gRim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μωρε τα χερια μου πιανουν και εχω δει πως βγαινει, η δουλεια μου ειναι εξαλλου, αλλα οσο ειναι στην εγγυηση δεν μου αρεσει να σκαλιζω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Οπως ειπες ενα λαθος και να σπασεις ενα κλιπ παει η εγγυηση. Καθαρισμο του κανω με αντιστατικο blower οπως και σε ολες τις συσκευες μου μια φορα τον μηνα. Το ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο αλλα εδω και μια 10ετια που το κανω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Εκανα ενα Database rebuild και το αφησα με το FFXV καμια ωρα σε ζορικο σημειο με πολλους NPCs. Ανεβαζει στροφες αλλα οχι κατι τραγικο. Μιας και η εγγυηση παει μεχρι Νοεμβρη θα το αφησω προς το παρων και αν βγαλει τις 40ρες τον Ιουλιο ολα καλα. Αλλιως υπαρχει και η αντικατασταση. Πιθανον, μιας και οπως εγραψα δεν το εχω δουλεψει και τρελα να μην το ειχα προσεξει. Ευχαριστω παντως για την απαντηση! Εννοείται εάν δεν νιώθεις άνετα και σκέφτεσαι την εγγύηση δεν πειράζεις τίποτα. Όταν έβλεπα άλλους και ενώ ήταν στην εγγύηση το άνοιγαν να αλλάξουν πάστα τρελαινόμουν αλλά εννοείται καθένας κάνει ότι θέλει. Εγώ έχω αυτόν δεξιά και είναι αθόρυβο. Αθόρυβο στο final fantasy στα 60fps που ο vste αναφέρει ότι του κάνει θόρυβο; Ρωτάω γιατί εάν είναι σε άλλο παιχνίδι δεν έχει νόημα να τα συγκρίνουμε. Ακόμα και στο ίδιο παιχνίδι κάποιες φορές μπορεί να είναι αθόρυβο και κάποιες φορές να ζορίζεται πολύ και χωρίς αυτό να συμβαίνει απαραίτητα σε σκηνές που γίνεται χαμός στην οθόνη πόσο μάλλον να μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια.
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αθόρυβο στο final fantasy στα 60fps που ο vste αναφέρει ότι του κάνει θόρυβο; Ναι, σίγουρα κάνει πιο πολύ θόρυβο απ' ότι idle αλλα συγκριτικά με το Ps4 και το PC είναι πιο αθόρυβο.
gRim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, σίγουρα κάνει πιο πολύ θόρυβο απ' ότι idle αλλα συγκριτικά με το Ps4 και το PC είναι πιο αθόρυβο. Τότε ίσως πρέπει να προσέξει ο vste μήπως η κονσόλα του θέλει παραπάνω χώρο αφού το να έχει σκόνη είναι δύσκολο μιας και την προσέχει και είναι και καινούργια.
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τότε ίσως πρέπει να προσέξει ο vste μήπως η κονσόλα του θέλει παραπάνω χώρο αφού το να έχει σκόνη είναι δύσκολο μιας και την προσέχει και είναι και καινούργια. Μπορεί να παίζει και η εφαρμογή θερμοαγώγιμης παστας, σε μερικά έχω δει βάζουν 10 τόνους. Εγώ θα περιμένω να βγει εκτος εγγύησης πριν την αλλάξω αλλα απ' ότι κατάλαβα από τα games που έπαιξα δεν ζορίζεται και πολύ ο ανεμιστήρας.
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τότε ίσως πρέπει να προσέξει ο vste μήπως η κονσόλα του θέλει παραπάνω χώρο αφού το να έχει σκόνη είναι δύσκολο μιας και την προσέχει και είναι και καινούργια. Σε αυτο εχεις δικιο αλλα σε επιπλο με 5 κονσολες μεσα, Toslink και HDMI switch ειναι δυσκολο ρε γαμωτο. Παραγγειλα ενα ενιαιο HDMI/Optical Switch για να αυξησω λιγο τον κενο χωρο. Αλλα για το πισω μερος του Pro που ειναι μακρυναρι δεν μπορω να κανω πολλα. ηδη το εχω τραβηξει αρκετα και εξεχει μπροστα. Αλλα πισω εχει μονο 5-6 εκατοστα αποσταση.
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα έχει τον ανεμιστήρα που κρατάει ο τύπος στο 8:40 https://www.youtube.com/watch?v=euBlNq5kda0
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Μπορεί να παίζει και η εφαρμογή θερμοαγώγιμης παστας, σε μερικά έχω δει βάζουν 10 τόνους. Εγώ θα περιμένω να βγει εκτος εγγύησης πριν την αλλάξω αλλα απ' ότι κατάλαβα από τα games που έπαιξα δεν ζορίζεται και πολύ ο ανεμιστήρας. Καλα αυτοι που το κανουν αυτο ενω ειναι σε εγγυηση ειναι θεοι! Ειναι κατι που κανω καθημερινα σε συσκευες πελατων μου, οποτε πιθανοτητα λαθους ειναι σχεδον μηδενικη, αλλα σε μηχανημα που βρισκεται σε εγγυηση δεν θα το εκανα με τιποτα. Οπως ειπα αν βγαλει καλοκαιρι στο Ελλαντα ολα καλα! Αλλιως αντικατασταση. Προς το παρων ακομα και εχθες το βραδυ που το πρωτοακουσα αν ημουν η Sony ΔΕΝ θα μου το αλλαζα.
gRim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτο εχεις δικιο αλλα σε επιπλο με 5 κονσολες μεσα, Toslink και HDMI switch ειναι δυσκολο ρε γαμωτο. Παραγγειλα ενα ενιαιο HDMI/Optical Switch για να αυξησω λιγο τον κενο χωρο. Αλλα για το πισω μερος του Pro που ειναι μακρυναρι δεν μπορω να κανω πολλα. ηδη το εχω τραβηξει αρκετα και εξεχει μπροστα. Αλλα πισω εχει μονο 5-6 εκατοστα αποσταση. 5-6 εκατοστά απόσταση από πίσω νομίζω είναι πολύ λίγο. Φρόντισε τουλάχιστον από το πλάι δεξιά να έχει χώρο να παίρνει αρκετό και δροσερό αέρα. Btw όταν λέω θόρυβο εννοώ κάτι όπως στο video (που μάλλον πρόκειται για ελαττωματική κονσόλα) Site: https://youtu.be/fgq_HLTrTYs?t=73 . Εσένα δεν νομίζω να φτάνει τέτοια επίπεδα έτσι; 1
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 5-6 εκατοστά απόσταση από πίσω νομίζω είναι πολύ λίγο. Φρόντισε τουλάχιστον από το πλάι δεξιά να έχει χώρο να παίρνει αρκετό και δροσερό αέρα. Btw όταν λέω θόρυβο εννοώ κάτι όπως στο video (που μάλλον πρόκειται για ελαττωματική κονσόλα) Site: https://youtu.be/fgq_HLTrTYs?t=73 . Εσένα δεν νομίζω να φτάνει τέτοια επίπεδα έτσι; WOW!!!!!!!!!!!!! Οχι πιδουλιμ! Καμια σχεση! Αν ακουγοταν ετσι θα χα φυγει απο το σπιτι μην τυχοω και εκραγει!!! Απλα γκαζωνει για 10 δευτερολεπτα και μετα πεφτει για κανενα 10 λεπτο. Μετα το ιδιο. Θα δοκιμασω και στο menu του Uncharted βεβαια γιατι εκει διαβασα οτι αρκετοι εχουν θεμα.
metallica 13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όλα τα pro κάνουν λίγο θόρυβο στα απαιτητικά παιχνίδια!ειδικά όταν παίζουν 4κ!εμένα στο last guardian σε 4k ανέβασε στροφές!σε όλα τα υπόλοιπα κάνει πιο λίγο.. uncharted-battlefield-rachet κτλπ! 1
gRim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 WOW!!!!!!!!!!!!! Οχι πιδουλιμ! Καμια σχεση! Αν ακουγοταν ετσι θα χα φυγει απο το σπιτι μην τυχοω και εκραγει!!! Απλα γκαζωνει για 10 δευτερολεπτα και μετα πεφτει για κανενα 10 λεπτο. Μετα το ιδιο. Θα δοκιμασω και στο menu του Uncharted βεβαια γιατι εκει διαβασα οτι αρκετοι εχουν θεμα. Εμένα έτσι έκαναν και τα δύο PS4 b-chassis που είχα σε κάποια παιχνίδια όπως το rocket league, στο ελικόπτερο στο mgsV, killzone και στο μενού πολλών παιχνιδιών
delpro Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 στο 2k17 ανεβαζει στροφες θερμοκρασια σιγουρα ,στο fifa 17 πχ ολα ειναι καλα αναλογα το game.
spartan29gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ναι, σίγουρα κάνει πιο πολύ θόρυβο απ' ότι idle αλλα συγκριτικά με το Ps4 και το PC είναι πιο αθόρυβο. Επιβεβαιωνω και εγω τον σπαρταν και το δικο μου μετα το update στο 15 δεν ειδα κατι συνταρακτικο στο προ απο θεμα θορυβου. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Επιβεβαιωνω και εγω οτι στο στο θεμα θορυβου τα πραγματα ως τωρα ειναι πιο υποφερτα σε σχεση με το αρχικο ps4 αν και ολα το καλοκαιρι θα τα δουμε . Επιβεβαιωνω και εγω τον σπαρταν και το δικο μου μετα το update στο 15 δεν ειδα κατι συνταρακτικο στο προ απο θεμα θορυβου. Σπαρταν ο ενας σπαρταν ο αλλος 3
Crazygear Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτο εχεις δικιο αλλα σε επιπλο με 5 κονσολες μεσα, Toslink και HDMI switch ειναι δυσκολο ρε γαμωτο. Παραγγειλα ενα ενιαιο HDMI/Optical Switch για να αυξησω λιγο τον κενο χωρο. Αλλα για το πισω μερος του Pro που ειναι μακρυναρι δεν μπορω να κανω πολλα. ηδη το εχω τραβηξει αρκετα και εξεχει μπροστα. Αλλα πισω εχει μονο 5-6 εκατοστα αποσταση. Λίγο άσχετο αλλά επειδή ψάχνω για HDMI switch μήπως μπορείς να μου προτείνεις κάποιο; Αγόρασα ένα από 3 σε 1 αλλά βγήκε μάπα. Σε λογική τιμή όχι τίποτα τρελό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις