Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα τι παιζει.. σου δινει αλλα -10% με Plus.αλλα απο αρχικη τιμη που ειναι 149,99 - 14,99  που ειναι το 10% .και στο αφερει απο το 64,99 που εχει χωρις plus.γιαυτο μου το δειχνει 49,99

ισχυει η τιμη 49,99 ειναι σουπερ ελα που το εχω ομως το titanfall γμτο

Τωρα ναι υπαρχει καποια λογικη σε αυτο.

Δημοσ.

οποτε οτι εκτπωση σου δινει με plus σε ολα τα παιχνιδια,στην αφερει απο τις αρχικες τιμες των παιχνιδιων και ας εχουν εκπτωση..μπραβο τιμιοτητα...χαχχα θα μπορουσε να στην αφερει απο την τιμη που εχει με την εκπωση..δηλαδη 64,99- 6,5 ευρο.μπραβο τους σαυτο.

και το plant vs zombie garden warfare 2 στα 9,99  για οποιον εχει πιτσιρικια αλλα ακομα και για τον ιδιο μιας και ειχα παιξει το 1 και εχει πολυ πλακα.  40 ευρο αρχικη στο σκρουτζ. 

• Like 1
Δημοσ.

οποτε οτι εκτπωση σου δινει με plus σε ολα τα παιχνιδια,στην αφερει απο τις αρχικες τιμες των παιχνιδιων και ας εχουν εκπτωση..μπραβο τιμιοτητα...χαχχα θα μπορουσε να στην αφερει απο την τιμη που εχει με την εκπωση..δηλαδη 64,99- 6,5 ευρο.μπραβο τους σαυτο.

Μα ετσι οπως το γραφουν αυτο σου αφηνει να καταλαβεις.

Εχουν ολοι την αρχικη εκπτωση,ειτε εχουν συνδρομη,ειτε οχι και αυτος που εχει συνδρομη εχει και ενα bonus απο την τελικη τιμη που κανονικα επρεπε να ειναι της εκπτωσης.

Προσωπικα για τετοιες εταιρειες(που υποτιθεται τις σπουδαζουμε και στις σχολες)το θεωρω ψιλο απαραδεκτο να μην μπορουν να ειναι ξεκαθαροι σε τετοια θεματα.

Δεν νομιζω οτι τους ηταν πολυ δυσκολο να γραφανε καλυτερα''Save an extra 10% from original/starting price with ps plus''ή κατι παρομοιο ας πουμε. Τελος παντων καλο ειναι που αναφερθηκε για να εχει ο κοσμος μια καλυτερη αποψη/εικονα πανω σε αυτο και να μην ρωταει τσαμπα πως προκυπτει η καθε τιμη.

Οι τιμες παντως για δεδομενα κονσολων ειναι σε πολυ καλα επιπεδα και μπραβο που τουλαχιστον σε αυτη την γενια εγινε και κατι σωστα με τις εκπτωσεις.

To fifa 17 και Battlefield εχουν ιδια τιμη με αυτη στο Pc απο κλειδαδικα.

Δημοσ.

Επειδή τσίμπησα το nier automata απο το hong kong store(με κάρτα απο play-asia),που είναι

κανονικά στα αγγλικά,θυμήστε μου λίγο πρέπει να κάνω activate και το νέο psn id που έφτιαξα

για το hong kong store,δηλαδή activate και αυτό  ως primary?Ήδη έχω 2 ακόμα psn id ένα για eu και ένα

για usa και όπως είδα στο icon του nier μου το εμφανίζει κλειδωμένο.Ή  μήπως θέλει το γνωστό

κόλπο με τα restore licenses?

Δημοσ.

Επειδή τσίμπησα το nier automata απο το hong kong store(με κάρτα απο play-asia),που είναι

κανονικά στα αγγλικά,θυμήστε μου λίγο πρέπει να κάνω activate και το νέο psn id που έφτιαξα

για το hong kong store,δηλαδή activate και αυτό  ως primary?Ήδη έχω 2 ακόμα psn id ένα για eu και ένα

για usa και όπως είδα στο icon του nier μου το εμφανίζει κλειδωμένο.Ή  μήπως θέλει το γνωστό

κόλπο με τα restore licenses?

Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι από άλλον λογαριασμό εννοείται πρέπει να κάνεις activate ως primary τον λογαριασμό του hong kong.

Δημοσ.

Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι από άλλον λογαριασμό εννοείται πρέπει να κάνεις activate ως primary τον λογαριασμό του hong kong.

Τhanks φίλε!Θα το δω μετά στο σπίτι..

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω και εγω οτι στο στο θεμα θορυβου τα πραγματα ως τωρα ειναι πιο υποφερτα σε σχεση με το αρχικο ps4 αν και ολα το καλοκαιρι θα τα δουμε .

Σπαρταν ο ενας σπαρταν ο αλλος :P

Επιτέλους.. καλοτάξιδο! Από 'δω ή απ΄έξω τελικά?

• Like 1
Δημοσ.

Αν αγοράσω ένα παιχνίδι από το PS store με έκπτωση λόγω PS plus, και μετά αφού λήξει η συνδρομή δεν την ανανεώσω, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, ή θα κλειδώσει όπως γίνεται με τα free παιχνίδια του μήνα;

Δημοσ.

Αν αγοράσω ένα παιχνίδι από το PS store με έκπτωση λόγω PS plus, και μετά αφού λήξει η συνδρομή δεν την ανανεώσω, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο, ή θα κλειδώσει όπως γίνεται με τα free παιχνίδια του μήνα;

Θα είναι διαθέσιμο κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Πως και την έκανες την αγορά Fulgore; Έχεις 4Κ TV ή απλώς ήθελες το upgrade;

Το πρωτο. Επισης οπως ειχα γραψει και στο forum εδω απογοητευτηκα χοντρα οταν ειδα μετα τις 2/1 τα ιδια bundle με τις γιορτες να τα ακριβαινουν κατα 30ευρω και να τα πλασαρουν ως προσφορες. Σχεδον 400ευρω για το last of us bundle δεν προκειται να εδινα και ηθελα 1tb μοντελο αναγκαστικα. 

Δημοσ.

Γιατι η ενταση ακουστικων που συνδεονται στο ps4 ειναι τοσο χαμηλη?

Συνδεω το ps4 σε μια οθονη asus με εξοδο ακουστικων.Εκει εχω συνδεσει πολλα headsets οπως και στο χειρηστηριο και ο ηχος εδεν ειναι δυνατος.Προσφατα αγορασα γιαυτο τον λογο ακουστικα turtle beach earforce p12 που εχουν ενσωματωμενο ενυσχυτη και usb συνδεση.Ο ηχος ειναι λιγο πιο δυνατος αλλα και παλι οχι οπως πχ στο xbox one η στα κινητα η pc κτλ...τι φταει?θα βγαλει κανενα update η sony?

Δημοσ.

Το ίδιο ακριβώς αναρωτήθηκα και εγώ. Έχω razor ακουστικά και ακούγονται πολύ χαμηλά. Αν και αμφιβάλλω να βγάλει κανένα update. Τόσα χρόνια έχει που βγήκε η κονσόλα πιστεύω θα είναι ενήμεροι για το θέμα. Προφανώς η κυρία χρήση της θύρας είναι απλά για in game chat

Δημοσ.

Κυρίως για party και normal χρήση είναι τα headphones. Ακόμα και με USB να είναι, πάλι σχετικά χαμηλά ακούγονται. Δηλαδή δυναμικές κτλ, τα ξεχνάς.. Basic use only.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...