chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 να σε ρωτησω, επειδη ψηνομαι για τα mechs, απο κοσμο τι λεει? επισης ολο το content ειναι free ετσι? διαβαζω οτι εχει παρα πολλα προβληματα το matchmaking ποιος λεει οτι εχει προβληματα το να βρεις mats? οποιος το λεει απλα δεν εχει το game.. προσωπικα δεν με εχει κανει να περιμενω ποτε πιο πολυ απο 20 μαξ 30 δευτερα για να βρω ματς..πολυ πιο πολυ ωρα περιμενω στο Overwatch για να βρω ματς..καμια φορα και ενα λεπτο..αν σου αρεσουν τα fps θα το απολαυσεις αφανταστα. ειναι το μονο παιχνιδι απο fps που με εχει κανει να λεω ελα αλλο ενα ματς και το κλεινω,αλλο ενα αλλο ενα..και φτανω να παιζω 3 ωρες, απο content ειναι ολα free ναι αλλα μη φανταστεις τπτ dlc οπως του god ασπουμε που σου προσθετει 4-5 maps κτλπ.... πχ σου προσθετει ενα map. η ενα οπλο.προχθες εκανε παλι update και προσθεσε live fire + map. το παιχνιδι θα το βαθμολογουσα εντελως τελειο αν ειχε ακομα 4-5 map. και ειχε και customization στα οπλα στυλ god. πχ να προσθετει grip,supressor,barrel κτλπ.. εχει καποiες αναβαθμισεις αλλα υστερει σαυτο τον τομεα.το παιχνιδι θα εμενε στην ιστορια αν δεν εκαναν την μλκια και το εβγαζαν μαζι με το bf1. απο κοσμο εχει τα 3/4 απο οταν βγηκε..αυτο δεν ειναι καλο οντως.. οχι οτι υπαρχει καποιο προβλημα στο να παιξεις.. για πλακα βρισκει ματς.απλα αντι να εχει 5/4 αυτο επεσε στα 3/4. που σημαινει οτι αν δεν κινηθουν πιο γρηγορα σαν εταιρια να το προωθησουν με διαφορα updates ισως πεσει κιαλο..αλλα τωρα που το συζηταμε η τιμη που το εβαλαν στο store θα του προσθεσει πολυ κοσμο. αλλα φιλε παρτο αφοβα..οσο ποσταρω τοσα σκεφτομαι.. στο infinite που εχω και στο remaster modern warfare θα δεις να σε ξεκιναει παρα πολλες φορες χωρις να εχει συμπληρωσει τους players επειδη δεν βρισκει. η ισως και απο τους πολλους servers που μοιραζεται ο κοσμος..αυτο στο titanfall δεν μου το εχει κανει ποτε..να ξεκινησει ματς χωρις full team... 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 matchmaking το διαβασα στο reddit χθες, κατι αλλαξανε στο queue κ απλα τρεχουν να το φιξαρουν, cod εχω 100+ ωρες atm και απλα ψαχνω κατι καινουργιο για shooter, μαλλον καταληγω στο titanfall λογω mechs
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δεν ξερω,δεν παρατηρησα κατι,πριν λιγο επαιξα καμια ωριτσα,deathmatch χωρις titan και capture the base με titan.. η αληθεια ειναι οτι σημερα ειδα πιο πολυ κοσμο..και πιστευω οφειλεται στο update και στην τιμη που επεσε. γιατι ομως δεν σκεφτεσαι το combo bf1 + titanfall 49.9?
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δεν μου αρεσουν τα bf, τελευταιο ηταν το bad company 2 που ειχα αμετρητες ωρες, μετα δοκιμασα το 3 και το χαος, δεν ειναι του στυλ μου καθολου To titanfall απλα μου κανει κλικ λογω του οτι εχεις απειρο πραμα να ξεκλειδωσεις, κατι το oποιο ειναι το αγαπημενο μου σε fps,To customize στα weapons δε με πειραζει τοσο πολυ, στο cod ολοι τρεχουνε με kabar/nv4 μετα ιδια attachments.. δυστηχως 0 diversity στα οπλα
GioTech Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα εχει αγορασει κατι παρομοιο καπιοιος να το παρω?> http://www.ebay.com/itm/Intelligent-Cooling-Fan-Heat-Exhauster-Temperature-Control-for-PS4-Pro-Con-K1B-/252783801571?hash=item3adb16b4e3:g:DqEAAOSwB-1YqreG Ανούσιο συμφωνώ παραπάνω με τον φίλο ότι μια ψύκτρα laptop κάνει την δουλειά της, αλλά τόσα χρόνια ποτέ δεν είχα πρόβλημα με την ψύξη ή κάποια υπερθέρμανση. Δεν ξέρω με το VR τι γίνεται, ακόμα δεν το έχω.
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 στο ps4 pro το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο.παρα πολυ καθαρη εικονα..φανταζομαι ποσο καθαρη εικονα θα εχει σε 4κ tv απο κοντα και οχι στο youtube, οχι οτι δεν ειναι εκπλητικο και το αποτελεσμα στο ps4 και αλλο τοσο στο ps3 που δεν περιμενα να κρατιεται ετσι.. καποια στιγμη πρεπει να το παιξω αυτο το game.. ναι μη βρισετε δεν το εχω παιξει ακομα. https://www.youtube.com/watch?v=x7yUbW5q6co
delpro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως. Δεν ειναι τυχαιο που για καλη 4κ οθονη θελεις πανω απο 1000ρικο οπως και για καλη Full Hd τηλεοραση πιο παλια ηθελες πανω απο 1000-1500. Το μεγαλο μειον των σημερινων τηλεορασεων ειναι το απολυτο μαυρο δεν το εχει καταφερη καμια ισωσ η sony , να ειναι πιο κοντα. .Μονο i pionεer kuros μετα απο εκει καμια ισαξια. Ρε συ εχεις λυσσαξει με την αναλυση πραγματικα... Mικρη διαφορα ειδα σε PRO φιλου ακομα και σε Native 4K παιχνιδι. Υπαρχει αλλα μη τρελαθουμε. Και εσυ ο ιδιος την αλλη φορα νομιζες οτι το Driveclub επαιζε 4Κ ενω επαιζε 1080p. Ουτε εσυ καταλαβαινεις την διαφορα και απλα περιμενεις ενα αριθμο για να πανηγυρισεις. εγω ειπα οτι μια τηλεροαση που εχει hdr βλεπεις καλυτερα αποτελεσματα κανει και upscaling η τηλεοραση , Τα νουμερα δεν λενε τιποτα απολυτος Ψαξε στο google , 3 τηλεοραςησ ιδιο μοντελο αλλα 3 διαφορετικα πανελ και κοοιτα διαφορες.Αγοραςα προχτες μια JVC πληροφορο εχει καλυτερο μαυρο απο lg kai samsung σε φτηνα μοντελα.Την γνωμη μας λεμε φιλε δεν ημαστε νδ.πασοκ συριζα.ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ. να εισαι καλα.
toxotis70 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Είχα τη. Pioneer Kuro , με πολύ καλό μαύρο, αλλά τώρα με την LG oled...ειναι αλλού! Το απόλυτο μαύρο, λόγω τεχνολογίας.
delpro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Είχα τη. Pioneer Kuro , με πολύ καλό μαύρο, αλλά τώρα με την LG oled...ειναι αλλού! Το απόλυτο μαύρο, λόγω τεχνολογίας. νομιζω οτι εχεις και dolby vision μακραν οτι καλυτερο απο hdr ,και το μαυρο ειναι οπως τα λες
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το μεγαλο μειον των σημερινων τηλεορασεων ειναι το απολυτο μαυρο δεν το εχει καταφερη καμια ισωσ η sony , να ειναι πιο κοντα. .Μονο i pionεer kuros μετα απο εκει καμια ισαξια. εγω ειπα οτι μια τηλεροαση που εχει hdr βλεπεις καλυτερα αποτελεσματα κανει και upscaling η τηλεοραση , Τα νουμερα δεν λενε τιποτα απολυτος Ψαξε στο google , 3 τηλεοραςησ ιδιο μοντελο αλλα 3 διαφορετικα πανελ και κοοιτα διαφορες.Αγοραςα προχτες μια JVC πληροφορο εχει καλυτερο μαυρο απο lg kai samsung σε φτηνα μοντελα. Απολυτο μαυρο οπως και στα κινητα που το εχουν οι super amoled της Samsung ετσι και στις τηλεορασεις θα πρεπει να περιμενουμε τις oled γιαυτο. Παρολα αυτα εγω μια χαρα μαυρο βλεπω με την 40αρα 6000 για τα χρηματα της και φυσικα στα παιχνιδια. Βεβαια οι Oled τηλεορασεις ουτως ή αλλως ξεκινανε απο τα 1300-1500+αν δεν κανω λαθος και εκτως των αλλων ειναι και μεγαλες οι ιντσες που βγαινουν για αρχη,αρα οπως και να εχει ειναι ψιλο απλησιαστες για την ωρα και σιγουρα δεν αξιζει να αγορασεις Oled τηλεοραση για το ps4 pro 1
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Επιτέλους.. καλοτάξιδο! Από 'δω ή απ΄έξω τελικά? Απο public επειδη ειχε την φθηνοτερη επεκταση εγγυησης. Οσον αφορα το συστημα ψυξης και για καποιους εξωτερικες βασεις με fans που υποτιθεται οτι βοηθανε στις θερμοκρασιες η απαντηση ειναι οτι δεν αξιζουν τα χρηματα τους https://www.youtube.com/watch?v=HtJa9jJdzac 2
Grim Ripper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Θα βγει Shadow of Mordor 2, μου κάνει εντύπωση πως κάνεις δεν το ανέφερε εδώ. 1
theonn Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 εχω μπερδευτη τι γινεται παιζει κανονικα bluray δισκους το ps4 pro ? https://www.youtube.com/watch?v=8trN-XdP0SA&t=481s
Grim Ripper Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Άντε πάλι. Το ps4 pro, όπως και όλα τα ps4, διαβάζει/παίζει blu-ray. Τα παιχνίδια είναι σε blu-ray. Αυτό που δε κάνει το ps4 pro είναι να παίζει τα 4k blu-ray.
Fulgore Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Θα βγει Shadow of Mordor 2, μου κάνει εντύπωση πως κάνεις δεν το ανέφερε εδώ. Αν ισχυει το leak μιλαμε για τον Αυγουστο ουτως ή αλλως αρα εχουμε ακομα. Επισης εκτως απο το nemesis mode δεν μπορω να πω οτι ηταν τιποτα το ιδιαιτερο το πρωτο παιχνιδι.Το βρηκα ακρως επαναλαμβανομενο με μετρια ιστορια. Βεβαια ειχε παρα πολυ καλο timing που βγηκε σε περιοδο ξηρασιας για το gaming αλλιως δεν νομιζω να ειχε γινει τοσο γνωστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις