markoliaz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Γιατι η ενταση ακουστικων που συνδεονται στο ps4 ειναι τοσο χαμηλη? Συνδεω το ps4 σε μια οθονη asus με εξοδο ακουστικων.Εκει εχω συνδεσει πολλα headsets οπως και στο χειρηστηριο και ο ηχος εδεν ειναι δυνατος.Προσφατα αγορασα γιαυτο τον λογο ακουστικα turtle beach earforce p12 που εχουν ενσωματωμενο ενυσχυτη και usb συνδεση.Ο ηχος ειναι λιγο πιο δυνατος αλλα και παλι οχι οπως πχ στο xbox one η στα κινητα η pc κτλ...τι φταει?θα βγαλει κανενα update η sony? Το ίδιο ακριβώς αναρωτήθηκα και εγώ. Έχω razor ακουστικά και ακούγονται πολύ χαμηλά. Αν και αμφιβάλλω να βγάλει κανένα update. Τόσα χρόνια έχει που βγήκε η κονσόλα πιστεύω θα είναι ενήμεροι για το θέμα. Προφανώς η κυρία χρήση της θύρας είναι απλά για in game chat εγω βαζω ενα handsfree ζευγαρι ακουστικα της microsoft των 7 ευρω στην θυρα του gamepad και ακουγονται τουμπανο, το χαμηλωνω κιολας στις -4 παυλες απο το volume του ps4 γιατι μου φενεται δυνατο!
ronaldofenomeno Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σύντομα Remaster.... https://www.youtube.com/watch?v=MZb23wRMlUc
Eddy_Gordo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Remaster ΜΟΝΟ τα Dino Crisis θα ήθελα αλλά εκεί στην Capcom.. τα αρπάζουν από τα resident 2
johnnyf95 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα μαζι με ενα ξαδερφο μου μοιραζομαστε παιχνιδια με το primary-secondary κολπο με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι δεν εχει πλεον plus μπαινω στο ps4 και μου ζηταει να κανω αλλαγη κωδικου στο psn οπως και κανω μεσω email που μου εστειλαν το προβλημα ομως συνεχιζεται και απο τι βλεπω υπαρχει θεμα με το activation as primary του δικου μου λογαριασμου στο playstation ,αλλα και στο δικο μου λαμβανω ενα μηνυμα οτι υπαρχει error NP-34993-8 και δεν με αφηνει να κανω Primary τον δικο μου λογαριασμο σε κανενα απο τα 2 ps τον δικο του λογαριασμο απο την αλλη μπορω κανονικα υπαρχει καμια ιδεα;;;
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ποιον λογαριασμο εχει ο ξαδερφος σου ως primary και ποιον εσυ? Plus ειχε ο δικος σου λογαριασμος? Ο λογαριασμος σου σαν secondary παιζει κανονικα στο ιντερνετ?γιαυτο σε ρωταω αν εχει plus ο λογαριασμος σου
johnnyf95 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 στο δικου το ps εχουμε τον δικο μου,και στο δικο μου ps εχουμε τον δικο του μεχρι πριν απο λιγες μερες ολα ηταν μια χαρα απλα τωρα δεν μπορω να κανω τον δικο μου λογαριασμο activate σε κανενα ps γιατι μου βγαζει to error που ειπα απο πανω τωρα μου λεει οτι ο λογαριασμος μου ειναι activate σε αλλο ps ,ενω δεν ειναι σε κανενα απο τα 2
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν σου λεει οτι ειναι σε αλλο ps.δυο εκδοχες υπαρχουν.οταν μπαινοβγαινει ενας λογαριασμος συνεχεια μεσα εξω απο primary κολαει και βγαζει αυτον τον κωδικο.στην συνεχεια χρειαζεται φορματ η restore default settings to ps για να ξεκολησει.μεγαλητερη πιθανοτητα ομως τον λογαριασμο να τον εχει αλλος αν σου βγαζει οτι ειναι primary σε αλλο ps.μπαι απο το pc και πηγαινε στο account σου και κανε deactivate all.μια φορα το εξαμηνο μπορεις.αν στο account σου αυτη η επιλογη εχει χρησιμοππιηθει προσφατα τοτε σας εχει παρει αλλος τον λογαριασμο και πρεπει να καλεσεις την sony για να κανει αυτη deactivate.
gRim Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 στο δικου το ps εχουμε τον δικο μου,και στο δικο μου ps εχουμε τον δικο του μεχρι πριν απο λιγες μερες ολα ηταν μια χαρα απλα τωρα δεν μπορω να κανω τον δικο μου λογαριασμο activate σε κανενα ps γιατι μου βγαζει to error που ειπα απο πανω τωρα μου λεει οτι ο λογαριασμος μου ειναι activate σε αλλο ps ,ενω δεν ειναι σε κανενα απο τα 2 Κατά πάσα πιθανότητα στον χακάρανε, τον κάνανε deactivate από παντού και μετά activate σε νέο ps4. Ελπίζω να μην έχεις αφήσει μέσα καμία πιστωτική. Δες και εδώ Site: http://www.insomnia.gr/topic/636200-hacked-psn-account/
johnnyf95 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 πως επικοινωνω με την sony για να μου κανει deactivate ? μεσα απο το site δεν μπορω μου λεει το εξης μηνυμα You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time.
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ε τοτε καποιος ηξερε τον κωδικο και σας πηρε τον λογαριασμο και εκανε primary.και τωρα παιζει οτι ειχατε αγορασει.στειλε email στην sony.εγω με email τους ειχα μιλησει και με εξυπερετησαν αμεσως Πες οτι σου βγαζει μνμ οτι ειναι σε αλλη κονσολα primary ο λογαριασμος ενω εσυ δεν τον εχεις δωσει σε κανεναν και να στηλεις email απο το email που εχεις το account.οχι απο αλλο email.
Edel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ερώτηση. Θέλω να πάρω ένα FPS καλό να παίξω. Να έχει καλό ανταγωνισμό και να είναι διασκεδαστικό. Είχα αποφασίσει να τα δώσω για το overwatch. Είδα όμως τη προσφορά που έχει με το 50αρι το BF1 kai Titanfall και μπλέχτηκα. Κάποια βοήθεια ?
najinblue3 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Overwatch ξεκαθαρα, 2ο σαν επιλογη προσωπικη βαζω cod infinite warfare παιζω και τα 2, τα υπολοιπα τα εχω δει δε τα εχω παρει, το overwatch θα σε κρατησει για παρα πολυ καιρο με τα seasons, to cod για zombies περισσοτερο
delpro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 αγορασα διαβαζoντας κριτικες για το sniper elite 4 και περιμενα κατι μοναδικο.Απλα κλαιω τα χρηματα που εδωσα γραφικα χειροτερα και απο (mega drive) ελεος! All three consoles render at 1080p, says Digital Foundry--including the PS4 Pro at max settings, even when connected to a 4K TV.
stelios18120 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλά τόσο χάλια είναι; Και το είχα σε εκτίμηση. Καλα π δεν το πήρα. 1
delpro Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλά τόσο χάλια είναι; Και το είχα σε εκτίμηση. Καλα π δεν το πήρα. αν ηξερα οτι ηταν 1080p ουτε θα το κοιτουσα , πραγματικα απορω με τι κριτικες που περνουνε στραβοι ειναι ? ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις