Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τα upgrades δεν ειναι οπως παλια και παλι, θα τον απασχολησει το upgrade σε 4 χρονια? και κατι εγινε? εδω βγηκε ps4pro ενα μικρο oc στο ps4 και τρωγεστε αν αξιζει κτλπ, θα τον πειραξει δηλαδη να αλλαξει μια gpu καποια στιγμη η να το τραβηξει οσο παει και να παρει νεο συστημα? Προφανως ο καθενας εχει τους λογους του. Pc gamer ηταν ο συγκεκριμενος. Και βλεπεις οτι πολλοι μπορει να εχουν γυρισει στην αλλη πλευρα για χ λογους. Καταληγουμε παλι στο οτι καποιοι δεν δεχομαστε/καταλαβαινουμε τις προτιμησεις των αλλων. Αν αγορασω το ps4 day one, το εχω 6-8 χρονια και ξερω οτι τουλαχιστον τα 6-7 απο αυτα οτι παιχνιδι βγαινει θα εχει κατα βαση υποψη του το συστημα που εχω. Ασχολουνται αυτοι(sony) για μενα, οχι εγω για αυτους και για μενα. Βαλε και τα exclusives και δεν θελω κατι αλλο. Μακαρι να ηταν ολα exclusives και να πληρωναμε hardware που θα το ξεζουμιζαν ολοι. Ειμαι αυτης της λογικης. Τουλαχιστον σε μενα ετσι δουλευει. Αλλος σκεφτεται διαφορετικα. Παντως κανεις μας δεν ειναι μαζοχας να πληρωνει κατι που δεν αξιζει για αυτον.
Fotis13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Eγω παντως πιστευω πως το μοντελο που παει να τρεξει τα επομενα χρονια στις κονσολες δλδ να βγαινουν πιο δυνατες εκδοσεις στην μεση της ζωης τους με βρισκει απολυτα συμφωνο αρκει να διατηρηθει το backward compatibility .
chrisgewrgi Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Eγω παντως πιστευω πως το μοντελο που παει να τρεξει τα επομενα χρονια στις κονσολες δλδ να βγαινουν πιο δυνατες εκδοσεις στην μεση της ζωης τους με βρισκει απολυτα συμφωνο αρκει να διατηρηθει το backward compatibility . +1000 και απο μενα..μακαρι καθε 2 μαξ 3 χρονια να εχουμε αναβαθμισμενη κονσολα που να υποστηριζει και τα προηγουμενα games. Οχι σε ολη μου την ζωη να αλλαξω 3 κονσολες μεχρι να βγω στην συνταξη ,για να μη χαλαω 200 ευρο καθε 3χρονια και να μενω πισω τεχνολογικα κοντα 10 ετια.hobby ειναι και γουσταρω να βλεπω αναβαθμισεις και καινουργια πραγματα. 1
delpro Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 for honor beta πριν λιγο το κατεβασα το παιχνιδι, θα πεσουνε πολλα ξενυχτια , φοβερο παιχνιδη αν εχεται και hxo dts θα ειναι απολαυση 1
stelios18120 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Για να μην κουβαλάω καλώδια από το ένα σπίτι στο άλλο όταν θέλω να παίξω ps4 Αυτό το καλώδιο θα είναι οκ για το ρεύμα του; http://www.public.gr/product/gaming/accessories/ps4/kalodia-and-fortistes/speedlink-ps4-power-cable-kalodio-reymatos-ps4-18m/prod7853134pp/ Το έχει 7€ αλλά δεν είναι τόσο το ποσό,θα δίνει επαρκές ρεύμα η θα έχω κανένα θέμα;
markoliaz Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ξεκαρφωτο αλλα αγορασα σημερα μια 20ευρη ps card απο maxplay,gr.. μια χαρα ολα κομπλε!
Grim Ripper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πήρε κανείς το Kingdom Hearts 2.8; Είπα να ρωτήσω κάτι σχετικό με games.
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πήρε κανείς το Kingdom Hearts 2.8; Είπα να ρωτήσω κάτι σχετικό με games. Οχι γιατι ειναι ακριβο και αρπαχτη απο την Square μεχρι να (και αν)βγει το KH3 Παλι καλα που τον βαλανε στο World of final fantasy
Grim Ripper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Πάλι καλά που υπάρχει και το youtube δηλαδή. Η ταινία πάλι ερωτηματικά αφήνει.
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μπας και μπουμε ξανα on-topic γιατι το τεντωσατε τοσο που δεν παει αλλο.. Αν ηθελες να ξοδεψεις ενα 60αρι για gaming το επομενο διαστημα και τιποτα παραπανω.. τι θα επελεγες? Nioh ή Horizon? Καλημερα και καλο Σ/Κ! Ειναι γενικη η ερωτηση και οχι για μενα μιας και εχω ακομα αρκετα να τελειωσω..
vste Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μπας και μπουμε ξανα on-topic γιατι το τεντωσατε τοσο που δεν παει αλλο.. Αν ηθελες να ξοδεψεις ενα 60αρι για gaming το επομενο διαστημα και τιποτα παραπανω.. τι θα επελεγες? Nioh ή Horizon? Καλημερα και καλο Σ/Κ! Ειναι γενικη η ερωτηση και οχι για μενα μιας και εχω ακομα αρκετα να τελειωσω.. Δεν νομιζω οτι μπορεις να συγκρινεις. Το ενα ειναι open world και το αλλο Nonja Gaiden/Dark Souls. Οποτε θεμα γουστου. Αν και προσωπικα επειδή τα παιχνιδια της Guerilla μου αρεσουν μονο τεχνικα εως τωρα θα περιμενα πολλα reviews. Κακα τα ψέμματα απο το PS2 δεν εχει βγαλει κανενα κλασσικο παιχνιδι απο θεμα gameplay.
Skr1ll3x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φυσικα με την προυποθεση να σου αρεσουν και οι 2 κατηγοριες (open world-rpg & souls/borne).Πες οτι εισαι fan και των 2 κατηγοριων, πιο απο τα 2 σας κλεινει το ματι πιο πολυ. Btw.. μονο σε ΄μενα θυμιζει το Horizon πολυ Far Cry?
Alex21121988 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Horizon δαγκωτό for me. Το περιμένω πως και πως.
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Ναι φυσικα με την προυποθεση να σου αρεσουν και οι 2 κατηγοριες (open world-rpg & souls/borne). Πες οτι εισαι fan και των 2 κατηγοριων, πιο απο τα 2 σας κλεινει το ματι πιο πολυ. Btw.. μονο σε ΄μενα θυμιζει το Horizon πολυ Far Cry? Εγω θα στο πω πιο απλα.Απο την μια εχουμε το ενα παιχνιδι που εχει κυκλοφορησει και γνωριζουμε τι ρολο βαραει ας το πω ετσι,και απο την αλλη εχουμε το Horizon που το εχουμε δει μονο σε video. Ας βγει και αυτο μεχρι τελος του μηνα(που μπορει να εχει αλλαξει και η τιμη του NiOh)και βλεπουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις