stelios18120 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Γράψτε και καμία λεπτομέρεια καλά σας λέει,τσάμπα είναι.
vste Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα αμαξι με 4 ροδες και 30 λιτρα βενζινη.. ξερετε ποσο κανει πανω κατω? Βρε αδερφε.. ουτε ποια εκδοση PS4 αναφερεις, ουτε ποσα gb σκληρο εχει, ουτε περιφερειακα (μοχλους κτλ) ουτε τπτ.. Δεν το βρισκεις πολυ γενικο αυτο που γραφεις για να σου απαντησει καποιος? Για να εχει PT μιλαμε για το 1ο 500αρι η 1000ρι μαλλον.. Φιλοε μου σιγουρα θελεις να δωσεις το account σου μαζι; Εγω αν και ειχα το ΡΤ το εκανα format πριν το δωσω γιατι ειναι account 10ετιας με ολα μου τα πραγματα μεσα. Ασε που ειναι νωρις για να πιασεις καποιο σοβαρο ποσο. Σφραγισε το και κρατησε το καμια 10ετια ακομα και μετα βλεπεις. Μην ψαρωνεις με τις τιμες του ebay γιατι σιγα μην τα πουλανε 600αρες + 1
lolgreekproplayer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα εχω ενα αμαξι με 4 ροδες και 30 λιτρα βενζινη.. ξερετε ποσο κανει πανω κατω? Βρε αδερφε.. ουτε ποια εκδοση PS4 εχεις αναφερεις, ουτε ποσα gb σκληρο εχει, ουτε με τι περιφερειακα το συνοδευεις (μοχλους κτλ) ουτε τπτ.. Δεν το βρισκεις πολυ γενικο αυτο που γραφεις για να σου απαντησει καποιος? Εχεις δικιο φιλε αλλα μπορουσες να το πεις λιγο πιο ομορφα δεν νομιζεις? το ps4 το πηρα στα 100 ευρο απο νετ καφε ειναι απο day one αλλα δεν ξερω πια εκδοση ειναι εχει 500Gb δισκο. και ενα μοχλο σε καλη κατασταση με τα thumbsticks να τους εχει φυγει το καλυμα(κλασικα ) η Κονσολα αριστη. και παιζει να μου δωσουν και το κουτι του. Για να εχει PT μιλαμε για το 1ο 500αρι η 1000ρι μαλλον.. Φιλοε μου σιγουρα θελεις να δωσεις το account σου μαζι; Εγω αν και ειχα το ΡΤ το εκανα format πριν το δωσω γιατι ειναι account 10ετιας με ολα μου τα πραγματα μεσα. Ασε που ειναι νωρις για να πιασεις καποιο σοβαρο ποσο. Σφραγισε το και κρατησε το καμια 10ετια ακομα και μετα βλεπεις. Μην ψαρωνεις με τις τιμες του ebay γιατι σιγα μην τα πουλανε 600αρες + λογικα αυτο θα κανω θα το κρατησω και βλεπω(οταν πιασει 1000 θα το δοσω) επισεις ειναι κατεβασμενο σε αρκετα account απο οτι ειδα τωρα δεν ξερω δεν ειναι δικα μου οποτε δεν με ενδιαφερει.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ποια 1000ευρω πωληση δεν καταλαβα. Τωρα οσον αφορα το ps4 απο οτι καταλαβα μιλαμε για το αρχικο(αρα εκτως εγγυησης) με dualshock 4 που του εχει φυγει το ενα κομματι απο τα thumpgrips.Προσωπικα πανω απο 170 δεν πιστευω οτι πιανει,και αν ειμασταν και στα Χριστουγεννα ισως ελεγα και χαμηλοτερα. Οι αγγελιες ειναι γεματες απο ps4 και με παιχνιδια/controller δωτο στα 200περιπου ευρω αρα πολυ δυσκολα τα πραγματα. Τωρα οσον αφορα το P.T. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να δωσει καποιος ενα σκασμο χρηματα για ενα demo(ψηφιακο κιολας)παιχνιδιου. Κλασσικα ορισμενοι(στο εξωτερικο)πανε να βγαλουν χρημα απο το πουθενα. Καλα δεν μου κανει εντυπωση,εδω εδιναν ενα σκασμο λεφτα για το Nes classic.Πολλα ψυχολογικα ο κοσμος δυστηχως.. 3
lolgreekproplayer Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ποια 1000ευρω πωληση δεν καταλαβα. Τωρα οσον αφορα το ps4 απο οτι καταλαβα μιλαμε για το αρχικο(αρα εκτως εγγυησης) με dualshock 4 που του εχει φυγει το ενα κομματι απο τα thumpgrips.Προσωπικα πανω απο 170 δεν πιστευω οτι πιανει,και αν ειμασταν και στα Χριστουγεννα ισως ελεγα και χαμηλοτερα. Οι αγγελιες ειναι γεματες απο ps4 και με παιχνιδια/controller δωτο στα 200περιπου ευρω αρα πολυ δυσκολα τα πραγματα. Τωρα οσον αφορα το P.T. δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να δωσει καποιος ενα σκασμο χρηματα για ενα demo(ψηφιακο κιολας)παιχνιδιου. Κλασσικα ορισμενοι(στο εξωτερικο)πανε να βγαλουν χρημα απο το πουθενα. Καλα δεν μου κανει εντυπωση,εδω εδιναν ενα σκασμο λεφτα για το Nes classic.Πολλα ψυχολογικα ο κοσμος δυστηχως.. τι να κανουμε φιλε υπαρχουν και τετοιοι γιαυτο και ρωτησα ποσο πουλιεται... τελος παντων ευχαριστο.
jokul7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 τι να κανουμε φιλε υπαρχουν και τετοιοι γιαυτο και ρωτησα ποσο πουλιεται... τελος παντων ευχαριστο. Αν δεις στα Sold Listings στο ebay.co.uk, στις 3 Δεκεμβρίου πουλήθηκε ένα 163 λίρες μαζί με τα μεταφορικά (190 ευρώ περίπου). Μην κοιτάς γενικά τις αγγελίες. Κοίτα τι πραγματικά έχει πουληθεί τικάροντας Sold Listings. 1000 ευρώ θα πάει σε καμιά 30αριά χρόνια αλλά πρέπει να βάλεις στους υπολογισμούς σου τους ρυθμούς πληθωρισμού, το κόστος του χρήματος και τις αποδόσεις επένδυσης.
Fulgore Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 τι να κανουμε φιλε υπαρχουν και τετοιοι γιαυτο και ρωτησα ποσο πουλιεται... τελος παντων ευχαριστο. Νομιζω σε καλυψαμε τουλαχιστον για το ποσο πωλειται η κονσολα.
Skr1ll3x Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις δικιο φιλε αλλα μπορουσες να το πεις λιγο πιο ομορφα δεν νομιζεις? Δεν νομιζω να εγραψα κατι που σε προσεβαλε, οποτε δεν βρισκω και κατι λαθος. Μπορει να μην ηταν και ο πιο ευγενικος τροπος, λογω ειρωνιας, αλλα δεν τον λες και ασχημο. Ολα καλα. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Όντως Το update περίπου ξέρουμε ημερομηνία; Μέγεθος;
spartan29gr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 ποτε περιμενουμε το update ? Η λογικη λεει μεχρι τελος αρχες του αλλου μηνα(εγω ειμαι στην μπετα φαση της καινουργιας εκδοσης και ολλα μια χαρα μεχρι στιγμης)
athanasiou2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 καλσπερα παιδια σε προηγουμενα post διαβασα οτι μερικοι κανουν αγορες απο το cex uk.αλλα αποτι βλεπω δε στελνει ελλαδα.υπαρχει καποιος τροπος να αγορασω απο εκει
pollop Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 προσφτα αγορασα ενα ps4 μεταχειρισμενο, ειχε ηδη 2 λογαριασμους με δυο παιχνιδια μεσα, ο πωλητης μου ειπε οτι τα ειχε παρει μαζι με accounts και μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα για ban an τα παιξω, εβαλα και εγω το account μου και τωρα εχω 3 account users στο play, η ερωτηση ειναι αν θα εχω κανενα θεμα με την σονυ (ban ή οτιδηποτε), αν θα παιξω τα παιχνιδια που υπηρχαν στους δυο λογαριασμους που βρηκα στο play 1
pollop Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 προσφτα αγορασα ενα ps4 μεταχειρισμενο, ειχε ηδη 2 λογαριασμους με δυο παιχνιδια μεσα, ο πωλητης μου ειπε οτι τα ειχε παρει μαζι με accounts και μου ειπε οτι δεν θα εχω προβλημα για ban an τα παιξω, εβαλα και εγω το account μου και τωρα εχω 3 account users στο play, η ερωτηση ειναι αν θα εχω κανενα θεμα με την σονυ (ban ή οτιδηποτε), αν θα παιξω τα παιχνιδια που υπηρχαν στους δυο λογαριασμους που βρηκα στο play κανενας παιδια δεν γνωριζει να μου πει τι συμβαινει με διπλα και τριπλα accounts σε ps4?
Alejandro Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Αν κάποιος γνωρίζει, θα σου απαντήσει, δε χρειάζεται να κάνεις δεύτερο συνεχόμενο post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις