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Απ΄ ότι φαίνεται είναι μόνο γι αυτούς που δεν έχουν ενεργό PS Plus. Γενικα οι προσφορες που μπαινουν απο το store ειναι για αυτους που δεν εχουν ενεργη συνδρομη.
mr.markv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 καλησπερα ειναι καλο το καλωδιο για το ps4 pro για 4k τηλεοραση http://www.odes.gr/shop/kalodia/kalodia-metaforas-ixou-kai-eikonas/kalodia-hdmi/inakustik-hdmi-star-15m-timi.html ευχαριστω
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Το καλωδιο που ειχε μεσα η κονσολα σε τι δεν σε καλυψε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις