thomason993 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=84NESbC-SLA Και στο pro που τρέχει με καλύτερο framerate φαίνεται ακόμα πιο ωραίο.. 1
kostiger Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 K μενα με ψηνει πολυ το Sniper Elite. K το 3 το απολαυσα. Ποσω μαλλον αυτο το οποιο οπως δειχνει θα ειναι αισθητα καλυτερο. Υ.Γ Σωκρατη, μην κανεις ορεξη γιατι και γω τα κρατω ολα τα παιχνιδια με τα οποια ασχολουμαι συλλογη. 1
mr.markv Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Official DualShock PS4 Wireless Controller for PlayStation 4 -Jet Black NEW!!! http://www.ebay.com/itm/302230229152?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT λεω να τ παρω τι λετε παιδια ?
Skr1ll3x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Official DualShock PS4 Wireless Controller for PlayStation 4 -Jet Black NEW!!! http://www.ebay.com/itm/302230229152?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT λεω να τ παρω τι λετε παιδια ? 17,5 ευρω για controller.. Χμμ.. sounds legit. Οπως και να 'χει τι μας ρωτας ακριβως? Αν ειναι εγκυρος ο seller για να αγορασεις? 1
stelios18120 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Too good to be true μου φαίνεται... Προσοχή!
Crazygear Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Official DualShock PS4 Wireless Controller for PlayStation 4 -Jet Black NEW!!! http://www.ebay.com/itm/302230229152?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT λεω να τ παρω τι λετε παιδια ? Εγώ πάντως την είχα πατήσει με παρόμοια αγγελία στο ebay για DS3. Έλεγε ότι είναι το original DS3, το κουτί, και το χειριστήριο εξωτερικά ήταν ίδια με το πραγματικό, αλλά ήταν μαϊμού. Συγχρόνιζε μόνο με το καλώδιο, και δεν δούλευε το start. Όταν το άνοιξα μήπως και το επισκευάσω (οδηγίες από youtube) τα εσωτερικά δεν είχαν καμία σχέση με του original. Τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω, ευτυχώς, μετά από claim. Είναι πολύ φτηνό για να είναι αληθινό, εγώ δεν θα ρίσκαρα. Τώρα είδα ότι τα 525 positive feedback είναι σαν buyer όχι σαν seller
mr.markv Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 17,5 ευρω για controller.. Χμμ.. sounds legit. Οπως και να 'χει τι μας ρωτας ακριβως? Αν ειναι εγκυρος ο seller για να αγορασεις? αν εχει αγοραση καποιος αυτο μην ειναι καμια μπανανια , ξερω και εγω μερικες φορες μπορει να ειναι ευκαιρια Εγώ πάντως την είχα πατήσει με παρόμοια αγγελία στο ebay για DS3. Έλεγε ότι είναι το original DS3, το κουτί, και το χειριστήριο εξωτερικά ήταν ίδια με το πραγματικό, αλλά ήταν μαϊμού. Συγχρόνιζε μόνο με το καλώδιο, και δεν δούλευε το start. Όταν το άνοιξα μήπως και το επισκευάσω (οδηγίες από youtube) τα εσωτερικά δεν είχαν καμία σχέση με του original. Τελικά πήρα τα λεφτά μου πίσω, ευτυχώς, μετά από claim. Είναι πολύ φτηνό για να είναι αληθινό, εγώ δεν θα ρίσκαρα. Τώρα είδα ότι τα 525 positive feedback είναι σαν buyer όχι σαν seller δεν τα ξερω πολυ καλα τι ειναι buyer seller τι διαφορα τ ν απροσεξω ευχαριστω.
Crazygear Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Αν δεις δεξιά κάτω από το όνομα του έχει τις αξιολογήσεις του και λέει ότι είναι θετικές 100% και τον έχουν αξιολογήσει 512 άτομα. Αν κάνεις κλικ στο νούμερο πας στην ανάλυση των αξιολογήσεων. Εκεί τις χωρίζει σε feedback as a seller (δηλαδή σαν πωλητής) και σε feedback as buyer (δηλαδή αγοραστής). Αυτός έχει 14 αξιολογήσεις σαν πωλητής και απ' ότι φαίνεται έχει πουλήσει ανταλλακτικά για αυτοκίνητα Peugeot, και 525 αξιολογήσεις σαν αγοραστής που δεν λέει τι αγόρασε. Όπως έγραψα και πιο πάνω εγώ επειδή την έχω πατήσει δεν θα ρίσκαρα. 1
thomason993 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Επίσης στέλνει από US.. Που σημαίνει οτι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να φας καμπάνα στο τελωνείο και να σου βγει ακριβότερο κι από το να το αγόραζες από Ελλαδα.. αν και μικρά δέματα, πολλές φορές τη γλιτώνουν.
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες Help! Χθες το βραδυ εβαλα να παιξω λιγο FFXV μετα απο αρκετο καιρο. Καποια στιγμη αρχισε να ακουγεται αρκετα δυνατα ο ανεμιστηρας του Pro. Πλησιασα το επιπλο που εχω το PS4 και εβαλα το χερι μου απο πισω και η θερμοκρασια ηταν αρκετουτσικη. Δουλευε για κανενα λεπτο δυνατα ο ανεμιστηρας, μετα επεφταν οι στροφες. Σε κανενα 10 λεπτο το ιδιο. Ετσι δεν ειχα ακουσει ποτε το απλο PS4 να κανει. Μονο το Slim PS3 που εχω κανει παρομοιο θορυβο και αυτο εχει custom προφιλ σε ανεμιστηρα. Ενταξει δεν ηταν εκκωφαντικο αλλα ηταν δυνατουτσικο. Και το επιπλο γυρω απο το PS4 ειχε αρκετη ζεστη. Για την ιστορια εχω παιξει ελαχιστα στο Pro. Εχω τελειωσει το Last Guardian μονο και εχω μερικες ωρες στο FFXV.. Επισης εχθες ηταν η 1η φορα που επαιζα με το patch των 60 fps στο FFXV. Εχει κανενας αλλος συνδιασμο PS4/FFXV να μου πει αν ζοριζεται; Να ανησυχω; Παντως δεν ειναι οτι κολλησε η τιποτα τετοιο. Απλα αν Χειμωνα ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες το καλοκαιρι θα ψηνεις γουρουνοπουλο.. EDIT: Διαβασα σε μερικα forum οτι μετα το 4ο κεφαλαιο στο FFXV το Pro ζοριζεται. Εκει ειμαι. Τι να πω;
dimyok Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Να το βάλεις πάνω σε βάση laptop για να έχει χώρο να κυκλοφορεί αέρας μη πάρεις chocobo ψητό ..... 1
gRim Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Παιδες Help! Χθες το βραδυ εβαλα να παιξω λιγο FFXV μετα απο αρκετο καιρο. Καποια στιγμη αρχισε να ακουγεται αρκετα δυνατα ο ανεμιστηρας του Pro. Πλησιασα το επιπλο που εχω το PS4 και εβαλα το χερι μου απο πισω και η θερμοκρασια ηταν αρκετουτσικη. Δουλευε για κανενα λεπτο δυνατα ο ανεμιστηρας, μετα επεφταν οι στροφες. Σε κανενα 10 λεπτο το ιδιο. Ετσι δεν ειχα ακουσει ποτε το απλο PS4 να κανει. Μονο το Slim PS3 που εχω κανει παρομοιο θορυβο και αυτο εχει custom προφιλ σε ανεμιστηρα. Ενταξει δεν ηταν εκκωφαντικο αλλα ηταν δυνατουτσικο. Και το επιπλο γυρω απο το PS4 ειχε αρκετη ζεστη. Για την ιστορια εχω παιξει ελαχιστα στο Pro. Εχω τελειωσει το Last Guardian μονο και εχω μερικες ωρες στο FFXV.. Επισης εχθες ηταν η 1η φορα που επαιζα με το patch των 60 fps στο FFXV. Εχει κανενας αλλος συνδιασμο PS4/FFXV να μου πει αν ζοριζεται; Να ανησυχω; Παντως δεν ειναι οτι κολλησε η τιποτα τετοιο. Απλα αν Χειμωνα ανεβαζει τετοιες θερμοκρασιες το καλοκαιρι θα ψηνεις γουρουνοπουλο.. EDIT: Διαβασα σε μερικα forum οτι μετα το 4ο κεφαλαιο στο FFXV το Pro ζοριζεται. Εκει ειμαι. Τι να πω; Από ότι διαβάζω πολλοί παραπονιούνται για θόρυβο ανάλογα το παιχνίδι, εάν βρίσκονται σε μενού που είναι ξεκλείδωτα τα fps κτλ κτλ ακριβώς όπως το launch PS4. Ετοιμάσου το καλοκαίρι να αρχίσουν όλοι να ρωτάνε εάν είναι φυσιολογικό, εάν πρέπει να αλλάξουν πάστα κτλ ακριβώς αυτά που λέγαμε και για το launch PS4. Κάποιοι πάλι λένε ότι ακούνε μόνο την ροή του αέρα, ούτε το κλασικό εκνευριστικό βουητό του ανεμιστήρα, ούτε το ανεβοκατέβασμα. Πιστεύω ότι δεν λένε ψέματα απλά έχουν τον ανεμιστήρα της Nidec ενώ όσοι παρατηρούν θόρυβο της Delta. Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και δεν φοβάσαι θα σου έλεγα να αφαιρέσεις το πάνω καπάκι (βγαίνει εύκολα και δεν χάνει εγγύηση αλλά άμα δεν έχεις ιδέα σου προτείνω να μην το κάνεις μη σπάσεις κανένα κλιπάκι) και να δεις τον ανεμιστήρα που έχεις. Στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει αριστερά είναι ο nidec και δεξιά είναι ο delta. Ξέρω ότι οι ανεμιστήρες της φωτογραφίας είναι για το OG PS4 αλλά το σχήμα των πτερυγίων είναι το ίδιο και στο Pro. Άμα θέλει κάποιος κάτοχος να τσεκάρει ποιον ανεμιστήρα έχει για να δούμε εάν ισχύει αυτό με τις μάρκες και τον θόρυβο και επί της ευκαιρίας να καθαρίσει και τον ανεμιστήρα του από σκόνη. 1
vste Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Από ότι διαβάζω πολλοί παραπονιούνται για θόρυβο ανάλογα το παιχνίδι, εάν βρίσκονται σε μενού που είναι ξεκλείδωτα τα fps κτλ κτλ ακριβώς όπως το launch PS4. Ετοιμάσου το καλοκαίρι να αρχίσουν όλοι να ρωτάνε εάν είναι φυσιολογικό, εάν πρέπει να αλλάξουν πάστα κτλ ακριβώς αυτά που λέγαμε και για το launch PS4. Κάποιοι πάλι λένε ότι ακούνε μόνο την ροή του αέρα, ούτε το κλασικό εκνευριστικό βουητό του ανεμιστήρα, ούτε το ανεβοκατέβασμα. Πιστεύω ότι δεν λένε ψέματα απλά έχουν τον ανεμιστήρα της Nidec ενώ όσοι παρατηρούν θόρυβο της Delta. Εάν πιάνουν λίγο τα χέρια σου και δεν φοβάσαι θα σου έλεγα να αφαιρέσεις το πάνω καπάκι (βγαίνει εύκολα και δεν χάνει εγγύηση αλλά άμα δεν έχεις ιδέα σου προτείνω να μην το κάνεις μη σπάσεις κανένα κλιπάκι) και να δεις τον ανεμιστήρα που έχεις. Στη φωτογραφία που έχω επισυνάψει αριστερά είναι ο nidec και δεξιά είναι ο delta. Ξέρω ότι οι ανεμιστήρες της φωτογραφίας είναι για το OG PS4 αλλά το σχήμα των πτερυγίων είναι το ίδιο και στο Pro. Άμα θέλει κάποιος κάτοχος να τσεκάρει ποιον ανεμιστήρα έχει για να δούμε εάν ισχύει αυτό με τις μάρκες και τον θόρυβο και επί της ευκαιρίας να καθαρίσει και τον ανεμιστήρα του από σκόνη. fan.jpg Μωρε τα χερια μου πιανουν και εχω δει πως βγαινει, η δουλεια μου ειναι εξαλλου, αλλα οσο ειναι στην εγγυηση δεν μου αρεσει να σκαλιζω αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος. Οπως ειπες ενα λαθος και να σπασεις ενα κλιπ παει η εγγυηση. Καθαρισμο του κανω με αντιστατικο blower οπως και σε ολες τις συσκευες μου μια φορα τον μηνα. Το ξερω οτι δεν ειναι το ιδανικο αλλα εδω και μια 10ετια που το κανω δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Εκανα ενα Database rebuild και το αφησα με το FFXV καμια ωρα σε ζορικο σημειο με πολλους NPCs. Ανεβαζει στροφες αλλα οχι κατι τραγικο. Μιας και η εγγυηση παει μεχρι Νοεμβρη θα το αφησω προς το παρων και αν βγαλει τις 40ρες τον Ιουλιο ολα καλα. Αλλιως υπαρχει και η αντικατασταση. Πιθανον, μιας και οπως εγραψα δεν το εχω δουλεψει και τρελα να μην το ειχα προσεξει. Ευχαριστω παντως για την απαντηση!
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω αυτόν δεξιά και είναι αθόρυβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις