chrisgewrgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 παιδια επειδη εχω 4κ tv και ξερω.οταν παω σε παιχνιδι που παιζει 4κ και κατσω στον καναπε ο οποιος βρισκεται γυρο στα 3,5 μετρα μακρια,παπαλα οι διαφορες... με το απλο ps4. οταν παω και κατσω μαξιμουμ στα 2 μετρα απο την tv το αποτελεσμα ειναι οχι απλα εκπληκτικο,μιλαμε οτι σου ρχετε να παρεις την τηλεοραση αγκαλια και να την κανεις portable. οποτε εβγαλα το συμπερασμα οτι χρειαζομαι 55αρα tv και οχι 48
markoliaz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 παιδια επειδη εχω 4κ tv και ξερω.οταν παω σε παιχνιδι που παιζει 4κ και κατσω στον καναπε ο οποιος βρισκεται γυρο στα 3,5 μετρα μακρια,παπαλα οι διαφορες... με το απλο ps4. οταν παω και κατσω μαξιμουμ στα 2 μετρα απο την tv το αποτελεσμα ειναι οχι απλα εκπληκτικο,μιλαμε οτι σου ρχετε να παρεις την τηλεοραση αγκαλια και να την κανεις portable. οποτε εβγαλα το συμπερασμα οτι χρειαζομαι 55αρα tv και οχι 48 οσο ποιο μεγαλη μια οθονη σε ιντσες τοσο πρεπει να ανεβαινει και η αναλυση ωστε να εχεις ενα σωστο οπτικο αποτελεσμα... 19-23"=1080p 24-27"=1440p 27-42"=2160p 42"-60"=2880p 60"-70"=3160p 70"-90"=4320p ενοειται ολα αυτα στις σωστες αποστασεις θεασης, οπως λες και εσυ οσο ποιο μακρια καθεσαι τοσο πανε χαμενα τα pixels... οποτε ολοι που αγοραζουν 40" τηλεορασεις με full hd αναλυση, πραγματικα αν δουν μια 40" 4k ή 5k θα τριβουν τα ματια τους!
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 παιδια επειδη εχω 4κ tv και ξερω.οταν παω σε παιχνιδι που παιζει 4κ και κατσω στον καναπε ο οποιος βρισκεται γυρο στα 3,5 μετρα μακρια,παπαλα οι διαφορες... με το απλο ps4. οταν παω και κατσω μαξιμουμ στα 2 μετρα απο την tv το αποτελεσμα ειναι οχι απλα εκπληκτικο,μιλαμε οτι σου ρχετε να παρεις την τηλεοραση αγκαλια και να την κανεις portable. οποτε εβγαλα το συμπερασμα οτι χρειαζομαι 55αρα tv και οχι 48 Eγω σε 60αρα-HDR το τσεκαρα και επειδη ο καναπες ειχε μια αποσταση(λογικο), πηγα και κολλησα στην οθονη στο μισο μετρο. Ε ναι εκει ειδα διαφορα Σε μια 80αρα ξερω γω η διαφορα θα ειναι πολυ σημαντικη, αλλα οσο χαμηλωνεις ιντσες τοσο μικροτερη διαφορα θα βλεπεις(στις λογικες αποστασεις). Μια 60αρα στα 2 μετρα επισης θα δειχνει σουπερ. Παντως μεχρι στιγμης δεν εχω δει την διαφορα της μεταβασης σε 1080p(απο 720p) και σιγουρα η διαφορα που ειδα απο SD σε 720p ειναι η μεγαλυτερη που εχω δει ever. Οπως φαινεται, η αναλυση θα παιζει ολο και λιγοτερο ρολο απο δω και περα.
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Προφανως. Δεν ειναι τυχαιο που για καλη 4κ οθονη θελεις πανω απο 1000ρικο οπως και για καλη Full Hd τηλεοραση πιο παλια ηθελες πανω απο 1000-1500. 2
HolyMan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι να μας προσφερουνε γραφικα που δεν φτανουν σε καλο επιπεδο μενουμε και με ps3 φιλε , 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αν ειναι να προσφερουν αυτοι που φτιαχνουν games γραφικα to 2017 για 1080p απλα δεν θα πανε μπροστα .( οταν δινω χρηματα εχω απαιτηση απλα.) Καταρχην σιγα τα χρηματα που εδωσες ,οσο κοστιζει μια mid gpu ... Κατα τα αλλα οτι ειπε ο Fulgore to εθεσε πολυ ωραια . Eιμαι σε αναμονη για το Horizon εχω εντυπωσιαστει απο το setting και γενικοτερα απο τον τεχνικο τομεα .Ξερο day one θα ειναι . Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από Fotis13
coyote2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για το απλό ps4 δεν έχει βγει κάτι για εξωτερικό σκληρό;
Avatar_GR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή βλέπω ότι ο μερικοί λέτε ότι σας κατέβει για την απόσταση και τα 4Κ και μπορεί να επηρεάσετε κάποιον να κάνει λάθος αγορά... Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω διάγραμμα: Για να δείτε διαφορά στα 4Κ πρέπει η να έχετε μεγάλη τηλεόραση η να κάθεστε πολύ κοντά, σε σημείο που δεν ξέρω κάτα πόσο θα είναι βολικό να παίζετε. Εννοείτε ότι αν βρείτε 4κ τηλεόραση σε καλή τιμή σε σχέση με μία στα 1080p την αγοράζετε,αλλα... στις τηλεοράσεις και στα μόνιτορ ΔΕΝ είναι οι αναλύσεις που κάνουν την διαφορά. Μια τηλεόραση 4κ με σάπιο πάνελ θα έχει πολύ πιο άθλια εικόνα από μία καλή τηλεόραση στα 1080p. οσο ποιο μεγαλη μια οθονη σε ιντσες τοσο πρεπει να ανεβαινει και η αναλυση ωστε να εχεις ενα σωστο οπτικο αποτελεσμα... Όχι δεν είναι έτσι, έχει να κάνει και με την απόσταση που κάθεσαι. Αν σου φέρω 32ίντσες τηλεόρασεις στα 4κ, στα 1080p και στα 720p και σε βάλω να καθίσεις στα 3 μέτρα, δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορά και στις 3 τηλεοράσεις 2
chrisgewrgi Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 το σχεδιαγραμμα με καλυπτει πληρως, και οπως το ειχα στο μυαλο μου ετσι τα λεει..στην 48αρα αν καθομαι στα 3,5 μετρα δεν βλεπω διαφορα στην αναλυση.αν παω οπως ειπα μαξ στα 2 μετρα μεταμορφονεται σε σχεση με το 1080P.μιλαω παντα για το υλικο του ps4. δεν το εχω τσεκαρει σε ταινιες κτλπ.
Avatar_GR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 το σχεδιαγραμμα με καλυπτει πληρως, και οπως το ειχα στο μυαλο μου ετσι τα λεει..στην 48αρα αν καθομαι στα 3,5 μετρα δεν βλεπω διαφορα στην αναλυση.αν παω οπως ειπα μαξ στα 2 μετρα μεταμορφονεται σε σχεση με το 1080P.μιλαω παντα για το υλικο του ps4. δεν το εχω τσεκαρει σε ταινιες κτλπ. Σε ταινίες που έχει να κάνει με συμπίεση είναι άλλη ιστορία... Όπως και στο youtube, τα 4κ φαίνονται ΠΑΝΤΑ καλύτερα, ακόμα και σε 720P τηλεοράσεις πολύ απλά επειδή έχουν μεγαλύτερο bandwidth. Στέλνουν δηλαδή περισσότερα δεδομένα ανα καρέ... ακριβώς επειδή τα δεδομένα είναι συμπιεσμένα έχει μεγάλη διαφορά να σου στέλνει δεδομένα με 1mb και με 4mb π.χ Η τελική ανάλυση που θα βλέπει κάποιος θα είναι ίδια π.χ σε 1080P τηλεόραση, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πιο ωραίο επειδή θα έρχονται περισσότερα δεδομένα εικόνας και ήχου. Στις ταινίες είναι ακόμα πιο πολύπλοκο... 1
mr.markv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα εχει αγορασει κατι παρομοιο καπιοιος να το παρω?> http://www.ebay.com/itm/Intelligent-Cooling-Fan-Heat-Exhauster-Temperature-Control-for-PS4-Pro-Con-K1B-/252783801571?hash=item3adb16b4e3:g:DqEAAOSwB-1YqreG
Avatar_GR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα εχει αγορασει κατι παρομοιο καπιοιος να το παρω?> http://www.ebay.com/itm/Intelligent-Cooling-Fan-Heat-Exhauster-Temperature-Control-for-PS4-Pro-Con-K1B-/252783801571?hash=item3adb16b4e3:g:DqEAAOSwB-1YqreG Δεν το έχω, αλλά δεν σου προτείνω να το πάρεις. Στις 5000 και 6000 στροφές που λέει ότι πιάνουν οι ανεμιστήρες ο θόρυβος θα είναι τεράστιος. Άσε που δεν το χρειάζεσαι, δεν πιστεύω ότι κάνει δουλειά. Αν οποσδήποτε θέλεις να αγοράσεις κάτι, αγόρασε μια βάση για λάπτοπ με ανεμιστήρα καλύτερα και βάλε το PS4 πάνω στην βάση
Socratis_g Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα εχει αγορασει κατι παρομοιο καπιοιος να το παρω?> http://www.ebay.com/itm/Intelligent-Cooling-Fan-Heat-Exhauster-Temperature-Control-for-PS4-Pro-Con-K1B-/252783801571?hash=item3adb16b4e3:g:DqEAAOSwB-1YqreG για κανένα λόγο. το ps4 ψύχεται κανονικά, δεν έχει ακουστεί ποτέ κανένα πρόβλημα. δεν υπάρχει λόγος να το φορτώσεις με τέτοια πράγματα. 1
najinblue3 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 και να προσθεσω οτι το titanfall ειναι παρα πολυ καλοστημενο παιχνιδι να σε ρωτησω, επειδη ψηνομαι για τα mechs, απο κοσμο τι λεει? επισης ολο το content ειναι free ετσι? διαβαζω οτι εχει παρα πολλα προβληματα το matchmaking
Fulgore Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Αν σου φέρω 32ίντσες τηλεόρασεις στα 4κ, στα 1080p και στα 720p και σε βάλω να καθίσεις στα 3 μέτρα, δεν θα δεις ΚΑΜΙΑ διαφορά και στις 3 τηλεοράσεις Και να θελεις δεν μπορεις γιατι οι 4κ τηλεορασεις ξεκινανε απο τις 40 ιντσες Εγω παντως ενας λογος που δεν εδωσα πολλα χρηματα για τηλεοραση ειναι ακριβως επειδη προοριζοταν για χρηση δωματιου(που ειναι κοντα και η κεντρικη μοναδα του υπολογιστη αν θελω να συνδεσω τον πυργο)παντως μια χαρα διαφορες βλεπω απο την προηγουμενη 32αρα full hd που ειχα(βεβαια για να ειμαι αντικειμενικος η προηγουμενη tv μου δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο). Τελος ωραια τα λεει το διαγραμμα αλλα στην πραξη μην ξεχναμε οτι για Ελληνικα δεδομενα μετα απο ενα σημειο πχ 50ιντσες,δεν χωρανε στα περισσοτερα σπιτια μεγαλες τηλεορασεις,εκτως αν μιλαμε για να μπουν σε τοιχο(vesa)ή για μεγαλες μονοκατοικιες/εξοχικα κλπ Επισης ποιος θα παει να δωσει εν ετη 2017 μια περιουσια για να αγορασει καλη full hd τηλεοραση?Δεν ειπα οτι δεν αξιζουν οι Full hd τηλεορασεις,απλα οτι δεν αξιζει να δωσεις(πλεον)μια περιουσια. Ειδικα αν υπαρχει η επιλογη/δυνατοτητα για desktop pc ή πια για κονσολα(που ειναι απο τις μονες αξιοποιησεις προς το παρον+τις οποιες υπηρεσιες τυπου Netflix),το 4κ ειναι μονοδρομος και σε αυτο βοηθαει που οι περισσοτερες ειναι και smart tv με ενσωματομενο wifi(κατι που στις full hd τηλεορασεις κοστιζε αρκετα)και εχουν και πολλες επιλογες απο πλευρας hdmi/usb. Ενδεικτικα η φθηνοτερη 4κ 43αρα Samsung εχει 2 θυρες usb και 3 hdmi και κοστιζει μολις 460ευρω με αψογα αποτελεσματα για gaming(που ειναι και το θεμα μας)αλλα και για συνδεση με αλλες συσκευες http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300 http://www.mediamarkt.gr/el/category/_%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-633616.html?searchParams=%2FSearch.ff%3FfilterTabbedCategory%3Donlineshop%26filteravailability%3D1%26filter%25CE%2594%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25B3%25CF%258E%25CE%25BD%25CE%25B9%25CE%25BF%25CF%2582%2B%25CE%25BF%25CE%25B8%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B7%25CF%2582%2B%2528inch%2529%3D43%2B-%2B43%26channel%3Dmmgrel%26productsPerPage%3D24%26advisorStatus%3D927-_0_2%26disableTabbedCategory%3Dtrue%26navigation%3Dtrue&sort=&view=&page= Καταρχην σιγα τα χρηματα που εδωσες ,οσο κοστιζει μια mid gpu ... Eιμαι σε αναμονη για το Horizon εχω εντυπωσιαστει απο το setting και γενικοτερα απο τον τεχνικο τομεα .Ξερο day one θα ειναι . Για την ακριβεια μιλαμε για 50ευρω πανω απο το ps4 slim,γιαυτο ειπα οτι δεν εστεκε αυτο που εγραψε. Παρολα αυτα ισχυει οτι παιχνιδια σαν το Horizon ειναι ενας απο τους λογους που προτιμησε καποιος να πληρωσει παραπανω για το ps4 pro(το πρωτο παιχνιδι που αξιοποιει πραγματικα την παραπανω δυναμη του Pro),και ενας απο τους λογους που καποιος προτιμησε Playstation εναντι xbox. Επισης η διαρκεια του απο οτι διαβαζω ειναι αρκετα ικανοποιητικη για day one παιχνιδι(να μη κλαις τα λεφτα σου).Για μενα πιο πολυ ειναι το διλημμα απλη εκδοση ή limited βασικα να σε ρωτησω, επειδη ψηνομαι για τα mechs, απο κοσμο τι λεει? επισης ολο το content ειναι free ετσι? διαβαζω οτι εχει παρα πολλα προβληματα το matchmaking Λιγος κοσμος δυστηχως. Και δεν πουλησε καλα,και υπαρχουν παρα πολλες επιλογες απο πλευρας shooter πλεον στις κονσολες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις