jsiskos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ούτε καν καταλαβαίνω τι πάει να πει αυτή η έκφραση. Γλάρο δεν τρώω.
Darthvader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Το point ομως δεν ηταν αυτο. Το point ηταν οτι - Πωωωω το PS4 η Amiga 500 θα σκισει το WiiU Atari ST - Μια χαρα ειναι και το WiiU Atari ST - Τι μια χαρα ρε, γραφικα ειναι αυτα που βγαζει? Last gen παπαριες - Μια χαρα ειναι, νωρις ειναι ακομα - Ναι καλα, κατσε να βγει η κονσολα και θα δουμε (highjack απο PC user) - Ποιο PS4 Amiga 500 ρε, αντε παρτε το κουβαδακι σας και μαθετε τι παει να πει γραφικο με ενα PC - Δεν μας νοιαζουν τα PC, ουτε τα γραφικα που βγαζουν Μια ζωή τα ίδια, η ιστορία επαναλαμβάνεται .... Δεν μπορείς να συγκρίνεις pc με κονσόλες..... Δεν έγινε πότε σοβαρή σύγκριση κονσόλας - home computer - pc computer. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανοικτή αρχιτεκτονική με κλειστή αρχιτεκτονική . Η καθε μια έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και απευθύνεται σε διαφορετικό καταναλωτή . Είναι μήλα με πορτοκάλια. Μη κοιτάς που έπεσε χρήμα τα τελευταία χρόνια και γίνανε όλοι μπρουκληδες με τα pc΄s ... Οσο για το wii U γιατι εκεί (σε καίει; ) εστιάζεται το πρόβλημα, η Nintendo αν ήθελε μπορούσε να φτιάξει κονσόλα με αντίστοιχο hardware σε ισχύ με τα ps4/xbox720 αλλα δεν το έκανε γιατί ξέρει ότι θα πουλήσει.... οπότε για ποιο λόγο να ριξει χρημα για r&d ; Καποτε όταν ήθελε να φτιάξει δυνατή κονσόλα τα καταφερε μια χαρά. NES, SNES , N64. Ούτε καν καταλαβαίνω τι πάει να πει αυτή η έκφραση. Γλάρο δεν τρώω. Μη μπαινεις και εσυ στο τρυπάκι να συγκρίνεις ανομοια πραγματα .... 1
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Μια ζωή τα ίδια, η ιστορία επαναλαμβάνεται .... Δεν μπορείς να συγκρίνεις pc με κονσόλες..... Δεν έγινε πότε σοβαρή σύγκριση κονσόλας - home computer - pc computer. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ανοικτή αρχιτεκτονική με κλειστή αρχιτεκτονική . Η καθε μια έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και απευθύνεται σε διαφορετικό καταναλωτή . Είναι μήλα με πορτοκάλια. Μη κοιτάς που έπεσε χρήμα τα τελευταία χρόνια και γίνανε όλοι μπρουκληδες με τα pc΄s ... Οσο για το wii U γιατι εκεί (σε καίει; ) εστιάζεται το πρόβλημα, η Nintendo αν ήθελε μπορούσε να φτιάξει κονσόλα με αντίστοιχο hardware σε ισχύ με τα ps4/xbox720 αλλα δεν το έκανε γιατί ξέρει ότι θα πουλήσει.... οπότε για ποιο λόγο να ριξει χρημα για r&d ; Καποτε όταν ήθελε να φτιάξει δυνατή κονσόλα τα καταφερε μια χαρά. NES, SNES , N64. Μη μπαινεις και εσυ στο τρυπάκι να συγκρίνεις ανομοια πραγματα .... Φυσικα και μπορουμε Darth, γιατι να μην μπορουμε? Το γεγονος οτι ειναι ανοιχτη πλατφορμα σημαινει οτι και τιμολογιακα μπορουμε να συγκρινουμε αμεσα και ελευθερα στα ιδια πραγματα και οχι να πιασουμε τα ακρα (titan + 3770k + 800 giga ram κτλ τκλ). Συμφωνοι οτι ενας εντελως ασχετος θα παει σε κονσολα ετσι και αλλιως γιατι δεν μπορει να ασχολειται αλλα απο τη στιγμη που μιλαμε για -σοβαρους gamers- δεν βλεπω που μπορει να αντιμετωπισουν καποια δυσκολια. Ειδικα τωρα. Battlefield 4 θα παιξεις στο PS4, battlefield 4 θα παιξεις και στο PC. Γιατι να μην συγκρινεις λοιπον απο τη στιγμη που θα το κανεις για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση? Γιατι δηλαδη να αφαιρεσεις απο την συγκριση μια πλατφορμα η οποια δουλευει εδω και αρκετα χρονια σχεδον τοσο ευκολα οσο και μια κοσνολα? Ηδη εχουμε επαληθευσει οτι το κοστος του PC ειναι ανταγωνιστικοτατο με τις κονσολες, ειδικα στα αρχικα σταδια ζωης τους. Ενας λογος παραπανω πλεον που οι κονσολες εχουν μεσα εξαρτηματα PC και θα φτιαχνονται παιχνιδια με protocol x86. Κανει μπαμ οτι η συγκριση με το PC δεν ηταν ποτε τοσο δικαιη οσο θα ειναι συντομα.
Darthvader Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Κοιτα όπως το θέτεις τώρα δεν έχεις αδικο. Καποιος όμως που δεν έχει προσέξει τον τρόπο σκέψης σου θα παρεξηγήσει κάποια πραγματα.
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Συμφωνοι οτι ενας εντελως ασχετος θα παει σε κονσολα ετσι και αλλιως γιατι δεν μπορει να ασχολειται αλλα απο τη στιγμη που μιλαμε για -σοβαρους gamers- δεν βλεπω που μπορει να αντιμετωπισουν καποια δυσκολια. Ειδικα τωρα. Δηλαδη σοβαρος gamer ειναι καποιος που θα παιξει στο pc και αυτος που θα προτιμησει την κονσολα δεν ειναι σοβαρος?Μας κοροϊδευεις, τι μας κανεις?Δηλαδη εγω πχ που βαριεμαι να κατσω να ασχολειθω με τα χιλια δυο settings που εχουν στο pc τα παιχνιδια και θελω απλα να το βαλω μεσα και να παιξω δεν ειμαι σοβαρος gamer και εισαι εσυ που ασχολεισε με το pc?Οι περισσοτεροι σας δεν ειστε ουτε καν gamer, το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να δειτε και να φτασετε στα ορια του το pc σας για να πειτε "αα κοιτα εγω εχω αυτο το τουμπανο pc και σας παταω στον λαιμο" και εκτος απο αυτο περα απο γραφικα και fps δεν κοιταζετε τιποτε αλλο.Μπορει να φτασετε στην μεση ενως παιχνιδιου και να μην εχετε παρει γραμμη το τι γινετε στην πλοκη του παιχνιδιου επειδη χαζευατε τα ωραια γραφικα που βγαζει το pc σας.Ασε μας ρε ikaruga να πουμε, γιναμε ολοι gamer.Αν ειναι ετσι gamer ειναι και ενα μικρο παιδακι 3-4 χρονων που το βαζει ο πατερας τους για να παιξει στο pc ή στην κονσολα ποδοσφαιρακι για να περασει η ωρα του.
mtzs Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Οταν ειχε βγει το PS3 και για τα επομενα σχεδον 2 χρονια κοστιζε περι τα 600 ευρω. Το PC της αδερφης μου που το αγορασα 1 χρονο μετα την κυκλοφορια του PS3 μου κοστισε -λιγοτερο- και παιζει σημερα καλυτερα απο το PS3 οτι και να του πεταξεις επανω στις ιδιες αναλυσεις και settings. Ξεχασες ομως να αναφερεις οτι το BlueRay που ειχε επανω τοτε κοστιζε 250-300 ευρω σκετο η να το βαλεις σε αναλογο pc. Και πολυς κοσμος το πηρε και γι αυτο Battlefield 4 θα παιξεις στο PS4, battlefield 4 θα παιξεις και στο PC. Γιατι να μην συγκρινεις λοιπον απο τη στιγμη που θα το κανεις για οποιαδηποτε αλλη περιπτωση? Μπορεις να παιξεις BF4 σε pc που θα χτισεις σημερα με 400-450 ευρω; Και επιπροσθετως αυτο το pc να κρατησει για μια 5ετια τουλαχιστον να παιξεις και το BF5 εστω με τα ιδια settings χωρις κατεβασμα αναλυσεων μετα απο 2 χρονια; ξαναλεω οτι τα παντα ειναι συναρτηση χρηματων
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δηλαδη σοβαρος gamer ειναι καποιος που θα παιξει στο pc και αυτος που θα προτιμησει την κονσολα δεν ειναι σοβαρος?Μας κοροϊδευεις, τι μας κανεις?Δηλαδη εγω πχ που βαριεμαι να κατσω να ασχολειθω με τα χιλια δυο settings που εχουν στο pc τα παιχνιδια και θελω απλα να το βαλω μεσα και να παιξω δεν ειμαι σοβαρος gamer και εισαι εσυ που ασχολεισε με το pc?Οι περισσοτεροι σας δεν ειστε ουτε καν gamer, το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να δειτε και να φτασετε στα ορια του το pc σας για να πειτε "αα κοιτα εγω εχω αυτο το τουμπανο pc και σας παταω στον λαιμο" και εκτος απο αυτο περα απο γραφικα και fps δεν κοιταζετε τιποτε αλλο.Μπορει να φτασετε στην μεση ενως παιχνιδιου και να μην εχετε παρει γραμμη το τι γινετε στην πλοκη του παιχνιδιου επειδη χαζευατε τα ωραια γραφικα που βγαζει το pc σας.Ασε μας ρε ikaruga να πουμε, γιναμε ολοι gamer.Αν ειναι ετσι gamer ειναι και ενα μικρο παιδακι 3-4 χρονων που το βαζει ο πατερας τους για να παιξει στο pc ή στην κονσολα ποδοσφαιρακι για να περασει η ωρα του. Ρε συ kjtzemi μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινουμε? Ποτε ειπα εγω οτι ο σοβαρος gamer ειναι PC gamer? Για σοβαρους gamers γενικα μιλησα απο ολες τις πλευρες. Δεν μιλαω γι αυτον που αγοραζει "μπλεστεσιο και προ και κολλ οφ ντουτι". Μιλαω για τον gamer που ξερει τι παιζει και τι θελει να παιξει και που γενικα ασχολειται με το αθλημα ειτε casual ειτε hardcore αλλα ασχολειται. Ε αυτος που ασχολειται ηδη ξερει οτι δεν χρειαζεται να μπλεχτει με settings αν δεν θελει. Ουδεποτε θεωρησα τους noobs του "PC only" οτι ειναι σοβαροι gamers. Μπροστα σε αυτους ακομα και οι "μπλεστεσιο" φανταζουν hardcore. Και παλι ομως σου διαφευγει το point. Δεν ξερω, ειτε το κανετε εν αγνοια σας ειτε εχετε θεσει πολυ διαφορετικα μετρα και σταθμα μεσα σας και δεν μπορειτε να δειτε τα πραγματα ως εχουν. Ξεχασες ομως να αναφερεις οτι το BlueRay που ειχε επανω τοτε κοστιζε 250-300 ευρω σκετο η να το βαλεις σε αναλογο pc. Και πολυς κοσμος το πηρε και γι αυτο Μπορεις να παιξεις BF4 σε pc που θα χτισεις σημερα με 400-450 ευρω; Και επιπροσθετως αυτο το pc να κρατησει για μια 5ετια τουλαχιστον να παιξεις και το BF5 εστω με τα ιδια settings χωρις κατεβασμα αναλυσεων μετα απο 2 χρονια; ξαναλεω οτι τα παντα ειναι συναρτηση χρηματων Μπορει να το πηρε για blue-ray αλλα το κοστος του "πακετου" συνεχιζε να ειναι περι τα 600 ευρω για σχεδον 2 χρονια. Και το PC του τοτε για να εχει blue-ray προφανως και θα το πληρωνες περισσοτερο αλλα το PC δεν εχει αναγκη απο Blue-ray σε αντιθεση με τις κονσολες. Τωρα για το αν μπορεις σημερα να φτιαξεις PC με 400-450 ευρω και να μπορεις να παιξεις BF4 νομιζω πως οχι. Οκτωβρη, Νοεμβρη ομως πιστευω οτι καπου εδω κοντα σε αυτα λεφτα ναι θα μπορω. Ακριβως με την ιδια λογικη που η 4850 μου που αγορασα τοτε παιζει ανετα τα παντα και καλυτερα απο οποιαδηποτε κονσολα στις ιδιες αναλυσεις και settings. Θα υπαρξει δηλαδη το hardware συντομα που θα το επιτρεψει. Τωρα ομως, οχι. Οχι με 400-450 τουλαχιστον. 1
mtzs Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αυτο που θα φτιαξεις με 450 αντε 500 σου λεω θα μπορει κρατησει μια 5ετια; Ταπεινη μου αποψη ειναι πως οχι. και αν θα ναι οριακο με κατεβασμα αναλυσεων, optimization drivers κλπ κλπ. Στο PS4 ομως θα βαζεις το δισκακι και θα παιζεις. αυτη ειναι η διαφορα Προς kjtzemis: Ρε Κωστα με ποσα χρηματα εφτιαξες το pc της υπογραφης σου και ποτε; Μονο τον πυργο λεω χωρις μονιτορ
Millennium Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ρε παίδες,γιατί δεν κάνετε ένα άλλο νήμα PC vs Consoles? Σεβαστείτε αυτούς που θέλουν να συζητήσουν για το ps4. 1
xavier Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τεσπα, εχει ακουσει κανεις αν το ps4 εχει συνδρομη για το ονλαιν κομματι οπως το xbox360? δλδ θα διατηρηθει το μοντελο του psplus με τα δωρεαν παιχνιδια και κτλ ή θα παει και το online gaming στο psplus?
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Αυτο που θα φτιαξεις με 450 αντε 500 σου λεω θα μπορει κρατησει μια 5ετια; Ταπεινη μου αποψη ειναι πως οχι. και αν θα ναι οριακο με κατεβασμα αναλυσεων, optimization drivers κλπ κλπ. το PS4 ομως θα βαζεις το δισκακι και θα παιζεις. αυτη ειναι η διαφορα Ηδη σου ειπα οτι το 5ετιας (σχεδον 6ετιας) PC μου ηδη σκιζει τα PS360. Το αγορασα -μαζι- με οθονη (εστω και 19") στα 550 ευρω. Τωρα που τα protocols παραγωγης θα ερθουν στα ιδια επιπεδα εδω να δεις τι εχει να γινει. Οι κονσολες θα κερδισουν γιατι δεν θα χρειαζονται τοση δυναμη για να αποδωσουν ενα Χ οπτικο επιπεδο και τα PC θα κερδισουν ακομα περισσοτερο γιατι θα εχουν και τον ιδιο κωδικα αλλα και την ιπποδυναμη για να αποδωσουν Ψ περισσοτερο. Με λιγα λογια αυτη τη φορα πιστευω οτι τα PC θα εχουν μεγαλυτερο προβαδισμα απο οτι τοτε. Το θεμα ειναι οτι ταυτοχρονα πιστευω οτι οι κονσολες δεν θα μεινουν -τοσο- πισω οσο εχουν μεινει τωρα. Οι σημερινες κονσολες εχουν παιχνιδια unplayable κατα τα δικα μου μετρα και σταθμα. Κατι που φανταζομαι οτι δεν υπαρχει στην επομενη γενια. Ναι θα εχουν αρκετες αδυναμιες αλλα θελω να πιστευω οτι unplayable παιχνιδι δεν θα ξαναδουμε. Ειδικα το PS4 φανταζομαι οτι ειναι καλυτερα εξοπλισμενο για τετοιες καταστασεις. Edit: Σταματαω εδω τις συγκρισεις.
mtzs Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 τεσπα, εχει ακουσει κανεις αν το ps4 εχει συνδρομη για το ονλαιν κομματι οπως το xbox360? δλδ θα διατηρηθει το μοντελο του psplus με τα δωρεαν παιχνιδια και κτλ ή θα παει και το online gaming στο psplus? Δεν εχει ακουστει τιποτα ακομη περι Online συνδρομης και ειναι πολυ σημαντικο αυτο που εθεσες. Παραμενει μεγαλο ερωτηματικο και ειδικα τι θα γινει με το Plus. Γιατι ενταξει στο ΠΣ3 εχουν μια τεραστια βιβλιοθηκη για να δινουν "δωρεαν" παιχνιδια. Στο ΠΣ4 ομως τι θα γινει με παιχνιδια που ακομη δεν υπαρχουν και οταν υπαρξουν θα πρεπει πρωτα να κανουν τις πωλησεις και μετα να τα δωσουν στο Plus. Εκτος αν κανουν καποιο κολπο να δινουν παιχνιδια του ΠΣ3 στην αρχη για να χρυσωσουν το χαπι. Αλλα με το compatibility τι γινεται; γιατι εχω διαβασει πως ειναι δυσκολο να κανουν τα παιχνιδια του ΠΣ3 port στο ΠΣ4 λογω διαφορετικου προγραμματισμου. Δε ξερω κιολας. Ειναι οντως μεγαλη απορια αυτο το θεμα.
xavier Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 μπορει να βαλουν το gaikai στο plus...εκει λογικα μπορουν να βαλουν παιχνιδια του ps3 και πολυ τζαμπα υλικο...ps1-ps2 games κτλ...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Ρε συ kjtzemi μαζι μιλαμε, χωρια καταλαβαινουμε? Ποτε ειπα εγω οτι ο σοβαρος gamer ειναι PC gamer? Για σοβαρους gamers γενικα μιλησα απο ολες τις πλευρες. Δεν μιλαω γι αυτον που αγοραζει "μπλεστεσιο και προ και κολλ οφ ντουτι". Μιλαω για τον gamer που ξερει τι παιζει και τι θελει να παιξει και που γενικα ασχολειται με το αθλημα ειτε casual ειτε hardcore αλλα ασχολειται. Ε αυτος που ασχολειται ηδη ξερει οτι δεν χρειαζεται να μπλεχτει με settings αν δεν θελει. Ουδεποτε θεωρησα τους noobs του "PC only" οτι ειναι σοβαροι gamers. Μπροστα σε αυτους ακομα και οι "μπλεστεσιο" φανταζουν hardcore. Και παλι ομως σου διαφευγει το point. Δεν ξερω, ειτε το κανετε εν αγνοια σας ειτε εχετε θεσει πολυ διαφορετικα μετρα και σταθμα μεσα σας και δεν μπορειτε να δειτε τα πραγματα ως εχουν. Σορρυ ikaruga αλλα στο σχολιο σου γραφεις αυτο ακριβως "Συμφωνοι οτι ενας εντελως ασχετος θα παει σε κονσολα ετσι και αλλιως γιατι δεν μπορει να ασχολειται αλλα απο τη στιγμη που μιλαμε για -σοβαρους gamers- δεν βλεπω που μπορει να αντιμετωπισουν καποια δυσκολια. Ειδικα τωρα." Με το συγκεκριμενο σχολιο σου εμενα αυτο μου δινεις να καταλαβω. Προς kjtzemis: Ρε Κωστα με ποσα χρηματα εφτιαξες το pc της υπογραφης σου και ποτε; Μονο τον πυργο λεω χωρις μονιτορ Το εφτιαξα πριν 2 χρονια και το πληρωσα 650Ε χωρις monitor και ιστοριες παρα μονο τον πυργο.Και η καρτα μου δεν ειναι και κανα θηριο. EDIT: Σορρυ αλλα κατι εγινε και μου εβγαλε διπλο το παραπανω μηνυμα, αν το δει καποιος διαχειρηστης ας σβησει το προηγουμενο ποστ.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Και σου ξεκαθαρισα παρακατω πως το εννοω. Ολα καλα λοιπον?
Προτεινόμενες αναρτήσεις