vste Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Στο store έχει το Witcher 3 Goty στα 30€. Σκέφτομαι να το πάρω επειδή μου αρέσει το όλο σκηνικό. Αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα RPG. Με κουράζει να κάνω δέκα ώρες να φτιάχνω τον χαρακτήρα να μαζεύω XP γύρω γύρω για να σκοτώσω ένα boss πχ. Είδα κάποια review και μου φάνηκε πιο light από κάτι αλλά RPG που έχω δει. Είμαι σίγουρος θα μου πείτε ότι είναι πολύ καλό. Αλλά θέλει υπομονή? Αξίζει να το παίξει κάποιος που δεν έχει ιδέα από τέτοιου είδους παιχνίδια? Φιλε μου θα σου το πω απλα οτι δεν παιζω open world γενικοτερα και ειμαι πολυ δυσκολος στα RPGs αλλα παρολα αυτα τελειωσα το Witcher με 310 ωρες παιχνιδιου. Για να καταλαβεις το FFXV (1η μερα αγορας απο πλαισιο οποτε ετσουξε) το εχω παρατησει στο 12 ωρο και μαλλον δεν προκειται να ξανα ασχοληθω. Το WItcher 3 ειναι τοσο καλο που πιστευω οτι ακομα και αν δεν εισαι φιλος του ειδους αν του δωσεις μια ευκαιρια θα κολλησεις. Βεβαια ναι θελει υπομονη και αφοσιωση. Αλλα στα 30 ευρω θα το αγοραζα ακομα και αν δεν ημουν σιγουρος οτι θα ασχοληθω. 1
joker80 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα... Ας το προσπεράσω δηλαδή γιατί μάλλον θα το παρατησω κάποια στιγμή. Μου αρέσουν τα open world αλλά με κρατάει πίσω το ότι είναι RPG. Η επόμενη επιλογή μου ήταν τα far cry primal και Darksiders 2 1
jokul7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Μάλιστα... Ας το προσπεράσω δηλαδή γιατί μάλλον θα το παρατησω κάποια στιγμή. Μου αρέσουν τα open world αλλά με κρατάει πίσω το ότι είναι RPG. Η επόμενη επιλογή μου ήταν τα far cry primal και Darksiders 2 Δεν χρειάζεται να το παίξεις σαν RPG. Στα εύκολα επίπεδα δεν χρειάζεται καν να ασχολείσαι με oils, alchemy κλπ. Είναι κρίμα να χάσεις τον κόσμο του και τις ιστορίες του.
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 απιστευτη τιμη. ετοιμος ειμαι να την παρω και ας εχω το παιχνιδι..εχε χαρη που θα μπω σε εξοδα με το switch http://www.public.gr/product/overwatch-collectors-edition-ps4-game/prod7862788pp/
AntiCambeR Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) 1)Το 2 step verification στο account γίνεται μόνο απο το site; 2)Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί σφραγισμένη Plus card απο αγγελία;Τις πουλάνε 10-15 € φθηνότερα.Πχ να είναι απο κλεμμένη παρτίδα και να είναι «Μαυρισμένες». 3)Πήρα μαζί το Wolfenstein(The New Order) και το Old blood.Εναν γνωστό που ρώτησα επειδή τα έχει παίξει και τα 2 είπε οτι το Old Blood είναι ιστορικά πρίν το New Order αλλά οτι μπορεί να παιχτεί και ως stand alone.Καλύτερα να ξεκινήσω με το Old Blood; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2017 από AntiCambeR
thomason993 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 1)Το 2 step verification στο account γίνεται μόνο απο το site; 2)Μπορεί να υπάρξει πρόβλημα αν χρησιμοποιηθεί σφραγισμένη Plus card απο αγγελία;Τις πουλάνε 10-15 € φθηνότερα.Πχ να είναι απο κλεμμένη παρτίδα και να είναι «Μαυρισμένες». 3)Πήρα μαζί το Wolfenstein(The New Order) και το Old blood.Εναν γνωστό που ρώτησα επειδή τα έχει παίξει και τα 2 είπε οτι το Old Blood είναι ιστορικά πρίν το New Order αλλά οτι μπορεί να παιχτεί και ως stand alone.Καλύτερα να ξεκινήσω με το Old Blood; 1) Αν εννοείς την ενεργοποίηση, γίνεται μόνο από το SEN account. 2) Έχω αγοράσει 2 φορές συνδρομή απο αγγελίες εδώ, δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.. το θεωρώ πολύ απίθανο να "μαυρίσουν" κλεμμένους κωδικούς γιατί δεν το βλέπω εύκολο να ξεχωρίσουν ποιοι είναι κλεμμένοι. 3) Έχω παίξει μόνο το The New Order. Προσωπικά θα τα έπαιζα με την σειρά που κυκλοφόρησαν και όχι με βάση τη χρονολογική σειρά του παιχνιδιού. Κάτι θα ξέρουν οι devs για να τα έβγαλαν με αυτή τη σειρά, συν οτι μπορεί να φας κάποιο spoil για το New Order παίζοντας πρώτα το Old Blood, μιας και θα το θεωρούν αυτονόητο οτι έχεις παίξει πρώτα το New Order..
markoliaz Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 mαγκες ερωτηση, εχω παραγγειλει τα Killzone Shadowfall και Tom Clancy's The Division στα 40 ευρω και τα 2. λοιπον αξιζουν? την βγαζω κανα 2 μηνο με αυτα?(τα εχω δει στο youtube σαν gameplay, αλλα ειναι αλλιως να το βλεπεις και αλλιως να το χειριζεσαι επιτοπου) ή μηπως στα ιδια λεφτα υπαρχει κανα αλλο game που να ειναι ποιο τουμπανο ακομα με ποιο πολλες ωρες gameplay?...γενικα σε τετοιο style παιχνιδιων αναζητω..
Spartan117 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά το πήρα το Pro (κυρίως για το Horizon Zero Dawn) Όλη μέρα πάλευα να μεταφέρω τα αρχεία από το Ps4 στο Pro, μου έβγαζε 1000 προβλήματα το transfer αλλα ευτυχώς δούλεψε στο τέλος... Από games οι εντυπώσεις πολύ θετικές, έπαιξα λίγο Uncharted 4 και Resogun και τα δυο είναι άψογα (αν και ήταν αρκετά καλά στο βασικό Ps4 anyway). Το FFXV είναι μέρα με νύχτα η διαφορα. 8
thomason993 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 mαγκες ερωτηση, εχω παραγγειλει τα Killzone Shadowfall και Tom Clancy's The Division στα 40 ευρω και τα 2. λοιπον αξιζουν? την βγαζω κανα 2 μηνο με αυτα?(τα εχω δει στο youtube σαν gameplay, αλλα ειναι αλλιως να το βλεπεις και αλλιως να το χειριζεσαι επιτοπου) ή μηπως στα ιδια λεφτα υπαρχει κανα αλλο game που να ειναι ποιο τουμπανο ακομα με ποιο πολλες ωρες gameplay?...γενικα σε τετοιο style παιχνιδιων αναζητω.. Παιχνίδι που θα σε κρατήσει 2μηνο μόνο αν έχει multiplayer με κόσμο ή αν είναι RPG με πολύ ψωμί.. Τα παιχνίδια που λες, πέρα από το οτι δεν αξίζει να δώσεις 40€ και για τα 2 (το killzone μέχρι το καλοκαίρι το έβρισκες used στα Public 9.99€ και το TC Siege πρόσφατα το είχε στο Γερμανό με 7.90€) δεν θα σου κρατήσουν σίγουρα τόσο καιρό, καθώς είναι και τα 2 fps και το mp του Killzone δεν νομίζω να έχει κόσμο πλέον, άρα κρατάς μόνο το single player, και το TC Siege έχει μονο mp απ΄ όσο γνωρίζω, αλλά δεν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά fps mp games (cod, battlefield) είναι πιο tactical να το πω, βάλε δες κανα βιντεάκι από youtube καλύτερα. Και γενικότερα, από fps παιχνίδια χωρίς mp μη περιμένεις να σε κρατήσουν 2μηνο.. ειδικά αν παίζεις καθημερινά σε 2 βδομάδες το πολύ θα τα χεις τερματήσει και τα 2 (όποια fps κι αν είναι αυτά). Αν σ' αρέσουν τα fps, κάποια που θα σε κρατήσουν αρκετό καιρό και είναι στα χρήματα που λες, είναι DOOM (έχει και mp), Wolfenstein The New Order και The Old Blood, Bioshock Collection (3 παιχνίδια), Metro Redux (2 παιχνίδια) και μετά fps με rpg στοιχεία Far Cry 4 (άπειρα collectibles), Deus Ex: Mankind Divided, Borderlands Handsome Collection (2 παιχνίδια). Ή αν σε νοιάζει περισσότερο το mp κοίταξε σε CoD: BO3 ή Infinite Warfare (ή και BF1 αλλά αυτό είναι ακριβότερο από τα προηγούμενα). 1
Fulgore Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Τρεχει μικρη προσφορα στο καινουργιο Platinum wireless headset απο Κωτσοβολο αν ενδιαφερει καποιον. http://www.insomnia.gr/topic/637339-sony-ps4-platinum-wireless-headset-13750%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CF%89%CF%84%CF%83%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82/
vfragos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 ωραια ευχαριστω! Το Division αν σου αρέσει, χαλαρά θα σε κρατήσει πολύ περισσότερο από δίμηνο, σίγουρα παραπάνω από τα παιχνίδια που σου προτείνανε. Προσωπική άποψη, είναι πολύ καλό και εθιστικό παιχνίδι ειδικά εάν παίζεις με παρέα. Επίσης το παιχνίδι είναι RPG.
theonn Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα θελω να μου προτινεται καλωδιο ρευματος απο ελληνικο καταστημα για το ps4 pro .Eυχαριστω
stelios18120 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το ps4 ίδιο καλώδιο ρεύματος δεν έχει με το ps4 pro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις