Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τόσο χάλια είναι;

Και το είχα σε εκτίμηση.

Καλα π δεν το πήρα.

Οχι απλα ο παραπανω συμφορουμιτης ειναι γνωστο οτι πλεον το κριτιριο αγορας του ειναι ποιο παιχνιδι εχει τα καλυτερα γραφικα να ''αναδεικνυουν''το ps4 pro,κοινως graphics>απο ολα τα αλλα.

αν ηξερα οτι ηταν 1080p ουτε θα το κοιτουσα , πραγματικα απορω  με τι κριτικες που περνουνε στραβοι ειναι ? ...

Ε ναι γιατι ως γνωστον οι κριτικες για ενα παιχνιδι βασιζονται στο αν το παιχνιδι τρεχει σε 1080p ή παραραπανω.

Αν θελεις παιχνιδι πρωτου προσωπου με καλο οπτικο αποτελεσμα τοτε κοιτας στο battlefield 1 .

Δημοσ.

Τοτε καλό θα ήταν να κρίνουμε αντικειμενικά οσο μπορούμε παιδιά και όχι ανάλογα τις επιδόσεις της κονσόλας μας και αν την "δουλεύει" τέρμα τα γραφικά της.

Μην λεμε ότι μας έρχεται γιατί αν ο άλλος δεν ξέρει το παιχνίδι (πχ όπως εγώ) και ακούει τέτοια κριτική επιτοπου αποθαρρύνει από την αγορά ή έστω την δοκιμή του.

Δημοσ.

Βαζω ενα video οπου εχω συνδεθει στο PS4 Remote και παιζω FFXV σε Nvidia Shield Portable.

Τα 2 σπιτια εχουν αποσταση 5 χλμ περιπου. Και τα 2 εχουν VDSL Nova 50/5.

Οπως βλεπετε ειναι πανω απο Playable για τετοιου τυπου παιχνιδια.

Με αυτο και με το Nvidia Strean to Shield δεν μετανοιωνω καθολου που το προτιμησα απο το Switch.

ΥΓ: Apologies για τασακια, πιτσες, μπυρες και αλλα παρελκομενα :) Ταινιο παρασκευη γαρ..

• Like 1
Δημοσ.

στο προ to sniper elite οσο αφορα τα γραφικα δεν θα δεις  διαφορες. αυτο που κανει το παιχνιδι καλητερο στο προ ειναι το framerate.που το προτιμω,παρα να ειχε μεγαλητερη αναλυση και πεσμενα frames

καλα στο xbox one ειναι τραγικο...

https://www.youtube.com/watch?v=84NESbC-SLA

• Like 1
Δημοσ.

Οχι απλα ο παραπανω συμφορουμιτης ειναι γνωστο οτι πλεον το κριτιριο αγορας του ειναι ποιο παιχνιδι εχει τα καλυτερα γραφικα να ''αναδεικνυουν''το ps4 pro,κοινως graphics>απο ολα τα αλλα.

Ε ναι γιατι ως γνωστον οι κριτικες για ενα παιχνιδι βασιζονται στο αν το παιχνιδι τρεχει σε 1080p ή παραραπανω.

Αν θελεις παιχνιδι πρωτου προσωπου με καλο οπτικο αποτελεσμα τοτε κοιτας στο battlefield 1 .

Αν ειναι να προσφερουν αυτοι που φτιαχνουν games γραφικα to 2017 για 1080p απλα δεν θα πανε μπροστα .( οταν δινω χρηματα εχω απαιτηση απλα.) 

Δημοσ.

Ερώτηση. Θέλω να πάρω ένα FPS καλό να παίξω. Να έχει καλό ανταγωνισμό και να είναι διασκεδαστικό.

Είχα αποφασίσει να τα δώσω για το overwatch. Είδα όμως τη προσφορά που έχει με το 50αρι το BF1 kai Titanfall και μπλέχτηκα. 

Κάποια βοήθεια ?

κοιτα.εχω και το titanfall 2 και το infinite και το overwatch.το bf1  μου λειπει αλλα δεν θελω να το αγορασω ακομα μιας και μετα δεν θα ξερω με πιο να ασχοληθω.για μενα πρωτο ερχεται το Overwatch,δευτερο το titanfall  και μετα το god. το οποιο god  το εχω 2 μηνες και αν εχω παιξει 5 ωρες ειναι ζητημα.δεν μπορω να καταλαβω τον λογο..απλα οτι το βαζω παιζω 2 ματς και μετα το κλεινω.ενω το black ops 3 to ειχα λιωσει. το θεμα τωρα ομως ειναι οτι η τιμη για bf1 kai titanfall  ειναι απλα τιμη black friday και καλητερα.και ειναι και τα 2 τοπ επιλογες.

Δημοσ.

Τοτε καλό θα ήταν να κρίνουμε αντικειμενικά οσο μπορούμε παιδιά και όχι ανάλογα τις επιδόσεις της κονσόλας μας και αν την "δουλεύει" τέρμα τα γραφικά της.

Μην λεμε ότι μας έρχεται γιατί αν ο άλλος δεν ξέρει το παιχνίδι (πχ όπως εγώ) και ακούει τέτοια κριτική επιτοπου αποθαρρύνει από την αγορά ή έστω την δοκιμή του.

αν ειναι να μας προσφερουνε γραφικα που δεν φτανουν σε καλο επιπεδο μενουμε και με ps3 φιλε ,

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μπορείς να έχεις και παιχνίδι που να σου δουλεύει πάντα στο τέρμα τις δυνατότητες του ps4 pro σου ;)

Δεν γίνεται να είναι μόνιμα τα fps στο θεό ώστε να αποδίδει τα μέγιστα πάντα.

Δημοσ.

Με αυτο και με το Nvidia Strean to Shield δεν μετανοιωνω καθολου που το προτιμησα απο το Switch.

Αν ήθελες συσκευή για streaming τότε προφανώς καλύτερα που πήρες το Shield.

Άλλη δουλειά κάνει το Switch.

• Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι να προσφερουν αυτοι που φτιαχνουν games γραφικα to 2017 για 1080p απλα δεν θα πανε μπροστα .( οταν δινω χρηματα εχω απαιτηση απλα.) 

Αν εχεις υψηλες απαιτησεις απο γραφικα πας στο pc σε 4κ. Εκει που εχεις πληρωσει και αναλογα για pc hardware και monitor,ναι να εχεις απαιτησεις οχι επειδη με το ps4 pro που βγηκε απο το πουθενα.

Και το πιο αστειο ειναι οτι uncharted 4,the order,infamous,battlefield και οχι μονο σε 1080p αναλυση τρεχουν στο αρχικο ps4. Τωρα μεσα σε ελαχιστους μηνες βγηκαν απο το πουθενα οι απαιτησεις για παραπανω αναλυση?

Εννοειται οτι ολοι μας ειμαστε υπερ του καλυτερου οπτικου αποτελεσματος αλλα δεν γινεται να βγαινει ενα παιχνιδι σκαρτο αν δεν εχει ιδιο οπτικο αποτελεσμα με τα κορυφαια της γενιας αυτης οπως το Uncharted και το Horizon.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα.εχω και το titanfall 2 και το infinite και το overwatch.το bf1  μου λειπει αλλα δεν θελω να το αγορασω ακομα μιας και μετα δεν θα ξερω με πιο να ασχοληθω.για μενα πρωτο ερχεται το Overwatch,δευτερο το titanfall  και μετα το god. το οποιο god  το εχω 2 μηνες και αν εχω παιξει 5 ωρες ειναι ζητημα.δεν μπορω να καταλαβω τον λογο..απλα οτι το βαζω παιζω 2 ματς και μετα το κλεινω.ενω το black ops 3 to ειχα λιωσει. το θεμα τωρα ομως ειναι οτι η τιμη για bf1 kai titanfall  ειναι απλα τιμη black friday και καλητερα.και ειναι και τα 2 τοπ επιλογες.

και να προσθεσω οτι το titanfall  ειναι παρα πολυ καλοστημενο παιχνιδι και οσο παιζεις και μαθαινεις τοσα πιο πολλα kill κανεις.. και το βλεπεις ξεκαθαρα μπροστα απο την κανη του οπλου σου οτι ησουν καλητερος απο αυτον που εριξες και γιαυτο τον εριξες..αντιθετως με το god infinite που μια πιανεις καλα ματς που δεν υπερτερουν οι αντιπαλοι στο ισοζυγιο που προσπαθει να κανει το συστημα  (βαση Ping νομιζω )και μια θα σου σπασει τα νευρα να πεταξεις τον μοχλο και να τον κανεις χιλια κομματια. να βαρας πχ απο το πλαι τον αντιπαλο και να γυριζει και να σου ριχνει 1-2 σφαιρες και να φευγεις αερα.. να ερχεστε μουτρο με μουτρο και να το βλεπεις ξεκαθαρα οτι βαρησες πρωτος αλλα επεσες..αυτα που σου περιγραφω δεν ειναι σπανια φενομενα αλλα σε καθε ματς και πολυ συχνα μεσα στο ματς..αυτος μαλλον ειναι και ο λογος που το εχω και το κοιταζω.. το εβαλα πριν 3 μερες και επαιξα 2 ματς.. στο πρωτο ματς πηρα εξωφρενικο αποτελεσμα 27kill  4 death. και ειχα να παιξω ενα μηνα..και στο δευτερο ματς  3kill 18death..  εκει το εκλεισα..το παιχνιδι με αυτο το συστημα βοηθηματος που εχει δεν δουλευει καθολου σωστα.

Δημοσ.

Αν εχεις υψηλες απαιτησεις απο γραφικα πας στο pc σε 4κ. Εκει που εχεις πληρωσει και αναλογα για pc hardware και monitor,ναι να εχεις απαιτησεις οχι επειδη με το ps4 pro που βγηκε απο το πουθενα.

Και το πιο αστειο ειναι οτι uncharted 4,the order,infamous,battlefield και οχι μονο σε 1080p αναλυση τρεχουν στο αρχικο ps4. Τωρα μεσα σε ελαχιστους μηνες βγηκαν απο το πουθενα οι απαιτησεις για παραπανω αναλυση?

Εννοειται οτι ολοι μας ειμαστε υπερ του καλυτερου οπτικου αποτελεσματος αλλα δεν γινεται να βγαινει ενα παιχνιδι σκαρτο αν δεν εχει ιδιο οπτικο αποτελεσμα με τα κορυφαια της γενιας αυτης οπως το Uncharted και το Horizon.

φιλε μετα απο λιγο σταματησα να σε διαβαζω .καλοβραδυ,

Δημοσ.

Η αληθεια ποναει :)

Τελος παντων βλεπω μεχρι τις 28του μηνα τα καταστηματα βαλανε επιτελους(περιμεναν τελη Φλεβαρη ελεος...)αξιολογα bundle απο πλευρας χρηματων με δωρεαν επιπλεον controller. Οποιος ενδιαφερεται για  ps4 slim νομιζω οτι τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη για αυτο

Δημοσ.

Ρε συ εχεις λυσσαξει με την αναλυση πραγματικα...

Mικρη διαφορα ειδα σε PRO φιλου ακομα και σε Native 4K παιχνιδι. Υπαρχει αλλα μη τρελαθουμε.

Και εσυ ο ιδιος την αλλη φορα νομιζες οτι το Driveclub επαιζε 4Κ ενω επαιζε 1080p. Ουτε εσυ καταλαβαινεις την διαφορα και απλα περιμενεις ενα αριθμο για να πανηγυρισεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...