Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου PS4 θα ήθελα την συμβουλή σας τι θα πρέπει να προσέξω και ιδιαίτερα με το PSN account του παλιού ιδιοκτήτη. Ακούω διάφορα για κονσόλες που έχουν φάει ban και δεν μπορούν να γίνουν activate. Εννοείτε ότι η κονσόλα που με ενδιαφέρει θα έχει ακόμα εγγύηση και απόδειξη αγοράς.

Καλή τιμή για slim ποια θεωρείτε;

Βλέπω πολλές αγγελιές με σφραγισμένα (ιδίως σε xe). Έχετε ακούσει κάτι "ύποπτο" σχετικά; Περίεργο δεν είναι;

Δεν θέλω να προσβάλω κανένα που έχει βάλει αγγελία, απλά ρωτάω για να μην την πατήσω.  

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περίεργο που έχει ένας μία σφραγισμένη κονσόλα γιατί να είναι; Αν είναι με την ταινία ασφαλείας της και έχει απόδειξη αγοράς είσαι οκ

Λογικά ο φίλος φοβάται μήπως είναι κλεμμένη και ενδεχομένως μπαναρισμένη.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως είπα δεν θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τέτοιων αγγελιών που συνάντησα. Θα μπορούσε να είναι από διαγωνισμό, ή δώρο, αλλά πόσοι θα έκαναν τέτοιο δώρο σε κάποιον ο οποίος δεν το ζήτησε και το πουλάει χωρίς να το ανοίξει καν. 

Περισσότερο θα ήθελα βοήθεια στο κομμάτι με το PSN account, για να μην έχω πρόβλημα στο activation.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Επειδή σκέφτομαι την αγορά ενός μεταχειρισμένου PS4 θα ήθελα την συμβουλή σας τι θα πρέπει να προσέξω και ιδιαίτερα με το PSN account του παλιού ιδιοκτήτη. Ακούω διάφορα για κονσόλες που έχουν φάει ban και δεν μπορούν να γίνουν activate. Εννοείτε ότι η κονσόλα που με ενδιαφέρει θα έχει ακόμα εγγύηση και απόδειξη αγοράς.

Καλή τιμή για slim ποια θεωρείτε;

Βλέπω πολλές αγγελιές με σφραγισμένα (ιδίως σε xe). Έχετε ακούσει κάτι "ύποπτο" σχετικά; Περίεργο δεν είναι;

Δεν θέλω να προσβάλω κανένα που έχει βάλει αγγελία, απλά ρωτάω για να μην την πατήσω.  

1. Ζητα το mac address και serial number της κονσόλας.

2. Ρωτα την Sony αν είναι κλεμμένο/banned.

3. Ζητα αντικαταβολή και κανε check up πριν δώσεις τα λεφτά ότι είναι το ίδιο.

• Like 3
Δημοσ.

1. Ζητα το mac address και serial number της κονσόλας.

2. Ρωτα την Sony αν είναι κλεμμένο/banned.

3. Ζητα αντικαταβολή και κανε check up πριν δώσεις τα λεφτά ότι είναι το ίδιο.

Έχεις κάποιο link που μπορώ να κάνω τον έλεγχο για το Νο.2. Η γίνεται τηλεφωνικά;

Δημοσ.

Λογικά ο φίλος φοβάται μήπως είναι κλεμμένη και ενδεχομένως μπαναρισμένη.

Αυτό να το ελέγξει,αν ο άλλος έχει απόδειξη αγοράς δεν παίζει να είναι κλεμμένη

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι σε εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας γίνεται Bazaar τα Χριστούγεννα με σφραγισμένες refurbished συσκευές με πολύ μεγάλες εκπτώσεις (εγώ έτσι πήρα το XBOX One μου 120 ευρώ πέρυσι).

• Like 1
Δημοσ.

Guys σχετικό/άσχετο. Επειδή εχω θέμα χώρου πλέον με το ps4 και τα λοιπά περιφερειακά.

Θα μπει το ps4 κάτω στο πάτωμα σε vertical position, δίπλα στο ups που έχω για αυτό και την TV.

Θέλω να βρω ένα χαλάκι/πατακι whatever για να μην είναι τόσο χύμα κάτω. Αλλά πρέπει να αντέχει την θερμότητα γιατί όπως είπα έχω και τo ups εκεί κάτω. Μην πάρουμε και καμιά φωτιά. xD

Προτείνετε κάτι που να κάνει την δουλειά.

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να ξέρετε ότι σε εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας γίνεται Bazaar τα Χριστούγεννα με σφραγισμένες refurbished συσκευές με πολύ μεγάλες εκπτώσεις (εγώ έτσι πήρα το XBOX One μου 120 ευρώ πέρυσι).

Ε πες και την εταιρεία. Σιγά την διαφήμιση :)

Δημοσ.

Όπως είπα δεν θέλω να προσβάλω κανένα, αλλά μου κάνει εντύπωση ο αριθμός τέτοιων αγγελιών που συνάντησα. Θα μπορούσε να είναι από διαγωνισμό, ή δώρο, αλλά πόσοι θα έκαναν τέτοιο δώρο σε κάποιον ο οποίος δεν το ζήτησε και το πουλάει χωρίς να το ανοίξει καν. 

Καλα για το δευτερο που γραφεις το εχω πετυχει απειρες φορες και ειναι απο τις πιο χαζες δικαιολογιες που εχω διαβασει.Ποιος κανει δωρα στην Ελλαδα ολοκληρη κονσολα χωρις να ξερεις αν τον ενδιαφερε/θελει τον αλλο.

Με λιγα λογια οταν μιλαμε για σφραγισμενες κονσολες παντα να κοιτατε σε αγγελιες που υπαρχει αποδειξη αγορας. Αν δεν υπαρχει προσπεραστε χωρις πολλα πολλα. Ειδικα η XE ειναι κυριολεκτικα γεματη απο σαβουρο αγγελιες .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

εχω ενα Ps4 με το παιχνδι P.T μεσα

ξερετε ποσο πιανει πανω κατω?

Καλησπερα εχω ενα αμαξι με 4 ροδες και 30 λιτρα βενζινη.. ξερετε ποσο κανει πανω κατω?

Βρε αδερφε.. ουτε ποια εκδοση PS4 εχεις αναφερεις, ουτε ποσα gb σκληρο εχει, ουτε με τι περιφερειακα το συνοδευεις (μοχλους κτλ) ουτε τπτ.. Δεν το βρισκεις πολυ γενικο αυτο που γραφεις για να σου απαντησει καποιος?

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...