Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενας παιδια δεν γνωριζει να μου πει τι συμβαινει με διπλα και τριπλα accounts σε ps4?

Εάν οι λογαριασμοί ήταν δικοί του κατά 99% δεν παίζει πρόβλημα. Εάν ο προηγούμενος είχε αγοράσει τους λογαριασμούς (που το βρίσκω το πιθανότερο αλλιώς γιατί να έχει δύο και όχι έναν) και τους έβαλε σαν primary τότε μπορεί να φάει ban η κονσόλα. Γιατί υπάρχει θέμα με τους αγορασμένους λογαριασμούς το έχω ξαναγράψει στο παρελθόν 2-3 φορές οπότε εάν θες ψάξε το forum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ρίσκο να μην ξέρεις τι account έχεις στο ps4 σου. Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ στο φόρουμ ότι πλεον το account είναι linked με την κονσόλα.

Δηλαδή αν ενας από τους 3 λογαριασμους που έχεις στο ps4 σου banαριστει για οποιοδήποτε λόγο, μετά αυτομάτως ακολουθεί και η ίδια η κονσόλα.

Καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο σοβαρο είναι όλο αυτό. Να χάσεις δηλαδή τα online features στην κονσόλα σου.

Θα σου πρότεινα το εξής αν και εφόσον δεν έχει πολλά games στα account αυτά.

Κάνε deactivate τους λογαιασμούς και φτιάξε ένα δικό σου και κάνε τον link με την κονσολα(primary)

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.

τριπλά accounts σε ps4? και που ξέρεις τι σκ@τα έχει κάνει ο προηγούμενος ? Μου κάνει εντύπωση η ευκολία που κάνουν τράμπα account άγνοια κινδύνου ?   

Δημοσ.

Οκ παιδια, ευχαριστω, οποτε σβηνω τα ξενα accounts, κραταω μονο το δικο μου και ας ελπισω οτι δεν θα εχω προβλημα γιατι εμαθα οτι ο γιος μου επαιξε το ενα παιχνιδακι για καμια ωριτσα

Δημοσ.

Οκ παιδια, ευχαριστω, οποτε σβηνω τα ξενα accounts, κραταω μονο το δικο μου και ας ελπισω οτι δεν θα εχω προβλημα γιατι εμαθα οτι ο γιος μου επαιξε το ενα παιχνιδακι για καμια ωριτσα

Πριν τα κάνεις delete πήγαινε στα settings και κάνε τα deactivate από primary! Εγώ αυτό θα έκανα και ίσως τα κρατούσα σαν secondary.

Δημοσ.

Συγνωμη που ζαλιζω, αλλα θελω να μαθω... Αν τα κρατησω σε secondary accounts παλι δεν υπαρχει κινδυνος μπαν;

Όταν είναι secondary ένα account στην χειρότερη να φάει ban μόνο αυτο. Ενώ αν το έχεις ως κύριο στην κονσόλα σου, φυσικά και θα πάρει την μπάλα και αυτή, αν προκύψει κάτι με το account.

Δημοσ.

Στο store έχει το Witcher 3 Goty στα 30€. Σκέφτομαι να το πάρω επειδή μου αρέσει το όλο σκηνικό. Αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα RPG. Με κουράζει να κάνω δέκα ώρες να φτιάχνω τον χαρακτήρα να μαζεύω XP γύρω γύρω για να σκοτώσω ένα boss πχ. Είδα κάποια review και μου φάνηκε πιο light από κάτι αλλά RPG που έχω δει. Είμαι σίγουρος θα μου πείτε ότι είναι πολύ καλό. Αλλά θέλει υπομονή? Αξίζει να το παίξει κάποιος που δεν έχει ιδέα από τέτοιου είδους παιχνίδια?

Δημοσ.

Στο store έχει το Witcher 3 Goty στα 30€. Σκέφτομαι να το πάρω επειδή μου αρέσει το όλο σκηνικό. Αλλά δεν μου αρέσουν καθόλου τα RPG. Με κουράζει να κάνω δέκα ώρες να φτιάχνω τον χαρακτήρα να μαζεύω XP γύρω γύρω για να σκοτώσω ένα boss πχ. Είδα κάποια review και μου φάνηκε πιο light από κάτι αλλά RPG που έχω δει. Είμαι σίγουρος θα μου πείτε ότι είναι πολύ καλό. Αλλά θέλει υπομονή? Αξίζει να το παίξει κάποιος που δεν έχει ιδέα από τέτοιου είδους παιχνίδια?

οχι δεν ειναι για σενα απαιτει πολλες ωρες  ενασχολησης.Αν και  σαν RPG για οσους εχουν ασχοληθει με την κατηγορια ειναι light ειδικα στα  πρωτα επιπεδα δυσκολιας το λες και ευκολο .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...