theonn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 to ps4 pro εχει 2 τρυπεσ στο καλωδιο ολα τα αλλα που βρισκω με 3 τρυπες ? τι γινεται δεν καταλαβενω
Grim Ripper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Ότι καλώδιο έχεις για το PC (desktop) το ίδιο βάζεις και στο ps4 pro.
Crazygear Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Απ' ότι φαίνεται έγινε καλή δουλειά και έτσι και στο base όπως και στο pro το παιχνίδι τρέχει μια χαρά https://youtu.be/qTH8OnQKWeY Δεν ξέρω πάντως αν είναι ιδέα μου, αλλά του τύπου στο DF δεν του έβγαινε να πει καλή κουβέντα για το παιχνίδι και το PS4. Με το ζόρι να βρει σημείο που το παιχνίδι έχανε 1-2 frames.
gRim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Απ' ότι φαίνεται έγινε καλή δουλειά και έτσι και στο base όπως και στο pro το παιχνίδι τρέχει μια χαρά Δεν ξέρω πάντως αν είναι ιδέα μου, αλλά του τύπου στο DF δεν του έβγαινε να πει καλή κουβέντα για το παιχνίδι και το PS4. Με το ζόρι να βρει σημείο που το παιχνίδι έχανε 1-2 frames. Horizon is a technical masterpiece on PS4 and Pro ΄εχουν βάλει για τίτλο στο άρθρο τους και μόνο καλά γράφουν και λένε όπως και στο video Site: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2017-horizon-zero-dawn-ps4-pro-performance-analysis
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω πάντως αν είναι ιδέα μου, αλλά του τύπου στο DF δεν του έβγαινε να πει καλή κουβέντα για το παιχνίδι και το PS4. Με το ζόρι να βρει σημείο που το παιχνίδι έχανε 1-2 frames. Η δουλεια τους ειναι κυριως η αποδοση που εχουν τα συγχρονα παιχνιδια στις διαφορες πλατφορμες(και οχι μονο αλλα αυτα πουλανε μαλλον περισσοτερο),σε αυτη την γενια κυριως εγιναν πιο γνωστοι και φυσικα ειναι απο τα σημεια αναφορας πλεον οσον αφορα τις συγκρισεις που κανουν.Να σου πω μονο οτι στην προηγουμενη γενια κονσολων ζητημα να ειχαν περιπου καμια 15ρια με 20.000 subscribers και σε αυτη την γενια(μεσα σε λιγα χρονια δηλαδη)το εχουν 12πλασιασει περιπου αυτο το ποσοστο. Προφανως και αν καποιος θελει να μαθει για τα του παιχνιδιου υπαρχουν ενα σωρο sites και youtubes που κανουν την δουλεια αυτη καλυτερα. 1
gRim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Η δουλεια τους ειναι κυριως η αποδοση που εχουν τα συγχρονα παιχνιδια στις διαφορες πλατφορμες(και οχι μονο αλλα αυτα πουλανε μαλλον περισσοτερο),σε αυτη την γενια κυριως εγιναν πιο γνωστοι και φυσικα ειναι απο τα σημεια αναφορας πλεον οσον αφορα τις συγκρισεις που κανουν.Να σου πω μονο οτι στην προηγουμενη γενια κονσολων ζητημα να ειχαν περιπου καμια 15ρια με 20.000 subscribers και σε αυτη την γενια(μεσα σε λιγα χρονια δηλαδη)το εχουν 12πλασιασει περιπου αυτο το ποσοστο. Προφανως και αν καποιος θελει να μαθει για τα του παιχνιδιου υπαρχουν ενα σωρο sites και youtubes που κανουν την δουλεια αυτη καλυτερα. Δεν ρώτησε ο φίλος τι είναι το Digital Foundry ούτε πόσους subscribers έχει lol. Απλά πόσταρε ένα video που λέει για τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού και τον εκθειάζει (το αντίθετο απ' ότι κατάλαβε ο φίλος).
Fulgore Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για ξαναδιαβασε λιγο καλυτερα τι ακριβως γραφτηκε,εκτως αν εγω καταλαβα λαθος(γιαυτο και το ανελυσα λιγο παραπανω),αρα δικο μου λαθος αν ισχυει το δευτερο. αλλά του τύπου στο DF δεν του έβγαινε να πει καλή κουβέντα για το παιχνίδι και το PS4. Με το ζόρι να βρει σημείο που το παιχνίδι έχανε 1-2 frames.
gRim Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Για ξαναδιαβασε λιγο καλυτερα τι ακριβως γραφτηκε,εκτως αν εγω καταλαβα λαθος(γιαυτο και το ανελυσα λιγο παραπανω),αρα δικο μου λαθος αν ισχυει το δευτερο. Το ξαναδιάβασα και δεν βλέπω κάτι διαφορετικό στο μήνυμα του. Προφανώς και όταν λέει ότι ο σχολιαστής δεν βρήκε να πει καλό λόγο για το παιχνίδι αναφερόταν στο τεχνικό τομέα αφού μόνο αυτό σχολιάζεται σε όλο το video. Άλλο που δεν ισχύει και μια χαρά λόγια έλεγε για το παιχνίδι. Μάλλον άλλο video είδε
Fotis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εχει παιξει κανεις το sniper elite 4 να πει εντυπωσεις ,το ψηνω ειχα παιξει το 3 και μου αρεσε .
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ^ πρέπει να είναι πολύ καλό φίλε. ειναι γυρισμένο μεσογειο (Ιταλία) και θυμίζει πολύ Ελλάδα. https://unboxholics.com/game-reviews/ps4/21101-sniper-elite-4-review πάρτο και μολις το τερματήσεις μου το πουλάς 2
Crazygear Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αναφερόμουν στο ύφος του σχολιαστή. Η εντύπωση που μου έδωσε ήταν ότι προσπαθούσε να βρει ελαττώματα (dropped frames) στο παιχνίδι, και επειδή δεν τα κατάφερε, με μισή καρδιά παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ελάχιστα. Όταν λέει ότι τρέχει σε locked 30fps είναι σαν να λέει, εντάξει δεν είναι όμως 60fps. Όταν προς το τέλος του video λέει ότι μέσα σε ένα σπίτι σε μία πόλη χάνει 3 frames χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, εμένα αυτό μου λέει ότι ψάχνει να βρει να πει κάτι κακό και να αφήσει κακή εντύπωση. Δεν είχε το ύφος κάποιου που έλεγε, μπράβο συγχαρητήρια. Όπως είπα και πριν μπορεί να είναι μόνο η ιδέα μου, και στο DF να θεωρούν ότι έτσι κάνουν σωστά και αντικειμενικά την δουλεία τους, ή να με ξεγελάει το προσωπικό στυλ, και η χροιά της φωνής, του σχολιαστή. Νομίζω όμως ότι ψειρίζουν υπερβολικά το πως τρέχει κάθε παιχνίδι στις κονσόλες ιδίως μετά την κυκλοφορία του PS4 pro.
vste Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αναφερόμουν στο ύφος του σχολιαστή. Η εντύπωση που μου έδωσε ήταν ότι προσπαθούσε να βρει ελαττώματα (dropped frames) στο παιχνίδι, και επειδή δεν τα κατάφερε, με μισή καρδιά παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ελάχιστα. Όταν λέει ότι τρέχει σε locked 30fps είναι σαν να λέει, εντάξει δεν είναι όμως 60fps. Όταν προς το τέλος του video λέει ότι μέσα σε ένα σπίτι σε μία πόλη χάνει 3 frames χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, εμένα αυτό μου λέει ότι ψάχνει να βρει να πει κάτι κακό και να αφήσει κακή εντύπωση. Δεν είχε το ύφος κάποιου που έλεγε, μπράβο συγχαρητήρια. Όπως είπα και πριν μπορεί να είναι μόνο η ιδέα μου, και στο DF να θεωρούν ότι έτσι κάνουν σωστά και αντικειμενικά την δουλεία τους, ή να με ξεγελάει το προσωπικό στυλ, και η χροιά της φωνής, του σχολιαστή. Νομίζω όμως ότι ψειρίζουν υπερβολικά το πως τρέχει κάθε παιχνίδι στις κονσόλες ιδίως μετά την κυκλοφορία του PS4 pro. Απο το Digital Foundry: When the first PlayStation 4 Pro leaks appeared, many were concerned about what the arrival of the new hardware would mean for the platform as a whole. Would developers target one system over the other? Would the older hardware get left behind? Horizon Zero Dawn is a highly important title - developer Guerrilla Games has a reputation for remarkable technical innovation and accomplishment. The team would be expected to deliver a title that showcases the power of PS4 Pro, while at the same time demonstrating that there's plenty of life in base hardware. Based on a week with the game, the developer has delivered on both counts. Horizon is a stunning technical showcase, no matter which iteration of PlayStation hardware you own. Δεν λες και οτι λενε κακα λογια...
Fotis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ^ πρέπει να είναι πολύ καλό φίλε. ειναι γυρισμένο μεσογειο (Ιταλία) και θυμίζει πολύ Ελλάδα. https://unboxholics.com/game-reviews/ps4/21101-sniper-elite-4-review πάρτο και μολις το τερματήσεις μου το πουλάς χχαχαχα δεν τα πουλαω ρε συ ta games τα κραταω για την συλλογη κλαιν τι να παρω 20 ευρω ...
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 χχαχαχα δεν τα πουλαω ρε συ ta games τα κραταω για την συλλογη κλαιν τι να παρω 20 ευρω ... πρέπει να έχεις τιγκάρει στα παιχνίδια ρε φίλε! να υποθέσω έχεις και απο προηγούμενες κονσόλες?
Fotis13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 πρέπει να έχεις τιγκάρει στα παιχνίδια ρε φίλε! να υποθέσω έχεις και απο προηγούμενες κονσόλες? Nα μην υποθεσεις γιατι ειχα ps1 ,ps2 και τα χαρισα σε παιδακια μαζι με τα παιχνιδια που ειχα .Ps3 δεν πηρα γιατι τοτε ηταν εποχη pc gaming και ελιωνα σε κορυφαιο επιπεδο στο Lineage 2 kai σε μετριο σto BF. Αλλα στο ps4 παιρνω την ρεβανς μου χαχαχα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις